کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-19 ساعت 09:00)عراقی نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 07:47)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 02:28)mjarim نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 00:40)shilan نوشته:  بچه ها
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ما هم آپدیت شدیممممممممممممممممممممممممSmileSmile و همه اون شماره هایی که تا الان چک میکردم که آپ نشده بودن الان اپ شدن

خوشا بحالتون
ما كه هنوز نو همون ابديت همكاني جولاي درجا ميزنيم.SadSadSad

چرا ناراحتید که تو آپدیت همگانی جولای دست و پا میزنید؟
چرا به این مسئله فکر نمیکنید که شاید اون آخرین آپدیتتون بوده و کلیر شدید؟
چند نفر رو میشناسم که خودشون در آگوست آپدیت شدند و خانمهاشون آپدیت نشدن ، این یعنی جی؟یعنی خانماشون کلیر شده بودن
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میرزائی جان برای من دقیقا همینطور بوده و خانمم از اول کلیر بود و آپدیتی هم نداشت
خوب به این نکته توجه کن که شاید خودت هم جولای کلیر شدی
من خودم از شما بدترم ، اما همیشه انرژی مثبت میدم
انشالله با هم میریم ویزاهامون رو میگیریم
تو چندتا پست قبل دیدم که سفارت تو جواب ایمیل دوستان یه اصطلاحی به کار برده بود.
first come ,first serve
معنیه این اصطلاح واضحه !
یعنی هرکی زودتر بیاد ، بهش ویزا میرسه.
دوستان کسی تحلیلی نداره ؟؟
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، zepehr ، قصه گو ، reasonable ، soli asali ، pari pari ، mizan
برا اینکه یه کم الکی خوش بشیم بیاین "سیمون" رو مجسم کنیم پیش خودمون :

قد بلند , ابرو کمون , سبزه رو , مو فرفری , جدی اما خوش قلب , همیشه در حال تفکرات منطقی و محاسبات دقیق ....... اما ظاهرا همیشه هم اشتباه میکنه..بخصوص در مورد لاتاری ایران
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: nedaba ، zepehr ، قصه گو ، reasonable ، nazanin fatemi ، soli asali ، pari pari ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 09:01)nazanin fatemi نوشته:  
(2014-08-17 ساعت 23:08)Sara_lphmkf نوشته:  نمي دونم چرا يك حسي بهم مي گه با اين آپديت هايي كه اين ماه داشتيم تازه اينا شروع كردند به بررسي پرونده ها، از صبح اومدم حرفهاي اميدوار كننده بزنم اميدم نيومد:d
فقط اميدوارم اين هفته يكم سفارتها يه تكوني بخورند، ابوظبي كه امروز گند زد ، البته دستش درد نكنه چند تايي آپديت داشت، فقط موندم اون دسته از برنده هايي كه عضو مهاجرسرا نيستند دارند چي مي كشند، حداقل ما اينجا همديگه رو داريم اونها كه تقريبا توي بي خبري سر مي كنند

(2014-08-18 ساعت 14:05)alimomen نوشته:  عکس یادگاری بزرگان در جلو ساختمان سفارت

[عکس: 67047988363271591516.jpg]

حضور سارا خانم در مرکز با لباس قرمز جلب توجه میکنه
کاش علاوه بر عکس انداختن کمی هم به فکر تسریع پروسه بودن تا کار از کار نگذشته
فقط جای اقای مومنی ....اون وسط پیش خانم سارا گرو خالیه!!!Big Grin

چهارمین مرد هم از سمت چپ از من و خانمم مصاحبه کرد،خیلی قاطع بود Sad
تشکر کنندگان: medexk ، zepehr ، قصه گو ، reasonable ، shahin2737 ، shilan ، موج ، soli asali ، pari pari
(2014-08-19 ساعت 09:14)katanaser نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 08:30)shazad نوشته:  خوابی که دیشب همسرم دیدند!

همسرم تعریف می کرد که دیشب خواب دیده رفتیم ایتالیا و داریم دور و بر رو می بینیم و ازش تعریف می کنیم.

در صورتیکه ما تا حالا راجع به ایتالیا هیچ صحبتی با هم نکرده بودیم.

حتما می پرسید چه ارتباطی با ل اتاری داره؟!

تو این مدت که چند بار وضعیت پروازها رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که پروازهای شرکت KLM از نظر قیمت مناسب تر از بقیه هستند و اخیرا تاحدی به یقین رسیدم که انشاا... با این پرواز خواهیم رفت.

حالا نکته باریک قضیه اینجاست که تقریبا مسیر کلیه پروازهای تهران - یواس این شرکت با یک استاپ در ایتالیا به یو اس می رسند!

نخندیدا مسخره هم نکنید!

خیر انشالا. پروازهای KLM هم نرخش ارزونتره هم زمان توقف بین پروازهای کانکشن.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: medexk ، reasonable ، soli asali
میگن تو سپتمبر اسامی رو تویه وبسایت نمیزنن دیگه . هر روز با خودکار مینویسن رو برگه A4 یه رو سفید میزنن دم در سکیوریتی
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: khder ، zepehr ، قصه گو ، reasonable ، shilan ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، mizan
(2014-08-19 ساعت 01:28)حلما نوشته:  امشب تولدم هست، فال حافظ گرفتم، خيلي خوب اومد، مطمينم شوهرم به زودي كلير ميشه و من از غم در ميام، به اميد روز هاي خوب در ينگه دنيااااا
ببخشید تو این هیری ویری سوالم بی ربطه ولی ینگه دنیا یعنی چی ؟یعنی دقیقا ینگه یعنی چی؟Cool
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: zepehr ، قصه گو ، maryam_ros ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، teacherm
با سلام خدمت دوستان هرچند فکر نمیکنم اینجا محل مناسب قرار دادن این مطلب باشه اما دوستانی که در حال یادگیری زبان انگلیسی هستند حتما به اینجایه سر بزنند، به نظر من فوق العادست Smile
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
(2014-08-19 ساعت 09:42)medexk نوشته:  میگن تو سپتمبر اسامی رو تویه وبسایت نمیزنن دیگه . هر روز با خودکار مینویسن رو برگه A4 یه رو سفید میزنن دم در سکیوریتی

ببين من خيلي ساده هستم ممكن با هر حرفي به هم بريزم راست مي گي ؟ يا داري شوخي مي كني ؟ چون من احساس مي كنم ويزامون حاضره .
باز مي گفتي ايميل مي زنند يذره با عقل جور در مي اومد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: medexk ، قصه گو ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، mizan
(2014-08-19 ساعت 09:48)shilan نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 01:28)حلما نوشته:  امشب تولدم هست، فال حافظ گرفتم، خيلي خوب اومد، مطمينم شوهرم به زودي كلير ميشه و من از غم در ميام، به اميد روز هاي خوب در ينگه دنيااااا
ببخشید تو این هیری ویری سوالم بی ربطه ولی ینگه دنیا یعنی چی ؟یعنی دقیقا ینگه یعنی چی؟Cool
امیدوارم زودتر همسرتون کلیر بشه این شوهر بیچاره من هم کلیر بشه من که دیگه دارم دق مینکم تاریخ ویزای من 13 آبان تموم میشه ، من هم هر وقت فال حافظ میگرم میگه یک خبر خوب تو راه هست امیدوارم از سمت ایروان باشه

(2014-08-19 ساعت 09:51)Aroma نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 09:42)medexk نوشته:  میگن تو سپتمبر اسامی رو تویه وبسایت نمیزنن دیگه . هر روز با خودکار مینویسن رو برگه A4 یه رو سفید میزنن دم در سکیوریتی

ببين من خيلي ساده هستم ممكن با هر حرفي به هم بريزم راست مي گي ؟ يا داري شوخي مي كني ؟ چون من احساس مي كنم ويزامون حاضره .

آره من هم شنیدم تازه میگن به زبان ارمنی مینویسند ، فکر میکنم باید بریم ارمنی هم یاد بگیریم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: medexk ، قصه گو ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، reasonable
(2014-08-19 ساعت 09:14)zzarin نوشته:  دوباره صبح شد و کار روتین من توی این 105 روز ceac بعد مهاجرسرا، بعد سفارت ، دو دقیقه بعد ceac بعد مهاجرسرا، بعد سفارت بعد غم قصه و ناله دوباره از اول ...................

دقیقا مثل من Tongue
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: medexk ، mohamad2014 ، قصه گو ، shahriar2002 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
صبح زیباتون بخیر
دوستان امشب ساعت 2230 را فراموش نکنید
قرار شده هر کس هر کجا که هست فقط دعا کنه و انرژی مثبت بفرسته
به امید روزهایی شاد
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-08-19 ساعت 09:51)Aroma نوشته:  

نه عزیز دارم دریوری میگم شما چرا باور میکنی Big Grin
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: محبت ، manamilad ، قصه گو ، shahriar2002 ، soli asali ، azadeh2014 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 02:28)mjarim نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 00:40)shilan نوشته:  بچه ها
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ما هم آپدیت شدیممممممممممممممممممممممممSmileSmile و همه اون شماره هایی که تا الان چک میکردم که آپ نشده بودن الان اپ شدن

خوشا بحالتون
ما كه هنوز نو همون ابديت همكاني جولاي درجا ميزنيم.SadSadSad
مطمئنم برا شما هم همین روزا خبری میشه من 2 تا 50** میشناسم که چک کردم آپ شده بودن دیشب . شما همه اعضای کیستون چک کنید چون دیدم یه نفر نفر دومش فقط آپدیت شده بود.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-08-19 ساعت 09:53)m_nikparvaz نوشته:  صبح زیباتون بخیر
دوستان امشب ساعت 2230 را فراموش نکنید
قرار شده هر کس هر کجا که هست فقط دعا کنه و انرژی مثبت بفرسته
به امید روزهایی شاد

سلام ببخشید چه دعایی باید بکنیم؟ چی باید بگیم دقیقا؟
اونوقت این صدای مارو سفارت هم میشنوه؟Cool
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، shahriar2002 ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، آلیس-1980 ، mizan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان