کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
چرا ! موجود هست ، منتها قبلش شما بایستی Quarter رو Kultur انتخاب کنی ، که دوستان در توضیحاتشون بهش اشاره نکرده بودن .
این هم یک screenshot
https://mega.co.nz/#!NQckiYqT!Vm12FHP2rT...oUdoxbfTm8

[عکس: 34042610291680283497.png]
تشکر کنندگان: mumi ، ffrfar ، aghaghia ، Lemony ، romance33 ، baba manam sanaz ، سهی
سلام به همه اول اینکه ترتیب تاریخ تولد برای قسمتی که باید بنویسیم چطوری هست؟دقیقا مثل پاسپورت از چپ به راست اول روز بعد ماه وسال درسته؟قسمتی که نوشته تعیین وقت وثبت نام برای خدمات پستی هر کدام را انتخاب کنیم مشکلی نیست؟قسمتی که باید کشور ایران انتخاب کنیم ایران بین گزینه ها نبود.و در اخر برگه تاییدیه حتما باید گزینه خلاصه متقاضی را بزنیم و یا از همان برگه تاییدیه پرینت بگیریم؟
تشکر کنندگان:
این CSC برام خیلی مبهمه
میشه راهنمایی کنید؟
یعنی من که تازه کارنت شدم، اگرم سفارتم آنکارا بشه نه ایروان، فعلا لازم نیست ثبت نام کنم؟
اگه لازم نیست پس چرا تو فرم های لازم برای مصاحبه نوشته شده که پرینت این ثبت نام رو می خوان؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2014-04-09 ساعت 22:01)NarCssuS نوشته:  این CSC برام خیلی مبهمه
میشه راهنمایی کنید؟
یعنی من که تازه کارنت شدم، اگرم سفارتم آنکارا بشه نه ایروان، فعلا لازم نیست ثبت نام کنم؟
اگه لازم نیست پس چرا تو فرم های لازم برای مصاحبه نوشته شده که پرینت این ثبت نام رو می خوان؟
مرسی

دوست عزیز اسم تاپیک رو نخوندین یعنی؟ نوشته برای آنکارا، نه ابوظبی یا ایروان! در پست اول 2 راهنما هست با توجه به اون راهنما ها ثبت نام کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: mtcanada ، NarCssuS ، azadeh2014 ، Badzad
سلام دوستان .من ptt adliyesarae رو انتخاب کردم . میخواستم بدونم که گزینه بدیه؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان سوالی داشتم در پایان ثبت نام وقتی تاییدیه میاد نوشته شما وقت ملاقاتی تعیین نکرده اید ایا باید وقت هم بگیریم یا نه؟
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان:
(2014-04-10 ساعت 23:16)k98k نوشته:  سلام دوستان .من ptt adliyesarae رو انتخاب کردم . میخواستم بدونم که گزینه بدیه؟
اینی که شما گفتین رو من search کردم ، 3 جا رو نشان داد
اگه اونی باشه که کنار ataturk blv هست نباید خیلی بهتون دور باشه .
ولی اگه اون 2 تای دیگه که تو غرب آنکارا باشه ، تردد بهش سخت میشه ، 1 ساعت بلکه بیشتر

(2014-04-11 ساعت 00:29)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان سوالی داشتم در پایان ثبت نام وقتی تاییدیه میاد نوشته شما وقت ملاقاتی تعیین نکرده اید ایا باید وقت هم بگیریم یا نه؟

نه ، تمومه
تشکر کنندگان: aghaghia ، فریاد تنها ، k98k ، romance33 ، morteza-dm
(2014-04-11 ساعت 01:03)Badzad نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 23:16)k98k نوشته:  سلام دوستان .من ptt adliyesarae رو انتخاب کردم . میخواستم بدونم که گزینه بدیه؟
اینی که شما گفتین رو من search کردم ، 3 جا رو نشان داد
اگه اونی باشه که کنار ataturk blv هست نباید خیلی بهتون دور باشه .
ولی اگه اون 2 تای دیگه که تو غرب آنکارا باشه ، تردد بهش سخت میشه ، 1 ساعت بلکه بیشتر

(2014-04-11 ساعت 00:29)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان سوالی داشتم در پایان ثبت نام وقتی تاییدیه میاد نوشته شما وقت ملاقاتی تعیین نکرده اید ایا باید وقت هم بگیریم یا نه؟

نه ، تمومه

ادرسی که زده دقیقا هست. محل: ptt -ADLIYESARAYIPTT-ANK.MERKEZI
محل تحویل: نشانی:ATATURK KIZILAY ,ANKARA لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
درود
بنده ابوظبی مصاحبه دارم بالاخره ما نفهمیدیم برای ابوظبی نیاز هست یا نه ؟ برخی از دوستان میگن نیازه ولی بعضی ها میگن نه ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2014-04-11 ساعت 13:05)morteza-dm نوشته:  درود
بنده ابوظبی مصاحبه دارم بالاخره ما نفهمیدیم برای ابوظبی نیاز هست یا نه ؟ برخی از دوستان میگن نیازه ولی بعضی ها میگن نه ؟

دوست عزیز اسم تاپیک رو خوندین آیا؟

(2014-04-11 ساعت 11:05)k98k نوشته:  ادرسی که زده دقیقا هست. محل: ptt -ADLIYESARAYIPTT-ANK.MERKEZI

درسته دوست عزیز.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
(2014-04-11 ساعت 13:08)aghaghia نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 13:05)morteza-dm نوشته:  درود

دوست عزیز اسم تاپیک رو خوندین آیا؟

(2014-04-11 ساعت 11:05)k98k نوشته:  ادرسی که زده دقیقا هست. محل: ptt -ADLIYESARAYIPTT-ANK.MERKEZI

درسته دوست عزیز.
بله خوندم ولی تو پست های اول بعضی از دوستان در مورد ابوظبی هم گفتند باید انجام بشه . خوب ما باید چکار کنیم در پست 29 یک فرمی گذاشته آیا مثل همون اقدام کنیم ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
MORTEZA-DM دلبندم
من بچه این محل نیستم ولی این پست رو اگه میخواستم نبینم هم نمیشد!!!
(2014-03-24 ساعت 16:30)aghaghia نوشته:  دوستان خواهشا یکی 2 تا پست بالاتر از پستی رو که میخواین بذارین و یا پست اول هر تاپیک رو بخونید بعد سوال بپرسید!!!!! من حتی اسم تاپیک رو هم تغییر دادم ولی باز دوستان میان این سوال رو میپرسن که برای ابوظبی باید ثبت نام کنیم!!!!!! لطفا اسم تاپیک رو بخونید بعد سوال کنید....
برای ابوظبی دیگه احتیاجی به ثبت نام CSC نیست!!!!!!!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: romance33 ، morteza-dm ، ffrfar ، aghaghia ، manamilad
دوست عزیز خیالت راحت ، دسترسی بهش راحته ، حالا هر جایی هم که مستقر بشید .
تشکر کنندگان: k98k
(2014-04-09 ساعت 22:34)aghaghia نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 22:01)NarCssuS نوشته:  این CSC برام خیلی مبهمه
میشه راهنمایی کنید؟
مرسی

دوست عزیز اسم تاپیک رو نخوندین یعنی؟ نوشته برای آنکارا، نه ابوظبی یا ایروان! در پست اول 2 راهنما هست با توجه به اون راهنما ها ثبت نام کنید...

فقط آنکارا
CN: 2014AS6XXX - تعداد کیس : 2 نفر - کنسولگری:آنکارا - تاریخ رویت قبولی:April 22, 2013 - ارسال فرمهای سری اول: 06/15/13 - بولتن کارنت: APRIL مصاحبه: JUNE - ویزا: کلیر Sad - مقصد: خدا می داند!
تشکر کنندگان: H-TALEBI
دوستان عزیز سلام
من شماره پاسپورت قبلی دختر کوچولوم رو وارد کردم. حالا چون مجبور شدم پاسپورت رو عوض کنم چطوری می تونم اینکار رو انجام بدم. اگر پاسپورت قبلی رو هم همراهمون ببریم مشکل حل می شه. ضمن این که توی فایل مربوط نمیشه شماره را اصلاح کرد.
ممنون از دوستان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان