کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-19 ساعت 11:08)marsein نوشته:  سلام دوستان خوب منتظری که امیدوارم همین روزا انتظارمون به خوبی و خوشی به پایان برسه

یک سوال تکراری دارم خیلی گشتم ولی اینقدر تعداد صفحات زیاد شده پیداش نکردم: ابوظبی کارت زرد واکسنو از ما نگرفته حالا اگر انشاله!!! کلیر بشیم توی این مدت نیازی هست که بریم پاستور تمدیدش کنیم یا نه همونو ببریم کافیه؟

راستی دعای دسته جمعی امشب ایده خیلی خوبی بود. همه با هم برای هم امشب دعا میکنیم و مطمئنیم فردا اینجا پر از شادمانی خواهد بود.

یک داستان تکراری:
یک روز توی یک شهری خشکسالی میاد مردم تصمیم میگیرن شب دور هم جمع بشن و با هم دعا بخونن. ولی وقتی شب همه میان میبینن که فقط یک بچه با چتر میاد.
لطفا همه امشب با چتر بیایم.

من تا جایی که میدونم اون کارت زرد ۱۰ سال اعتبار داره.(اینو کارمند پاستور بهم گفته بود).
ولی در مورد چگونگی تمدید مدیکال، بچه‌های باتجربه باید نظر بدن.

تشکر کنندگان: reasonable ، m_nikparvaz ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، marsein ، nedaba ، کیانوش2
كلا اين عكس پرسنل ابوظبي رو بايد توي هر صفحه ببينيم، عمو شهريار براي اينكه خيال دوستان راحت شه اين عكس رو بالاي صفحه كنار مهاجرسرا بزاريد لطفا:d
بي شوخي ، خب دوست عزيز وقتي مي خواي پاسخ بزاريد عكس رو حذف كنيد، صفحات به اندازه كافي سنگين هست
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-19 ساعت 11:11)rainolf نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 11:08)marsein نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 10:54)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 08:31)Ramin geologist نوشته:  سلام سلام
صبح همگی بخیر دوستان
عاغا ما امروز اومدیم
فقط هورررررررررررراااااااااا بکشیم اینجارو بترکونیم
راستی قرارمون امشب ساعت چند بود؟؟؟

امشب ساعت ۱۰:۳۰ همه برای گرفتن ویزاهامون دعا میکنیم Smile

سلام دوستان خوب منتظری که امیدوارم همین روزا انتظارمون به خوبی و خوشی به پایان برسه

یک سوال تکراری دارم خیلی گشتم ولی اینقدر تعداد صفحات زیاد شده پیداش نکردم: ابوظبی کارت زرد واکسنو از ما نگرفته حالا اگر انشاله!!! کلیر بشیم توی این مدت نیازی هست که بریم پاستور تمدیدش کنیم یا نه همونو ببریم کافیه؟

راستی دعای دسته جمعی امشب ایده خیلی خوبی بود. همه با هم برای هم امشب دعا میکنیم و مطمئنیم فردا اینجا پر از شادمانی خواهد بود.

یک داستان تکراری:
یک روز توی یک شهری خشکسالی میاد مردم تصمیم میگیرن شب دور هم جمع بشن و با هم دعا بخونن. ولی وقتی شب همه میان میبینن که فقط یک بچه با چتر میاد.
1- نیازی به گشتن نیست میتونید از سرچ باکس بالای صفحه کمک بگیرید.
2- خیر نیازی نیست برید پاستور همون کفایت میکنه البته اگر واکسن دیگه ای برای زدن ندارید....
موفق و پیروز باشید.
ما دو روز پیش رفتیم پاستور و ورژن جدید آنفولانزا رو زدیم.دکتر پاستور گفت این واکسن جدید اومده و اگه نزنین اونجا میزنن.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: reasonable ، m_nikparvaz ، pari pari ، قصه گو ، soli asali ، marsein ، nedaba ، mizan ، کیانوش2
[عکس: 45653787248847059526.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-19 ساعت 11:11)abbas09 نوشته:  هنوز کسی مونده که دعوت به مصاحبه شده باشه یا همه رفتن به سلامتی؟

آخرین مصاحبه ای که من در جریانشم 8 سپتامبره....
(2014-08-18 ساعت 14:16)behdadK نوشته:  بله اونیکی ریشو رو نمیگم. یه آفیسر مرد داره ابوظبی که یه زمانی مثکه ریش زرد هم داشت قد بلند و خوش تیپ!!!! که مهربون تر از سارا گرو هست و داخل اتاق میشینه
ضمنا حالا مشکل بیشتر شد گیتا یزدانی و نغمه خانم چه کاره هستند اونجا. یکیشون باید همونی باشه که مدارک رو تحویل میگیره درسته؟ از آماری که دادین راجع به وزن فکر میکنم گیتا یزدانی همون خانم ایرانی بد اخلاق باشه که مدارک رو تحویل میگیره

اون افیسر خوشتیپه که موهاش بوره و توی اتاق میشینه توی این عکس نیستش ، البته زیادم قد بلند نیستا چون من بیرون سفارت از دور دیدمش، که هر چی میکشم از دست اونه!!!!!
در مورد خانم چاقه هم درسته یکی از کسانیه که مدارکو میگیره، دوباره وقتی ویزامونم صادر میشه باز هم یکی از کارمنداییه که ویزاهارو تحویل میده.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: behdadK ، massi63 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 11:24)reasonable نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:16)behdadK نوشته:  بله اونیکی ریشو رو نمیگم. یه آفیسر مرد داره ابوظبی که یه زمانی مثکه ریش زرد هم داشت قد بلند و خوش تیپ!!!! که مهربون تر از سارا گرو هست و داخل اتاق میشینه
ضمنا حالا مشکل بیشتر شد گیتا یزدانی و نغمه خانم چه کاره هستند اونجا. یکیشون باید همونی باشه که مدارک رو تحویل میگیره درسته؟ از آماری که دادین راجع به وزن فکر میکنم گیتا یزدانی همون خانم ایرانی بد اخلاق باشه که مدارک رو تحویل میگیره

اون افیسر خوشتیپه که موهاش بوره و توی اتاق میشینه توی این عکس نیستش ، البته زیادم قد بلند نیستا چون من بیرون سفارت از دور دیدمش، که هر چی میکشم از دست اونه!!!!!
در مورد خانم چاقه هم درسته یکی از کسانیه که مدارکو میگیره، دوباره وقتی ویزامونم صادر میشه باز هم یکی از کارمنداییه که ویزاهارو تحویل میده.
اون آفیسر داخل اتاق که خیلی هم جوونه احتمالا عکاسه این عکسه بهش گفتن بچه جون بدو برو عکس بگیر وگر نه میدیم استیون بخورتت....
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، behdadK ، pari pari ، reasonable ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 11:15)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 11:08)marsein نوشته:  سلام دوستان خوب منتظری که امیدوارم همین روزا انتظارمون به خوبی و خوشی به پایان برسه

یک داستان تکراری:

من تا جایی که میدونم اون کارت زرد ۱۰ سال اعتبار داره.(اینو کارمند پاستور بهم گفته بود).
دوستان ما هفته پیش رفتیم پاستور و دکتر گفتن کارت زرد 10 سال اعتبار داره ،td هم سه نوبت کامله(برای ابوظبی) اما باید برای این فصل واکسن آنفلونزا بزنید .
ضرر نداره یه سر بزنید پاستور نظر دکتر و بدونین که یه وقت بعدا به مشکل نخورید و به را حتی ویزا بگیرید.
به امید ویزای همه بچه های مهاجرسرا.
موفق باشید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
بچه ها اگر کسی از مصاحبه آپ نداشته باشه یعنی چی؟ به نظرتون بهشون میل بزنم؟؟؟
مشکلی ایجاد نشه؟
چی باید بگم تو ایمیل؟
اصن آدرس میل آنکارا چیه؟
میشه لطفا یک نفر آدرس دقیق وب سایت کیس های کلیر شده لاتاری آنکارا رو بده؟؟؟؟
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nedaba ، mizan ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 10:27)katanaser نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 10:05)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 09:14)katanaser نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 08:30)shazad نوشته:  خوابی که دیشب همسرم دیدند!

همسرم تعریف می کرد که دیشب خواب دیده رفتیم ایتالیا و داریم دور و بر رو می بینیم و ازش تعریف می کنیم.

در صورتیکه ما تا حالا راجع به ایتالیا هیچ صحبتی با هم نکرده بودیم.

حتما می پرسید چه ارتباطی با ل اتاری داره؟!

تو این مدت که چند بار وضعیت پروازها رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که پروازهای شرکت KLM از نظر قیمت مناسب تر از بقیه هستند و اخیرا تاحدی به یقین رسیدم که انشاا... با این پرواز خواهیم رفت.

حالا نکته باریک قضیه اینجاست که تقریبا مسیر کلیه پروازهای تهران - یواس این شرکت با یک استاپ در ایتالیا به یو اس می رسند!

نخندیدا مسخره هم نکنید!

خیر انشالا. پروازهای KLM هم نرخش ارزونتره هم زمان توقف بین پروازهای کانکشن.

پروازهاي KLM كه ديگه ايران نمياد .

تقریبا از اردیبهشت یا خرداد سال 92 پرواز داره ولی با کانکشن از ابوظبی یا کویت ویا رم ایتالیا. اگر کانکشن ابوظبی باشه 1 استوپ تو آمستردام. کانکشن کویت 1 استوپ تو ظهران عربستان بعد آمستردام. کانکشن رم هم که بعد از رم میره آمستردام
دوست عزیز با دو استاپ تو شینگن نمیتونین برین مگر اینکه ویزای شنگن تایپ c داشته باشین
تشکر کنندگان: pari pari ، reasonable ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 11:29)poem نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 11:15)arashmanteghi نوشته:  

یک داستان تکراری:

دوستان ما هفته پیش رفتیم پاستور و دکتر گفتن کارت زرد 10 سال اعتبار داره ،td هم سه نوبت کامله(برای ابوظبی) اما باید برای این فصل واکسن آنفلونزا بزنید .
ضرر نداره یه سر بزنید پاستور نظر دکتر و بدونین که یه وقت بعدا به مشکل نخورید و به را حتی ویزا بگیرید.
به امید ویزای همه بچه های مهاجرسرا.
موفق باشید.
دوستانی که واکسن لازم دارن
همون انفولانزا جدید یا هرواکسن جدیدی هست رو تو کارت قبلی بزنن و اخر پایین کارت هم یک مهر تمدید بزنن حله منم واسه نوبت دو هپاتیت همسرم همین کار رو کردم
تشکر کنندگان: manamilad ، poem ، reasonable ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، mizan ، nazanin fatemi ، کیانوش2
[/quote]

[/quote]

تقریبا از اردیبهشت یا خرداد سال 92 پرواز داره ولی با کانکشن از ابوظبی یا کویت ویا رم ایتالیا. اگر کانکشن ابوظبی باشه 1 استوپ تو آمستردام. کانکشن کویت 1 استوپ تو ظهران عربستان بعد آمستردام. کانکشن رم هم که بعد از رم میره آمستردام
[/quote]
دوست عزیز با دو استاپ تو شینگن نمیتونین برین مگر اینکه ویزای شنگن تایپ c داشته باشین
[/quote]

کاملا درسته. یا ویزای شینگن یا گرین کارت. از پرواز با کانکشن یحرین یا ابوظبی یا کویت میشه استفاده کرد. البته مطمئن نیستم با داشتن گرین کارت میشه 2تا استاپ داشت در اروپا
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، reasonable ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 10:05)Touraj2014 نوشته:  

همسرم تعریف می کرد که دیشب خواب دیده رفتیم ایتالیا و داریم دور و بر رو می بینیم و ازش تعریف می کنیم.

تو این مدت که چند بار وضعیت پروازها رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که پروازهای شرکت KLM از نظر قیمت مناسب تر از بقیه هستند و اخیرا تاحدی به یقین رسیدم که انشاا... با این پرواز خواهیم رفت.

حالا نکته باریک قضیه اینجاست که تقریبا مسیر کلیه پروازهای تهران - یواس این شرکت با یک استاپ در ایتالیا به یو اس می رسند!

نخندیدا مسخره هم نکنید!

چرا دوست عزیز می یاااد
http://www.kayak.com/flights/IKA-SJC/201...8-flexible

(2014-08-19 ساعت 10:25)AZAR 1335 نوشته:  

نخندیدا مسخره هم نکنید!

تو اروپا چند تا استاپ داره؟

۱ استاپ اونم فقط ایتالیا
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، mizan ، کیانوش2
جواب سفارت در رابطه با وضعیت پرونده، البته بدون آپدیت ...

Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia

دیگه حرفی از مراحل اداری نزده ... یعنی کلیر شدم ؟
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، soli asali ، smalijm ، آلیس-1980 ، nedaba ، mizan ، pari pari ، کیانوش2
سلام دوستان عزیز

وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ،
امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛
پس
هیچ وقت نا امید نشو ،
بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...
-------------------------
گاهی که میرسم به تَهِ تَه ِخط گرفتاریهام
همونجا که حرفی نمی مونه جز شکایت کردن
چشمامـو میبندم و به بعضی آدمـهـای دیگر فکــر میکنم ...
به آدماے گرفـــتار تر، مـــریض تر، تنـــهاتر ...
خدایا شکــــرت ...
همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید ...
باز روشن می شود زود،
تنها فراموش مکن این حقیقتی است:
بارانی باید٬ تا که رنگین کمانی برآید
و لیموهایی ترش ، تا که شربتی گوارا فراهم شود
و گاه روزهایی در زحمت،
تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد؛
خورشید دوباره خواهد درخشید، خیلی زود
و تو خواهی دید ...
زمین در انتظار تولد یک برگ.....
من در حال شمارش معکوس.....
صفر همیشه پایان نیست.......
گاه آغاز پرواز است........
لطیفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند.
بعد از لحظه ای او دوباره همان لطیفه را گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند.
او مجدد لطیفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمعیت به آن لطیفه نخندید.
او لبخندی زد و گفت:
وقتی که نمیتوانید بارها و بارها به لطیفه ای یکسان بخندید،
پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه میدهید؟
گذشته را فراموش کنید و به جلو نگاه کنید ...
رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد ، اما حتمی است . . .
معجزه خبر نمی کند ، با احتیاط ناامید شوید !
نیروی کسی که به چیزی معتقد است برابر است با نیروی 99 نفر که به آن علاقه مندند ...

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان