کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC برای آنکارا
(2014-03-19 ساعت 20:20)blueskysam نوشته:  با تشکر برای پاسختون

الان میتونین برای PTT ثبت نام کنیم یا اینکه خیلی‌ زوده،مصاحبهٔ من اواخر اردیبهشت؟

دوم اینکه توی مرحلهٔ نهایی ثبت‌نام PTT باید پرینتر داشته باشیم یا اینکه می‌شه صفحه را سیو کرد که بدن پرینت بگیریم؟

خواهش میکنم. چون زمان مصاحبه تون مشخصه از الان هم میتونید ولی همونطور که گفتم بذارین هتل تون مشخص بشه یه سرچی بکنید بعد ثبت نام کنید. بله پرینت نرم افزاری بگیرید بعد ببرید بیرون پرینت بگیرید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: blueskysam ، ffrfar ، romance33 ، zaaraa ، Lemony
سلام به همه
من تو پستهای دوستان خوندم که این ptt روزهای شنبه بازه و نزدیک به سفارتم هست.
درسته؟

ANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: ffrfar ، romance33 ، manamilad
(2014-03-22 ساعت 21:48)zaaraa نوشته:  سلام به همه
من تو پستهای دوستان خوندم که این ptt روزهای شنبه بازه و نزدیک به سفارتم هست.
درسته؟

ANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441

دوستان حتما این دفتر پستی yenisehir رو انتخاب کنید شنبه ها تاساعت 4 بازه ما 5 شنبه مصاحبه داشتیم و شنبه ساعت 3 و نیم ویزامون به پست رسید این پست به همه هتل هایی که نزدیک میدون کیزیلای هستند نزدیکه
تشکر کنندگان: alireza2001 ، zaaraa ، exxedus ، aghaghia ، Lindsay Wagner ، romance33 ، ffrfar ، Lemony ، manamilad
دوستان خواهشا یکی 2 تا پست بالاتر از پستی رو که میخواین بذارین و یا پست اول هر تاپیک رو بخونید بعد سوال بپرسید!!!!! من حتی اسم تاپیک رو هم تغییر دادم ولی باز دوستان میان این سوال رو میپرسن که برای ابوظبی باید ثبت نام کنیم!!!!!! لطفا اسم تاپیک رو بخونید بعد سوال کنید....
برای ابوظبی دیگه احتیاجی به ثبت نام CSC نیست!!!!!!!!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ffrfar ، Lindsay Wagner ، zaaraa ، romance33 ، sepidar87 ، Saeedv13 ، shlahni ، reasonable
سلام به همگی
من امروز تو سایت CSC ثبت نام کردم
ولی به زبان فارسی
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که وقتی میخام مدارکم رو ارسال کنم ایرادی نداره که فارسیه؟
البته آدرسا انگلیسی هستند
مرسی
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان:
(2014-03-25 ساعت 16:47)zaaraa نوشته:  سلام به همگی
من امروز تو سایت CSC ثبت نام کردم
ولی به زبان فارسی
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که وقتی میخام مدارکم رو ارسال کنم ایرادی نداره که فارسیه؟
البته آدرسا انگلیسی هستند
مرسی

نگران نباشید دوست من ایرادی نداره
تشکر کنندگان: romance33 ، ffrfar ، zaaraa ، Lemony
اقاقیا جان need your help

من ثبت نام کردم ،، اول واسه خانمم که نفر اصلیه ، بعد واسه کوچولومون ، واسه خودم که میخوام ثبت نام کنم ،نمی‌شه که نمی‌شه ، همش پیغام خطا میده و نمیدونم چه جوری همش اسم فامیل خانوممو واسه من ثبت می‌کنه و پیغام خطا در ثبت نام میده
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

آیا برای ثبت نام در CSC باید برای هر شخص در کیس باید ثبت نام جداگانه کرد،یا برای برندهٔ اصلی‌ کافی‌ و بعدش اعضا را اضافه کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-29 ساعت 01:48)atial نوشته:  اقاقیا جان need your help

من ثبت نام کردم ،، اول واسه خانمم که نفر اصلیه ، بعد واسه کوچولومون ، واسه خودم که میخوام ثبت نام کنم ،نمی‌شه که نمی‌شه ، همش پیغام خطا میده و نمیدونم چه جوری همش اسم فامیل خانوممو واسه من ثبت می‌کنه و پیغام خطا در ثبت نام میده

سلام

من هم می‌خوام برای خودم ثبت نام کنم همین پیغام را میده،فکر می‌کنم برندهٔ اصلی‌ که ثبت نام بشه کافی‌ و بد باید لیست اعضا را اضافه کرد.این تصور من البته.
تشکر کنندگان: ffrfar
سلام دوستان عزیز

برای دیدن ساعات و روزهای کاری شعبه های پستی آنکارا به آدرس زیر مراجعه کنید.

http://www.ptt.gov.tr/index.dyn?wapp=ptt...en=2&cid=6

ضمنا شعبه ای که خود سفارت معرفی کرده PTT-ULUS روزهای شنبه هم باز هست (امیدوارم اشتباه نکرده باشم!)

موفق باشید
تشکر کنندگان: romance33 ، manamilad
(2014-03-29 ساعت 01:48)atial نوشته:  اقاقیا جان need your help

دوست عزیز من خودم ثبت نام نکردم چون انکارا نیستم ولی از روش دوستان که در پست اول گذاشته شده استفاده کنید و این که من حتی اگر ثبت نام هم بکنم چون یک نفرم متوجه مشکل شما نخواهم شد!!! ولی احتمالا اول باید خودتون ثبت نام کنید و بعد بقیه رو به زیر مجموعه تون اضافه کنید و اگر مشکلی پیش اومد با شماره تلفن هایی که باز در پست اول گذاشته شده تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید...
تشکر کنندگان: romance33 ، ffrfar
با سلام
اقاقيا ي عزيز
من براي ptt ثبت نام كردم طبق راهنمايي شما كه به صورت pdf ابتداي تاپيك قرار دارد
اما هنگام انتخاب محل مورد نظر طبق دستور شما
Altindag
Kizilay را انتخاب كردم و پست ptt adliyesarayiptt-ank merkezi انتخاب شد و ثبت هم شد
ولي من ميخواستم طبق توصيه دوستان حتما yenishehir را انتخاب كنم .
حا لا مشكلي پيش مياد؟؟
با سپاس
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. تا اونجا كه من ميدونم اين ثبت نام براي ارسال ويزامون به دفتر پستي است. حالا من يك سوال دارم. همسر من به تازگي در استانبول مشغول كار شده. ما هم سفارتمان را از ابوظبي به آنكارا عوض كرديم كه احتمالاً در مي كارنت ميشويم. حالا سوال من اينه كه ما ميتونيم آدرس خونه يا شركت همسرم در استانبول را براي ارسال ويزا ( در صورت قبرلي در مصاحبه )اعلام كنيم ؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-29 ساعت 16:14)Apple.com نوشته:  با سلام
اقاقيا ي عزيز
من براي ptt ثبت نام كردم طبق راهنمايي شما كه به صورت pdf ابتداي تاپيك قرار دارد
اما هنگام انتخاب محل مورد نظر طبق دستور شما
Altindag
Kizilay را انتخاب كردم و پست ptt adliyesarayiptt-ank merkezi انتخاب شد و ثبت هم شد
ولي من ميخواستم طبق توصيه دوستان حتما yenishehir را انتخاب كنم .
حا لا مشكلي پيش مياد؟؟
با سپاس

خیر دوست عزیز، یمتونید دفتر پست رو هم تغییر بدید، در امضای Soap Mac Tavish گزینه تغییر پی تی تی رو مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: romance33 ، Apple.com ، Lemony
متاسفانه علیرغم راهنمایی دوستان ، من نتونستم مشکلمو حل کنم ، و همچنان پیغام خطا در ثبت مشخصات رو میده ،، حالا می‌خواستم سوال کنم که می‌شه من یه حساب جداگانه واسه خودم ایجاد کنم ،، به این صورت که همسرم که برندهٔ اصلی‌ هست همراه فرزندمون تو یه حساب باشند و خودم برای همون دفتر پستی یه حساب جداگانه باز کنم؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان