موضوعها: 23
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
محل مصاحبه ی من سفارت ابوظبی است.
من در ثبت نام csc در قسمت انتخاب دفتر پست به جای دبی ،ابوظبی رو انتخاب کردم. (یعنی دفتر Empost Abu-dabi Main Hub) اشکال نداره؟
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار
موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
1-میخواستم ببینم در سایت سفارت نوشته ثبت نام csc هم باید جزو مدارک ارسالی 15 روز قبل مصاحبه باشه میشه در این مورد راهنمایی کنید که باید بفرستیم یا نه؟
2-یکی از دوستان من امسال رفته بود میگفت اون 2تا مراکز پستی که سایت csc گفته رو انتخاب کرده ولی اون مراکز اینقدر بد بوده که 2 هفته این دوست مارو معطل کردند میشه بگین کدوم مرکز پستی هست که هم خوبه و سریع هم در محدوده کیزلای یا سفارت باشه؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-13 ساعت 19:53)fakhrinejad نوشته: سلام دوستان
1-میخواستم ببینم در سایت سفارت نوشته ثبت نام csc هم باید جزو مدارک ارسالی 15 روز قبل مصاحبه باشه میشه در این مورد راهنمایی کنید که باید بفرستیم یا نه؟
2-یکی از دوستان من امسال رفته بود میگفت اون 2تا مراکز پستی که سایت csc گفته رو انتخاب کرده ولی اون مراکز اینقدر بد بوده که 2 هفته این دوست مارو معطل کردند میشه بگین کدوم مرکز پستی هست که هم خوبه و سریع هم در محدوده کیزلای یا سفارت باشه؟
بچه ها کسی میشه جواب منو بده ممنون میشم
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-14 ساعت 03:13)Saeedv13 نوشته: (2013-12-13 ساعت 19:53)fakhrinejad نوشته: ...1-میخواستم ببینم در سایت سفارت نوشته ثبت نام csc هم باید جزو مدارک ارسالی 15 روز قبل مصاحبه باشه میشه در این مورد راهنمایی کنید که باید بفرستیم یا نه؟
1- بعد از ثبت نام دو تا پرینت از صفحه مربوطه بگیرین. یکی رو همراه مدارک بفرستین. یکی دیگه همراهتون باشه که اگر روز مصاحبه ازتون خواستند بهشون تحویل بدین.
2- پارسال من این شعبه رفتم:
PTT- Kizilay Merkezi
Izmir 2 Kizilay
Ankara
6421
خوبیش این بود که از من وکالت نامه نخواست. با کپی پاسپورت ها مدارک رو بهم داد. ولی شما ریسک نکن. وکالت نامه و ترجمه اش همراهت باشه تا اگر روال کارش عوض شده بود گیر نیفتی. البته فکر کنم روزهای شنبه تعطیله. ولی خیلی نزدیکه کیزیلای هست.
ممنون از راهنماییتون
وکالت نامه برای کیسهای چند نفریه؟ چون من کیسم یک نفره هستش.
این شعبه شما رو اذیت نکرد سریع ویزاتونو تحویل داد چون هتل من نزدیک بلوار آتا ترک هستش (نوا پلاس) فک کنم این خوب باشه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در ایروان مصاحبه دارم تو سایت سفارت امریکا در ایروان چیزی راجب به ثبت نام ایرانی ها نوشته بود به شک افتادم آیا برای ایروان هم نیاز به ثبت نام در CSC هست؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. مصاحبه ما ابوظبی هست.
ما بالاخره نفهمیدیم CSC ثبت نام کنیم یا نه؟ یه جا نوشته نمی خواد یه جا نوشته می خواد. چیکار کنیم؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان پست اول تاپیک رو ملاحظه کنید، نوشته فقط آنکارا احتیاج به CSC داره و پست کردن مدارک، بصورتیکه حدود 15 روز قبل از مصاحبه به دست سفارت برسه که پرینت CSC هم یکی از این مدارک هست...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-23 ساعت 10:54)farzadsmile نوشته: سلام دوستان. مصاحبه ما ابوظبی هست.
ما بالاخره نفهمیدیم CSC ثبت نام کنیم یا نه؟ یه جا نوشته نمی خواد یه جا نوشته می خواد. چیکار کنیم؟
ابوظبي csc رو نمي خواد
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ﺑﺎ ﻋﺮﺽ. ﺳﻼﻡ و ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ.
ﻣﻲ ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻛﺴﻲ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﻓﺮﻡ. Ds260. ﭼﻴﺰﻱ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ. اﮔﻪ ﻛﺴﻲ اﻃﻼﻉ. ﺩاﺭﻩ ﺧﻮاﻫﺶ ﻣﻴﻜﻨﻢ اﻃﻼﻉ. ﺑﺪﻩ