کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-01-25 ساعت 22:55)masoudsadry نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 13:59)پائیز نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 13:56)الدورادو نوشته:  114 روز گذشت...من ديگه دارم مادربزرگ ميشم اينجا (؛

سکوتم از رضایت نیست من از انتظار مردم که صدایی از من در نمیاد.....

115 روزشم هست غصه نخور Big Grin

نوکرتم ۱۱۵ روزه ایشالا ۱۱۵ سال تو آمریکا عمر کنی
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: maryam_a ، farazz ، pari pari ، lighter ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-01-25 ساعت 18:16)نام کاربری somi نوشته:  سلام
یه مساله ای، شاید تکراری باشه ببخشید، ولی ما هنوز نرفته مصاحبه آپدیت شدیم،واسه بقیه هم همینطوری بوده؟
تاریخ case creation:OCT
تاریخ آپدیتJAN
البته منطقی به نظر میاد همون اول پرونده رو باز کردن و حالا هم که تاریخ مصاحبه اومده آپدیت شده.

این الان،یعنی آره یا نه؟
آخه من میخوام نتیجه بگیرم که پرونده همه خیلی وقته درجریانه و کلیرانس ها واسه کسایی که دیرتر مصاحبه میرن کوتاهتره،البته سالهای قبل هم ظاهرا همینطوری بوده،درسته؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-25 ساعت 23:00)sophia نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 22:46)aghaghia نوشته:  چند نفر از دوستانی که اعلام کردن آپدیت شدن یا نشدن توی منتظرسرا نیستند، یعنی دوست ندارن عضو منتظرسرا بشن؟!!! :Rolleyes:

اطلاعاتمونو براي منتظرسرا به کجا بايد بفرستيم؟

برای دوستمون Soli asali پیام خصوصی بفرستید Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sophia ، nedaba ، soli asali
سلام بچه ها. بعد 90وچند روز انتظار واقعا به بن بست رسیدم. ازمهر که دانشگا نرفتم. گفتم ویزارو میگرم و دیگه خرج بیخود نکنم. این ترمم که دیگه انتخاب واحد نکردم. یعنی رسما دانشجوی انصرافیم اونم با 20واحد پاس شده ارشد. هزارتا اگر و اما تو کلم داره میچرخه. Sadاگه مهر رفته بودم... اگه الان انتخاب واحد کنم... اگه ویزایی درکار نباشه... همه چیم روهواس. هیچ کسم نمیدونه دانشگا نرفتم. همه فک میکنن من ترم دیگه فارغ التحصیلم.Big Grinاین مدت فقط پستارو دنبال میکردم ولی خواستم یه دردودلی کرده باشم.SadSad
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
Sad
(2014-01-26 ساعت 01:59)uranus88 نوشته:  سلام بچه ها. بعد 90وچند روز انتظار واقعا به بن بست رسیدم. ازمهر که دانشگا نرفتم. گفتم ویزارو میگرم و دیگه خرج بیخود نکنم. این ترمم که دیگه انتخاب واحد نکردم. یعنی رسما دانشجوی انصرافیم اونم با 20واحد پاس شده ارشد. هزارتا اگر و اما تو کلم داره میچرخه. Sadاگه مهر رفته بودم... اگه الان انتخاب واحد کنم... اگه ویزایی درکار نباشه... همه چیم روهواس. هیچ کسم نمیدونه دانشگا نرفتم. همه فک میکنن من ترم دیگه فارغ التحصیلم.Big Grinاین مدت فقط پستارو دنبال میکردم ولی خواستم یه دردودلی کرده باشم.SadSad

دوست عزیز وضیت ما هم چندان بهتر از شما نیست بعد 67 روز انتظار بدون اپدیت از کار استعفا داده و منتظر با همون اما و اگرهای شما ...SadSadSad

(2014-01-26 ساعت 02:42)usafirststeps نوشته:  Sad
(2014-01-26 ساعت 01:59)uranus88 نوشته:  سلام بچه ها. بعد 90وچند روز انتظار واقعا به بن بست رسیدم. ازمهر که دانشگا نرفتم. گفتم ویزارو میگرم و دیگه خرج بیخود نکنم. این ترمم که دیگه انتخاب واحد نکردم. یعنی رسما دانشجوی انصرافیم اونم با 20واحد پاس شده ارشد. هزارتا اگر و اما تو کلم داره میچرخه. Sadاگه مهر رفته بودم... اگه الان انتخاب واحد کنم... اگه ویزایی درکار نباشه... همه چیم روهواس. هیچ کسم نمیدونه دانشگا نرفتم. همه فک میکنن من ترم دیگه فارغ التحصیلم.Big Grinاین مدت فقط پستارو دنبال میکردم ولی خواستم یه دردودلی کرده باشم.SadSad

دوست عزیز وضیت ما هم چندان بهتر از شما نیست بعد 67 روز انتظار بدون اپدیت از کار استعفا داده و منتظر با همون اما و اگرهای شما ...SadSadSad

تازشم امضا هم بلد نیستم درست کنمBig Grin
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: kage.omid ، arnish ، uranus88 ، قصه گو ، soli asali ، pari pari
(2014-01-25 ساعت 15:42)2014winner نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 14:17)aseman abi نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 13:42)ha290 نوشته:  سلام دوستان من هفته اول نوامبر مصاحبه شدم و سه روز بعد تو سيس آپديت شدم اما از اون موقع تا حالا ( دوماه و نيم ) هيچ خبري از آپديت جديد نيست - به نظرتون مشكلي وجود داره؟
سلام دوست عزیز
ما هم یه چند ماهی هست که اپدیت نشدیم که براش چندین احتمال میره:
1- پرونده ما با یه سیستم بسیار پیشرفته و فوق مدرن به نام " updateless " در حااااااااااال بررسیه که به این دلیل هر موقع کاری روی پرونده ما انجام میشه ما نمی فهمیم؟!!
2- پرونده ما رو از رو میز برداشتن و جاش یه گلدون گذاشتن ( یعنی خدا اموات شما رو هم بیامرزه..)
3- پرونده ما رو با کیس یه خانواده 12 نفری شامل والدین و ده فرزندشون اشتباه گرفتن که خوب همه می دونیم این جور کیس ها کلیرنس طولانی دارن...
4- واقعا فکر کردن ما با ایوب یه نسبتی داریم و پرونده ما ها رو از حالت لاتاری به ازدواجی تغییر دادن که خوب اینم پروسش زمان بره
دیگه چیز دیگه ای به فکرم نمیادBig GrinCool هر کی می دونه ما رو از فکر و خیال در بیاره و گرنه با این روند باید بریم 30 سپتامبر بیایم به این تاپیک سر بزنیم
عمه دارن اینا ؟

عمه رو نمی دونم ولی به روح اعتقاد دارن
Big Grin Big Grin
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: mehdikhosro ، aseman abi ، amjad ، feel ، kage.omid ، قصه گو ، soli asali ، meisam14 ، pari pariaaa ، 2014winner ، mohamad92
با درود
اینهم از انرژی مثبت امروز
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستان تو سایت ابوظبی زدهFor diversity visa (Visa Lottery) 4 numbers, 2 letters, and 5 numbers (Ex.: 2011AS12345) ولی کیس نامبرمن2014AS0000XXXXهست که خوب 8 تاعدد بعد از 2 تا حرف هست ومی گه کیس نامبر معتبر نیست اینیعنی چی؟؟؟
چون ما هنوزمصاحبه نرفتیم این را می نویسه ویا فرمت اشتباه هست؟
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92
يه چند وقتيه از اين شنبه و يكشنبه نفرت عجيبي پيدا كردم نميدونم شما هم همينطور شدين يا نه!!!!!!!
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: godot ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa ، sophia ، 2014winner ، mohamad92 ، alimarmar
(2014-01-26 ساعت 12:35)haniehkb نوشته:  دوستان تو سایت ابوظبی زدهFor diversity visa (Visa Lottery) 4 numbers, 2 letters, and 5 numbers (Ex.: 2011AS12345) ولی کیس نامبرمن2014AS0000XXXXهست که خوب 8 تاعدد بعد از 2 تا حرف هست ومی گه کیس نامبر معتبر نیست اینیعنی چی؟؟؟

باید بدون صفرهای وسط بزنید فکر کنم بعد از مصاحبه سایت ابوظبی شما رو بشناسه ولی بد نیست سیس رو هم چک کنین
تشکر کنندگان: ghafari88 ، قصه گو ، soli asali ، behfaza ، mohamad92
(2014-01-26 ساعت 13:06)kage.omid نوشته:  يه چند وقتيه از اين شنبه و يكشنبه نفرت عجيبي پيدا كردم نميدونم شما هم همينطور شدين يا نه!!!!!!!

اي گفتي گل گفتي
البته الان ديگه همه روزا داره اينجوري ميشه
دريغ از يه خبر خوش
دريغ از يه كليرنس
شهر خاليست زعشاق بود كز طرقي
مردي از پرده برون آيد و كاري بكند
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: godot ، soli asali ، pari pari ، sunnyluie ، kage.omid ، pari pariaaa ، 2014winner ، mohamad92
(2014-01-26 ساعت 12:35)haniehkb نوشته:  دوستان تو سایت ابوظبی زدهFor diversity visa (Visa Lottery) 4 numbers, 2 letters, and 5 numbers (Ex.: 2011AS12345) ولی کیس نامبرمن2014AS0000XXXXهست که خوب 8 تاعدد بعد از 2 تا حرف هست ومی گه کیس نامبر معتبر نیست اینیعنی چی؟؟؟

فکر می کنم سایت سفارت ابوظبی برای بررسی وضعیت ویزا، تنها کیس هایی رو میشناسه که مصاحبه انجام دادن و سفارت براشون درخواست بکگراند چک داده.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، shayesteh ، behfaza ، mohamad92
بر طبق اماری که دوستان چند صفحه قبل اعلام کرده بودند فکر کنم تعداد کیسهایی که یک ضرب میگیرن اونقدر زیاده که واسشون کافیه به خاطر همین اصلا با کیس های ما کاری ندارند و پیشرفتی تو روند کار نمیبینیم
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، خسته از وطن ، mohamad92
(2014-01-26 ساعت 13:51)usafirststeps نوشته:  بر طبق اماری که دوستان چند صفحه قبل اعلام کرده بودند فکر کنم تعداد کیسهایی که یک ضرب میگیرن اونقدر زیاده که واسشون کافیه به خاطر همین اصلا با کیس های ما کاری ندارند و پیشرفتی تو روند کار نمیبینیم

دوست عزیز..چرا اینقدر ناامید؟؟؟ کدوم آمار رو میفرمایید؟
یکضرب اون قدر ها هم زیاد نبوده... اگر قرار بود ویزا ندن به غیر یکضربی ها..تعارف که با من و شما نداشتن..همون روز ریجکت میکردن
این افکار منفی رو از خودتون دور کنید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
دوستان عزیز اگر پرونده مهاجرت به کانادا تشکیل داده بودین چه میکردین بعد از چهار سال تو نوبت بودن کلا کنسول گری بسته میشد و پروندتون ارجاع میشد به د.م.ش.ق اونم که........... بعد هم تو این فاصله چند ده ملیون پول وکیل رو کلاس ایلتس میدانین و مدرکشم میگرفتین از دو سال اعتبار مدرکتون زبانتون هم میگذشت دلار پنج برابر میشد و اولویتهای مهاجر پذیری کانادا هم عوض میشدو..........................
این دقیقا وضعیت خواهر من و شوهرشون هست اما اونها به توصیه وکیلشون برنامه زندگیشون رو متوقف نکردن خواهرم تخصصش رو گرفت با پولهایی که داشتن خونه خریدن و انشا الله دختر کوچولوشون فردا دنیا میاد. اونها همش به ما میگن خوشحال باشین که نهایتا تا سپتامبر تکلیفتون مشخص میشه و ما مطمئن هستیم شما زودتر از ما به امریکای شمالی پا میزارین .
چقدر حرف زدم ببخشید فقط میخواستم بگم زندگی و برنامه هاتون رو واسه هیچ چیز و هیچ کس متوقف نکنین.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان