موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-30 ساعت 09:59)blueskysam نوشته: (2014-03-29 ساعت 23:27)atial نوشته: متاسفانه علیرغم راهنمایی دوستان ، من نتونستم مشکلمو حل کنم ، و همچنان پیغام خطا در ثبت مشخصات رو میده ،، حالا میخواستم سوال کنم که میشه من یه حساب جداگانه واسه خودم ایجاد کنم ،، به این صورت که همسرم که برندهٔ اصلی هست همراه فرزندمون تو یه حساب باشند و خودم برای همون دفتر پستی یه حساب جداگانه باز کنم؟
سلام،اگه شما برای ثبت نام همسرتون،اسم خودتون را اضافه کردید و سایت به شما هم reference id داده،دیگه نیازی به ثبت نام مجدد نیست.
مشکل دقیقا همینجاست که من همسرمو به عنوان نفر اصلی ثبت کردم شمارهٔ پیگیری هم داده اما نتونستم خودم رو به عنوان اعضاه خانواده اضافه کنم ،،
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-29 ساعت 16:56)Farnoodh نوشته: سلام دوستان. تا اونجا كه من ميدونم اين ثبت نام براي ارسال ويزامون به دفتر پستي است. . همسر من به تازگي در استانبول مشغول كار شده. ما ميتونيم آدرس خونه يا شركت همسرم در استانبول را براي ارسال ويزا ( در صورت قبرلي در مصاحبه )اعلام كنيم ؟
شما طبق مقررات سفارت باید در پست ptt ثبت نام کنید، اما میتونید نزدیکترین دفتر پستی در استانبول به محل زندگی یا کار رو انتخاب کنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از همهٔ دوستانی که در چند تا پست اخیر با جواب دادنشون منو راهنمایی کردن ،
نتیجهای که من از راهنمای دوستان گرفتم اینه که کسانی که نفر اصلیشون در سایت ثبت نام میکنه، چنانچه برای اضافه کردن سایر افراد خانواده به مشکل بر میخورند ، میتوانند بقیهٔ افراد خانواده رو به صورت جداگانه در سایت ثبت نام کنند
دوستان دیگه هم که مشکل منو دارن میتونن از این روش استفاده کنن
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-30 ساعت 22:05)atial نوشته: ممنون از همهٔ دوستانی که در چند تا پست اخیر با جواب دادنشون منو راهنمایی کردن ،
نتیجهای که من از راهنمای دوستان گرفتم اینه که کسانی که نفر اصلیشون در سایت ثبت نام میکنه، چنانچه برای اضافه کردن سایر افراد خانواده به مشکل بر میخورند ، میتوانند بقیهٔ افراد خانواده رو به صورت جداگانه در سایت ثبت نام کنند
دوستان دیگه هم که مشکل منو دارن میتونن از این روش استفاده کنن
این وسواس مثل اینکه دست از سر ما بر نمیداره ،، من امروز بعدازظهر با مرکز اطلاعات سایت تو آمریکا تماس گرفتم و در این مورد سوال کردم ،، ایشون (مسول پاسخگویی ) تائید و تاکید کردند که در مورد کیسهای چند نفره هیچ اشکالی نداره که افراد کیس به طور تک تک و جداگانه تو سایت ثبت نام کنند
آپدیتها
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
در آخرین مرحله که ثبت نام انجام میشه متن زیر هم نشون داده میشه؟ ینی چی؟ مگه من برام وقت ملاقات تعیین نشده؟ اینکه میگه جهت اطلاع است ینی چی؟
مرسی از کمکتون
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خلاصه متقاضی
لطفاً توجه کنید که یک وقت تعیین نکرده اید. منظور سفر که شما انتخاب کرده اید فقط برای اطلاع است. برای تعیین وقت باید با کلیک کردن روی "تعیین وقت" در پایین صفحه، یک منظور دیگر از سفر را انتخاب کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با توجه به این که این ماه احتمال کارنت شدن من هست،میخواستم بدونم کی باید فرم csc رو پر کنم؟
مصاحبه ما تا الان ترکیه هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من برنده لاتاری هستم. توی CSC به جای اینکه همسرم رو توی اکانت خودم اضافه کنم به اشتباه یک اکانت جداگانه براش درست کردم. حالا که Add family member می زنم نمی تونم اضافش کنم و خطا می ده، کسی می تونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
همونطور که دوستان در پست های قبل گفتن اشکالی نیست اگه جداگانه ثبت نام کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز پستی که توی ulus هست خیلی بزرگه و فکر کنم پست مرکزیشون باشه ، برای همین پیشنهاد داده گویا ، ولی ایرانیها اکثرا yenishehir رو انتخاب میکنند چون 7 روز هفته باز هست ، نمیدونم ulus هم باز هست یا نه ، کلا هم فاصله ای ندارن با هم ، 2 ایستگاه اتوبوس