کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ف
(2014-01-22 ساعت 22:28)sophia نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 20:25)پائیز نوشته:  دوستان سایت آنکارا، ایروان و ابوظبی مدام آپدیت میشه ولی دریغ از یک کیس لاتاری..... بنظر شما این توقف کامل اعلام لاتاری ها چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟ مدیرای محترم و بچه های با اطلاع یکم روحیه بدن به بچه ها که دلیل این توقف معنی دار چی میتونه باشه؟؟؟؟

از شانس گند ما ميتونه باشه, که امسال يادشون رفته کيساي لاتاريو اعلام کنن, راستي يه سوال , به نظرتون قبل از ۶٠ روز بهشون ايميل نزنيم؟؟ شايد آدم يه جوابي بگيره...!!!!؟؟؟
Big Grin
دوست عزيز
پرونده شما هم مثل همه ماها در حاااااااااال بررسيه!!!!!
الكى به خودت زحمت ايميل زدن نده
امسال ظاهرا مى خوان هيجانيش كننCool
تشکر کنندگان: sophia ، kage.omid ، soli asali ، mohamad92
دوستان عزيز ميشه لطف كنيد اگر نمونه اى از وكالتنامه انكارا براى گرفتن ويزا را داريد به من بديد؟؟
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali
فکر کنم امسال قراره فقط کیس های ترکیه اعلام شن و بقیه ماها سر کاریم.... با این روندی اینا دارن اعلام میکنن معلوم نیست کی نوبت ما ها میشه؟.... من که 43 روزه منتظرم جونم به لبم رسید .... نمیدونم دوستانی که 115 روزه که منتظر هستن حتما با حضرت ایوب فامیل هستن ... نمیدونم پس کی ..... پس کی.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: mohamad92 ، soli asali ، pari pari ، kage.omid
سلام دوستان، ما امروز برای بار دوم آپدیت شدیم، دفعه اول یه روز بعد از مصاحبه بود.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: mohamad92 ، maryam_a ، soli asali ، pari pari ، kage.omid ، قصه گو ، Saeedv13 ، میما ، nedaba
پارسال ماه آگوست و سپتامبر، هفته اي ٦٠-٧٠ تا كيس حتي روزاي تعطيل كلير داشتيم و بچه هاي كيس هاي خانوادگي و ازدواجي ميناليدن كه چرا همش لاتاري؟ و من فكر ميكنم كه همونطور كه قبلاً هم عمو سعيد گفتن، دارن به كيس هاي خانوادگي ميرسن و به زودي زود بمب كلير شدن داريم. پارسال بجز اون ١٠ روز آخر، تاپيك كليرنس ٢٠١٣ را بخونيد تا ببينيد كه ماههاي اول خيلي كم اعلام ميكردن، پس نگران نباشيد و فقط توكل به خدا همه چي درست ميشه. منم مرتب منتظرسراتون را چك ميكنم و اميدوارم به زودي سبز سبز بشه و اين تاپيك كه هميشه پر استرس ترين تاپيك هست، جون بگير
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2014-01-22 ساعت 23:49)mehdi2014 نوشته:  سلام دوستان، ما امروز برای بار دوم آپدیت شدیم، دفعه اول یه روز بعد از مصاحبه بود.
آورین........آورین......Big Grin
ما که 90 روزه یه اپدیت هم نشدیم Sadمنتها نفهمیدم این وسط چیه ما در حال بررسیه؟ لابد صبر ما
این وضعی که ما می بینیم بیشتر شبیه دوربین مخفی 2014 هست نه لاتاری 2014 CoolBig Grin
تشکر کنندگان: pari pari ، akj ، kage.omid ، قصه گو ، mehdi2014 ، soli asali ، NIKKI ، NEURON
(2014-01-22 ساعت 23:32)pari pari نوشته:  دوستان عزيز ميشه لطف كنيد اگر نمونه اى از وكالتنامه انكارا براى گرفتن ويزا را داريد به من بديد؟؟

دوست عزیز به این پــــست مراجعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، aseman abi ، pari pari ، mehrdad pharm ، hamed1286 ، Saeedv13 ، M@hdi ، soli asali ، nasam ، nedaba
(2014-01-23 ساعت 00:18)aghaghia نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 23:32)pari pari نوشته:  دوستان عزيز ميشه لطف كنيد اگر نمونه اى از وكالتنامه انكارا براى گرفتن ويزا را داريد به من بديد؟؟

ممنون اقاقياى عزيز.يك سوال دارم:اگر پدر خانواده برنده اصلى باشه و خودش بخواد بره ويزاهارو بگيره براى تك تك اعضاى خانوادش بايد وكالت نامه داشته باشه؟
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: hamed1286 ، aghaghia ، soli asali ، nedaba
(2014-01-23 ساعت 00:36)pari pari نوشته:  
(2014-01-23 ساعت 00:18)aghaghia نوشته:  

ممنون اقاقياى عزيز.يك سوال دارم:اگر پدر خانواده برنده اصلى باشه و خودش بخواد بره ويزاهارو بگيره براى تك تك اعضاى خانوادش بايد وكالت نامه داشته باشه؟
سلام،فقط كافيه بقيه اسامي رو با مشخصات كامل و شماره پاسپورت به موكلين اضافه كنيد..يعني يك وكيل و بقيه اعضاي خانواده كه به شما وكالت ميدهند .
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: aghaghia ، hamed1286 ، zepehr ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-01-22 ساعت 19:27)smartie نوشته:  ...من بعد از كلي انتظار بالاخره كلير شدم و ديروز صبح يعني سه شنبه رفتم سفارت و مداركم رو تحويل دادم... به نظرتون تا كي بايد منتظر شم كه بياد تو ptt؟ تو سايت ceac كه ميبينم status هنوز همون admin processing مونده و فقط ديروز و امروز تاريخ update تغيير كرد Sad ممنون ميشم كسايي كه اطلاعاتي در مورد اين مرحله دارن اينجا راهنمايي كنن ٠٠٠Wink
(2014-01-22 ساعت 19:34)aseman abi نوشته:  ...تا اونجایی که من می دونم 2 تا 5 روز کاری طول می کشه تا بیاد تو ptt
شما می تونید کدی که تو فرم ptt هست رو تو سایت ptt.gov.tr چک کنید ببینید ویزاتون کی حاضره
@smartie: شما مرتب سیس رو چک کن. به محض این که ایشیود شد برو اداره پست. فوقش میگن به دستمون نرسیده و فردا مراجعه کن. منتظر ایمیل PTT نباش. موفق باشید.
@دوستان برنده لاتاری 2014:
همونطور که قبلاً گفتم ظاهراً کیس های ازدواجی و خانوادگی در اولویت قرار گرفته اند. پارسال جریان برعکس بود و هر چی کلیر میشدن لاتاری بود. بچه های ازدواجی هم خیلی از این موضوع ناراحت بودند و بعضی ها عقب افتادن کاراشون رو از چشم ما می دیدند. کیس های ازدواجی و خانوادگی هم برای خودشون یک جور منتظرسرا دارند که یکی از دوستامون با آیدی itex براشون درست کرده و مسئول آپدیت کردن منتظرسرا هم ایشون هست. شما می تونین منتظرسرای این گروه از دوستانمون رو در اینجا ببینین. یکی از این بچه ها کاربری بود با آیدی SabreAyob که آیدیش تو منتظرسرای 2013ایها هم بود. هر کدوم از 2013ایها که طاقتش طاق می شد چشمش به دوره انتظار این بنده خدا که میوفتاد بی خیال گله شکایت می شدTongue. بالاخره "صبر ایوب" 26 روز پیش بعد از 535 روز انتظار کلیر شد و رفت ویزاشم گرفت. این داستان رو براتون گفتم که بدونین اونها خیلی بیشتر از شما انتظار کشیدن و الان هم که دارن به سلامتی یکی یکی کلیر میشن حقشون هست و این اتفاق خوب خیلی هم براشون دیر شده. شما هر چقدر هم منتظر باشین همه اعضای خانواده با هم هستین ولی خیلی از این بچه ها مدت ها از همسرشون دور افتادن. پس از این که کار یک عده مون داره راه میوفته خوشحال باشین و مطمئن باشین که دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. یعنی حداقل در مورد کسانی که مصاحبه شدن اینجوری هست. هر وقت افکار بد به سراغتون اومد:
- برین منتظرسرای 2013ایها رو ببینین، منتظرسرای ازدواجی ها رو نگاه کنین و یادی از "صبر ایوب" کنین.
- به کسانی فکر کنین که کیس نامبرهای بالا دارند و حالا حالاها کارنت نمیشن. پارسال یکی از 2013ایها با حساب کتاب هایی که خودش خیلی قبول داشت تو تاپیک بولتن ویزا مدعی شد یک تعداد از کیس نامبرها اصلاً کارنت نمیشن. یادش بخیر دعوای سختی با هم کردیم. همون آدم الان آمریکاست. این حساب کتاب کردن هایی که نتایج ناامید کننده رو نشون میدن از بیخ و بن اشتباهند. من خودم خدای حساب کتابم. اگر داده ای در اختیار داشتم که میشد ازش به نتیجه ای رسید قبل از دوستان نا امیدم آب پاکی رو روی دستتون می ریختم تا همتون برین دنبال کار و زنگیتون. ولی راحتتون کنم که با اطلاعات ما هیچ چیز این برنامه قابل پیش بینی نیست. کل اطلاعات برنامه لاتاری در کامپیوترهای KCC و سفارت هاست. وقتی اونها خیر سرشون با اون همه اطلاعات و کارشناس و تحلیلگر پارسال تا 20 سپتامبر نتونستن چیزی رو پیش بینی کنن پس شما هم:
بیخودی در مورد کارنت شدن یا نشدن و کلیر شدن یا نشدن ملت چرتکه نندازین.
اخطار می کنم که من به جو ناامیدی و استرس حساسیت دارم و هر کسی که بخواد به این جو دامن بزنه مستقیم با خود من شاخ به شاخ شدهBig Grin. کسی هم که با عمو سعید شاخ به شاخ بشه معلوم نیست سرنوشتش در کجای این سایت رقم می خورهTongue. یه مدتی آقای غفاری (عمو احسان) از خودش انرژی مثبت ول می داد. من نمی دونم چه کسی، چه چیزی به این بنده خدا گفت که همه چی رو تعطیل کرد و رفت؟ تاپیک کلیرنس بدون انرژی مثبت نوبره واقعاً. هر کسی متعرض انرژی مثبت دادن شما شد به من خبر بدین. یعنی فقط پستش رو گزارش کنین تا طرف رو به انرژی حرارتی تبدیل کنمTongue.
- سر خودتون رو به یه کاری یا کلاسی گرم کنین. نمیگم برین کلاس زبان که از بس همه گفتن یه عده حساسیت پیدا کردن و حالشون بد میشه. یه کاری برای خودتون ردیف کنین که از انجامش لذت می برین. اگر حال زبان خوندن ندارین من بهتون حق میدم.
- من نمی دونم چرا همه تو این تاپیک چمبره زدین؟ از این تاپیک و حتی از سایت بزنین بیرون. تو مهاجرسرا برین داخل تاپیک های انجمن زندگی در آمریکا دوری بزنین. ایالت ها و شهرهای مختلف رو بر اساس اهدافتون بررسی و مقایسه کنین. بالاخره کلیر میشین و باید خیلی زود بعد از کلیر شدن به فکر تهیه بلیط برای اومدن باشین. من پارسال مدت ها پیش از کلیر شدن، یعنی حدود 4 ماه پیش از رفتن به مصاحبه بلیطمو خریده بودم. حالا نمیگم شما مثل من پیش بینی کنین و زودتر بلیط بخرین ولی حداقل مقصدتون معلوم باشه که به محض کلیر شدن استارتشو بزنین. خلاصه اش کنم:
تا 30 سپتامبر 2014، 8 ماه و 8 روز، دقیقاً 251 روز مونده. تو یکی از این 251 روز کلیر میشین و انتظارتون به سر میرسه. حالا که به طور مداوم به حال و روز 2013ایها در روزهای آخر سپتامبر گذشته فکر می کنین، پس یه کمی هم از 2013ایها یاد بگیرین. تا آخرین دقیقه آخرین ساعت اداری روز 30 سپتامبر گذشته نا امید نشده بودیم. هر چند که بد تمومش کردیم و برای بعضی هامون سرنوشت جور دیگه ای که تصور نمی کردیم رقم خورد، ولی تا آخر با هم موندیم و سعی کردیم تا آخرین لحظه امیدمون رو از دست ندیم. الان که دارم این پست رو می نویسم 361440 دقیقه تا نا امیدی مطلق و نقطه بی بازگشت فاصله داریم. تا اون موقع من با کمک و همراهی تک تک شما حرف های نا امید کننده و پست های استرس زا را در این تاپیک ممنوع می کنیم. با آرزوی کلیر شدن و هوراهای تک تک شما. ارادتمند: سعید
(2014-01-23 ساعت 06:41)Saeedv13 نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 19:27)smartie نوشته:  ...من بعد از كلي انتظار بالاخره كلير شدم و ديروز صبح يعني سه شنبه رفتم سفارت و مداركم رو تحويل دادم... به نظرتون تا كي بايد منتظر شم كه بياد تو ptt؟ تو سايت ceac كه ميبينم status هنوز همون admin processing مونده و فقط ديروز و امروز تاريخ update تغيير كرد Sad ممنون ميشم كسايي كه اطلاعاتي در مورد اين مرحله دارن اينجا راهنمايي كنن ٠٠٠Wink
(2014-01-22 ساعت 19:34)aseman abi نوشته:  ...تا اونجایی که من می دونم 2 تا 5 روز کاری طول می کشه تا بیاد تو ptt
شما می تونید کدی که تو فرم ptt هست رو تو سایت ptt.gov.tr چک کنید ببینید ویزاتون کی حاضره
@smartie: شما مرتب سیس رو چک کن. به محض این که ایشیود شد برو اداره پست. فوقش میگن به دستمون نرسیده و فردا مراجعه کن. منتظر ایمیل PTT نباش. موفق باشید.
همونطور که قبلاً گفتم ظاهراً کیس های ازدواجی و خانوادگی در اولویت قرار گرفته اند. پارسال جریان برعکس بود و هر چی کلیر میشدن لاتاری بود. بچه های ازدواجی هم خیلی از این موضوع ناراحت بودند و بعضی ها عقب افتادن کاراشون رو از چشم ما می دیدند. کیس های ازدواجی و خانوادگی هم برای خودشون یک جور منتظرسرا دارند که یکی از دوستامون با آیدی itex براشون درست کرده و مسئول آپدیت کردن منتظرسرا هم ایشون هست. شما می تونین منتظرسرای این گروه از دوستانمون رو در اینجا ببینین. یکی از این بچه ها کاربری بود با آیدی SabreAyob که آیدیش تو منتظرسرای 2013ایها هم بود. هر کدوم از 2013ایها که طاقتش طاق می شد چشمش به دوره انتظار این بنده خدا که میوفتاد بی خیال گله شکایت می شدTongue. بالاخره "صبر ایوب" 26 روز پیش بعد از 535 روز انتظار کلیر شد و رفت ویزاشم گرفت. این داستان رو براتون گفتم که بدونین اونها خیلی بیشتر از شما انتظار کشیدن و الان هم که دارن به سلامتی یکی یکی کلیر میشن حقشون هست و این اتفاق خوب خیلی هم براشون دیر شده. شما هر چقدر هم منتظر باشین همه اعضای خانواده با هم هستین ولی خیلی از این بچه ها مدت ها از همسرشون دور افتادن. پس از این که کار یک عده مون داره راه میوفته خوشحال باشین و مطمئن باشین که دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. یعنی حداقل در مورد کسانی که مصاحبه شدن اینجوری هست. هر وقت افکار بد به سراغتون اومد:
- برین منتظرسرای 2013ایها رو ببینین، منتظرسرای ازدواجی ها رو نگاه کنین و یادی از "صبر ایوب" کنین.
- به کسانی فکر کنین که کیس نامبرهای بالا دارند و حالا حالاها کارنت نمیشن. پارسال یکی از 2013ایها با حساب کتاب هایی که خودش خیلی قبول داشت تو تاپیک بولتن ویزا مدعی شد یک تعداد از کیس نامبرها اصلاً کارنت نمیشن. یادش بخیر دعوای سختی با هم کردیم. همون آدم الان آمریکاست. این حساب کتاب کردن هایی که نتایج ناامید کننده رو نشون میدن از بیخ و بن اشتباهند. من خودم خدای حساب کتابم. اگر داده ای در اختیار داشتم که میشد ازش به نتیجه ای رسید قبل از دوستان نا امیدم آب پاکی رو روی دستتون می ریختم تا همتون برین دنبال کار و زنگیتون. ولی راحتتون کنم که با اطلاعات ما هیچ چیز این برنامه قابل پیش بینی نیست. کل اطلاعات برنامه لاتاری در کامپیوترهای KCC و سفارت هاست. وقتی اونها خیر سرشون با اون همه اطلاعات و کارشناس و تحلیلگر پارسال تا 20 سپتامبر نتونستن چیزی رو پیش بینی کنن پس شما هم:
اخطار می کنم که من به جو ناامیدی و استرس حساسیت دارم و هر کسی که بخواد به این جو دامن بزنه مستقیم با خود من شاخ به شاخ شدهBig Grin. کسی هم که با عمو سعید شاخ به شاخ بشه معلوم نیست سرنوشتش در کجای این سایت رقم می خورهTongue. یه مدتی آقای غفاری (عمو احسان) از خودش انرژی مثبت ول می داد. من نمی دونم چه کسی، چه چیزی به این بنده خدا گفت که همه چی رو تعطیل کرد و رفت؟ تاپیک کلیرنس بدون انرژی مثبت نوبره واقعاً. هر کسی متعرض انرژی مثبت دادن شما شد به من خبر بدین. یعنی فقط پستش رو گزارش کنین تا طرف رو به انرژی حرارتی تبدیل کنمTongue.
- سر خودتون رو به یه کاری یا کلاسی گرم کنین. نمیگم برین کلاس زبان که از بس همه گفتن یه عده حساسیت پیدا کردن و حالشون بد میشه. یه کاری برای خودتون ردیف کنین که از انجامش لذت می برین. اگر حال زبان خوندن ندارین من بهتون حق میدم.
- من نمی دونم چرا همه تو این تاپیک چمبره زدین؟ از این تاپیک و حتی از سایت بزنین بیرون. تو مهاجرسرا برین داخل تاپیک های انجمن زندگی در آمریکا دوری بزنین. ایالت ها و شهرهای مختلف رو بر اساس اهدافتون بررسی و مقایسه کنین. بالاخره کلیر میشین و باید خیلی زود بعد از کلیر شدن به فکر تهیه بلیط برای اومدن باشین. من پارسال مدت ها پیش از کلیر شدن، یعنی حدود 4 ماه پیش از رفتن به مصاحبه بلیطمو خریده بودم. حالا نمیگم شما مثل من پیش بینی کنین و زودتر بلیط بخرین ولی حداقل مقصدتون معلوم باشه که به محض کلیر شدن استارتشو بزنین. خلاصه اش کنم:
تا 30 سپتامبر 2014، 8 ماه و 8 روز، دقیقاً 251 روز مونده. تو یکی از این 251 روز کلیر میشین و انتظارتون به سر میرسه. حالا که به طور مداوم به حال و روز 2013ایها در روزهای آخر سپتامبر گذشته فکر می کنین، پس یه کمی هم از 2013ایها یاد بگیرین. تا آخرین دقیقه آخرین ساعت اداری روز 30 سپتامبر گذشته نا امید نشده بودیم. هر چند که بد تمومش کردیم و برای بعضی هامون سرنوشت جور دیگه ای که تصور نمی کردیم رقم خورد، ولی تا آخر با هم موندیم و سعی کردیم تا آخرین لحظه امیدمون رو از دست ندیم. الان که دارم این پست رو می نویسم 361440 دقیقه تا نا امیدی مطلق و نقطه بی بازگشت فاصله داریم. تا اون موقع من با کمک و همراهی تک تک شما حرف های نا امید کننده و پست های استرس زا را در این تاپیک ممنوع می کنیم. با آرزوی کلیر شدن و هوراهای تک تک شما. ارادتمند: سعید

آقا شدیدا ممنون ما واقعا از نحوه نگارش شما لذت میبریم سعی کنین ما را تنها نذارین که هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم Big Grin
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
(2014-01-22 ساعت 20:25)پائیز نوشته:  دوستان سایت آنکارا، ایروان و ابوظبی مدام آپدیت میشه ولی دریغ از یک کیس لاتاری..... بنظر شما این توقف کامل اعلام لاتاری ها چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟ مدیرای محترم و بچه های با اطلاع یکم روحیه بدن به بچه ها که دلیل این توقف معنی دار چی میتونه باشه؟؟؟؟

سلام دوست عزیز، اطلاعات کیس شما در امضایتان چقدر شبیه اطلاعات منه فقط با تفاوت شماره کیس. واقعا اینطوریه؟
2014AS7xx،یک نفر،ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، کلییرنس، آپدیتها: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه،15و30می،26،24،23،20،13،12،5،3 جون و 27 کلییر بعد از 192 روز، دریافت ویزا 11جولای
سفرنامه
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-01-23 ساعت 11:35)sabor نوشته:  

سلام دوست عزیز، اطلاعات کیس شما در امضایتان چقدر شبیه اطلاعات منه فقط با تفاوت شماره کیس. واقعا اینطوریه؟

بله صبور جان اگه یادت باشه ما با هم رفته بودیم مصاحبه.... من محمد هستم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، meisam14 ، godot ، mohamad92
(2014-01-23 ساعت 06:41)Saeedv13 نوشته:  

به جان خودم من منظورم این بود که تاپیک شلوغ پولوغ نشه .. اتفاقا بنده هم پیشنهاد دادم که جناب ارشد ابوظبی این مسئولیت رو به نمایندگی از بچه ها به عهده بگیره.
بنده فقط نیت خیر داشتم ! Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

انرژي مثبت براي دوووووووووستان خوووووبم.... باشد كه هرچه سريعتر كلير شويم...
براي هم دعا كنيم... براي هم انرژي مثبت بفرستيم.. براي هم خير و نيكي بخواهيم...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

نا اميد نشيم ... حتي يك لحظه... SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

[عکس: 65102656156790685249.jpg]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان