کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-04-03 ساعت 22:33)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 12:56)taleghani نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 00:17)arezoo00 نوشته:  
(2014-03-22 ساعت 10:55)taleghani نوشته:  
سلام
ممنون ميشم ايميل دمتر كريستين رو برام بذاريد، چون من هرچي ايميل مي دم جواب نمي دن
دوست عزیز ایمیل دکتر :Kristine Khachatryan <kristinekhachatryan@ymail.com>
هست
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: alitab ، Sara_lphmkf
(2013-08-22 ساعت 14:25)sikarshenas نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 14:04)godot نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 13:30)حسن پیری نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 13:19)godot نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 09:29)sanazsanaz نوشته:  سلام به نظرتون سه چهار روز قبل از مصاحبه خوبه برای وقت دکتر؟

سلام دوستای گلم
من دیشب به دکتر کریستین ایمیل زدم. امروزم جواب گرفتم. 4 روز قبل مصاحبه بهم وقت داد.

به امید موفقیت همه دوستان.Smile
برای اینکه فرزند کوچک دارین 4 روز قبل وقت دادن بهتون؟

بله دوست عزیز فکر کنم . البته بینش 2 روز شنبه و 1 شنبه هم هست.

بچه ها یه سوال داشتم جواب بدید ممنون میشم. آیا از بچه های 3 و5 ساله هم عکس قفسه سینه میگیرند؟

من یه سوال دارم، من 16 مهر وقت مصاحبه دارم الان میتونم نوبت معاینات پزشکی رو بگیرم؟ و یه سوال دیگه در رابطه با واکسن ها ، میتونم همین ایران برم پاستور واکسن هام رو بزنم یا حتما همون آنکارا باید زده بشن؟

من پاستور رفتم 15 هزارتومان برای کارت واکسن گرفتن - واکسن هپاتیت هر دفعه 4500 تومان اگر کارت واکسن دارید یا موقع سربازی و ازدواج یا اون طرح واکسنی که چند سال پیش نوی ایران شرکت کردید بگید تا توی کارت تون وارد کنه - برای واکسن mmr هم رفتم درمانگاه 16 آذر توی خیابان انقلاب خیابان 16 آذر البته باید بگم فقط روزهای چهارشنبه این واکسن رو میزنند باید برید طبقه اول اتاق واکسن موضوع را بگید قیمت هر واکسن هم 25 هزارتومان هست 2 دفعا با فاصله 1 ماه از هم باید بزنید .به خانم های باردار هم نمی زنند اگر هم واکسن زدید تا 3 ماه نباید بچه دار بشید وگرنه معلول میشه - حتما توی ایران بزنید اگر برید آنکارا با دلار ازتون میگیرند که خیلی گرون میشه - اگر هم آبله مرغون گرفتید بگید یک تست دکتر براتون بنویسه اگر جاش هم روی بدنتون هست به دکتر نشون بدید این توری 110 دلار کمتر هزینه میکنید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi ، exxedus
سلام دوستان خواهشا به سوالاتم جواب بدین:
1. من وقت مصاحبم روز یکشنبه هستش در ابوظبی و به نظرتون برای مدیکال چه روزی برم بهتره؟
2. برای وقت مدیکال تو امیل به جز اسم و فامیل چه مشخصات دیگه ای باید بدم؟ کیس نامبر رو هم بزنم؟
3. روز شنبه ان ام سی بازه؟
تشکر کنندگان: firouz mah
(2014-03-29 ساعت 19:50)reasonable نوشته:  دوستان در ایمیلی که برای گرفتن وقت به nmc میزنیم آیا باید شماره کیس نامبرمونم بنویسیم یا نه فقط اسم و فامیلیمونو بنویسیم؟

چراکسی جوابمو نمی ده؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان:
با سلام . چه جوری میشه از وقت گرفته شده در انکارا پرینت گرفت ؟ از جدول مشخصات باید پرینت گرفت یا از ایمیل تایید دکتر ...
تشکر کنندگان:
دوستان با تجربه اگه یه لطفی بکنن و یه نقشه از شهر انکارا با علامت گذاری محلهای :سفارت ، دفاتر ptt ،مطب دکتر انگان و... بزارن رو سایت ممنون میشم .فک کنم خیلی به کار بیاد .با تشکر.
تشکر کنندگان:
(2014-04-06 ساعت 17:45)reasonable نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 19:50)reasonable نوشته:  دوستان در ایمیلی که برای گرفتن وقت به nmc میزنیم آیا باید شماره کیس نامبرمونم بنویسیم یا نه فقط اسم و فامیلیمونو بنویسیم؟

چراکسی جوابمو نمی ده؟

فرقی نمیکنه، به هر حال کیس نامبر شما به درد فرد دیگه ای نمیخوره!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Sam2014 ، reasonable
سلام برو بچ واسه گرفتن وقت از nmc dubai باید به خود دکتر ایمیل بزنیم یا به بیمارستان میدونم نیازی نیست وقت بگیریم ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه ایمیل رو اگه واسم بزارید ممنون میشم در ضمن من رفتم توی سایت ولی قسمتیش هست که باید مشخص کنی واسه چی نوبت میخوای نفهمیدم کدومشو بزنم اگه کسی میدونه به ماهم بگه ممنون میشیم
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان:
(2014-04-07 ساعت 13:14)reza3035 نوشته:  سلام برو بچ واسه گرفتن وقت از nmc dubai باید به خود دکتر ایمیل بزنیم یا به بیمارستان میدونم نیازی نیست وقت بگیریم ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه ایمیل رو اگه واسم بزارید ممنون میشم در ضمن من رفتم توی سایت ولی قسمتیش هست که باید مشخص کنی واسه چی نوبت میخوای نفهمیدم کدومشو بزنم اگه کسی میدونه به ماهم بگه ممنون میشیم
سلام دوست عزیز...لطفا صفحه اول تاپیک رو مطالعه فرمایید فکر میکنم جواب سوالاتتون اونجا باشه.موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: aghaghia ، mtcanada
سلام اینجا کسی تجربه تمدید مدیکال رو در آنکارا نداره؟
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
تشکر کنندگان:
NMc از همه ارزون تره و برای وقت گرفتن یک ایمیل به این آدرس بزنین تاریخ مصاحبه و تعداد نفرات و سن رو بگین وقت میدن و میگن چی لازمهEmail : appointmentdeiradxb@nmc.ae
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، noobnoobi
ایمیل هم بزنید جوابی نمی گیرید.
من که چندبار ایمیل زدم همون حرف های همیشگی را برام می فرستند.
تا حالا که خیلی از دوستان بدون گرفتن وقت مراجعه کردند و پذیرش هم شدند.
ما هم راه آن ها را ادامه خواهیم داد Smile

از بین دوستان کسی نیست که 20 الی 21 اپریل مصاحبه داشته باشه؟؟؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، noobnoobi ، m_yek
(2014-04-03 ساعت 22:16)mizan نوشته:  سلام دوستان
برای انکارا اگه یک مقدار دیرتر برسیم به وقت دکتر مشکلی پیش میاد؟ چون وقت دکترم 10.15 و من همون روز صبح پرواز دارم. میترسم تاخیری داشته باشه پروازم.

مشکلی پیش نمی اد نگران نباشید
تشکر کنندگان: ffrfar
من یک سوال دارم اول باید وقت دکتر گرفت یا بلیط و هتل ؛ من منتظر کانفرم شدن وقت معاینه هستم ولی جواب نیومده میترسم وقتی تایید بشه بلیط پیدا نکنم Sad
تشکر کنندگان: ebi1988
سلام دوستان حداكثر چقدر قبل از مصاحبه ميشه وقت مديكال گرفت چون من يه مشكل پزشكي دارم و احتياج به زمان كه اگه بخوان بررسي هاي بيشتري بكنن زمان مصاحبه از دستم نره
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: ebi1988 ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان