کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من یه پرندم آرزو دارم تو باغم باشی
من یه خونه ی تنگ و تاریکم کاشکی تو بیای چراغم باشی
هر جا که باشم هر چی که باشم تو باید باشی
تا زنده باشم می میرم اگه از تو جدا شم
می میرم اگه از تو جدا شم
اگه تاریکم اگه روشنم اگه پاییزم اگه بهارم

تو رو دوست دارم
تو رو دوست دارم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-19 ساعت 09:01)nazanin fatemi نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 23:08)Sara_lphmkf نوشته:  نمي دونم چرا يك حسي بهم مي گه با اين آپديت هايي كه اين ماه داشتيم تازه اينا شروع كردند به بررسي پرونده ها، از صبح اومدم حرفهاي اميدوار كننده بزنم اميدم نيومد:d
فقط اميدوارم اين هفته يكم سفارتها يه تكوني بخورند، ابوظبي كه امروز گند زد ، البته دستش درد نكنه چند تايي آپديت داشت، فقط موندم اون دسته از برنده هايي كه عضو مهاجرسرا نيستند دارند چي مي كشند، حداقل ما اينجا همديگه رو داريم اونها كه تقريبا توي بي خبري سر مي كنند

(2014-08-18 ساعت 14:05)alimomen نوشته:  عکس یادگاری بزرگان در جلو ساختمان سفارت

حضور سارا خانم در مرکز با لباس قرمز جلب توجه میکنه
کاش علاوه بر عکس انداختن کمی هم به فکر تسریع پروسه بودن تا کار از کار نگذشته
فقط جای اقای مومنی ....اون وسط پیش خانم سارا گرو خالیه!!!Big Grin
اونروز آقای مومنی با جان کری تو کاخ سفید جلسه داشتن و قصور حضور دارن تو این عکس
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nazanin fatemi ، soli asali ، pari pari ، teacherm
(2014-08-19 ساعت 09:02)alimomen نوشته:  من یه پرندم آرزو دارم تو باغم باشی
من یه خونه ی تنگ و تاریکم کاشکی تو بیای چراغم باشی
هر جا که باشم هر چی که باشم تو باید باشی
تا زنده باشم می میرم اگه از تو جدا شم
می میرم اگه از تو جدا شم
اگه تاریکم اگه روشنم اگه پاییزم اگه بهارم

تو رو دوست دارم
تو رو دوست دارم

داش علی انشالله همیشه شاد باشی قوربونت
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: alimomen ، nedaba ، Sara_lphmkf ، marsein ، قصه گو ، shilan ، nazanin fatemi ، soli asali ، pari pari ، teacherm
خیلی جالبه قبلا از طریق سایت به ابوظبی ایمیل میزدی بلافاصله یه ایمیل واست میومد ولی الان اونم بستن ایمیل نمیاد
case no=4xxx,abu dhabi
بچه ها الان ديدم منم ابديت شدم ديشب،
Yeaaaaaaaahhhhhh
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-08-19 ساعت 09:08)alimomen نوشته:  خیلی جالبه قبلا از طریق سایت به ابوظبی ایمیل میزدی بلافاصله یه ایمیل واست میومد ولی الان اونم بستن ایمیل نمیاد

دیگه به لیست کیس نامبرهای اعلامی فکر کن داداش
آپدیتها :
تشکر کنندگان: alimomen ، nedaba ، Sara_lphmkf ، marsein ، قصه گو ، shilan ، nazanin fatemi ، soli asali ، pari pari ، sorooosh ، mizan
[quote='عراقی' pid='537379' dateline='1408417127']
بچه ها جونم منم بعد از 132 روز برای اولین بار بعد از آپ مصاحبه (11 آپریل) یک آپ 18 آگوستی خوردم اونم از مصاحبه شوندگان ایروان که انگار طلسم شده بودند این برای تمام اونهائی که مثل من از آپریل آپ نداشتند میتونه خوشحال کننده باشه ، امیدوار باشید حتما تو این چند روز آینده کارتون ردیف میشه تازه من یک نامه از سفارت ژاپن بابت اقامت دو ساله در آنجا هم داشتم که می ترسیدم بابت اونه که اینقدر کارم طول کشیده یه دوستی هم در مورد سربازی و شغل و تحصیلات ازم سئوال کرده بود : سربازی در پلیس قضائی و شغل آزاد و دیپلم ، داره باورم میشه که اونهائی که مصاحبه رفتن همشون ویزا میگیرند امیدواریم همینطور باشه .
[/quote
مبارکه امیدوارم جمعه اول ار همه اسم شما اون بالای لیست باشه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
عراقی جان زونات چطوره؟
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: nasim ، عراقی ، hamid_fs3 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، reasonable ، soli asali ، pari pari ، mizan
دوباره صبح شد و کار روتین من توی این 105 روز ceac بعد مهاجرسرا، بعد سفارت ، دو دقیقه بعد ceac بعد مهاجرسرا، بعد سفارت بعد غم قصه و ناله دوباره از اول ...................
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-19 ساعت 08:30)shazad نوشته:  خوابی که دیشب همسرم دیدند!

همسرم تعریف می کرد که دیشب خواب دیده رفتیم ایتالیا و داریم دور و بر رو می بینیم و ازش تعریف می کنیم.

در صورتیکه ما تا حالا راجع به ایتالیا هیچ صحبتی با هم نکرده بودیم.

حتما می پرسید چه ارتباطی با ل اتاری داره؟!

تو این مدت که چند بار وضعیت پروازها رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که پروازهای شرکت KLM از نظر قیمت مناسب تر از بقیه هستند و اخیرا تاحدی به یقین رسیدم که انشاا... با این پرواز خواهیم رفت.

حالا نکته باریک قضیه اینجاست که تقریبا مسیر کلیه پروازهای تهران - یواس این شرکت با یک استاپ در ایتالیا به یو اس می رسند!

نخندیدا مسخره هم نکنید!

خیر انشالا. پروازهای KLM هم نرخش ارزونتره هم زمان توقف بین پروازهای کانکشن.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، rezasadeghi ، nedaba ، marsein ، محبت ، قصه گو ، reasonable ، soli asali ، pari pari ، banafsh14 ، mizan
(2014-08-19 ساعت 09:12)alimomen نوشته:  عراقی جان زونات چطوره؟

توپ توپم .
آپدیتها :
(2014-08-19 ساعت 09:09)mjarim نوشته:  بچه ها الان ديدم منم ابديت شدم ديشب،
Yeaaaaaaaahhhhhh
ایول دیدی صبح بهتون گفتم نگران نباشید...Big Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: عراقی ، hamid_fs3 ، mjarim ، m_nikparvaz ، nedaba ، marsein ، محبت ، قصه گو ، reasonable ، shilan ، soli asali ، pari pari ، mizan
خدایا آرزو دارم و دعا میکنم حتی یکی از این بچه های اینجا از قافله شادی تا روز آخر جا نمونه ، لایک کن تا پیام برسه به دست صاحبش
آپدیتها :
مام ١٨ مارچ مصاحبه داشتيم. از كسايى كه اونروز مصاحبه داشتن هنوز كسى كلير نشده
[quote]تاريخ مصاحبه: ١٨ مارچ
تعداد : ٢ نفر
آپديت : ٩ جولاى -آپديت دوم: ٧ اگوست آپديت سوم: ٨ سپتامر
سفارت ابوظبى
2014as39**
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، marsein ، قصه گو ، reasonable ، soli asali ، pari pari ، mizan
(2014-08-19 ساعت 09:34)ranjbarg نوشته:  مام ١٨ مارچ مصاحبه داشتيم. از كسايى كه اونروز مصاحبه داشتن هنوز كسى كلير نشده

نه عزیز نزدیک 2 ماهه کسی کلیر نشده
case no=4xxx,abu dhabi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان