موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بعید میدونم دلیلش این باشه. چون از یک طرف جوابهاشون همه کپی پیست هستش و به نظر نمیاد برای جواب زحمت بررسی پرونده رو به خودش بدن، از طرف دیگه اگرم واقعا برای دادن یک جواب تکراری پرونده رو بازکنن توی سفارت ایروان، چطوری روی سایت سیس واشنگتن نمایش داده میشه! آپدیت ربطی به باز کردن پرونده نداره، فکر کنم هر زمان جوابی از یکی از فیلترهای سکیوریتی بیاد پرونده آپدیت شه. شاید سفارت یه ایمیل پیگیری چیزی میزنه، چون به یکی از دوستان که برای ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کرده بود و کلیرینسش طولانی شده بود سفارت گفته بود که ایمیل زده که پروسه کلیرینسش زودتر طی شه.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 21:25)martinn نوشته: (2014-01-08 ساعت 19:21)m.ab نوشته: دوستان سلام
اگه توی پستهای قبلی من نگاه کنین میبین که در مورد خودم نوشتم
اینو بگم که:
من نیمه اول دسامبر مصاحبه داشتم ( معاف از سربازی) ولی کلیرینس خوردم.10 روز بعد توی سایت برام نوسته بودن که CV منو میخان و من به kcc ایمیل کردم و اونا نوشتن که رسیده
ولی امروز از سفارت برام ایمیل اومده بود که CV خودت رو به همین ایمیل reply کن.منم اینکارو انجام دادم.
میخواستم ببینم نظر شما در مورد این قضایای من چیه و به نظرتون پروسه من در چه وضعیه؟
مرسی از اساتید
سلام دوست عزیز
میشه بطور دقیق بگید کدوم سایت رو چک کردید که اعلام کرده بودت CVتون رو بفرستید
من هفته اول دسامبر مصاحبم بود منم معاف از سربازی بودم ولی ایمیلی مبنی بر پر کردن فرم 10سوالی برام نیامده بود.
سلام
توی سایت سفارت امارات اول گفته بودن
ولی امروز ایمیل برام زده بودن
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
اي بابا چرا اينجا ديگه از اين +++++++++++++++ ها نيست؟ [/code]
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به ابوظبي ايميل ميزنم با همون فرمتي كه دوستمون گفتن اين پيغامو ميده بعد از زدن submit:Contact us
Object reference not set to an instance of an object.
Please contact Abu Dhabi Systems Administrator
يعني چييييييي!!!؟؟؟؟؟؟چرا كسي راهنماييم نميكنه؟؟؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-06 ساعت 10:14)میما نوشته: (2014-01-05 ساعت 22:40)Beni2050 نوشته: سلام دوستان كيس ما امروز ابديت شد اين يعني خوب؟
ابوظبي سه رقمي ٨ اكتبر مصاحبه
مگه دیروز یک شنبه نبوده؟ چجوریاس یعنی ؟!؟ یعنی به نظرتون روزهای تعطیل هم کار میکنن؟
ابوظبي جمعه و شنبه تعطيله فقط
شماره كيس سه رقمي سفارت ابوظبي مصاحبه هفته اول اكتبر كليرنس فقط همسرم ، برنده خودم ويزا براي خودم و دخترم صادر شد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سایت ceac رو چک کردید؟؟؟ آپدیت نداشتیم؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-09 ساعت 12:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-09 ساعت 12:21 توسط shlahni.)
دوستانی که مصاحبه رفتین چرا سفرنامه هاتون رو نمی نویسید بابا ما منتظریم با خوندن خیلی استرسمون کم میشه لطفا بنویسید ممنون
راستش نمی دونستم کجا این پست رو بذارم برای همین اینجا گذاشتم