موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه به منم بگید شما چطور سیس رو چک می کنید که اپدیت شده و تو سایت مگه هر کی نباید کیس خودش وارد کنه و چک کنه چطور اپدیتو متوجه میشید و اینکه کیس رو وارد می کنید یه اپدیت می بینید چون بعضی از دوستان میگن مثلا خودم اپدیت شدم شوهر و بچه ام نشده چون من مال خودم رو چک می کنم یه تاریخ هستش و اونم مال رو مصاحبه هستش میشه یه کم راهنمایی ام کنید
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-22 ساعت 13:05)parmisv نوشته: سلام میشه به منم بگید شما چطور سیس رو چک می کنید که اپدیت شده و تو سایت مگه هر کی نباید کیس خودش وارد کنه و چک کنه چطور اپدیتو متوجه میشید و اینکه کیس رو وارد می کنید یه اپدیت می بینید چون بعضی از دوستان میگن مثلا خودم اپدیت شدم شوهر و بچه ام نشده چون من مال خودم رو چک می کنم یه تاریخ هستش و اونم مال رو مصاحبه هستش میشه یه کم راهنمایی ام کنید
سلام
شما بعد از اینکه شماره کیس تون رو تو سایت سیس وارد کرده و Submit کردید ،یه صفحه جدید باز میشه که وضعیت پروندهتون رو نشنون میده همچنین پایین صفحه به تعداد نفرات کیستون شماره کیستون بهمراه یک اندیکس میاره مثلا اگه کیس شما دو نفره پایین تو تا ردیف با کیس شما و اندیکس 01 و 02 میاره که اگه رو هر کدوم کلیک کنید تو بالای همون صفحه آخرین آپدیت مربوط به اندیکس رو میده.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مرسی از توضیح کاملتون من هر چی رو شماره کلیک می کنم اپدیت نمیاد گیج شدم
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شددددددددد فهمیدم یه عالمه تشکر ازتون می کنم واقعا انسان خوب و با معرفتی هستین امیدورام همه شما زود به اون چیزی که میخوان برسی من روز مصاحبه اپدیت شدم ولی شوهرم 6 روز بعد و یه سوال ما ابوظبی مصاحبه شدیم برگه سفید دادن برگه سفید یعنی چی؟ فقط واسه اینکه شوهرم سپاه خدمت سر بازی کرد و حتی پرسید سپاه چی کار میکردی که شوهرم گفت خدمت میکردم ورزشکار بودم تو تربیت بدنی سپاه بودم به نظر شما سپاه واسمون مشکل ایجاد میکنه
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
9 تشکر در 5 ارسال
2014-01-22 ساعت 14:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-22 ساعت 14:42 توسط navidshii.)
سلام دوستای خوبم.من دیروز بعد از 202 روز کلیر شدم.گفتم اطلاع بدم شاید یکم روحیه بگیرید.البته من کیسم لاتاری نبود.ولی مطمئن باشید بزودی همه کلیر میشین.جدیدا خیلی سرعت بیشتر شده(مخصوصا در 1 ماه اخیر).به هر حال واسه همتون بهترین ها رو آرزو میکنم.من دوستان لاتاری پارسال رو هم دیده بودم که منتظر بودند.میدونم خیلی سخته ولی مطمئن باشید همه چیز درست میشه و دلیلی برای نگرانی نیست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
لطف میکنید راهنمایی بفرمایید من چطوری میتونم امضا درست کنم؟
پیشاپیش ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر