کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
سلام
محل مصاحبه ی من سفارت ابوظبی است.
من در ثبت نام csc در قسمت انتخاب دفتر پست به جای دبی ،ابوظبی رو انتخاب کردم. (یعنی دفتر Empost Abu-dabi Main Hub) اشکال نداره؟
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
(2013-12-05 ساعت 19:45)hesam_hhh نوشته:  سلام
محل مصاحبه ی من سفارت ابوظبی است.
من در ثبت نام csc در قسمت انتخاب دفتر پست به جای دبی ،ابوظبی رو انتخاب کردم. (یعنی دفتر Empost Abu-dabi Main Hub) اشکال نداره؟

اشکالی که نداره اما اگر 1 درصد ازتون بخوان باید برید ابوظبی بگیرید پاسپورت هاتون رو. البته می تونید الان تغییرش بدید و مشکلی در این زمینه نیست. البته کلاً ابوظبی فعلاً از این سیستم استفاده نمی کنه و ویزاهارو خود سفارت تحویل می ده.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pariaaa
(2013-08-22 ساعت 09:27)behfaza نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:48)soli asali نوشته:  ابوظبی نیاز داره بالاخره ؟ یا نه ؟ اصلا ازشون نخواستن پیرینت CSC رو !!!!!!!!!!

نیاز هست .Smile

با توجه به سفرنامه های 2013 لازم است .

سلام پرینت ثبت نام cscی هست؟خواهشا جوابم رابدهید
تشکر کنندگان:
(2013-12-07 ساعت 16:47)viva.capio نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 09:27)behfaza نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:48)soli asali نوشته:  ابوظبی نیاز داره بالاخره ؟ یا نه ؟ اصلا ازشون نخواستن پیرینت CSC رو !!!!!!!!!!

نیاز هست .Smile

با توجه به سفرنامه های 2013 لازم است .

سلام پرینت ثبت نام cscی هست؟خواهشا جوابم رابدهید

دوست عزیز لطف کنید به جای پرسیدن این سوال در جاهای مختلف اول یه مقدار وقت بذارید و مطالعه کنید. صفحات اول همین تاپیک و تاپیک مشابه در سال گذشته رو مطالعه کنید متوجه می شید که CSC چی هست. ضمناً ابوظبی در سال جدید از کسی CSC نخواسته و فعلا لازم نیست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amin arefi ، ffrfar ، pari pariaaa
سلام دوستان
1-میخواستم ببینم در سایت سفارت نوشته ثبت نام csc هم باید جزو مدارک ارسالی 15 روز قبل مصاحبه باشه میشه در این مورد راهنمایی کنید که باید بفرستیم یا نه؟
2-یکی از دوستان من امسال رفته بود میگفت اون 2تا مراکز پستی که سایت csc گفته رو انتخاب کرده ولی اون مراکز اینقدر بد بوده که 2 هفته این دوست مارو معطل کردند میشه بگین کدوم مرکز پستی هست که هم خوبه و سریع هم در محدوده کیزلای یا سفارت باشه؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 19:53)fakhrinejad نوشته:  سلام دوستان
1-میخواستم ببینم در سایت سفارت نوشته ثبت نام csc هم باید جزو مدارک ارسالی 15 روز قبل مصاحبه باشه میشه در این مورد راهنمایی کنید که باید بفرستیم یا نه؟
2-یکی از دوستان من امسال رفته بود میگفت اون 2تا مراکز پستی که سایت csc گفته رو انتخاب کرده ولی اون مراکز اینقدر بد بوده که 2 هفته این دوست مارو معطل کردند میشه بگین کدوم مرکز پستی هست که هم خوبه و سریع هم در محدوده کیزلای یا سفارت باشه؟

بچه ها کسی میشه جواب منو بده ممنون میشمSad
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 19:53)fakhrinejad نوشته:  سلام دوستان

سلام دوست عزیز، بله باید بفرستید ولی من نمیدونم کدوم دفاتر پستی بهتر هستند، بهتره اگر هتل انتخابیتون مشخصه، بهشون امیل بزنید و بپرسید... یا این که اگر دوستانی که قبلا برای مصاحبه رفتند به انکارا شما رو راهنمایی کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 19:53)fakhrinejad نوشته:  ...1-میخواستم ببینم در سایت سفارت نوشته ثبت نام csc هم باید جزو مدارک ارسالی 15 روز قبل مصاحبه باشه میشه در این مورد راهنمایی کنید که باید بفرستیم یا نه؟
1- بعد از ثبت نام دو تا پرینت از صفحه مربوطه بگیرین. یکی رو همراه مدارک بفرستین. یکی دیگه همراهتون باشه که اگر روز مصاحبه ازتون خواستند بهشون تحویل بدین.
2- پارسال من این شعبه رفتم:
PTT- Kizilay Merkezi
Izmir 2 Kizilay
Ankara
6421
خوبیش این بود که از من وکالت نامه نخواست. با کپی پاسپورت ها مدارک رو بهم داد. ولی شما ریسک نکن. وکالت نامه و ترجمه اش همراهت باشه تا اگر روال کارش عوض شده بود گیر نیفتی. البته فکر کنم روزهای شنبه تعطیله. ولی خیلی نزدیکه کیزیلای هست.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، aghaghia ، Natasha9 ، ghafari88 ، fakhrinejad ، ffrfar ، amin arefi
(2013-12-14 ساعت 03:13)Saeedv13 نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 19:53)fakhrinejad نوشته:  ...1-میخواستم ببینم در سایت سفارت نوشته ثبت نام csc هم باید جزو مدارک ارسالی 15 روز قبل مصاحبه باشه میشه در این مورد راهنمایی کنید که باید بفرستیم یا نه؟
1- بعد از ثبت نام دو تا پرینت از صفحه مربوطه بگیرین. یکی رو همراه مدارک بفرستین. یکی دیگه همراهتون باشه که اگر روز مصاحبه ازتون خواستند بهشون تحویل بدین.
2- پارسال من این شعبه رفتم:
PTT- Kizilay Merkezi
Izmir 2 Kizilay
Ankara
6421
خوبیش این بود که از من وکالت نامه نخواست. با کپی پاسپورت ها مدارک رو بهم داد. ولی شما ریسک نکن. وکالت نامه و ترجمه اش همراهت باشه تا اگر روال کارش عوض شده بود گیر نیفتی. البته فکر کنم روزهای شنبه تعطیله. ولی خیلی نزدیکه کیزیلای هست.
ممنون از راهنماییتون
وکالت نامه برای کیسهای چند نفریه؟ چون من کیسم یک نفره هستش.
این شعبه شما رو اذیت نکرد سریع ویزاتونو تحویل داد چون هتل من نزدیک بلوار آتا ترک هستش (نوا پلاس) فک کنم این خوب باشه
تشکر کنندگان:
(2013-12-14 ساعت 10:28)fakhrinejad نوشته:  ... وکالت نامه برای کیسهای چند نفریه؟ چون من کیسم یک نفره هستش.
این شعبه شما رو اذیت نکرد سریع ویزاتونو تحویل داد چون هتل من نزدیک بلوار آتا ترک هستش (نوا پلاس) فک کنم این خوب باشه
بله. من فکر کردم کیس شما چند نفره هست و یکی از اعضای خانواده می خواد بقیه ویزاها رو بگیره. اگر یک نفرید که احتیاج به وکالت نامه ندارین دیگه. نه اذیتی در کار نبود. البته خانمه یه ذره بد اخم بود. منتهی اول کار بدون این که منتظر بشم برای احراز هویت خیلی مته به خشخاش بذاره کپی پاسپورت ها رو بهش دادم و اونم چیز دیگه ای ازم نخواست. ولی از 10 ماه پیش تا حالا ممکنه روال کارش یا حتی کارمند مربوطه عوض شده باشه. شما اگر آدرس هتل و آدرس این شعبه رو وارد گوگل مپ کنی متوجه میشی که فاصله هتل نواپلاس تا این شعبه 1.8 کیلومتر هست. با ماشین 5 دقیقه و پیاده 17 دقیقه طول می کشه که از هتل به این شعبه برسی. فقط اگر دوست داری شنبه ها هم باز باشه به نظرم این شعبه اینطوری نیست.
تشکر کنندگان: fakhrinejad ، ffrfar ، aghaghia ، amin arefi ، ghafari88 ، Natasha9
سلام دوستان
من در ایروان مصاحبه دارم تو سایت سفارت امریکا در ایروان چیزی راجب به ثبت نام ایرانی ها نوشته بود به شک افتادم آیا برای ایروان هم نیاز به ثبت نام در CSC هست؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. مصاحبه ما ابوظبی هست.
ما بالاخره نفهمیدیم CSC ثبت نام کنیم یا نه؟ یه جا نوشته نمی خواد یه جا نوشته می خواد. چیکار کنیم؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
تشکر کنندگان:
دوستان پست اول تاپیک رو ملاحظه کنید، نوشته فقط آنکارا احتیاج به CSC داره و پست کردن مدارک، بصورتیکه حدود 15 روز قبل از مصاحبه به دست سفارت برسه که پرینت CSC هم یکی از این مدارک هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amin arefi ، Natasha9
(2013-12-23 ساعت 10:54)farzadsmile نوشته:  سلام دوستان. مصاحبه ما ابوظبی هست.
ما بالاخره نفهمیدیم CSC ثبت نام کنیم یا نه؟ یه جا نوشته نمی خواد یه جا نوشته می خواد. چیکار کنیم؟
ابوظبي csc رو نمي خواد
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
تشکر کنندگان: Sam2014 ، ghafari88 ، ali99sh
ﺑﺎ ﻋﺮﺽ. ﺳﻼﻡ و ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ.
ﻣﻲ ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻛﺴﻲ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﻓﺮﻡ. Ds260. ﭼﻴﺰﻱ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ. اﮔﻪ ﻛﺴﻲ اﻃﻼﻉ. ﺩاﺭﻩ ﺧﻮاﻫﺶ ﻣﻴﻜﻨﻢ اﻃﻼﻉ. ﺑﺪﻩ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان