کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
سلام دوستان
میخواستم بدونم چرا همه دنبال دفتر پستی تو آنکارا میگردند که شنبه ها باز باشه حالا شنبه تعطیل باشه جی می شه؟
Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2013-08-25 ساعت 13:11)EKAM نوشته:  من الان تو سايت CSC ثبت نام كردم روشي كه دوستمون mtcanada توضيح داده عاليه ... فقط شماره تلفن ايران هم بزارين كه تكميل بشه و براي دبي يه گزينه بيشتر نيست
empost operation main hub-um al ramoul

لطفا منو راهنمایی کنید که قبل از رفتن برای مصاحبه باید تو سایت csc ثبتنام کنیم؟؟؟؟
برای چی هست؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-12-28 ساعت 16:37)Mahsa TA نوشته:  لطفا منو راهنمایی کنید که قبل از رفتن برای مصاحبه باید تو سایت csc ثبتنام کنیم؟؟؟؟
برای چی هست؟؟؟

پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید، در ضمن اگر سفارت ابوظبی هستید، دیگه احتیاجی به ثبت نام نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amin arefi ، mtcanada ، قصه گو ، nedaba ، EKAM ، سيبك ، philter
درود بر همگی
دوستان گرامی چنانچه در دانلود " فایل آموزشی ثبت نام در CSC " هرگونه مشکلی داشتید حتما به بنده اطلاع دهید تا نسبت به رفع آن اقدام کنم.

فعلا که خدارو شکر هیچگونه گزارشی در این خصوص نبوده.

در خصوص ptt ها هم همان pttی که در آموزش مشخص کرده ام می توانید انتخاب فرمایید که شنبه ها هم تا بعد از ظهر باز است.

امیدوارم که همگی موفق باشید Smile

دوستدار شما و راه شما با احترام فراوان محمد
تشکر کنندگان: nedaba ، amin arefi ، khder ، philter ، Farshid22 ، ffrfar
دوستان کسی می دونه نزدیک ترین پست به میدون تقسیم استانبول چیه ؟ راستش من نمی دونم تو فرم ptt چی باید بزنم برا پست تقسیم استانبول
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان:
(2013-12-28 ساعت 19:39)aghaghia نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 16:37)Mahsa TA نوشته:  لطفا منو راهنمایی کنید که قبل از رفتن برای مصاحبه باید تو سایت csc ثبتنام کنیم؟؟؟؟
برای چی هست؟؟؟

پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید، در ضمن اگر سفارت ابوظبی هستید، دیگه احتیاجی به ثبت نام نیست...

امضاتونو از كنترل پنل درست كنيد مشخص بشه كدوم سفارت هستين تا راهنمايي بشين البته طبق توصيه مدير پس از خوندن پست اول ...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان:
سلام
البته ابوظبی از ما ثبت نام csc نخواست ولی ما که سری اولی بودیم ثبت نام کرده بودیم
تشکر کنندگان:
(2014-01-01 ساعت 14:31)lida55 نوشته:  سلام
گویا با اغاز ژانویه csc شروع به شناختن کیسها کرده البته ابوظبی از ما ثبت نام csc نخواست ولی ما که سری اولی بودیم ثبت نام کرده بودیم حالا میبینم 5 روز بعد از مصا حبه کیس اپدیت شده البته همچنان administrative processing است

سلام دوست عزیز، باید عرض کنم خدمتتون که سایت CSC با سایت CEAC فرق میکنه و ربطی به هم ندارن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، philter
سلام
بله واقعا از بس ذوق کردم قاطی کردم ممنون از اصلاح شما
تشکر کنندگان: aghaghia
درود بر همه شما عزیزان Smile

بعضی از شما بزرگواران در خصوص مباحث مرتبط با CSC و بعضی از PTTهای آنکارا سوالاتی را پرسیده بودید که امشب وقتم کمی آزاد است که قصد دارم تا بپردازم به پاسخگوئی سوالات شما عزیزان

(2013-12-27 ساعت 14:27)REZA KARAMI نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم چرا همه دنبال دفتر پستی تو آنکارا میگردند که شنبه ها باز باشه حالا شنبه تعطیل باشه جی می شه؟
با درود فراوان
اتفاقی نمی افتد Smile فقط اگر مصاحبه تان در اواخر هفته باشد و ویزاتون شنبه حاضر شده باشد ممکن است شعبه Ptt که انتخاب کرده باشید باز نباشد و مدت زمان بیشتری را در آنکار ماندگار شوید و زمان برگشتتان کمی به تأخیر بیافتد
لذا دوستان چون این احتمال را می دهند در این خصوص پرس و جو می کنند.

برای چی هست؟؟؟
با درود فراوان
مهسا جان متوجه نشدم که در چه خصوصی راهنمایی می خواهید
چون نه کیس نامبرتان در امضاتون درج شده و نه سفارتی که قرارا است به مصاحبه بروید!
اما اینکه پرسیدید برای چی هست ؟ ببینید از ۱۹ دسامبر ۲۰۱۲ مقرر شد که، تمام متقاضیان ویزای مهاجرتی باید در وب سایت usvisa-info.com CSC برای دریافت پاکت و ویزای خود یک محلی را ثبت نمایند.

بعد از اینکه مراحل مصاحبه و صدور ویزا انجام شد بخش کنسولگری، گذرنامه و پاکت ویزای متقاضی را به یکی از شعبات خدماتی پستی (PTT) اون محلی که شما از قبل تعیین کرده بودید می‌فرستد. به همین علت هر متقاضی ویزای مهاجرتی باید به وب سایت usvisa-info.com رفته و نزدیکترین شعبه‌ پست PTTی که به آن دسترسی دارد را انتخاب نماید.
وقتی‌ که یک شعبه‌ PTT انتخاب شد این آدرس برای تمام مکاتبات پستی بین کنسولگری و متقاضی استفاده خواهد شد.

پس از اینکه در این وب سایت یک ptt برای خود مشخص کرده اید از رسیدی که در آخر براتون صادر می شود یک پرینتی تهیه می نمایید و همراه مدارکتان برای سفارت ارسال می کنید / کسانی هم که نیازی به پست مدارکشون نیست (مثل کسانی که در سفارت آمریکا در شهرهای ایروان و ابوظبی) مصاحبه دارند ، پرینت رسید ثبت نام در CSC را همراه خود می برند. البته شایان ذکر است که فعلا نیازی به انتخاب یک ptt و ثبت نام در CSC برای کسانی که در سفارت های آمریکا در شهر های ایروان و ابوظبی دارند نمی باشد.

(2013-11-29 ساعت 16:14)aseman abi نوشته:  سلام دوستان
ببخشید من از طریق همین مهاجر سرا برای ptt همونی که تو نمونه برای آموزش به ما نوشته بود یعنی
ptt/adliyesarayi merkezi/ataturk/kizilay 6251
رو انتخاب کردم ولی وقتی رفتم ترکیه دیدم اوف چقدر دور و شلوغه. ولی دیدم فقط من این ptt رو انتخاب کردم و سایر دوستان جاهای بهتر و نزدیکتری رو زدن ولی چون کد اون رو یادشون نبود نتونستند من رو راهنمایی کنند
حالا من می خوام برم ویزامو بگیرم ایا دوستان می دونن نزدیکترینptt به سفارت که همه اکثرا اونجا میرن و همش 5 دقیقه راهه کدش چنده؟
با درود فراوان
بله اون را هم می توانید انتخاب نمایید

همانطور که در نقشه هم می بینید
Pttهای نزدیک به سفارت را برایتان مشخص کرده ام که برای Pttهایی که به نشانگر A و C در نقشه می بینید باید از بلوار آتاترک رد شوید و به سمت خیابان جان اف کندی بروید و بعد وارد خیابان Tunus Cd (همان خیابانی که با فلش مشخص کرده ام) شوید. Pttها تقریبا در انتهای این خیابان قرار دارند (طبق کروکی)
آدرس های آن ها هم هایلایت شده که می توانید جهت ثبت نام از آنها استفاده نمایید
فقط فکر می کنم دفتر پستی که با نشانگر A علامت گذاری شده است ، شنبه ها هم باز باشد.

باز خودتان حتمات چک کنید
برای اطلاع از ساعات و روزهای کاری Ptt ها به اینجا مراجعه فرمایید

تا اینجا گفتیم یکمی هم بد نیست که ترکی یاد بگیریم Smile
Amerika buyukelciligi = سفارت امریکا

[عکس: 92671535795262569391.jpg]

یه توضیحی هم در خصوص PTT پیشنهادی سایت ثبت نام(ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS) که برای ایرانیان کرده است بدهم که اینPTT نسبت به سایر PTTهایی که معرف حضور همگی شما عزیزان است ، نسبت به سفارت خیلی دور است.
لذا از این جهت است که دوستان Pttهای دیگری را پیشنهاد می دهند

بازم از اینکه در پاسخگوئی به سوالاتی که به بنده مربوط می شده تأخیری صورت گرفته است ، بنده پوزش می طلبم.
از همه دوستان دیگر که پاسخگو بودند کمال تشکر را دارم بخصوص سرکار خانم اقاقیا مدیر محترم و گرامی ، عمو سعید عزیز ، عمو احسان بزرگوار و همه کسانی که از وقت خود برای هموطنانمان بدون هیچ منتنی خرج می کنند
مرسی از همگی
با آرزوی بهترین ها
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi ، romance33 ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، amjad ، ghafari88 ، exxedus ، sal0811 ، HESSIMO
دوستان سلام سوالم اینه که این csc فقط برای شخصی که برنده شده یا همراهشم باید csc را داشته باشه ؟ مرسی
تشکر کنندگان:
(2014-01-13 ساعت 21:14)adelkhani نوشته:  دوستان سلام سوالم اینه که این csc فقط برای شخصی که برنده شده یا همراهشم باید csc را داشته باشه ؟ مرسی
با درود
فرد برنده می بایست ثبت نام نماید و افراد خانواده خود را به عنوان زیر مجموعه خود در هنگام ثبتنام در CSC مشخص نماید.
موفق باشید Smile
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، philter
(2013-09-07 ساعت 14:21)Soap McTavish نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 11:41)nedafarsi نوشته:  یه سوال بعد از ثبت نام کامل در CSC و تعیین شعبه EMPOST (امارات) میشه محل شعبه رو ویرایش کرد و تغییر داد؟؟

بله ميشه تغيير داد
فايل تغيير ptt بنده را ميتوني مطالعه كني

دوست عزیز هرکدام از فایلهای امضا شمارو کلیک میکنم این سایت http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1368124455 باز میشه، میشه راهنمایید کنید که چرا؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-22 ساعت 20:26)Soap McTavish نوشته:  
دوستان عزیز 2014

دوستان عزیز کلا مبحث csc برای کیسهای لاتاری فقط و فقط برای تعیین محل دریافت ویزا می باشد که تاکنون فقط برای ابوظبی و انکارا اجباری بوده است. در حال حاضر این ثبت نام برای ایروان نیازی نیست. شما هر آنچه در مورد csc بخواهید میتوانید از امضای بنده دانلود کنید. فایل آموزشی بنده در مورد انکارا می باشد ولیکن در مورد ابوظبی هم روال کار یکسان است و چه بسا راحتر!!!! چرا؟؟؟ بخاطر اینکه دوستانی که در ابوظبی مصاحبه دارند معمولا در دبی اقامت میکنند و در هنگام ثبت نام در csc فقط یک شعبه پستی مربوط به دبی است پس انتخاب شما کاملا روشن است. اما در مورد دوستانی که در انکارا مصاحبه دارند بهتر است شعبه ای را انتخاب کنند که شنبه ها باز است. اگر فایل تغییر ptt بنده را مطالعه کنید همان شعبه ای است که شنبه ها باز است. خودتان هم میتوانید در سایت ptt روزهای کاری و ساعات کاری را مشاهده کنید
http://enyakinptt.ptt.gov.tr/
دوستان توجه کنند بعضی از شعبات 24ساعته هستند!!! ولی این شعبات برای دریافت ویزا نیستند حواستان باشد
دوستانی که در دانلود کردن فایل های موجود در امضای من مشکل دارند توجه کنند
شما زمانی که بر روی فایلها کلیک میکنید وارد سایتی می شوید که بعد از لحظاتی دکمه دانلود پدیدار میگردد (پایین صفحه وسط) سپس بر روی دکمه دانلود کلیک کنید تا صفحه جدیدی باز شود در این صفحه ریز در وسط نوشته شده

File to download: CSC.pdf(3.74 Mb)
Total downloads: 805

Your download will begin shortly...
or click here to Download the file now

Upload your file | Browse more videos
کافیست روی متن بولد شده کلیک کنید تا دانلود شروع بشه!!!!!!
دوستان در بالا اشاراتی به MRV و 160 دلار کردن، خواهشا توجه کنید این موارد اصلا به کیسهای لاتاری ارتباطی ندارد و مربوط به کیسهای غیرمهاجرتی می باشد
هزینه مربوط به صدور گرین کارت 165دلار است
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
و این هم سایتی است که باید این هزینه را بعد از دریافت ویزا به صورت انلاین پرداخت کنید
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
در ضمن در سایت اشاره شده این هزینه را قبل از ورود به آمریکا باید پرداخت کنید ولی هیچ ایرادی ندارد اگر شما این هزینه را بعد از ورود هم پرداخت نمایید فقط ممکن است زمان دریافت گرین کارت شما طولانی تر شود (البته به هر اندازه که بعد از ورودتان در آمریکا این پول را واریز نمایید)
دوستانی که مثل خود بنده هیچ دوست و آشنایی در آمریکا ندارن میتواندد از سایت http://www.tehranpayment.com/ استفاده نمایند
.......................................................................................
این نوشته فقط به خاطر درخواست اقاقیای عزیز ارسال گردید
دوستان توجه نمایید تاپیک csc 2013 کاملا برای شما کفایت میکند
سلام
من دوتا مشکل دارم
یک اینکه از امضا شما فقط یک فایل تونستم دانلود کنم باقی فایلها انگار پاک شده است
دوم اینکه من که توی مارچ مصاحبه دارم باید الان ثبت نام کنم و این پرینت را به اضافه ی فرمهای دیگر ارسال کنم؟
با تشکرShy
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: Farshid22
سلام
مصاحبه ما در ابوظبی است. برای آنجا هم باید در CSC ثبت نام کنیم؟ مراحل اینکه پاسپورت را برای ما از سفارت بفرستند به چه صورت است؟ پست می کنند و یا خودمان باید بگیریم؟
Case No.2014000038XX
رویت قبولی : 20 نوامبر
ارسال مدارک : 18 دسامبر
نامه دوم : 17 ژانویه
وقت سفارت : هفته اول مارچ
دریافت ویزا : 5 مارچ (یکضرب)
ورود به آمریکا : 21 June
Smile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان