2014-09-28 ساعت 01:09
(2014-09-27 ساعت 04:27)زری وحدتی نوشته: دوستا ن و برزگواران سلام
من کل تایپ رو خوندم و کلی مطالب هستی بانو رو نیز همچنین. راستش هنوز فرم ها رو نخوندم.که ببینم توش دقیقا چی هست و چه گزینه هایی داره.
ولی تو تایپیک گفته بودن با کپی از ویزای من و مهر ورودم میتونم مدارک همسرم رو پست کنم . در صورتی که دو صفحه قبل شهاب عزیز گفته اس اس ان بگیرید برا گرین کارت اقدام بکنید بعد فرما رو بفرستید. میخوام بدونم ایا تو فرمها ذکر اس اس ان ویا شماره روی گرین کارت الزامیه؟؟
یعنی من باید واستم گرین کارتم بیاد فرما رو بفرستم یا با کپی ویزا و مهرورود هم میشه فرم ها رو فرستاد.
حقیقتا برای من یه مشکل بزگ پیش اومده قرار بود بمونم که کارای همسرم رو روال بیوفته ولی متاسفانه فک نکنم بتونم بیشتر از یک ماه بمونم . اینکه میخام بدونم تو این مدت خودم میتونم ارسال کنم فرما رو یا نه!
سلام
شما با گپي ويزا كه مهر ورود. را داره ميتونيد اقدام كنيد و در ضمن فرم ها رو اينجا پر كنيد و اگر امضا لازم داره همين جا بگيريد و ببريد و فرم ها رو بدون گرين كارت ارسال كنيد ولي گرين كارت رو بگيريد و برگرديد و تا همسرتون اپروو نشدن درخواست پاس سفيد نديد و در انتها هرچه زودتر رسيديد در اقدام اول فرم ها رو ارسال كنيد چون تاريخ ارسال و دريافت وجه ميتونه يكسال كار شما رو عقب بندازه
موفق باشيد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦