کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
مثال:
,Dear Dr. Khachatryan
My exact date of interview is on....,,march...,2013...:00 AM at U.S embassy in Yerevan for diversity immigration visa. I would be grateful if you set me an appointment(for me/my family members) a few days before my interview to meet its requirements in time
Best regards

Name & Family name
اگر منظورتون اون in time آخر جمله هست، خیر، اون معنیه به موقع میده و شما تاریخ کاملا دقیق مصاحبه تون رو میدین و ایشون خودشون براتون تاریخ معین میکنند، البته اگر دیدین خیلی تاریخی که دادن با زمان مصاحبه تون فاصله داره و بینش هم تعطیلی نیست دوباره ایمیل بدین و تاریخ مورد نظرتون رو اعلام کنید، شما اگر بزرگسالید و بچه ندارید 2 روز کاری قبل از مصاحبه باید وقت مدیکالتون باشه، ولی اگر تعطیلی باشه خب مسلما باید زودتر برید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amin arefi ، pari pariaaa ، philter
با سلام.
من تا به امروز فقط سوال پرسیدم. اما مصاحبه ما تمام شد و الان وقت گذاشتن اطلاعاتی هست که شاید به شما کمک کنه.
1- برای آزمایشات در دوبی براس سفارت ابوظبی یکی از بهترین، تمیزترین، راحت ترین و ارزانترین بیمارستانها و مراجع NMC به مشخصات زیر است. از آدرس ایمیل زیر می تونید وقت بگیرید و مطمئن برید. اگر از هتل City star استفاده کنید که در یک سر خیابان صلاح الدین هست، این مرکز در سر دیگر خیابان صلاح الدین هست. معمولا اگر بیشتر از دو نفر هستید با تاکسی برید. هم راحت، هم شیک و هم اقتصادی تر. رفت و یا برگشت هر مسیر حدود 5 دقیقه و 12 درهم. پیاده هم راه نسبتا زیاده ولی می تونید اگر دوست داشتید طی 20 دقیقه به اینجا برسید.

New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai
PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE
Tel: +971-4-2689800/ 2339900
Appointments: +971-4-2339966/67
Fax : +971-4-2682353/ 2698997
Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae
Web : www.nmchealthcare.com

در آخر بگم بسیار بسیار راحت باشید. هیچ مشکلی نیست. خیلی مسائل رو جدی نگیرید. کل پروسه از راحت ترین کار اداری ایران هم راحت تره. کاری به این ندارم قبول بشه آدم یا نه. اگر سوال ویژه ای داشتید می تونید از ایمیل من benjamin_pyk@yahoo.com بپرسید. سعی می کنم جواب بدم.
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، smh1614 ، hossien_501 ، reasonable
ما ديشب از دکتر کريستين براي مارچ وقت گرفتيم. با اي ميل خيلي سريع جواب داد و وقت داد. ديگه فکر نميکنم نيازي به تلفن زدن باشه درسته؟
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
تشکر کنندگان: pari pariaaa
زياد فکر نکنم مهم باشه. چون ما غير از مليت و تاريخ چيز ديگه اي اعلام نکرديم ولي به ما وقت داد. به هرحال تمام اين اطلاعات رو همون روز مديکال حضوري دريافت ميکنه ديگه
تشکر کنندگان:
(2014-01-22 ساعت 09:39)soheil_zk نوشته:  ما ديشب از دکتر کريستين براي مارچ وقت گرفتيم. با اي ميل خيلي سريع جواب داد و وقت داد. ديگه فکر نميکنم نيازي به تلفن زدن باشه درسته؟

همون ايميلي كه زدن كافيه .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: soheil_zk
(2014-01-22 ساعت 14:29)kamranh نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 09:39)soheil_zk نوشته:  ما ديشب از دکتر کريستين براي مارچ وقت گرفتيم. با اي ميل خيلي سريع جواب داد و وقت داد. ديگه فکر نميکنم نيازي به تلفن زدن باشه درسته؟

سلام
مگه ایمیلش این نیست :
kristinkhachatryan@yahoo.com
پس چرا fail می شه
من یکی هم به این ایمیل زدم ولی هنوز جواب نداده
kristinekhachatryan@ymail.com
ولی هنوز جواب نداده معمولا دوستان گفتن 3 ساعت بعد بهشون جواب داده پس چی شد می خوام برم بلیط بگیرم خانم دکتر وقت مدیکال و بده دیگهههههه

اين ايميل درسته: kristinekhachatryan@ymail.com
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان:
(2014-01-21 ساعت 21:58)niloosin نوشته:  دوستان من آخر نفهمیدم!! من می خوام وقت مدیکال تو دبی بگیرم نه ابوظبی!! باید به ایمیل دکتر شوکلا میل بزنم یا به این ایمیل nmchospt@emirates.net.ae ؟؟

دوست عزیز به این ایمیل یک ایمیل بزنید appointmentdeiradxb@nmc.ae، و تمام مشخصاتتون رو وارد کنید و بگید که مصاحبتون چه زمانی است و کی وقت می خواید همچنین بگید که با دکتر شوکلا وقت رو بذارن، بعدش یه ایمیل اتوماتیکی براتون فرستاده می شه، باز دوباره یه ایمیل دیگه براشون بفرستید، تقریبا مثل ایمیل اولتون . من همینجوری وقت گرفتم یه روزه هم جوابم رو دادند،اصلا پروسه سختی نیست. اگر خواستید متن ایمیلم رو براتون می فرستم که همون رو بفرستید.
تشکر کنندگان: philter ، reasonable
سلام دوستان
من قصد دارم مدیکالم رو در nmc ابوظبی انجام بدم. سوالم از دوستانی که مدیکالشون رو در ابوظبی انجام دادن اینه که دکتر شتی یا جوزف می تونن فارسی صحبت کنن؟
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-01-23 ساعت 00:38)m.sabet نوشته:  سلام دوستان
من قصد دارم مدیکالم رو در nmc ابوظبی انجام بدم. سوالم از دوستانی که مدیکالشون رو در ابوظبی انجام دادن اینه که دکتر شتی یا جوزف می تونن فارسی صحبت کنن؟

بنده خدا بسکه مراجع فارسی زبون کم داشته زیاد نمیتونه فارسی صحبت کنه درست مثل انگلیسی حرف زدن بعضی از ماهاBig Grin اما میتونید منظورشو متوجه بشید.چند کلمه ای بلده و میتونه ارتباط برقرار کنه.دکتر خوش اخلاقیه.اما منشیشون اصلا" بلد نیست و با اون لهجه ی هندی واقعا"متوجه نمیشدم چی میگهSad.موفق باشید.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: m.sabet ، amin arefi
آقا منم ایمیل زدم دکتر انوش خودش 2 روز قبل از مصاحبه وقت داد :-)
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان:
من دو روزه ایمیل زدم دکتر انوش جواب نداده هنوز.!!! تلفنهایی که شمارش اینجا بوده میگیرم البته با ایرانسل نمیگیره و بعضی وقتا هم میگه شماره اشتباهه!!!
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان:
(2014-01-23 ساعت 15:13)batigoal_189 نوشته:  من دو روزه ایمیل زدم دکتر انوش جواب نداده هنوز.!!! تلفنهایی که شمارش اینجا بوده میگیرم البته با ایرانسل نمیگیره و بعضی وقتا هم میگه شماره اشتباهه!!!

من چهارشنبه شب بهش ایمیل دادم فردا صبح ایمیل داده بود و تاریخ رو مشخص کرده بود منم واسش زدم تاریخش اوکی ولی چه ساعتی باید بیام که هنوز جواب نداده! !
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
تشکر کنندگان:
من برای مدیکال ارمنستان به دکتر کریستین ایمیل زدم تاریخ بهم داده پنجشنبه صبح که با این شرایط پروازها یکم دلچسب نیست که از دو شنبه برم
اگه به دکتر انوش ایمیل بزنم چطوره ؟ ممکنه وقت واسه جمعه بهم بده ؟
مرسی
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
وحيد جان دقيقا مشکل ما هم همينه به کريستين هم زنگ زديم گفت کاريش نميشه کرد چون شنبه ها نيستن ولي انوش رو هرچي زنگ زديم جواب نداد اي ميل هم جواب نميده.
تشکر کنندگان: vahidhm
(2014-01-25 ساعت 12:10)soheil_zk نوشته:  وحيد جان دقيقا مشکل ما هم همينه به کريستين هم زنگ زديم گفت کاريش نميشه کرد چون شنبه ها نيستن ولي انوش رو هرچي زنگ زديم جواب نداد اي ميل هم جواب نميده.

انوش یه بار جواب منو داد. چهارشنبه بهش ایمیل زدم پنجشنبه روزمو مشخص کرد اما دوباره بهش ایمیل زدم که خوب چه ساعتی باید بیام اما اونو جواب نداده. فکر کنم رفته مرخصی Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان