کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان
امروز سایت CEAC برای بعضی از کیسهای ابوظبی آپدیت شده، ما آپدیت نشدیمSad
لطفاً هر کسی آپدیت شده اعلام کنه، ممنون
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، houmanmir ، قصه گو ، soli asali
(2014-01-21 ساعت 16:35)pari pariaaa نوشته:  بعد از ٩٢ روز امروز ظهر دوباره ايميل زدم به سفارت و چند دقيقه پيش همون جواب قبلي رو گرفتم كه پرونده تون در حال بررسيه!!!
طبق معمول تو سيس هم آپديت شدم .

بازم خوبه يروان سريع جواب مي ده آنكارا چند روز طول ميكشه تا اون جواب مسخره رو برات بفرسته
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: aseman abi ، pari pariaaa ، soli asali
سلام میشه به منم بگید شما چطور سیس رو چک می کنید که اپدیت شده و تو سایت مگه هر کی نباید کیس خودش وارد کنه و چک کنه چطور اپدیتو متوجه میشید و اینکه کیس رو وارد می کنید یه اپدیت می بینید چون بعضی از دوستان میگن مثلا خودم اپدیت شدم شوهر و بچه ام نشده چون من مال خودم رو چک می کنم یه تاریخ هستش و اونم مال رو مصاحبه هستش میشه یه کم راهنمایی ام کنید

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali
(2014-01-22 ساعت 11:43)amiekin نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 16:35)pari pariaaa نوشته:  بعد از ٩٢ روز امروز ظهر دوباره ايميل زدم به سفارت و چند دقيقه پيش همون جواب قبلي رو گرفتم كه پرونده تون در حال بررسيه!!!
ميشه لطف كنيد بفرماييد به چه آدرسي ايميل زدين ممنون ميشم

IranIVYerevan@state.gov
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali
(2014-01-22 ساعت 13:05)parmisv نوشته:  سلام میشه به منم بگید شما چطور سیس رو چک می کنید که اپدیت شده و تو سایت مگه هر کی نباید کیس خودش وارد کنه و چک کنه چطور اپدیتو متوجه میشید و اینکه کیس رو وارد می کنید یه اپدیت می بینید چون بعضی از دوستان میگن مثلا خودم اپدیت شدم شوهر و بچه ام نشده چون من مال خودم رو چک می کنم یه تاریخ هستش و اونم مال رو مصاحبه هستش میشه یه کم راهنمایی ام کنید

سلام
شما بعد از اینکه شماره کیس تون رو تو سایت سیس وارد کرده و Submit کردید ،یه صفحه جدید باز میشه که وضعیت پروندهتون رو نشنون میده همچنین پایین صفحه به تعداد نفرات کیستون شماره کیستون بهمراه یک اندیکس میاره مثلا اگه کیس شما دو نفره پایین تو تا ردیف با کیس شما و اندیکس 01 و 02 میاره که اگه رو هر کدوم کلیک کنید تو بالای همون صفحه آخرین آپدیت مربوط به اندیکس رو میده.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: parmisv ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، mohamad92
(2014-01-22 ساعت 13:05)parmisv نوشته:  سلام میشه به منم بگید شما چطور سیس رو چک می کنید که اپدیت شده و تو سایت مگه هر کی نباید کیس خودش وارد کنه و چک کنه چطور اپدیتو متوجه میشید و اینکه کیس رو وارد می کنید یه اپدیت می بینید چون بعضی از دوستان میگن مثلا خودم اپدیت شدم شوهر و بچه ام نشده چون من مال خودم رو چک می کنم یه تاریخ هستش و اونم مال رو مصاحبه هستش میشه یه کم راهنمایی ام کنید

دوست عزیز اون اپدیت مربوط میشه به سایت سفارت که کیس های کلیر شده رو اعلام می کنه نه سایت سیس
توی سیس شما با وارد کردن شماره کیس تنها از اپدیت شدن پرونده خودتون اطلاع پیدا میکنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: parmisv ، pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92

دوست عزیز
وقتی شماره خودتون را در سیس وارد می کنید پنجره ای باز می شود که پایین آن به تعداد اعضای کیس،کیس نامبرتون وارد شده و جلوی هر کدام شماره ای خورده به طور مثال برای کیس ما که 3 نفر هستیم جلوی کیس نامبر اول که احتمالاً برنده اصلی است شماره 01 و برای نفرات بعدی به ترتیب 02 و 03 وارد شده که روی هر کدام کلیک کنید تاریخ آپدیت مربوط به آن در بالای صفحه ظاهر می شود بدین شکل
Immigrant Visa Case Number: 2014AS1000 01 ABD
Status Updated Date:3-Nov-2014
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: parmisv ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، mohamad92
دوستان مرسی از توضیح کاملتون من هر چی رو شماره کلیک می کنم اپدیت نمیاد گیج شدم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92
دوستان شددددددددد فهمیدم یه عالمه تشکر ازتون می کنم واقعا انسان خوب و با معرفتی هستین امیدورام همه شما زود به اون چیزی که میخوان برسی من روز مصاحبه اپدیت شدم ولی شوهرم 6 روز بعد و یه سوال ما ابوظبی مصاحبه شدیم برگه سفید دادن برگه سفید یعنی چی؟ فقط واسه اینکه شوهرم سپاه خدمت سر بازی کرد و حتی پرسید سپاه چی کار میکردی که شوهرم گفت خدمت میکردم ورزشکار بودم تو تربیت بدنی سپاه بودم به نظر شما سپاه واسمون مشکل ایجاد میکنه

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تشکر کنندگان: aseman abi ، pari pariaaa ، artam2 ، nedaba ، amin arefi ، pari pari ، قصه گو ، soli asali ، mohamad92 ، shervin4d
(پروندتون در حاااااااااال بررسیه......)
90-100 روز فقط در حال بررسیه !!!!!
جل الخالق !! واقعااااااا این سفارت ها چه توضیحات کاملی میدن دیگه هیچ نقطه ابهامی برای ادم نمی مونه!
تبریک میگم الان شما که 100 روزه نمی دونستی پروندت زیر میزه یا پشت کمد ؟! فهمیدی که در حاااااااااال بررسیه....Big Grin
(2014-01-22 ساعت 13:38)aseman abi نوشته:  
جل الخالق !! واقعااااااا این سفارت ها چه توضیحات کاملی میدن دیگه هیچ نقطه ابهامی برای ادم نمی مونه!
تبریک میگم الان شما که 100 روزه نمی دونستی پروندت زیر میزه یا پشت کمد ؟! فهمیدی که در حاااااااااال بررسیه....Big Grin

یا بقول پارسالیا، پشت شوفاژ افتاده
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aseman abi ، NIKKI ، mehrdad pharm ، soli asali ، mohamad92
(2014-01-22 ساعت 13:38)aseman abi نوشته:  

Big GrinBig GrinBig Grin آره ديگه .... الان خيالم راحت شد كه پرونده ام گم نشده اون وسط Big Grin چي بگم از دست اين سفارت ايروان ؟! خدااااااايييييااااااا......
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: aseman abi ، kage.omid ، soli asali ، mohamad92
سلام دوستای خوبم.من دیروز بعد از 202 روز کلیر شدم.گفتم اطلاع بدم شاید یکم روحیه بگیرید.البته من کیسم لاتاری نبود.ولی مطمئن باشید بزودی همه کلیر میشین.جدیدا خیلی سرعت بیشتر شده(مخصوصا در 1 ماه اخیر).به هر حال واسه همتون بهترین ها رو آرزو میکنم.من دوستان لاتاری پارسال رو هم دیده بودم که منتظر بودند.میدونم خیلی سخته ولی مطمئن باشید همه چیز درست میشه و دلیلی برای نگرانی نیست
سلام دوستان عزیز
لطف میکنید راهنمایی بفرمایید من چطوری میتونم امضا درست کنم؟
پیشاپیش ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92
(2014-01-22 ساعت 15:57)byazdani نوشته:  سلام دوستان عزیز
لطف میکنید راهنمایی بفرمایید من چطوری میتونم امضا درست کنم؟
پیشاپیش ممنون

سلام دوست عزیز،
کنترل پنل کاربر----> سمت راست گزینه تغییر امضا.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: nedaba ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، soli asali ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان