موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-08 ساعت 23:54)Shahabpk نوشته: (2014-10-08 ساعت 19:53)mehdi didam نوشته: (2014-10-08 ساعت 15:20)Shahabpk نوشته: (2014-10-08 ساعت 14:46)mehdi didam نوشته: الان از منزل تماس گرفتند که یک نامه به نام پسرم از یو اس رسیده !!!! آیا کسی میداند ممکن است موضوع چه باشد ؟ ...
به هر حال فردا که آمدم اصل ماجرا را مینویسم با تشکر
به نظرم یک استثنا داره در پرونده شما بوجود میاد! من که امیدوارم خبر خوبی باشه!
شهاب جان تصویر این استثناء رو برات ایمیل کردم ، ظاهرا" زیاد جالب نیست !! به نظرت راه حلی داره ؟؟
اتفاق بدی نیافتاده نگران نباش ! ولی بیشتر به من توضیح بده که چکار کردی! من از اولم گفتم شما تو فرم ها یکجایی رو اشتباه کردین! ولی میشه درستش کرد!
تشکر وافر شهاب جان
از اطلاعاتی که از طریق ایمیل فرستادی بسیار سپاسگذارم / انشاءالله هرچه زودتر در کنار خانواده محترم آرام و قرار بیابید /
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
بعضی از دوستان در پیام خصوصی راجع به پی دی سوال کردند.پی دی زمانی است که درخواست شما وصول شده و اولویت امور وانجام پروسه و کارنت شدن بر اساس آن است.حتی اپروو شدن با تاخیر صورت گیرد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد به دوستان
من سوالاتی در مورد فرم I-130 دارم ،از بازماندگان لاتاری 2014 هستیم و بچه هم نداریم.
در پارت part B information about you قسمت 2 که ادرس هست ادرس امریکا رو که می خواهم بروم باید بزنم یا ادرس ایران ؟
در قسمت 14b.did you gain permanent statuse marriage to a us citizen or lawful premanent resident ? yes or no این جوابش برای ما no هست؟
در پارت C.information about your relative (مربوط به همسر مانده در ایران) قسمت 2 که مربوط به ادرس هست کدام ادرس را وارد کنم ؟ ایران یا امریکا
در همین پارت قسمت 13 من no زدم (کلا امریکا نبوده و نرفته) به همین ترتیب قسمت 14 و 15 هم مربوط به ما نمی شود ،درست است؟ has your relative ever been in the us?yes or no
در همین پارت قسمت 17 باید اطلاعات خودم را وارد کنم ؟
در همین پارت قسمت 19 باید ادرس ایران را وارد کنم ؟ your relative 's address abroad
در پارت D قسمت 1 را چی باید پر کنم ؟بزنم NONE
1.if separate petitions are also being submitted for other relative ,give name of each and relationship (یعنی چی ؟اقدام کردن برای افراد دیگر)
2. have you ever befor filed a petition for this or any other alien ? yes or no چی باید بزنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلامی دوباره
من در مورد فرم G.325 A هم سوالاتی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید .
در این قسمت باید ادرس ایران و امریکا رو که به مدت 45 روز میروم را هم وارد کنم؟
Application ' residence last five years.
در این قسمت باید ادرس ایران را وارد کنم؟
application ' last address outside the united state of more than 1 year
در این قسمت باید شغل ایران را وارد کنیم ؟
پس این سوال چیه ؟
last occupation abroad if not shown above
من کمی گیج شدم !!!!!
کمک کنید لطفا.
در این قسمت باید کدام مورد را بزنم ؟(برای خودم که ویزا گرفتم)
this form is submitted in connection with an application for
Naturalization / statuse as permanent resident / other(specify) f
در فرمی که برای همسرم پر می کنم این قسمت را چی بزنم ؟(ویزا نگرفته )
در اخر فرم complete this box در فرم همسرم باید مشخصات همسر را وارد کنم و در در قسمت alien registration number باید بزنم none ?
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دچار چالشی شدم این که من می خواهم در بدو ورودم به امریکا و گرفتن شماره ssn ودر صورت نیامدن گرین کارت(چون مهم شماره ان است که در ویزا موجود است)فرم های مربوط به همسرم را پست کنم و بعد از آن برای پاس سفید اقدام کنم .ولی با توجه به تاپیک هایی که در صفحه های قبل خواندم دوستان گفتن بعد از اپروو شدن همسرم در خواست
پاس بدهم ،یعنی تا زمانی که اپروو نشه در خواست ندم .آخه این پروسه معلوم نیست چقدر طول میکشه ؟من 45 روز بیشتر نیستم تا کی منتظر اپروو باشم ؟! بعد کی در خواست بدم بره پاس تا کی برم انگشت نگاری ؟!!منو راهنمایی کنید لطفا
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-10 ساعت 18:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-10 ساعت 20:58 توسط پدی.)
مژده بولتن برای ما 1 ماه پیشرفت کرد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون شهاب جان ،خیلی متشکرم از شما و زحماتتون .
شهاب جان من در تاپیک های قبلی که خوانده بودم یکی از دوستان زحمت کشیده بود و تا حدودی فرم 130 را توضیح داده بود گفته بود در قسمت D شماره 2
have you ever befor filed a petition for this or any other alien ? yes or no
جواب YES بزنید و
DV CASE .2014..... I RECEIVED VISA BUT MY HUSBAND IS REACHED TO NUMERICAL LIMIT OF 2014
حالا شما میگویید NO بزنیم .کدام درست است؟