کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
يادش بخير اين روزها رو ما هم گذرونيم
خوب يا بد همه چيز تموم شد و ما الان آمريكا هستيم
ولي از دوستان عزيزم تقاضا دارم كه قبل از اومدن به اينجا و هر تصميمي لطفا و حتما تاپيك * آمريكا از خيال تا واقعيت * رو مطالعه كنيد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
(2014-01-26 ساعت 13:11)farazz نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 13:06)kage.omid نوشته:  يه چند وقتيه از اين شنبه و يكشنبه نفرت عجيبي پيدا كردم نميدونم شما هم همينطور شدين يا نه!!!!!!!

اي گفتي گل گفتي
البته الان ديگه همه روزا داره اينجوري ميشه
دريغ از يه خبر خوش
دريغ از يه كليرنس
شهر خاليست زعشاق بود كز طرقي
مردي از پرده برون آيد و كاري بكند

واي ما هم خيلي خسته شديم آخه چرا از بلا تكليفي درمون نمي يارن! يا بگن ميشه يا نميشه... آخه مردم آزاري تا چه حد؟ نمي بينن چه قدر تا حا لا وقت گذاشتيم و هزينه كرديم عصبي شدم اين قدر سايتو چك كردمSad
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
سلام دوستان
مهمون نمیخواین؟
آقا لطفا مهربونتر بشین ما هم جا بشیم!
امروز مصاحبه داشتم و خیلی صمیمی و دوستانه کلیرنس خوردم
به افیسر گفتم اونهایی که مصاحبه شدن خیلی نگرانند که کلیرنسشون دیر شده
گفت امسال کل پروسه چک خیلی یواش داره جلو میره و کاریش نمیشه کرد.
گفتم احتمال داره تا سپتامبر کلیرنس ها طول بکشه گفت احتمال داره
امیدوارم همه بزودی کلیر بشیم
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

دوستان عزیز سلام
نگران نباشین... ایشاله به زودی خبرای خوب میشنوین... فقط میتونم بگم:

کارساز ما به فکر کار ماست
فکر ما در کار ما آزار ماست

اما یه خواهش دارم ازتون
بگم که موعد مصاحبه ما هم رسید و بهمون کلیرنس خورد
لطفاً اون نامه ای که همتون به سفارت ایمیل میکنین و کیس نامبرتون آپدیت میشه رو برای من هم بزارین... اونقدر تعداد پستها زیاده که نمیتونم پیداش کنم اینجا
خیلی ممنون میشم که یه توضیحی هم در موردش بدین!!!
case number: هزار و چهارصد و خوردِی
تاریخ روءیت قبولی : 4:30 صبح 4 مرداد ماه ( 26 جولای 2013) (خیلی اتفاقی)
تاریخ مصاحبه: 8 ژانویه (سفارت روز مصاحبه وقتمو موکول کرد به روز بعد - دلیل: مدارکمو دیر فرستاده بودم و اونها فرصت مطالعه نداشتند)
آپديت ها:3 نوامبر 2013/ 11 ژانویه 2014/ 12 فوریه 2014/ 3 ژوئن 2014 / 12 ژوئن 2014/23-24 ژوئن 2014/
کلیرنس: 25 ژوئن
دوستان تازه وارد..به جمع ما خوش اومدین و امیدوارم زیاد اینجا موندگار نشین..که اینجا موندن خیلی دوووشواره
در ضمن ما هر روز کلی دوست جدید اینجا میبینیم..میان ..میپرسن..پست میذارن ولی تو منتظر سرا نیستن
بابا یه ارسال پیغام که کار سختی نیست.. دوست خوبمون Soli asali زحمت عضویت شما رو میکشن..به ایشون پیغام خوصوصی بزنین
ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-01-26 ساعت 13:06)kage.omid نوشته:  يه چند وقتيه از اين شنبه و يكشنبه نفرت عجيبي پيدا كردم نميدونم شما هم همينطور شدين يا نه!!!!!!!
دقیقا مثل من. خوبه که تنها نیستم. چون با اطرافیان هم که در این مورد نمی تونی صحبت کنی. هی میپرسن چی شد؟ پس چی شد؟Sad
تشکر کنندگان: masuodrh ، kage.omid ، soli asali ، feel ، مهدی 2014 ، pari pariaaa ، NIKKI ، pari pari ، behfaza ، mohamad92
این کاربر‌ها چرا کلیر نمی‌‌شن؟

الدورادو
mrpahlevani
مهدی 2014
pari pari
byazdani
masoudsadry
2014winner
azifa
lot2014

تو سایت خود سفارت نوشته اکثر کیس‌ها زود تر از ۶۰ روز کلیر میشن! ولی‌ انگار اصلا اینجوری نیست دقیقا بر عکسه!

از این یوزر‌ها همه سربازی داشتین؟؟ شغل دولتی؟
خوشحالم.
(2014-01-26 ساعت 16:04)farshadm999 نوشته:  این کاربر‌ها چرا کلیر نمی‌‌شن؟

الدورادو
mrpahlevani
مهدی 2014
pari pari
byazdani
masoudsadry
2014winner
azifa
lot2014

تو سایت خود سفارت نوشته اکثر کیس‌ها زود تر از ۶۰ روز کلیر میشن! ولی‌ انگار اصلا اینجوری نیست دقیقا بر عکسه!

سلام,
ما که دیگه خسته شدیم اساسی و کم کم داریم بی خیال می شیم!
من سربازی ارتش بودم و کارمند شرکت خصوصی خارجی! مصاحبه 7 اکتبر و فقط 16 ژانویه یکبار آپدیت شدیم.
من فک می کنم اینا بررسی کیسارو از اول ژانویه شروع کرده اند! یعنی بین ما و کسی که اول ژانویه مصاحبه شده شاید هیچ فرقی نباشه!
امیدوارم این داستان سرانجام خوبی داشته باشه برای همه منتظرا Smile
موفق باشید.
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-01-26 ساعت 16:48)مهدی 2014 نوشته:  

الدورادو
mrpahlevani
مهدی 2014
pari pari
byazdani
masoudsadry
2014winner
azifa
lot2014

سلام,
ما که دیگه خسته شدیم اساسی و کم کم داریم بی خیال می شیم!
من سربازی ارتش بودم و کارمند شرکت خصوصی خارجی! مصاحبه 7 اکتبر و فقط 16 ژانویه یکبار آپدیت شدیم.
من فک می کنم اینا بررسی کیسارو از اول ژانویه شروع کرده اند! یعنی بین ما و کسی که اول ژانویه مصاحبه شده شاید هیچ فرقی نباشه!
امیدوارم این داستان سرانجام خوبی داشته باشه برای همه منتظرا Smile
موفق باشید.

عجبا اینکه دقیقا شرایط منه! منم سربازی ارتش بودم، تو شرکت خصوصی هم کار کردم! چقدر خوندن اینا کندن اهههههههههههههههههههههههههههههههه Sad
خوشحالم.
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، pari pari ، soli asali ، nedali ، 2014winner ، mohamad92

الدورادو
mrpahlevani
مهدی 2014
pari pari
byazdani
masoudsadry
2014winner
azifa
lot2014

با تشكر از اينكه از ما ياد كرديد...
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، hamed1286 ، قصه گو ، kage.omid ، pari pari ، soli asali ، behfaza ، 2014winner ، mohamad92
(2014-01-26 ساعت 14:15)lida55 نوشته:  دوستان عزیز اگر پرونده مهاجرت به کانادا تشکیل داده بودین چه میکردین بعد از چهار سال تو نوبت بودن کلا کنسول گری بسته میشد و پروندتون ارجاع میشد به د.م.ش.ق اونم که........... بعد هم تو این فاصله چند ده ملیون پول وکیل رو کلاس ایلتس میدانین و مدرکشم میگرفتین از دو سال اعتبار مدرکتون زبانتون هم میگذشت دلار پنج برابر میشد و اولویتهای مهاجر پذیری کانادا هم عوض میشدو..........................
این دقیقا وضعیت خواهر من و شوهرشون هست اما اونها به توصیه وکیلشون برنامه زندگیشون رو متوقف نکردن خواهرم تخصصش رو گرفت با پولهایی که داشتن خونه خریدن و انشا الله دختر کوچولوشون فردا دنیا میاد. اونها همش به ما میگن خوشحال باشین که نهایتا تا سپتامبر تکلیفتون مشخص میشه و ما مطمئن هستیم شما زودتر از ما به آمریکای شمالی پا میزارین .
چقدر حرف زدم ببخشید فقط میخواستم بگم زندگی و برنامه هاتون رو واسه هیچ چیز و هیچ کس متوقف نکنین.
سلام دوست عزيز
خيلي خيلي سخت با حرفهات موافقم.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، aghaghia ، soli asali ، nedali ، mohamad92 ، parmisv
(2014-01-26 ساعت 15:06)arpmn نوشته:  سلام دوستان
مهمون نمیخواین؟
آقا لطفا مهربونتر بشین ما هم جا بشیم!
امروز مصاحبه داشتم و خیلی صمیمی و دوستانه کلیرنس خوردم
به افیسر گفتم اونهایی که مصاحبه شدن خیلی نگرانند که کلیرنسشون دیر شده
گفت امسال کل پروسه چک خیلی یواش داره جلو میره و کاریش نمیشه کرد.
گفتم احتمال داره تا سپتامبر کلیرنس ها طول بکشه گفت احتمال داره
امیدوارم همه بزودی کلیر بشیم
دوست عزيز واستون آرزوي كليرنس كوتاه و كلير شدن سريع رو دارم.كار خوبي كرديد از آفيسر سوال كرديد...اتفاقا اگر همه دوستاني كه كليرنس ميخورند از آفيسرها در مورد علت كليرنسهاي طولاني امسال سوال كنند شايد يه تلنگري واسشون باشه...بالاخره اين ايميل زدن ها و سوال كردنها از دست روي دست گذاشتن بهتره!
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
....

چیزی رو که توی سایت سفارت ها نوشته مربوط می شه به میانگین مدت زمان کلیرنس در طول کل دوره یکساله از زمان درخواست تا زمان گرفتن ویزا برای تمامی کیس ها و نه کیس هایی که چهار ماه اول درخواستشون رو فرستادن. اگه به منتظرسرای پارسال مراجعه کنین می بینین که هر چند کیس های بالای 150 روز هم هستند ولی میانگین انتظار همون حدودای 60 روز هست.

بعدش هم اینکه الان موضوع واقعا کیس های پیش کسوت نیست و پرونده اونها هم با بقیه پرونده ها فرقی نداره موضوع اینجاس که پروسه کلیرنس هنوز به شکل جدی یا کلید نخورده و یا اگر کلید خورده هنوز در خروجی ظاهر نشده. یکی از دلایل این موضوع تعطیلات دولت فدارل هم بوده جوری که توی جواب یکی از دوستان از سوی سفارت اعلام شده بود. ممکنه دلایل دیگری هم داشته باشه

کاری که الان باید و بهتره که انجام بدیم اینه که بجای اینکه جو رو الکی ملتهب کنیم شرایط رو اونجوری که هست ببینم و واقعیت ها رو مرور کنیم تا خیالمون آسوده تر باشه.

و اما واقعیت های کاملن امید بخش:

1- کل زمان کلیرنس هیچ کیسی تا به حال بالاتر از 4 ماه نشده

2- به بسیاری از کیس ها گفته شده که زمان کلیرنس بین 2 تا 4 ماه طول میکشه و در بسیاری از مراجع کتبی به زمان 6 ماه نیز اشاره شده است

3- از زمان حداکثر 4 ماه کلیرنس حداقل 15 روز تعطیلات ژانویه و سال نو بوده و حداکثر این تاثیر حتی به یک ماه هم می رسه جوری که هیچ کیسی در ماه دسامبر کلیر نشده است.

4- از مدت زمان حداکثر 4 ماه انتظار کیس ها حداقل 15 روز تحت ثاثیر دوره قبل بوده چرا که مصادف بوده با پایان کلیرنس های 2013

5- حدود 20 روز تعطیلی دولت فدارل اما به یقین سهم تاثیر بیش از 20 روز تاخیر را بر روی پروسه کلیرنس داشته

6- پیش بینی راه اندازی سایت سیس درست بر اساس پیش بینی دوستان 2013 در موعد مقرر صورت گرفت

7- نشانه هایی از درست بودن پیش بینی سرعت گرفتن بررسی ها در ماه ژانویه هم وجود دارد جوری که در هفته گذشته حداقل 4 یا 5 کیس از ابوظبی و در دو روز گذشته حداکثر 4 یا 5 کیس از ایروان و ترکیه مورد بررسی قرار گرفتند. (کیس هایی که وضعیت شان را در مهاجرسرا اعلام کرده اند)

8- بر اساس آمار، از کلیرنس های کیس های ازدواج، تنها از سفارت آنکارا در ماه ژانویه به نسبت ماه های گذشته آمار بسیار بالایی کلیر شده اند و میشه حدس نزدیک به یقینی زد که در این مرحله اولویت بررسی کیس های ازدواج و خانوادگی هستند این موضوع می تونه به تراکم بالای این نوع کیس ها و مدت زمان طولانی که این کیس ها منتظر کلیر بوده اند مربوط بشه و طبیعی ست که اگر از این تراکم کم بشه و هم با توجه به محدودیت زمانی کیس های لاتاری شرایط این اولویت بندی تغییر بکنه
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-01-26 ساعت 15:42)خسته از وطن نوشته:  
دقیقا مثل من. خوبه که تنها نیستم. چون با اطرافیان هم که در این مورد نمی تونی صحبت کنی. هی میپرسن چی شد؟ پس چی شد؟Sad

@خسته از وطن : آخ گفتييييييييي .... داغ دلم تازه شدCool
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، 2014winner ، mohamad92 ، خسته از وطن
(2014-01-26 ساعت 17:26)pari pariaaa نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 15:42)خسته از وطن نوشته:  

@خسته از وطن : آخ گفتييييييييي .... داغ دلم تازه شدCool

بله دوستان متاسفانه یه جورایی هیستریک شدیم،فقط باید صبر داشته باشیم جز این راهی نیست
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان