موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من چندتا سوال داشتم در مورد csc. ممنون میشم کمکم کنید:
1- توی سایت سفارت آمریکا در ترکیه نوشته که کپی CSC appointment هم باید جزو مدارکی باشه که 15 روز قبل از مصاحبه باید بفرستیم سفارت، اما اینجا بعضی از دوستان نوشتند که این کار رو میشه توی آنکارا هم انجام داد و CSC appointment را همون روز مصاحبه به آفیسر تحویل داد. می خواستم بدونم بالاخره این CSC appointment جزو مدارکی که باید پست کنیم هست یا نه؟
2- توی سایت CSC من واسه خودم و خانمم م بچه ام اکانت های جداگانه درست کردم. چون نوشته بود که برای هر کسی باید یه اکانت جداگانه بسازید. الان وقتی واسه خودم دفتر پستی را انتخاب کردم و می خوام از توی اکانت خودم واسه بقیه خانواده هم دفتر پستی را انتخاب کنم (توی قسمت Add family members) ایراد می گیره. می خواستم بدونم که این ایرادی که می گیره بخاطر اینه که واسه اونا اکانت جداگانه درست کردم؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اگه از تو اکانت خودشون براشون دفتر پستی انتخاب کنم، بعدا واسه گرفتن پاسپورتا خودشون حتما باید بیان ترکیه دوباره؟ یا بعد از کلیرنس من می تونم به تنهایی بیام و پاسها رو بگیرم؟ می ترسم اینطوری که از اکانت خودشون دفتر پستی را انتخاب کنم، بعدا دفتر پستی بگه از کجا معلوم که اینا خانواده تو هستند که ما پاسهای اونا رو بدیم به تو؟
3- میشه اون اکانتهایی رو واسه اونا بطور جداگانه درست کردم حذف کنم و از توی اکانت خودم دوباره براشون اکانت درست کنم؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.... با تشکر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچهها من الان ثبت نام کردم اما پرینتر ندارم چکار کنم ؟ صفحهرو چجوری سیو کنم تا فردا که برم پرینت بگیرم ؟ اطلاعات کامپیوترم جالب نیست راهنمأیئ سریع میخوام لطفا
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید من از طریق همین مهاجر سرا برای ptt همونی که تو نمونه برای آموزش به ما نوشته بود یعنی
ptt/adliyesarayi merkezi/ataturk/kizilay 6251
رو انتخاب کردم ولی وقتی رفتم ترکیه دیدم اوف چقدر دور و شلوغه. ولی دیدم فقط من این ptt رو انتخاب کردم و سایر دوستان جاهای بهتر و نزدیکتری رو زدن ولی چون کد اون رو یادشون نبود نتونستند من رو راهنمایی کنند
حالا من می خوام برم ویزامو بگیرم ایا دوستان می دونن نزدیکترینptt به سفارت که همه اکثرا اونجا میرن و همش 5 دقیقه راهه کدش چنده؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من 1 روز پیش در آنکارا مصاحبه انجام دادم قبل رفتن به مصاحبه ثبت نام csc را انجام دادم حالا کلیرنس خوردم و باید 2-3 ماه دیگه برم ویزارو بگیرم آیا باید بازم ثبت نام کنم یا همون کافیه؟ کپی ثبت نامو ببرم کفایت میکنه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ثبت نام csc واسه ارمنستان لازم هست؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
من هم تقریبا" مشکل AMOO را دارم ... تقریبا" .
یک اکانت برای خودم که برنده هستم درست کردم ودر ادامه کار نام همسرم را add کردم. برای ایشان جداگانه اکانت درست نکردم .
الان که ایمیل از سفارت برای مصاحبه آمده که چه مدارک اصلی را باید ببرم و ... خاطر نشان کرده که CSC برای هر کدام از افراد هم موجود باشد.
من را به شک انداخت که نکند می بایستی برای همسرم هم اکانت جداگانه ای درست می کردم ... ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید .
من کل تاپیک را خوانده ام و همچنین 1013 را و اینطور متوجه شده بودم که یک اکانت برای برنده کافیست و بقیه اعضا خانواده را اضافه به همان اکانت می کنیم و بس.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-24 ساعت 22:04)AMOO نوشته: سلام دوستان. من چندتا سوال داشتم در مورد csc. ممنون میشم کمکم کنید:
1- توی سایت سفارت آمریکا در ترکیه نوشته که کپی CSC appointment هم باید جزو مدارکی باشه که 15 روز قبل از مصاحبه باید بفرستیم سفارت، اما اینجا بعضی از دوستان نوشتند که این کار رو میشه توی آنکارا هم انجام داد و CSC appointment را همون روز مصاحبه به آفیسر تحویل داد. می خواستم بدونم بالاخره این CSC appointment جزو مدارکی که باید پست کنیم هست یا نه؟
2- توی سایت CSC من واسه خودم و خانمم م بچه ام اکانت های جداگانه درست کردم. چون نوشته بود که برای هر کسی باید یه اکانت جداگانه بسازید. الان وقتی واسه خودم دفتر پستی را انتخاب کردم و می خوام از توی اکانت خودم واسه بقیه خانواده هم دفتر پستی را انتخاب کنم (توی قسمت Add family members) ایراد می گیره. می خواستم بدونم که این ایرادی که می گیره بخاطر اینه که واسه اونا اکانت جداگانه درست کردم؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اگه از تو اکانت خودشون براشون دفتر پستی انتخاب کنم، بعدا واسه گرفتن پاسپورتا خودشون حتما باید بیان ترکیه دوباره؟ یا بعد از کلیرنس من می تونم به تنهایی بیام و پاسها رو بگیرم؟ می ترسم اینطوری که از اکانت خودشون دفتر پستی را انتخاب کنم، بعدا دفتر پستی بگه از کجا معلوم که اینا خانواده تو هستند که ما پاسهای اونا رو بدیم به تو؟
3- میشه اون اکانتهایی رو واسه اونا بطور جداگانه درست کردم حذف کنم و از توی اکانت خودم دوباره براشون اکانت درست کنم؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.... با تشکر
با سلام به شما،
به نظر وجود اکانت جداگانه مهم نیست، فقط باید برای هر کدوم پست مورد نظر خودتونو اضافه کنید.
توصیه موکد من به شما اینه که اصلا کسی رو حذف نکنید ،چون مثل من مشکل خورده و دچار استرس میشوید.
اینکه نمیتونید اعضای خانوادتون رو به فایل همدیگر اضافه کنید بخاطر ایه که هر کدوم از اعضای خانوادتون بعنوان primary applicant شناخته شده اند( چون شما برای هرکدوم یه فایل جداگانه تشکیل داده اید )
بهترین منبع برای جواب دادن به مشکلات شما خود سفارت میباشد بهتر به ایمیلی که در سایتusvisa ایمیل زده و مشکلتونو مطرح کنید.
و در آخر من برای هفته بعد مصاحبه دارم و دو تا فایل برای 4 نفر دارم برم ببینم مشکلی پیش میاد یانه؟ فقط در صورت امکان آخر هفته بعد یه پیام یادآوری برای من بفرستید.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -