کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
(2014-03-29 ساعت 23:27)atial نوشته:  متاسفانه علیرغم راهنمایی دوستان ، من نتونستم مشکلمو حل کنم ، و همچنان پیغام خطا در ثبت مشخصات رو میده ،، حالا می‌خواستم سوال کنم که می‌شه من یه حساب جداگانه واسه خودم ایجاد کنم ،، به این صورت که همسرم که برندهٔ اصلی‌ هست همراه فرزندمون تو یه حساب باشند و خودم برای همون دفتر پستی یه حساب جداگانه باز کنم؟

سلام،اگه شما برای ثبت نام همسرتون،اسم خودتون را اضافه کردید و سایت به شما هم reference id داده،دیگه نیازی به ثبت نام مجدد نیست.
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان:
(2014-03-30 ساعت 09:59)blueskysam نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 23:27)atial نوشته:  متاسفانه علیرغم راهنمایی دوستان ، من نتونستم مشکلمو حل کنم ، و همچنان پیغام خطا در ثبت مشخصات رو میده ،، حالا می‌خواستم سوال کنم که می‌شه من یه حساب جداگانه واسه خودم ایجاد کنم ،، به این صورت که همسرم که برندهٔ اصلی‌ هست همراه فرزندمون تو یه حساب باشند و خودم برای همون دفتر پستی یه حساب جداگانه باز کنم؟

سلام،اگه شما برای ثبت نام همسرتون،اسم خودتون را اضافه کردید و سایت به شما هم reference id داده،دیگه نیازی به ثبت نام مجدد نیست.

مشکل دقیقا همینجاست که من همسرمو به عنوان نفر اصلی‌ ثبت کردم شمارهٔ پیگیری هم داده اما نتونستم خودم رو به عنوان اعضاه خانواده اضافه کنم ،،
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان:
(2014-03-30 ساعت 14:11)atial نوشته:  
(2014-03-30 ساعت 09:59)blueskysam نوشته:  

مشکل دقیقا همینجاست که من همسرمو به عنوان نفر اصلی‌ ثبت کردم شمارهٔ پیگیری هم داده اما نتونستم خودم رو به عنوان اعضاه خانواده اضافه کنم ،،

خوب پس تنها گزینه اینه که شما برای خودتون ثبت نامه جداگانه انجام بدین و یک reference id جدا بگیرین ،و این حالت هم هیچ مشکلی‌ نداره.
تشکر کنندگان:
(2014-03-29 ساعت 16:56)Farnoodh نوشته:  سلام دوستان. تا اونجا كه من ميدونم اين ثبت نام براي ارسال ويزامون به دفتر پستي است. . همسر من به تازگي در استانبول مشغول كار شده. ما ميتونيم آدرس خونه يا شركت همسرم در استانبول را براي ارسال ويزا ( در صورت قبرلي در مصاحبه )اعلام كنيم ؟
شما طبق مقررات سفارت باید در پست ptt ثبت نام کنید، اما میتونید نزدیکترین دفتر پستی در استانبول به محل زندگی یا کار رو انتخاب کنید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: romance33
ممنون از همهٔ دوستانی که در چند تا پست اخیر با جواب دادنشون منو راهنمایی کردن ،

نتیجه‌ای که من از راهنمای دوستان گرفتم اینه که کسانی که نفر اصلیشون در سایت ثبت نام می‌کنه، چنانچه برای اضافه کردن سایر افراد خانواده به مشکل بر میخورند ، میتوانند بقیهٔ افراد خانواده رو به صورت جداگانه در سایت ثبت نام کنند

دوستان دیگه هم که مشکل منو دارن می‌تونن از این روش استفاده کنن
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، romance33
(2014-03-30 ساعت 22:05)atial نوشته:  ممنون از همهٔ دوستانی که در چند تا پست اخیر با جواب دادنشون منو راهنمایی کردن ،

نتیجه‌ای که من از راهنمای دوستان گرفتم اینه که کسانی که نفر اصلیشون در سایت ثبت نام می‌کنه، چنانچه برای اضافه کردن سایر افراد خانواده به مشکل بر میخورند ، میتوانند بقیهٔ افراد خانواده رو به صورت جداگانه در سایت ثبت نام کنند

دوستان دیگه هم که مشکل منو دارن می‌تونن از این روش استفاده کنن

این وسواس مثل اینکه دست از سر ما بر نمی‌داره ،، من امروز بعدازظهر با مرکز اطلاعات سایت تو آمریکا تماس گرفتم و در این مورد سوال کردم ،، ایشون (مسول پاسخگویی ) تائید و تاکید کردند که در مورد کیس‌های چند نفره هیچ اشکالی نداره که افراد کیس به طور تک تک و جداگانه تو سایت ثبت نام کنند
آپدیتها
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، ffrfar ، Lemony ، azadeh2014
سلام دوستان.
در آخرین مرحله که ثبت نام انجام میشه متن زیر هم نشون داده میشه؟ ینی چی؟ مگه من برام وقت ملاقات تعیین نشده؟ اینکه میگه جهت اطلاع است ینی چی؟
مرسی از کمکتون
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خلاصه متقاضی
‪ ‪‪ ‪ ‬
لطفاً توجه کنید که یک وقت تعیین نکرده اید. منظور سفر که شما انتخاب کرده اید فقط برای اطلاع است. برای تعیین وقت باید با کلیک کردن روی "تعیین وقت" در پایین صفحه، یک منظور دیگر از سفر را انتخاب کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: ffrfar
سلام
با توجه به این که این ماه احتمال کارنت شدن من هست،میخواستم بدونم کی باید فرم csc رو پر کنم؟
مصاحبه ما تا الان ترکیه هست
(2014-04-01 ساعت 13:46)ermiyaj نوشته:  سلام
با توجه به این که این ماه احتمال کارنت شدن من هست،میخواستم بدونم کی باید فرم csc رو پر کنم؟
مصاحبه ما تا الان ترکیه هست
دوست عزیز عجله نداشته باشید,بعد از کارنت شدن ودریافت نامه مصاحبه تقریبا دو ماه بعدش نوبت مصاحبه دارین .اگه همون انکارا بودین قبل از ارسال مدارکتون به سفارت تو csc ثبت نام کنید و چند نسخه پرینت تهیه کرده ویکی از پرینتها رو همراه مدارکتون پست کنید.
تشکر کنندگان: romance33 ، mtcanada ، Lemony ، azadeh2014 ، beitollahi.omid
سلام به همگی

من برنده لاتاری هستم. توی CSC به جای اینکه همسرم رو توی اکانت خودم اضافه کنم به اشتباه یک اکانت جداگانه براش درست کردم. حالا که Add family member می زنم نمی تونم اضافش کنم و خطا می ده، کسی می تونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
همونطور که دوستان در پست های قبل گفتن اشکالی نیست اگه جداگانه ثبت نام کنید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-04-01 ساعت 10:41)AB2014 نوشته:  سلام دوستان.
در آخرین مرحله که ثبت نام انجام میشه متن زیر هم نشون داده میشه؟ ینی چی؟ مگه من برام وقت ملاقات تعیین نشده؟ اینکه میگه جهت اطلاع است ینی چی؟
مرسی از کمکتون
خلاصه متقاضی
‪ ‪‪ ‪ ‬
لطفاً توجه کنید که یک وقت تعیین نکرده اید. منظور سفر که شما انتخاب کرده اید فقط برای اطلاع است. برای تعیین وقت باید با کلیک کردن روی "تعیین وقت" در پایین صفحه، یک منظور دیگر از سفر را انتخاب کنید.
دوست عزیز مهم نیست ,احیانا"شما ایتم تعیین دفتر پستی را زدید.....فقط یه سوا ل اینکه آیا برای شما هم مراکز پستی پیشنهادی دوستان دیده نمیشد؟؟؟ما که مجبور شدیم PTTپیشنهادی خودشونو انتخاب کنیم!!!!Rolleyes
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-08-22 ساعت 20:26)Soap McTavish نوشته:  
دوستان عزیز 2014

دوستان عزیز کلا مبحث csc برای کیسهای لاتاری فقط و فقط برای تعیین محل دریافت ویزا می باشد که تاکنون فقط برای انکارا اجباری بوده است. در حال حاضر این ثبت نام برای ایروان و ابوظبی نیازی نیست. شما هر آنچه در مورد csc بخواهید میتوانید از امضای بنده دانلود کنید. فایل آموزشی بنده در مورد انکارا می باشد ولیکن در مورد ابوظبی هم روال کار یکسان است و چه بسا راحتر!!!! چرا؟؟؟ بخاطر اینکه دوستانی که در ابوظبی مصاحبه دارند معمولا در دبی اقامت میکنند و در هنگام ثبت نام در csc فقط یک شعبه پستی مربوط به دبی است پس انتخاب شما کاملا روشن است. ( ولی در حال حاضر نیازی به ثبت نام برای ابوظبی نیست) اما در مورد دوستانی که در انکارا مصاحبه دارند بهتر است شعبه ای را انتخاب کنند که شنبه ها باز است. اگر فایل تغییر ptt بنده را مطالعه کنید همان شعبه ای است که شنبه ها باز است. خودتان هم میتوانید در سایت ptt روزهای کاری و ساعات کاری را مشاهده کنید
http://enyakinptt.ptt.gov.tr/
دوستان توجه کنند بعضی از شعبات 24ساعته هستند!!! ولی این شعبات برای دریافت ویزا نیستند حواستان باشد
دوستانی که در دانلود کردن فایل های موجود در امضای من مشکل دارند توجه کنند
شما زمانی که بر روی فایلها کلیک میکنید وارد سایتی می شوید که بعد از لحظاتی دکمه دانلود پدیدار میگردد (پایین صفحه وسط) سپس بر روی دکمه دانلود کلیک کنید تا صفحه جدیدی باز شود در این صفحه ریز در وسط نوشته شده

File to download: CSC.pdf(3.74 Mb)
Total downloads: 805

Your download will begin shortly...
or click here to Download the file now

Upload your file | Browse more videos
کافیست روی متن بولد شده کلیک کنید تا دانلود شروع بشه!!!!!!
دوستان در بالا اشاراتی به MRV و 160 دلار کردن، خواهشا توجه کنید این موارد اصلا به کیسهای لاتاری ارتباطی ندارد و مربوط به کیسهای غیرمهاجرتی می باشد
هزینه مربوط به صدور گرین کارت 165دلار است
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
و این هم سایتی است که باید این هزینه را بعد از دریافت ویزا به صورت انلاین پرداخت کنید
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
در ضمن در سایت اشاره شده این هزینه را قبل از ورود به آمریکا باید پرداخت کنید ولی هیچ ایرادی ندارد اگر شما این هزینه را بعد از ورود هم پرداخت نمایید فقط ممکن است زمان دریافت گرین کارت شما طولانی تر شود (البته به هر اندازه که بعد از ورودتان در آمریکا این پول را واریز نمایید)
دوستانی که مثل خود بنده هیچ دوست و آشنایی در آمریکا ندارن میتواندد از سایت http://www.tehranpayment.com/ استفاده نمایند
.......................................................................................
این نوشته فقط به خاطر درخواست اقاقیای عزیز ارسال گردید
دوستان توجه نمایید تاپیک csc 2013 کاملا برای شما کفایت میکند

ممنون از توضیحات مفیدتون. یه سوال دارم. چرا تو سایت CSC تاکید کرده که ایرانی ها بهتره از دفتر پستی زیر استفاده کنن؟ ما آخرش کدوم رو انتخاب کنیم؟

PTT - ULUSPTT -ANK. MERKEZI
ATATÜRK ANAFARTALAR
ANKARA ,
6040
دوست عزیز پستی که توی ulus هست خیلی بزرگه و فکر کنم پست مرکزیشون باشه ، برای همین پیشنهاد داده گویا ، ولی ایرانیها اکثرا yenishehir رو انتخاب میکنند چون 7 روز هفته باز هست ، نمیدونم ulus هم باز هست یا نه ، کلا هم فاصله ای ندارن با هم ، 2 ایستگاه اتوبوس
تشکر کنندگان: aghaghia ، mumi ، Lemony ، azadeh2014 ، romance33 ، manamilad
(2014-04-07 ساعت 00:54)Badzad نوشته:  دوست عزیز پستی که توی ulus هست خیلی بزرگه و فکر کنم پست مرکزیشون باشه ، برای همین پیشنهاد داده گویا ، ولی ایرانیها اکثرا yenishehir رو انتخاب میکنند چون 7 روز هفته باز هست ، نمیدونم ulus هم باز هست یا نه ، کلا هم فاصله ای ندارن با هم ، 2 ایستگاه اتوبوس
دوست عزیز کلا در موارد پیشنهادی شون پست yenishehir موجود نبود!!!!!!!!!!Coolبه همین دلیل دوستان مجبورند ایتم های دیگه رو انتخاب کنند.که بهترینش پیشنهاد خودشونه.......احتمالا چون مرکز است ,شنبه هم بازه...
تشکر کنندگان: aghaghia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان