کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-19 ساعت 09:56)shilan نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 02:28)mjarim نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 00:40)shilan نوشته:  بچه ها
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ما هم آپدیت شدیممممممممممممممممممممممممSmileSmile و همه اون شماره هایی که تا الان چک میکردم که آپ نشده بودن الان اپ شدن

خوشا بحالتون
ما كه هنوز نو همون ابديت همكاني جولاي درجا ميزنيم.SadSadSad
مطمئنم برا شما هم همین روزا خبری میشه من 2 تا 50** میشناسم که چک کردم آپ شده بودن دیشب . شما همه اعضای کیستون چک کنید چون دیدم یه نفر نفر دومش فقط آپدیت شده بود.

مام شدديم شيلان جان
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، shilan ، shahriar2002 ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-19 ساعت 07:15)HELIAA نوشته:  یهو یاد گلام افتادم. Cool
[عکس: 91348098346161600964.png]

گلام (با اون لحن باحالش) : Big Grin

موقع ثبت نام لاتاری : " کارمون تمومه . منم مییییدونم "
موقع ارسال مدارک: " کارمون تمومه . منم مییییدونم "
موقع کارنت شدن : " کارمون تمومه . منم مییییدونم "
موقع مصاحبه: " کارمون تمومه . منم مییییدونم "

وقتی تو ارمنستان برگه آبی میگیره : " کارمون تمومه...من میدونستم ... ویزا نمیدن"
هروقت اپدیت میشه : " کارمون تمومه . منم مییییدونم "
همیشه استادا تو دانشگاه بهم میگفتن تو مثل اون شخصیت تو گالیور میمونی چه باحال بود فک کنم تو ایران بزرگ شده بود بنده خدا تقصیری نداشت شرایطش بد بوده . حتما دهه شصتیم بودهBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
من كه اعصاب مصاب ندارم ١٥سپتامبر تعطيله ، ١٦ حتماً ميرم ارمنستان . همسرم ميگه هر وقت من كارام تموم شد تو اين ماه كار ما جور مي شود . به اميد كلير شدن هممون تا آخر آگست .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-08-19 ساعت 07:15)Morteza 2014 نوشته:  سلام من هم دیشب فقط خودم آپدیت شدم خانمم و پسرم آپ نشد البته ایمیل هم زده بودم ولی هنوز جوابش نیومده و حالا نمیدونم این آپ بخاطر ایمیل هست که اگه اینطور باشه چرا جواب ایمیل نیومده و چرا آپ از آمریکاست چون من خانمم خانه داره و پسرم هم که ردی هست اگر که آپ برای ایمیل نباشه صد درصد جواب کلیر هست ....

آقا ما هم دیروز ایمیل زده بود ولی مال ایمیل نیست مطمئنم چون ایمیلم جواب ندادن و از آمریکا بوده و یه نفر آپ شده مال ما. سری قبل که با ایمیل آپ شدیم هر دو آپ شدیم

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت ، manamilad ، shahriar2002 ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، آلیس-1980
(2014-08-19 ساعت 09:14)katanaser نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 08:30)shazad نوشته:  خوابی که دیشب همسرم دیدند!

همسرم تعریف می کرد که دیشب خواب دیده رفتیم ایتالیا و داریم دور و بر رو می بینیم و ازش تعریف می کنیم.

در صورتیکه ما تا حالا راجع به ایتالیا هیچ صحبتی با هم نکرده بودیم.

حتما می پرسید چه ارتباطی با ل اتاری داره؟!

تو این مدت که چند بار وضعیت پروازها رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که پروازهای شرکت KLM از نظر قیمت مناسب تر از بقیه هستند و اخیرا تاحدی به یقین رسیدم که انشاا... با این پرواز خواهیم رفت.

حالا نکته باریک قضیه اینجاست که تقریبا مسیر کلیه پروازهای تهران - یواس این شرکت با یک استاپ در ایتالیا به یو اس می رسند!

نخندیدا مسخره هم نکنید!

خیر انشالا. پروازهای KLM هم نرخش ارزونتره هم زمان توقف بین پروازهای کانکشن.

پروازهاي KLM كه ديگه ايران نمياد .
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، mizan
(2014-08-19 ساعت 09:58)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 09:53)m_nikparvaz نوشته:  صبح زیباتون بخیر
دوستان امشب ساعت 2230 را فراموش نکنید
قرار شده هر کس هر کجا که هست فقط دعا کنه و انرژی مثبت بفرسته
به امید روزهایی شاد

سلام ببخشید چه دعایی باید بکنیم؟ چی باید بگیم دقیقا؟
اونوقت این صدای مارو سفارت هم میشنوه؟Cool

این تصمیم را دیروز یکی از کابران گرفته بود و همه هم موافق بودن
صرفا جهت اطلاع بود
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت ، manamilad ، soli asali ، marsein ، shahriar2002 ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba ، آلیس-1980 ، mizan
(2014-08-19 ساعت 07:28)عراقی نوشته:  بچه ها جونم منم بعد از 132 روز برای اولین بار بعد از آپ مصاحبه (11 آپریل) یک آپ 18 آگوستی خوردم اونم از مصاحبه شوندگان ایروان که انگار طلسم شده بودند این برای تمام اونهائی که مثل من از آپریل آپ نداشتند میتونه خوشحال کننده باشه ، امیدوار باشید حتما تو این چند روز آینده کارتون ردیف میشه تازه من یک نامه از سفارت ژاپن بابت اقامت دو ساله در آنجا هم داشتم که می ترسیدم بابت اونه که اینقدر کارم طول کشیده یه دوستی هم در مورد سربازی و شغل و تحصیلات ازم سئوال کرده بود : سربازی در پلیس قضائی و شغل آزاد و دیپلم ، داره باورم میشه که اونهائی که مصاحبه رفتن همشون ویزا میگیرند امیدواریم همینطور باشه .

هورااااااااااااااااا برا آپدیت عمو عراقی . خیلی خوشحالم . به نظرم شما دیگه خیلی صبور بودی آخه تا الان هیچ آپدیتی نداشتیSmile

(2014-08-19 ساعت 07:47)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 02:28)mjarim نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 00:40)shilan نوشته:  بچه ها
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ما هم آپدیت شدیممممممممممممممممممممممممSmileSmile و همه اون شماره هایی که تا الان چک میکردم که آپ نشده بودن الان اپ شدن

خوشا بحالتون
ما كه هنوز نو همون ابديت همكاني جولاي درجا ميزنيم.SadSadSad

چرا ناراحتید که تو آپدیت همگانی جولای دست و پا میزنید؟
چرا به این مسئله فکر نمیکنید که شاید اون آخرین آپدیتتون بوده و کلیر شدید؟
چند نفر رو میشناسم که خودشون در آگوست آپدیت شدند و خانمهاشون آپدیت نشدن ، این یعنی جی؟یعنی خانماشون کلیر شده بودن
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب ما هم از اول همینطوری بودیم ولی کلیرم باشیم ویزا نمیدن چون شوهر برندس

تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت ، عراقی ، maryam_ros ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، mizan
سلام دوستان روند سال گذشته هم همینطور بود که فقط آپدیت میکنند اما صدور ویزا انجام نمیشه ؟ یعنی به همسرم ویزا میدن ؟ البته امیدوار و محکم هستم واز تمام این روزها برای خود خاطره ای زیبا خواهم ساخت . شاد باشید و سرفراز.
شماره کیس*** 20145،مصاحبه هفته سوم اپریل ابوظبی،تعداد3، خانم برنده اصلی دریافت ویزا یکضرب به همراه فرزند،همسر کلیر،آپدیت ها:22 اپریل،می و 9 جولای و 10 آگوست (با ایمیل ). 14 آگوست، 18 اگوست مقصد کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: قصه گو ، m_nikparvaz ، محبت ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، reasonable
(2014-08-19 ساعت 10:12)موج نوشته:  سلام دوستان روند سال گذشته هم همینطور بود که فقط آپدیت میکنند اما صدور ویزا انجام نمیشه ؟ یعنی به همسرم ویزا میدن ؟ البته امیدوار و محکم هستم واز تمام این روزها برای خود خاطره ای زیبا خواهم ساخت . شاد باشید و سرفراز.
سلام
1-خیر ویزا هم میدن.
2-بله چرا ندنSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-19 ساعت 09:39)rezasadeghi نوشته:  تو چندتا پست قبل دیدم که سفارت تو جواب ایمیل دوستان یه اصطلاحی به کار برده بود.
first come ,first serve
معنیه این اصطلاح واضحه !
یعنی هرکی زودتر بیاد ، بهش ویزا میرسه.
دوستان کسی تحلیلی نداره ؟؟
FIFO:FIRST IN.FIRST OUT
یعنی چمدانها را باید بست.هر چه زودتر باید رفت.(قافیه دار شدBig Grin)
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

(2014-08-19 ساعت 09:09)mjarim نوشته:  بچه ها الان ديدم منم ابديت شدم ديشب،
Yeaaaaaaaahhhhhh

دیدین گفتم . راستی حالا خوشحالین بگین ام جریم یعنی چی؟!!!!

تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، maryam_ros ، soli asali ، shahriar2002 ، pari pari ، medexk ، nedaba
با سلام و عرض ادب
بنده و همسرم چهاردهم اپریل در ارمنستان مصاحبه داشتیم و برگه آبی رنگ به ما دادند اما هنوز بعد از گذشت 4 ماه چیزی به ما اعلام نشده البته به ما گفتند به این آدرس http://armenia.usembassy.gov/casenumber.htmlمراجعه کنیم که ظاهرا این لینک مربوط به دانشجویان میباشد
چنانچه لینک جدیدی وجود دارد که از روند پرونده مطلع شوم سپاس گذاری میکنم که در اختیار اینجانب قرار دهید خداوند همه شما عزیزان را سربلند و موفق بگرداند
تشکر کنندگان: قصه گو ، عراقی ، soli asali ، shahriar2002 ، pari pari ، nedaba ، sorooosh ، کیانوش2
شیلان خانم خواهر گلم امیدوارم هرچه زودتر خبر های خوشی براتون برسه هم آپدیت های جدیدتر هم انشالله شماره تون تو لیست کلیر ها در بیاد و شادی را در آغوش بگیرید
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-08-19 ساعت 09:14)katanaser نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 08:30)shazad نوشته:  خوابی که دیشب همسرم دیدند!

همسرم تعریف می کرد که دیشب خواب دیده رفتیم ایتالیا و داریم دور و بر رو می بینیم و ازش تعریف می کنیم.

در صورتیکه ما تا حالا راجع به ایتالیا هیچ صحبتی با هم نکرده بودیم.

حتما می پرسید چه ارتباطی با ل اتاری داره؟!

تو این مدت که چند بار وضعیت پروازها رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که پروازهای شرکت KLM از نظر قیمت مناسب تر از بقیه هستند و اخیرا تاحدی به یقین رسیدم که انشاا... با این پرواز خواهیم رفت.

حالا نکته باریک قضیه اینجاست که تقریبا مسیر کلیه پروازهای تهران - یواس این شرکت با یک استاپ در ایتالیا به یو اس می رسند!

نخندیدا مسخره هم نکنید!

خیر انشالا. پروازهای KLM هم نرخش ارزونتره هم زمان توقف بین پروازهای کانکشن.

تو اروپا چند تا استاپ داره؟
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: قصه گو ، marsein ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان