کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-04-19 ساعت 09:49)shaghayegh26 نوشته:  خواهش میکنم یکی جواب منو بده من که هفته دوم june ارمنستان هستم چی کار باید بکنم چه جوری وقت دکتر بگیرم
سلام
این پست رو بخون و هر چی لازم داری داخلش توضیح داده شدهSmile http://www.mohajersara.com/thread-6803-p...#pid399172
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: majid7 ، Sam2014
دوستاي عزيز مصاحبه من ابوظبي هست . من چطوري بايداز دكتر وقت بگيرم . چيزي در اين رابطه نمي دونم لطفا راهنماييم كنيد در صورت امكان ممنون ميشم .
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: پرویز تابنده
من نامه دومم اومد و وقتم شده واسه 10 june ... سفارت ابوظبی ... دکتر شوکلا توی دوبی هست ولي دکتر ديگه اي توي مرکز nmc هستند که تو ابوظبی هستن ...بهتر نیست از ابوظبی وقت بگيريم ؟
CN:7XXX
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان:
سلام رفقا
کسی میدونه صبح روز مصاحبه که ساعت 8:50 هست قبلش دکتر تشریف آوردن که جواب رو دریافت کنم
یعنی مطب چه ساعتی باز میشه ؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-19 ساعت 17:29)REZAMBI نوشته:  سلام رفقا
کسی میدونه صبح روز مصاحبه که ساعت 8:50 هست قبلش دکتر تشریف آوردن که جواب رو دریافت کنم
یعنی مطب چه ساعتی باز میشه ؟
سلام
خود دکتر با توجه به زمان مصاحبه ت هماهنگی لازم رو انجام میده نگران نباش و با ایمیل زمان مصاحبه ت رو و درخواست وقت برای مدیکال رو براش بفرست هماهنگ میکنه با خودتون.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان:
(2014-04-19 ساعت 16:26)massi63 نوشته:  من نامه دومم اومد و وقتم شده واسه 10 june ... سفارت ابوظبی ... دکتر شوکلا توی دوبی هست ولي دکتر ديگه اي توي مرکز nmc هستند که تو ابوظبی هستن ...بهتر نیست از ابوظبی وقت بگيريم ؟
CN:7XXX
درود بر شما و با آرزوی موفقیت.
شما ببین کجا می خواهی هتل بگیری (دبی یا ابوظبی ) و مدیکال را در NMC همان شهر انجام بده. این دو تا بیمارستان یکی هستند (به لحاظ مدیریت) و هردو کار مدیکال را با قیمت و دقت مناسب انجام میدهند.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان:
وقت دکتر یک یا دو روز قبل از مصاحبه باید باشه؟
می خوام ببینم با توجه به اینکه مصاحبه مون چهارشنبه ست، وقت دکتر از دکتر کریستین باید بگیریم یا دکتر انوش
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: m_nikparvaz
(2014-04-19 ساعت 18:10)NarCssuS نوشته:  وقت دکتر یک یا دو روز قبل از مصاحبه باید باشه؟
می خوام ببینم با توجه به اینکه مصاحبه مون چهارشنبه ست، وقت دکتر از دکتر کریستین باید بگیریم یا دکتر انوش
مرسی

دو روز قبل از مصاحبه
وقت از دکتر کریستن بگیرید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: NarCssuS
من و همسرم روز یکشنبه صبح در ابوظبی مصاحبه داریم، میخواستم بدونم چند روز قبل باید اونجا باشم برای کارهای مدیکال و گرفتن نتایج؟؟ چون فکر کنم جمعه و شنبه در امارت تعطیله.
سئوال دیگر هم اینه که بهتره در ابوظبی اقامت داشته باشیم یا دبی؟ اصولا چه مزیت هایی میتونه داشته باشه اقامت در دبی.
تشکر کنندگان:
(2014-04-19 ساعت 15:53)firouz mah نوشته:  دوستاي عزيز مصاحبه من ابوظبي هست . من چطوري بايداز دكتر وقت بگيرم . چيزي در اين رابطه نمي دونم لطفا راهنماييم كنيد در صورت امكان ممنون ميشم .
از طریق ایمیل وقت دکتر بگیرید
دوست عزیز اولین صفحه همین تاپیک را مطالعه کنید متوجه خواهید شد که باید چکار کنید
موفق باشید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، firouz mah
سلام من بدلايلى نميتونم تست ابله مرغان رو از قبل ببرم و ممكنه لازم بشه دكتر تست كنه ، حالا با وجود اينكه سه نفريم و بايد واكسن يا تست ابله مرغان رو روز مديكال داشته باشيم از جند روز قبل وقت ميده؟
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2014-04-19 ساعت 21:59)shahrzad001 نوشته:  سلام من بدلايلى نميتونم تست ابله مرغان رو از قبل ببرم و ممكنه لازم بشه دكتر تست كنه ، حالا با وجود اينكه سه نفريم و بايد واكسن يا تست ابله مرغان رو روز مديكال داشته باشيم از جند روز قبل وقت ميده؟

سلام دوست عزیز، اگر بچه دارید 4 روز قبل از مصاحبه باید برید مدیکال، لطفا سفارت محل مصاحبه تون رو هم در امضاتون بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، محبت
(2014-04-19 ساعت 22:04)aghaghia نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 21:59)shahrzad001 نوشته:  سلام من بدلايلى نميتونم تست ابله مرغان رو از قبل ببرم و ممكنه لازم بشه دكتر تست كنه ، حالا با وجود اينكه سه نفريم و بايد واكسن يا تست ابله مرغان رو روز مديكال داشته باشيم از جند روز قبل وقت ميده؟

سلام دوست عزیز، اگر بچه دارید 4 روز قبل از مصاحبه باید برید مدیکال، لطفا سفارت محل مصاحبه تون رو هم در امضاتون بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد!

سفارتمون ايروانه. واكسن ابله مرغان هيج وقت اضافه اى نميخواد؟ يعنى اكه روز مديكال بزنيم روز مصاحبه مشكلى نخواهيم داشت؟
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: محبت
من و همسرم روز یکشنبه صبح در ابوظبی مصاحبه داریم، میخواستم بدونم چند روز قبل باید اونجا باشم برای کارهای مدیکال و گرفتن نتایج؟؟ چون فکر کنم جمعه و شنبه در امارت تعطیله.
تشکر کنندگان:
(2014-04-19 ساعت 22:09)shahrzad001 نوشته:  سفارتمون ايروانه. واكسن ابله مرغان هيج وقت اضافه اى نميخواد؟ يعنى اكه روز مديكال بزنيم روز مصاحبه مشكلى نخواهيم داشت؟

خیر، کلا ایروان واکسن آبله مرغان ندارن که بخوان تزریق کنند!! لااقل تا الان که نداشتن! ولی برای بچه باید 4 روز قبل مصاحبه برین مدیکال و مدیکال ربطی به مصاحبه نداره!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، محبت ، shayesteh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان