کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
NMC دبی تا ساعت چند میتونیم بریم و کارمون رو انجام میده من تازه ساعت 2 میرسم !!! میرسم برم ؟
تشکر کنندگان:
سلام
آقا این سایت اونگان چرا نوشته تا 15 مارس وقت نمیده
الان که ما میخوایم وقت بگیریم آسمون تپید برای ما!!!!!!!!
Sad

جای دیگه نمیشه وقت بگیریم؟
من با کلی بدبختی بلیط گرفتم
جا گرفتم با کلی گروونی
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . ما مصاحبمون هفته اول مارچ هست در ابوظبی . برای راهنمایی کسانی که میخوان از آخر تاپیک بخونن :
به NMC به ایمیل appointmentdeiradxb@nmc.ae ایمیل زدم وگفتم که ما کی میرسیم و به ما ساعت ۴ بعد الظهر وقت دادند.
تو ایمیل نوشته دو روز کاری زمان میبره ولی معمولا فردا شبش میدن جوابو .
راستی برای کسانی که به هر دلیلی دیر میرسند طبق اون چیزی که برای من تو ایمیل نوشته با دریافت هزینه اضافی ۲۲۵ درهم اضافی میگیرند و جواب رو تا عصر میدن.
هزینه مدیکال در حالت عادی و اگه واکسن نخورید ۴۲۵ درهم هست .
نظر شخصی من اینه که سعی کنیم دو سه روزی زودتر بریم که همه کارا بدون مشکل انجام شه .
مدارک هم که کارت زرد و نامه دوم و ۳ تا عکس پاسپورتی احتیاج هست.
به امید طی کردن این دوران به بهترین نحو ممکن
تشکر کنندگان: philter ، ffrfar ، قصه گو ، nasim ، amin arefi ، azadeh2014 ، Sam2014 ، m_yek ، shadi2014 ، reasonable
سلام
خوش بحالتون.من که به هردو آدرس هم ایمیل زدم و همچنان جوابی نیومده.
دیروز هم با موبایل زنگ زدم، گوشی رو یه خانوم برداشت، گفتم میخوام از دکتر شوکلا وقت ویزیت بگبرم، وصل کرد به یکی دیگه، اون هم وصل کرد به یکی دیگه، آخرین نفر برداشت و با این کیفیت بد صدا بهش فهموندم که فلان تاریخ مصاحبه دارم و وقت میخوام که متاسفانه کیفیت صدا اونقدر بدبود که اصلا متوجه نشدم چی میگه Sad دوباره زنگ زدم و کیفیت صدا باز هم بد بود.
به هر حال من که تور و بلیط رو گرفتم برای چندروز زودتر Shy

(2014-02-04 ساعت 00:48)Parand_r نوشته:  سلام دوستان . ما مصاحبمون هفته اول مارچ هست در ابوظبی . برای راهنمایی کسانی که میخوان از آخر تاپیک بخونن :
به NMC به ایمیل appointmentdeiradxb@nmc.ae ایمیل زدم وگفتم که ما کی میرسیم و به ما ساعت ۴ بعد الظهر وقت دادند.
راستی برای کسانی که به هر دلیلی دیر میرسند طبق اون چیزی که برای من تو ایمیل نوشته با دریافت هزینه اضافی ۲۲۵ درهم اضافی میگیرند و جواب رو تا عصر میدن.
نظر شخصی من اینه که سعی کنیم دو سه روزی زودتر بریم که همه کارا بدون مشکل انجام شه .
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: amin arefi
سلام من بعد از چندین روز که دکتر انوش جواب ایمیلمو نداد امروز موفق شدم باش تماس بگیرم. همچی میگفت کی ایمیل زدی من جواب ندادم که یکی باید بهش میگفت ما خودمون اینکاره ایم جواب هیچکیو ندادی شما. خلاصه من واسه دو روز قبل از مصاحبه مجبور بودم از انوش وقت بگیرم که گفتش اون تاریخ احتمالا من نیستم ولی گفت مطمین نیستم از آخر گفت از دکتر دیگه وقت بگیر. که منم ایمیل زدم دکتر کریستین که روز قبل از مصاحبه به ما وقت بده از اونجا که مصاحبه ما ساعت دو فکر نکنم مشکلی واسه آماده شدن نتایجش باشه نظر شما چیه؟
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان:
(2014-02-04 ساعت 11:00)philter نوشته:  سلام
خوش بحالتون.من که به هردو آدرس هم ایمیل زدم و همچنان جوابی نیومده.
دیروز هم با موبایل زنگ زدم، گوشی رو یه خانوم برداشت، گفتم میخوام از دکتر شوکلا وقت ویزیت بگبرم، وصل کرد به یکی دیگه، اون هم وصل کرد به یکی دیگه، آخرین نفر برداشت و با این کیفیت بد صدا بهش فهموندم که فلان تاریخ مصاحبه دارم و وقت میخوام که متاسفانه کیفیت صدا اونقدر بدبود که اصلا متوجه نشدم چی میگه Sad دوباره زنگ زدم و کیفیت صدا باز هم بد بود.
به هر حال من که تور و بلیط رو گرفتم برای چندروز زودتر Shy

(2014-02-04 ساعت 00:48)Parand_r نوشته:  سلام دوستان . ما مصاحبمون هفته اول مارچ هست در ابوظبی . برای راهنمایی کسانی که میخوان از آخر تاپیک بخونن :

دوست عزيز اگه كيفيت صدا هم خوب بود بازم سخت ميشه فهميد چون هندي انگليسي حرف ميزنن Big Grin اصلا نگران نباشيد بدون ايميل و زنگ دو روز قبل مصاحبه اونجا باشين كاراتون براحتي انجام ميشه.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: قصه گو ، philter ، ffrfar ، azadeh2014
سلام لطفا مدیرها راهنمایی کنید
سایت دکتر اونگان زده از 7 تا 15 مارچ مدیکال انجام نمیدن یعنی چی ؟یعنی تو این روزهاجواب هم نمی دن اگر ما 6 مارچ وقت بگیریم 7 مارچ به بعد جواب نمیدن ؟تازه من بچه هم دارم این طوری باشه باید دو هفته زودتر بریم آنکارا؟؟؟؟ اصلا نمی دونم باید چیکارکنم ؟؟؟؟؟
می شه بریم استانبول برای معاینات پزشکی؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-02-07 ساعت 02:57)shlahni نوشته:  سلام لطفا مدیرها راهنمایی کنید
سایت دکتر اونگان زده از 7 تا 15 مارچ مدیکال انجام نمیدن یعنی چی ؟یعنی تو این روزهاجواب هم نمی دن اگر ما 6 مارچ وقت بگیریم 7 مارچ به بعد جواب نمیدن ؟تازه من بچه هم دارم این طوری باشه باید دو هفته زودتر بریم آنکارا؟؟؟؟ اصلا نمی دونم باید چیکارکنم ؟؟؟؟؟
سعی کنین با ایمیل یا تماس تلفنی از تعطیلی مطب مطمئن بشید. اونگان دکتر معتمد سفارت هست و وقتی ملت وقت مصاحبه دارن قاعدتاً نمی تونه کارشو تعطیل کنه! امکان انجام معاینات پزشکی در استانبول وجود نداره. اگر تعطیلی مطب اونگان تایید شد مراتب رو به سفارت اعلام کنین تا یک هفته تاریخ شما رو جا به جا کنند.
تشکر کنندگان: shlahni ، aghaghia ، azadeh2014 ، amin arefi ، philter
(2014-02-07 ساعت 05:52)Saeedv13 نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 02:57)shlahni نوشته:  سلام لطفا مدیرها راهنمایی کنید
سعی کنین با ایمیل یا تماس تلفنی از تعطیلی مطب مطمئن بشید. اونگان دکتر معتمد سفارت هست و وقتی ملت وقت مصاحبه دارن قاعدتاً نمی تونه کارشو تعطیل کنه! امکان انجام معاینات پزشکی در استانبول وجود نداره. اگر تعطیلی مطب اونگان تایید شد مراتب رو به سفارت اعلام کنین تا یک هفته تاریخ شما رو جا به جا کنند.

تعطیلی مطب دکتر اونگان تایید شده است چون تو سایتش دقیقا نوشته که توی این تاریخ مطب تعطیله و متقاضیان باید قبل از تعطیلی تشریف ببرن واسه مدیکال
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: ffrfar ، miladfr12
دوستان در شرایط عادی و جدا از مساله این تعطیلی مارچ دکتر اونگان شنبه و یکشنبه ها چه ساعت هایی بازه؟ ما که 2 نفریم و 3 شنبه مصاحبه داریم باید جمعه وقت بگیریم؟ یا شنبه ها هم هست؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال؟ فقط واکسن ها را میشه ایران انجام داد؟ بقیه آزمایشها همه زمان مصاحبه انجام میشه؟

معذرت میخوام که سوالم شاید خیلی پرت باشه و نشان از بی اطلاعی محض من ،ولی باورکنید این مدت اونقدر درگیر بودم که واقعا اطلاعاتم ناچیزه..........

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن

لطفا
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2014-02-13 ساعت 02:13)اسفند89 نوشته:  دوستان یه سوال؟ فقط واکسن ها را میشه ایران انجام داد؟ بقیه آزمایشها همه زمان مصاحبه انجام میشه؟

معذرت میخوام که سوالم شاید خیلی پرت باشه و نشان از بی اطلاعی محض من ،ولی باورکنید این مدت اونقدر درگیر بودم که واقعا اطلاعاتم ناچیزه..........

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن

لطفا

*بله واکسن هارو در ایران
*ازمایش ها رو باید قبل از مصاحبه و در کشوری که مصاحبه دارید و
پیش دکتر مورد تایید سفارت باشه
.
*خواهش میکنم
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: اسفند89
دوستان در صورتیکه مصاحبه سه شنبه باشه چه روزی برای مدیکال در دبی مناسبه؟ شنبه یا یکشنبه؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز، نامه دوم ما هم رسید و متاسفانه وقت مصاحبه ما را اول اوریل 2014 تعیین کردند. گفتم متاسفانه چون پسر ما پنج اسفند متولد میشه و در اول آوریل (12 فروردین) هنوز چهل روزش نشده! با توجه به تعطیلی 12 تا 15 فروردین در ایران به نظر شما چه تاریخی برای ویزیت پزشک مناسبه که بتونیم حتما 12 فروردین در سفارت باشیم. همچنین کدام پزشک را پیشنهاد میکنید و به چه دلیل ؟
1- Dr. Kristine R. Khachatryan
Muratsan University Hospital - 2nd - floor (entrance from policlinic side) Examination Room 222 - 114 Muratsan St
9am – 4pm Monday - Saturday - Tel. (37410) 56-72-65 (work) --- (37491) 20-51-43 (mobile)
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com

2- Dr. Anush M. Ordyan - Muratsan University Hospital - 2nd -floor (entrance from policlinic side) Examination Room 222 - 114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday - Tel. (37410) 55-69-06 (work) --- (37491) 41-00-31 (mobile) - (37410)26-58-55 (home)
E-mail: anushordyan@mail.ru
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: قصه گو ، peymanpakd
به خاطر تعطیلات مارس دکتر انکارا
به نظرتون اول برم مصاحبه بعد جواب معاینات پزشکی رو ببرم یا تاریخ مصاحبه رو عقب بندازم؟
کیس نامبر:2014AS19XX
نفرات کیس:یک
مصاحبه:16 جون-آنکارا
Ap+فرم 9 سوالی
کلیرنس :27 AUG
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان