موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
آغاز هفته ی جدید تون را پر انرژی باشید
میدونم آنکارایی ها دیروز کلی ضدحال خوردید و بقیه بچه ها چند روز قبل تر
اما بجای آن یادمون باشه خودشونم توی سایتشون (آنکارا) نوشتند که معمولا پروسه کلیر شدن 3-6 ماه طول میکشه هنوز هیچ کس به 3 ماهش هم نرسیده ، میخواهند همگی با هم عید نوروز رو در کنار خانواده ها باشیم و بعد پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرواز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودمم لازم دارم یکی بهم انرژی بده پس شما هم [/size]بیاید با هم + ها را رها کنیم ، یادمان باشه که از نظر متافیزیکی انرژی - سه برابر انرژی + قویتر است پس خواهشا با این - ها + های خودتونو خنثی نکنید .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[size=large]
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی متاسفم که اینو میگم، ولی اخذ گرین کارت از طریق زن برای شوهر خیلی دشوار شده. قبلا 3 سال طول میکشید ولی الان بالای 5 سال طول میکشه. بر عکسش (شوهر برای اوردن خانمش) خیلی کمتر طول میکشه. اگه برنده اصلی خانم باشه و افسر بگه شما میتونین ویزاتون رو بگیرین ولی آقای شوهر روال اداریشون رو باید طی کنن، خوبه به این موضوع توجه کنین که اینطور نیست که برین آمریکا و بعدشم راحت 6 ماهه آقا رو بیارین. 6 ماه برای سیتسزن ها هستش نه برای پرمننت رسیدنت ها.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از ارمنستان ميشه ويزا رو واسه پيك آپ بديم آژانسي جايي؟؟؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-14 ساعت 09:18)lot2014 نوشته: (2013-12-13 ساعت 18:55)Vahid2014 نوشته: بازم هيچ خبرى نشد از انكارا .....دو هفته است رفتند تعطيلات
تازه تعطیلات کریسمس (احتمالا 2 هفته) داره شروع میشه
نه دوست عزیز، تعطیلات کریسمس ۲-۳ روز و سال نو فقط ۱روز ۱ ژانویه است
***Case No: 2014000]- کنسولگری: مادرید - تعداد: ۳ نفر - تاریخ رویت: ۹ می - ارسال مدارک: ۱۹ جون - کارنت: نیمهٔ آگوست ۲۰۱۳- تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر- ویزا یک ضربمقصد:لوس انجلس-تاریخ ورود :7 آوریل
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
نه دوست عزیز، تعطیلات کریسمس ۲-۳ روز و سال نو فقط ۱روز ۱ ژانویه است
[/
تو آمریکا چقدر تعطیلن ؟من فکر میکنم که کلیر بیشتر به اونور بستگی داره. این طبیعیه که سفارت یه کشور نمیتونه تعطیل باشه چون کلی توریست هست که میاد ترکیه و ممکنه براشون مشکل پیش بیاد
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی مممنون خواهم شد اگه کسی کارنت شدن و کلیرنس شدن رو برای من توضیح بده.