کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان از جابي كه من چند بار در مورد ايميل زدن ازتون پرسيدمو و هيچ جوابي به من داده نسد در مورد چگونگي ايميل زدن به سفارت و پيگيري بري پرونده اما بنده پس از كلي تلاش بلاخره 15 ژانويه ايميل زدم به سفارت و 20 ژانويه ايميل برام اومد و سايت سيس هم برام ٢٠ ام براي شماره ١ اپديت شد كه فكر ميكنم خودم هستم نفر اول برنده اصلي واينم متن ايميلم:

Thank you for your email.  We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review.  Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes.  For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html

Thank you
SV
Big GrinBig Grin
صبح زیبای اولین روز بهمن ماهتون بخیر و خوشی

کلی انرژی مثبت و امیدواری به شنیدن خبرهای خوش تو این روزها

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
(2014-01-21 ساعت 09:45)سیمین راد نوشته:  
صبح زیبای اولین روز بهمن ماهتون بخیر و خوشی

کلی انرژی مثبت و امیدواری به شنیدن خبرهای خوش تو این روزها

خبر آمد خبري در راه است
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: سیمین راد ، artam2 ، melina132 ، masuodrh ، soli asali ، اصان ، pari pariaaa ، pari pari ، nedali
(2014-01-21 ساعت 04:05)hedipes نوشته:  دوستان از جابي كه من چند بار در مورد ايميل زدن ازتون پرسيدمو و هيچ جوابي به من داده نسد در مورد چگونگي ايميل زدن به سفارت و پيگيري بري پرونده اما بنده پس از كلي تلاش بلاخره 15 ژانويه ايميل زدم به سفارت و 20 ژانويه ايميل برام اومد و سايت سيس هم برام ٢٠ ام براي شماره ١ اپديت شد كه فكر ميكنم خودم هستم نفر اول برنده اصلي واينم متن ايميلم:

Thank you for your email.  We regret to inform you that your husband’s immigration visa application is still undergoing administrative review.  Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes.  For further processing, please keep checking our website http://abudhabi.usembassy.gov/check_visa_status.html

Thank you
SV
باسلام و عرض ادب
شما ظاهرا بعد از گذشت 62 روز ایمیل زدید ؟؟؟
لطف می کنید متن ایمیل رو به اشترک بگذارید
ممنون میشم
با تشکر
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، mohamad92
(2014-01-21 ساعت 04:05)hedipes نوشته:  دوستان از جابي كه من چند بار در مورد ايميل زدن ازتون پرسيدمو و هيچ جوابي به من داده نسد در مورد چگونگي ايميل زدن به سفارت و پيگيري بري پرونده اما بنده پس از كلي تلاش بلاخره 15 ژانويه ايميل زدم به سفارت و 20 ژانويه ايميل برام اومد و سايت سيس هم برام ٢٠ ام براي شماره ١ اپديت شد كه فكر ميكنم خودم هستم نفر اول برنده اصلي واينم متن ايميلم:

Thank you
SV

جالبه!
your husband را خوب اومده
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، محبت
اي بابا
اين ارمنستان هم ديگه داره همش پارتي بازي ميكنه..... بازم سايت ارمنستان آپديت شد و 35 كيس اعلام شد اما دريغ از يك كيس لاتري. من فك كنم ميخوان بزارن همه رو باهم كلير كنن.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، godot ، محبت ، امین 13
نه دوست عزيز من بعد از ٩٨ روز ايميل زدم و متن ايميلمم اين بود:

Dear Sir/Madam

My interview was on --- at your office.and I got blue paper.But since 17 august,your website didn't update.
I want to know about status of my administrative process?

Sincerely

واينم يكي ديگه:

To whom it may concern, 
Dear Sir/Madam 
My interview was on --- , and I got blue paper for administrative process.
so my status remains unclear yet and I'm really concerned about it. 
I hope you have some good news for me about my last status.
Thanks a lot. 
Regards
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، alirezaghodrat ، masuodrh ، محبت ، nedaba ، mohamad92
فرم 9 سئوالی یک روز بعد از مصاحبه برای ما ایمیل شد و گفتن پر کنین و به علاوه رزومه هاتون برامون ایمیل کنین به Iranivyerevan@state.gov. تاپیک ایمیل هم بذارین :IVadminprocessing . بعد از 3 بار ایمیل فرستادن و جواب ندادن، بلاخره یه ایمیل اومد که توش فقط نوشته:

Thank you
This email is UNCLASSIFIED.

میخواستم ببینم این یعنی اینا فرمارو گرفتن و همه چی اوکی هست؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، soli asali
بعد از ٩٢ روز امروز ظهر دوباره ايميل زدم به سفارت و چند دقيقه پيش همون جواب قبلي رو گرفتم كه پرونده تون در حال بررسيه!!!
طبق معمول تو سيس هم آپديت شدم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: masuodrh ، pari pari ، kage.omid ، godot ، maryam_a ، قصه گو ، hamidrezapir1 ، NIKKI ، soli asali ، mohamad92
سلام دوستان عزیز، بارها ازتون خواهش کردیم که بحث های 30 یا سی رو به سایت نکشونید، باز هم خواهش میکنم این کار رو نکنید، سرنوشت این مذاکرات هر چی که باشه به روند کاری ما ربطی نداره، همینطور که سال های قبل هم نداشته پس لطفا بی خیال این گونه اخبار و بحث ها بشید، ممنون...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
منم فکر کنم ارمنستان تعداد زیادی لاتاری رو باهم کلیر کنه یهو هممون ذوق مرگ شیم
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
(2014-01-21 ساعت 16:43)elnazgh نوشته:  منم فکر کنم ارمنستان تعداد زیادی لاتاری رو باهم کلیر کنه یهو هممون ذوق مرگ شیم

الناز جان خدا از زبونت بشنوه ... فعلا كه كيس هاي ازدواجي دارن حالشو ميبرن Smile امروز چك ميكردم از بين اون ٣٥ نفري كه ارمنستان اعلام كرده يه نفر تو تاپيك ازدواجي ها كلير شده بود .
اگه براي ما هم همينجوري اعلام كنن كه تو ٢ بار اعلام كليريهاشون منتظرسرا خالي ميشه به كلBig Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
سلام ، صبح همگی به خیر و شادی
امروز دیگه واقعاً منتظریم خبرهای خوب بشنویم
خدایا به امید تو
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، powerb ، ghafari88 ، KIMIA2005 ، godot ، میما ، roz 777 ، pari pariaaa ، houmanmir ، pari pari ، soli asali
(2014-01-21 ساعت 16:35)pari pariaaa نوشته:  بعد از ٩٢ روز امروز ظهر دوباره ايميل زدم به سفارت و چند دقيقه پيش همون جواب قبلي رو گرفتم كه پرونده تون در حال بررسيه!!!
طبق معمول تو سيس هم آپديت شدم .
ميشه لطف كنيد بفرماييد به چه آدرسي ايميل زدين ممنون ميشم
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali
(2014-01-22 ساعت 10:02)artam2 نوشته:  سلام ، صبح همگی به خیر و شادی
امروز دیگه واقعاً منتظریم خبرهای خوب بشنویم
خدایا به امید تو

انشاالله
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، meisam14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان