موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-25 ساعت 22:55)masoudsadry نوشته: (2014-01-25 ساعت 13:59)پائیز نوشته: (2014-01-25 ساعت 13:56)الدورادو نوشته: 114 روز گذشت...من ديگه دارم مادربزرگ ميشم اينجا (؛
سکوتم از رضایت نیست من از انتظار مردم که صدایی از من در نمیاد.....
115 روزشم هست غصه نخور
نوکرتم ۱۱۵ روزه ایشالا ۱۱۵ سال تو آمریکا عمر کنی
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-25 ساعت 18:16)نام کاربری somi نوشته: سلام
یه مساله ای، شاید تکراری باشه ببخشید، ولی ما هنوز نرفته مصاحبه آپدیت شدیم،واسه بقیه هم همینطوری بوده؟
تاریخ case creation:OCT
تاریخ آپدیتJAN
البته منطقی به نظر میاد همون اول پرونده رو باز کردن و حالا هم که تاریخ مصاحبه اومده آپدیت شده.
این الان،یعنی آره یا نه؟
آخه من میخوام نتیجه بگیرم که پرونده همه خیلی وقته درجریانه و کلیرانس ها واسه کسایی که دیرتر مصاحبه میرن کوتاهتره،البته سالهای قبل هم ظاهرا همینطوری بوده،درسته؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
اینهم از انرژی مثبت امروز
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو سایت ابوظبی زدهFor diversity visa (Visa Lottery) 4 numbers, 2 letters, and 5 numbers (Ex.: 2011AS12345) ولی کیس نامبرمن2014AS0000XXXXهست که خوب 8 تاعدد بعد از 2 تا حرف هست ومی گه کیس نامبر معتبر نیست اینیعنی چی؟؟؟
چون ما هنوزمصاحبه نرفتیم این را می نویسه ویا فرمت اشتباه هست؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
يه چند وقتيه از اين شنبه و يكشنبه نفرت عجيبي پيدا كردم نميدونم شما هم همينطور شدين يا نه!!!!!!!
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day
!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بر طبق اماری که دوستان چند صفحه قبل اعلام کرده بودند فکر کنم تعداد کیسهایی که یک ضرب میگیرن اونقدر زیاده که واسشون کافیه به خاطر همین اصلا با کیس های ما کاری ندارند و پیشرفتی تو روند کار نمیبینیم
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیم
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-26 ساعت 13:51)usafirststeps نوشته: بر طبق اماری که دوستان چند صفحه قبل اعلام کرده بودند فکر کنم تعداد کیسهایی که یک ضرب میگیرن اونقدر زیاده که واسشون کافیه به خاطر همین اصلا با کیس های ما کاری ندارند و پیشرفتی تو روند کار نمیبینیم
دوست عزیز..چرا اینقدر ناامید؟؟؟ کدوم آمار رو میفرمایید؟
یکضرب اون قدر ها هم زیاد نبوده... اگر قرار بود ویزا ندن به غیر یکضربی ها..تعارف که با من و شما نداشتن..همون روز ریجکت میکردن
این افکار منفی رو از خودتون دور کنید
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز اگر پرونده مهاجرت به کانادا تشکیل داده بودین چه میکردین بعد از چهار سال تو نوبت بودن کلا کنسول گری بسته میشد و پروندتون ارجاع میشد به د.م.ش.ق اونم که........... بعد هم تو این فاصله چند ده ملیون پول وکیل رو کلاس ایلتس میدانین و مدرکشم میگرفتین از دو سال اعتبار مدرکتون زبانتون هم میگذشت دلار پنج برابر میشد و اولویتهای مهاجر پذیری کانادا هم عوض میشدو..........................
این دقیقا وضعیت خواهر من و شوهرشون هست اما اونها به توصیه وکیلشون برنامه زندگیشون رو متوقف نکردن خواهرم تخصصش رو گرفت با پولهایی که داشتن خونه خریدن و انشا الله دختر کوچولوشون فردا دنیا میاد. اونها همش به ما میگن خوشحال باشین که نهایتا تا سپتامبر تکلیفتون مشخص میشه و ما مطمئن هستیم شما زودتر از ما به امریکای شمالی پا میزارین .
چقدر حرف زدم ببخشید فقط میخواستم بگم زندگی و برنامه هاتون رو واسه هیچ چیز و هیچ کس متوقف نکنین.