کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
من به nmc دبی ایمیل دادم اما جوابی ندادند ، طبق تجربه ی بچه ها مشکل ساز نمیشه ، درسته؟ و در ضمن آیا کلینیک پنجشنبه ها هم بازه؟ لطفا جوااااب بدید
تشکر کنندگان:
(2014-04-14 ساعت 14:55)sedighe3336 نوشته:  من به nmc دبی ایمیل دادم اما جوابی ندادند ، طبق تجربه ی بچه ها مشکل ساز نمیشه ، درسته؟ و در ضمن آیا کلینیک پنجشنبه ها هم بازه؟ لطفا جوااااب بدید
من هم امروز برای بار دوم به دکتر انوش ایمیل زدم ولی هنوز جوابی نگرفتم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت
دوستان سلام...
ما پنج شنبه بعد از ظهر عازم دبی هستیم... NMC دبی عصر هم پذیرش دارند تا چه ساعتی باید مراجعه کنیم... مرسی

تشکر کنندگان:
1هفته به دکتر کریستین ایمیل زدم، ولی جواب نداده.. Sad
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان:
درود
مدارک لازم جهت معاینات پزشکی در ابوظبی چیه ؟ غیر کارت واکسناسیون چیز دیگه ای هم میخواد ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
من وقت مصاحبم براي سه شنبه هست تو ابوظبي
ميخواستم بدونم nmc شنبه و يكشنبه باز هستش، اگر شنبه برم ok هست؟
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان:
دوستانی که 20 آوریل وقت مدیکال در nmc دارند من امروز زنگ زدم گفتند در 20 اوریل دکتر شوکلا نیست ولی دکتر های دیگه هستند که کار شما را انجام بدهند و دکتر شوکلا فرداش تشریف میارند
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: محبت
(2014-04-13 ساعت 10:52)amaka747 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 00:04)goliii1992 نوشته:  سلام،
مي خواستم بپرسم كه توى مديكال اون قسمت قد و وزن،،وزن بالا يا خيلي پايين اثر داره روى جواب و ندادن وىزا؟

چرا یه خرده فکر نمیکنید دوست من آخه قد و وزن چه ربطی به ویزا دادن یا ندادن داره میرید انشاللاه ویزاتونم میگیرید به امید خدا

پس چرا وزن مى كنند؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان پزشک معتمد سفارت در ایروان روزهای یکشنبه هم وقت میدن؟
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: masoud z ، noobnoobi
(2013-08-25 ساعت 09:46)alitab نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 09:32)sharifian نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:39)mrpahlevani نوشته:  به نظر میرسه دوستانی که اوایل اکتبر وقت مصاحبه دارند از چند روز دیگه ( ۱ماه قبل از مصاحبه ) میتونند با دکتر مکاتبه کنند تا براشون وقت مدیکال تعیین بشه . توصیه می کنم دوستانی که بچه کوچیک دارند علاوه بر اعلام وقت مصاحبه حتما این مطلب و سن فرزند عزیزشون رو یادآوری کنند تا بر این اساس وقت تعیین بشه .فراموش نکنید ۱ ماه قبل از مدیکال ، هیچ واکسنی که حاوی ویروس زنده باشه رو تزریق نکنید مانند TD , ...
دوست عزیز این که گفتین TD رو 1 ماه قبل نزنین ، تو سفرنامه های دوستان 2013 ابوظبی تاکید کرده بودند که حتی 15 روز قبل مصاحبه حتما بزنین چون دکتر شوکلا حساسه رو دیفتری کزاز.. منم می خواستم همین کارو بکنم حالا با صحبت شما شک کردم که بزنم یا نه..
دوستان بنده موقعی که td رو زدم از دکتر پرسیدم وگفتن این ویروس نیست این یه نوع سمه
ولی بقیه واکسنهای واسه مهاجرت باید تزریق بشن ویروس زنده هست

دوستان واکسن mmr ویروس ضعیف شده می باشد ولی td نه
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Tabassomshojaat
(2013-11-23 ساعت 14:40)aghaghia نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 14:29)Babaksafi نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 11:32)sani1348 نوشته:  دوستان عزيز سلام : مراحل بعد از نامه دوم ، ١- ترجمه كل مدارك كه روي تمام صفحه ها شماره كيس نامبر زده شود ٢- وقت براي دكتر جهت ويزيت ٣- رزرو هتل ٤- بليط رفت و برگشت ٥- دقت خيلي زياد كه مداركي در ايران جا نمونه !!!!!! حالا اگر چيزي را از قلم انداختم ياد آوري كنيد ممنون .
دوست عزيز سلام
ميشه لطفا بفرمائيد كه در كجا به اين موضوع اشاره شده كه بايد روي ترجمه ها شماره كيس نامبر نوشته بشه . مرسي

دوستان این فقط برای محکم کاری هست که دوستانی که مدارکشون رو پست می کنند انجام میدن که مبادا مدارکشون توی سفارت جابجا یا گم بشه، همین، اجباری در انجام این کار نیست، ولی میتونید این کار رو بکنید و یا برچسب بگیرید کیس نامبرتون رو روش بنویسید و روی مدارک بزنید که بعدا هم بشه برش داشت...
اگه با مداد هم بنویسید خوبه
تشکر کنندگان: Sam2014 ، noobnoobi
سلام ممنون میشم راهنمایی کنید.
اخرین واکسنم باید یک ماه قبل تاریخ مصاحبه با شه یا مدیکال(انکارا)
اخه واکسن اخرم 18 اردیبهشته وقت احتمالی مدیکال 17 خرداد و وقت مصاحبه 20 خرداد.
تشکر کنندگان: noobnoobi
دوستان سوال مهمی دارم. کسانی که ایروان تشریف می برند آیا فرق داره که از دکتر انوش وقت بگیریم یا دکتر کریستین؟..از اونجایی که دکتر انوش روزهای زوج هستن و دکتر کریستین روزهای فرد..
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
سلام.همسفر ارمنستان هفته اول جون.پیغام خصوصی لطفا
(2014-04-18 ساعت 13:48)p.arsa نوشته:  سلام ممنون میشم راهنمایی کنید.
اخرین واکسنم باید یک ماه قبل تاریخ مصاحبه با شه یا مدیکال(انکارا)
اخه واکسن اخرم 18 اردیبهشته وقت احتمالی مدیکال 17 خرداد و وقت مصاحبه 20 خرداد.

سلام دوست عزیز، برای 1 روز نگرانید؟! این رو هم دز نظر بگرید که ماه ها 31 روزه هستند پس برای شما همون 30 روز میشه Wink
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، p.arsa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان