کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-19 ساعت 10:47)حلما نوشته:  خوب بايد ويزا آماده ( ردي) باشه تو سايت سيس كه بعد بريم، وقتي هنوز ادمينيستريتيو پروسسينگ هست كجا بريم !!!!!

سایت سیس که صحیحش سیک هست مرجع کلیر شدن نیست و فقط جهت دیدن آپدیتاتون به درد میخوره مرجع شما فقط سایتی هست که در برگه آبی یا سفید یا صورتیه سفارت در روز مصاحبه بهتون اعلام شده....
(2014-08-19 ساعت 10:49)محبت نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 10:45)babak80242 نوشته:  خواهش می کنم دقیق جواب بدین که برای کسایی که جولای رفتن مصاحبه هم تمدید مدیکال نیاز هست یا نه واقعا نمیشه 100% تصمیم گرفت با توجه به نت ائی که سفارت ابوظبی گذاشته
سلام
دوست خوبم مدیکال شما 6 ماه اعتبار داره.

سلام
ممنون از پاسختون پس بعد از کلیر شدن فقط 1-برگه آبی به همراه 2-پاسپورت ها رو فقط خودم ببرم سفارت کافیه مدیکال بی مدیکال؟
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، reasonable ، محبت ، azadeh2014 ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 10:51)babak80242 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 10:49)محبت نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 10:45)babak80242 نوشته:  خواهش می کنم دقیق جواب بدین که برای کسایی که جولای رفتن مصاحبه هم تمدید مدیکال نیاز هست یا نه واقعا نمیشه 100% تصمیم گرفت با توجه به نت ائی که سفارت ابوظبی گذاشته
سلام
دوست خوبم مدیکال شما 6 ماه اعتبار داره.

سلام
ممنون از پاسختون پس بعد از کلیر شدن فقط 1-برگه آبی به همراه 2-پاسپورت ها رو فقط خودم ببرم سفارت کافیه مدیکال بی مدیکال؟

بله البته اگر آنکارا هستید یک وکالتنامه به زبان ترکی از بقیه اعضاء داشته باشین محض احتیاط؛ امیدوارم به همین زودیایه زود.....
تشکر کنندگان: قصه گو ، manamilad ، reasonable ، محبت ، m_nikparvaz ، azadeh2014 ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 10:47)حلما نوشته:  خوب بايد ويزا آماده ( ردي) باشه تو سايت سيس كه بعد بريم، وقتي هنوز ادمينيستريتيو پروسسينگ هست كجا بريم !!!!!

دوست عزيز ، با سلام وقتي شما كليير بشيد در فايل سيس هيچ تغييري در وضعيت AP شما ايجاد نميشه و فقط تاريخ آپ شما همان تاريخ كايير شدن شما خواهد بود.اگر از شماره كيسهايي كه كليير شدن تو سايت سيس بزنيد اين مطلب را خواهيد ديد.
پس از ارائه پاسپورت و مدارك به سفارت پس از صدور ويزا ، وضعيت شما در سيس ISSUED خواهد بود. و پاسپورت شما به دفتر پستي انتخابي ارسال ميشود (البته در آنكارا . سفارتهاي ديگرو نميدونم .)
موفق باشيد.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
(2014-08-19 ساعت 08:31)Ramin geologist نوشته:  سلام سلام
صبح همگی بخیر دوستان
عاغا ما امروز اومدیم
فقط هورررررررررررراااااااااا بکشیم اینجارو بترکونیم
راستی قرارمون امشب ساعت چند بود؟؟؟

امشب ساعت ۱۰:۳۰ همه برای گرفتن ویزاهامون دعا میکنیم Smile

نه از زمان مصاحبه و مديكال ٦ ماه فرصت داريد از ايران خارج بشيد ،اگر ٦ ماه گذشته وهنوز كلير نشديد بايد مدكال رو تمديد كنيد و يا حتي اگر به تاريخ انتهايي اين ٦ ماه در حال نزيك شدن هستيد ، شرط عقل اينه كه تمديد كنيد ،در غير اين صورت لزومي نيست، قاعدتاً كساني بايد مديكالشون رو تمديد كنند كه ماه فرورين و قبل از اون مصاحبه و مديكال داشتن
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، قصه گو ، manamilad ، m_nikparvaz ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-18 ساعت 14:15)mahan1331 نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:10)behdadK نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:05)alimomen نوشته:  عکس یادگاری بزرگان در جلو ساختمان سفارت

[عکس: 67047988363271591516.jpg]

حضور سارا خانم در مرکز با لباس قرمز جلب توجه میکنه
کاش علاوه بر عکس انداختن کمی هم به فکر تسریع پروسه بودن تا کار از کار نگذشته
ما به جز سارا گرو بقیه رو نمیشناسیم. یکی به ما معرفی کنه.
مثلا اون آفیسر ریشوی خوشتیپ! کدومه؟

اون آخریه که استیون سیگال هست این تو سفارت نبودا. . . . . Wink
این خانم سومی از سمت راست که چاقه و مو فرفری همونیه که مدارک رو میگرفت ،آنچنان فریادی سر همه زد که من احساس کردم انگار شاگرد مدرسه ایم اونهم ناظمه!
ولی آفیسر ما توی این عکس نیستش!
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali ، حلما ، taleghani ، pari pari ، babak12 ، nedaba ، shilan ، کیانوش2
من همونطور که یکشنیه گفتم تقریبا مطمئنم سه شنبه تا جمعه کلیر خواهیم داشت البته یه احساس قلبیه که امیدوارم واقعی بشه
2016 ؟؟؟؟
(2014-08-19 ساعت 10:55)حلما نوشته:  نه از زمان مصاحبه و مديكال ٦ ماه فرصت داريد از ايران خارج بشيد ،اگر ٦ ماه گذشته وهنوز كلير نشديد بايد مدكال رو تمديد كنيد و يا حتي اگر به تاريخ انتهايي اين ٦ ماه در حال نزيك شدن هستيد ، شرط عقل اينه كه تمديد كنيد ،در غير اين صورت لزومي نيست، قاعدتاً كساني بايد مديكالشون رو تمديد كنند كه ماه فرورين و قبل از اون مصاحبه و مديكال داشتن

خیلی ممنون از جواب جامع و کاملتون واقعا با یک سوال سه نفر جواب کامل دادن چقدر همه منتظرو آنلاین هستن امیدوارم هفته پر از خوشحالی برای هممون در پیش باشه
2016 ؟؟؟؟

جولای میشه تیر ماه ، اگر ویزای شما سپتامبر یعنی 3 ماه بعدش صادر بشه شما فقط تا نوامبر (زمان 6 ماهه اعتبار مدیکال ) تاریخ اعتبار ویزاتون و ورود به آمریکا است
پس شما حتی اگر آخر 6 ماهه اعتبار مدیکاتون هم باشید به شرطی که بتونید در همون فرصت کم به آمریکا سفر کنید نیازی به تمدید مدیکا ندارید
(2014-08-19 ساعت 10:51)rainolf نوشته:  

سایت سیس که صحیحش سیک هست مرجع کلیر شدن نیست و فقط جهت دیدن آپدیتاتون به درد میخوره مرجع شما فقط سایتی هست که در برگه آبی یا سفید یا صورتیه سفارت در روز مصاحبه بهتون اعلام شده....

rainolf عزیز
چقدر خوب شد این موضوعو مطرح کردید. نمیدونم چرا همه به سایت سیک میگن سیس.
جلوی سفارت بودم یکی از کیسهای خانوادگی بهم گفت شما کیستون رو توی سایت (سیک) یا بهتره بگم( سی اک) چک کردین ؟ من اولش مات و مبهوت نگاش کردم بعدش ازش آدرسشو خواستم دیدم آهان همون ceac خودمونه که ما اشتباهی میگیم سیس!!!!ولی اصلا سوتی ندادم و خیلی ریلکس گفتم بببببببله ببببله سایت سی اک رو میشناسمBig Grin
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: rainolf ، Sara_lphmkf ، manamilad ، m_nikparvaz ، EmJay ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، aidaz ، nedaba ، shilan ، mizan ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 10:54)arashmanteghi نوشته:  
صبح همگی بخیر دوستان
عاغا ما امروز اومدیم

سلام دوستان خوب منتظری که امیدوارم همین روزا انتظارمون به خوبی و خوشی به پایان برسه

یک سوال تکراری دارم خیلی گشتم ولی اینقدر تعداد صفحات زیاد شده پیداش نکردم: ابوظبی کارت زرد واکسنو از ما نگرفته حالا اگر انشاله!!! کلیر بشیم توی این مدت نیازی هست که بریم پاستور تمدیدش کنیم یا نه همونو ببریم کافیه؟

راستی دعای دسته جمعی امشب ایده خیلی خوبی بود. همه با هم برای هم امشب دعا میکنیم و مطمئنیم فردا اینجا پر از شادمانی خواهد بود.

یک داستان تکراری:
یک روز توی یک شهری خشکسالی میاد مردم تصمیم میگیرن شب دور هم جمع بشن و با هم دعا بخونن. ولی وقتی شب همه میان میبینن که فقط یک بچه با چتر میاد.
لطفا همه امشب با چتر بیایم.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-08-19 ساعت 10:55)reasonable نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:15)mahan1331 نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:10)behdadK نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 14:05)alimomen نوشته:  عکس یادگاری بزرگان در جلو ساختمان سفارت

[عکس: 67047988363271591516.jpg]

حضور سارا خانم در مرکز با لباس قرمز جلب توجه میکنه
کاش علاوه بر عکس انداختن کمی هم به فکر تسریع پروسه بودن تا کار از کار نگذشته
ما به جز سارا گرو بقیه رو نمیشناسیم. یکی به ما معرفی کنه.
مثلا اون آفیسر ریشوی خوشتیپ! کدومه؟

اون آخریه که استیون سیگال هست این تو سفارت نبودا. . . . . Wink
این خانم سومی از سمت راست که چاقه و مو فرفری همونیه که مدارک رو میگرفت ،آنچنان فریادی سر همه زد که من احساس کردم انگار شاگرد مدرسه ایم اونهم ناظمه!
ولی آفیسر ما توی این عکس نیستش!
چهارمین مرد از سمت چپ افیسر مصاحبه ما بود،قاطع و جدی!!
تشکر کنندگان: reasonable ، behdadK ، pari pari ، babak12 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2
هنوز کسی مونده که دعوت به مصاحبه شده باشه یا همه رفتن به سلامتی؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: reasonable ، pari pari ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-19 ساعت 11:08)marsein نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 10:54)arashmanteghi نوشته:  
صبح همگی بخیر دوستان
عاغا ما امروز اومدیم

سلام دوستان خوب منتظری که امیدوارم همین روزا انتظارمون به خوبی و خوشی به پایان برسه

یک سوال تکراری دارم خیلی گشتم ولی اینقدر تعداد صفحات زیاد شده پیداش نکردم: ابوظبی کارت زرد واکسنو از ما نگرفته حالا اگر انشاله!!! کلیر بشیم توی این مدت نیازی هست که بریم پاستور تمدیدش کنیم یا نه همونو ببریم کافیه؟

راستی دعای دسته جمعی امشب ایده خیلی خوبی بود. همه با هم برای هم امشب دعا میکنیم و مطمئنیم فردا اینجا پر از شادمانی خواهد بود.

یک داستان تکراری:
یک روز توی یک شهری خشکسالی میاد مردم تصمیم میگیرن شب دور هم جمع بشن و با هم دعا بخونن. ولی وقتی شب همه میان میبینن که فقط یک بچه با چتر میاد.
لطفا همه امشب با چتر بیایم.
1- نیازی به گشتن نیست میتونید از سرچ باکس بالای صفحه کمک بگیرید.
2- خیر نیازی نیست برید پاستور همون کفایت میکنه البته اگر واکسن دیگه ای برای زدن ندارید....
موفق و پیروز باشید.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان