موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 10:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 10:33 توسط katanaser.)
(2014-08-19 ساعت 10:05)Touraj2014 نوشته: (2014-08-19 ساعت 09:14)katanaser نوشته: (2014-08-19 ساعت 08:30)shazad نوشته: خوابی که دیشب همسرم دیدند!
همسرم تعریف می کرد که دیشب خواب دیده رفتیم ایتالیا و داریم دور و بر رو می بینیم و ازش تعریف می کنیم.
در صورتیکه ما تا حالا راجع به ایتالیا هیچ صحبتی با هم نکرده بودیم.
حتما می پرسید چه ارتباطی با ل اتاری داره؟!
تو این مدت که چند بار وضعیت پروازها رو بررسی کردم به این نتیجه رسیدم که پروازهای شرکت KLM از نظر قیمت مناسب تر از بقیه هستند و اخیرا تاحدی به یقین رسیدم که انشاا... با این پرواز خواهیم رفت.
حالا نکته باریک قضیه اینجاست که تقریبا مسیر کلیه پروازهای تهران - یواس این شرکت با یک استاپ در ایتالیا به یو اس می رسند!
نخندیدا مسخره هم نکنید!
خیر انشالا. پروازهای KLM هم نرخش ارزونتره هم زمان توقف بین پروازهای کانکشن.
پروازهاي KLM كه ديگه ايران نمياد .
تقریبا از اردیبهشت یا خرداد سال 92 پرواز داره ولی با کانکشن از ابوظبی یا کویت ویا رم ایتالیا. اگر کانکشن ابوظبی باشه 1 استوپ تو آمستردام. کانکشن کویت 1 استوپ تو ظهران عربستان بعد آمستردام. کانکشن رم هم که بعد از رم میره آمستردام
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 10:22)jafarlari نوشته: با سلام و عرض ادب
بنده و همسرم چهاردهم اپریل در ارمنستان مصاحبه داشتیم و برگه آبی رنگ به ما دادند اما هنوز بعد از گذشت 4 ماه چیزی به ما اعلام نشده البته به ما گفتند به این آدرس http://armenia.usembassy.gov/casenumber.htmlمراجعه کنیم که ظاهرا این لینک مربوط به دانشجویان میباشد
چنانچه لینک جدیدی وجود دارد که از روند پرونده مطلع شوم سپاس گذاری میکنم که در اختیار اینجانب قرار دهید خداوند همه شما عزیزان را سربلند و موفق بگرداند
دوست خوبم آدرس درسته منم شك مي كنم شايد آفيسرا به خيال خودشون دارن دگمه اينتر را درست مي زنند . دوست خوبم هممون بايد تا بيست سپتامبر همين آدرس را چك كنيم . به اميد ديدن عددهايمون 2014AS6000
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 10:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-20 ساعت 19:06 توسط عراقی.)
(2014-08-19 ساعت 10:22)jafarlari نوشته: با سلام و عرض ادب
بنده و همسرم چهاردهم اپریل در ارمنستان مصاحبه داشتیم و برگه آبی رنگ به ما دادند اما هنوز بعد از گذشت 4 ماه چیزی به ما اعلام نشده البته به ما گفتند به این آدرس http://armenia.usembassy.gov/casenumber.htmlمراجعه کنیم که ظاهرا این لینک مربوط به دانشجویان میباشد
چنانچه لینک جدیدی وجود دارد که از روند پرونده مطلع شوم سپاس گذاری میکنم که در اختیار اینجانب قرار دهید خداوند همه شما عزیزان را سربلند و موفق بگرداند
دوست عزیز محترم همانطوری که تلفنی عرض کردم لینک بالا فعلا کیسهای مهاجرتی فامیلی را شامل می شود ولی انشالله در آینده نزدیک کیسهای لاتاری هم به همین لیست اضافه میشود ، در مورد سایت ceac به لینک زیر مراجعه و شماره کیس تان را مطابق ****2014AS در کادر پائین وارد کرده و اینتر کنید تا آخرین تاریخ آپدیت شدن پرونده تان را ببینید ، احیانا اگر مشکلی بود چه تلفنی و چه در اینجا در خدمتتان هستم
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگر کسی از مصاحبه آپ نداشته باشه یعنی چی؟ به نظرتون بهشون میل بزنم؟؟؟
مشکلی ایجاد نشه؟
چی باید بگم تو ایمیل؟
اصن آدرس میل آنکارا چیه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطفا یک نفر آدرس دقیق وب سایت کیس های کلیر شده لاتاری آنکارا رو بده؟؟؟؟
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 10:19)shahin2737 نوشته: (2014-08-19 ساعت 09:39)rezasadeghi نوشته: تو چندتا پست قبل دیدم که سفارت تو جواب ایمیل دوستان یه اصطلاحی به کار برده بود.
first come ,first serve
معنیه این اصطلاح واضحه !
یعنی هرکی زودتر بیاد ، بهش ویزا میرسه.
دوستان کسی تحلیلی نداره ؟؟
FIFO:FIRST IN.FIRST OUT
یعنی چمدانها را باید بست.هر چه زودتر باید رفت.(قافیه دار شد
)
دقیقا همینه !
اگه یه همچین ایمیلی اومده یعنی به کسایی که زودتر بیان ویزا میدیم !
FIFO یه اصطلاح کامپیوتری هم هست !
تو استک ها
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 10:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 10:39 توسط rainolf.)
دوستان سه تا مطلب میخواستم عرض کنم؛
اول و مهمتر اینکه اگر برای ویزای امارات اقدام نکردید زودتر اقدام کنید چون تازگیا ویزارو با تاخیر صادر میکنن و خدایی نکرده بعد از کلیر شدن دستتون میمونه تو پوست گردو.
و دوم اینکه وقتی میدونید سفارتها فقط جوابای روتین میدن و تازگیا اصلا جواب نمیدن چرا ایمیل میزنید که بعدش تازه بیاین بپرسین "آپدیت شدم یه نظرتون واقعی بوده یا به خاطر ایمیل" البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی اگر ایمیل زدین و آپدیت شدین بنا رو بزارین بر این که ایمیلی بوده حتی اگه نصفه شب آپدیت شدین چون سفارتها یک سیستم دارن که با شناسایی کیس نامبرتون ایمیل رو به صندوق پیام آفیسرتون میفرسته و هر ساعتی و از هر کجا میتونه پروندتون رو چک کنه....
سوم اینکه یک وقتایی یک اتفاقاتی میوفته که جدیده یا عجیبه و اونها نیاز به نظر قدیمیای جمع یا مطلع های فروم داره ولی دیگه جون مادرتون نَگین "دیروز یک کلاغ از آسمان سفارت رد شد به نظرتون تحلیلش چیه؟" خیلی از سوالات دوستان جوابش یا توی صفحات قبل داده شده با یک سرچ ساده قابل دسترسیه و یا از طریق یک سرچ ساده در نت میتونید خودتون به بهترین تحلیل و نتیجه گیری برسین.....
و در آخر منتظر غوغای کلیرها باشین و همونطور که قبلا هم گفتم فکری به حال مدیکال بکنید چون مشکل اصلی تمدید مدیکال خواهد بود نه آپدیت و کلیر و ویزا....
موفق و پیروز باشید.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 10:34)rezasadeghi نوشته: (2014-08-19 ساعت 10:19)shahin2737 نوشته: (2014-08-19 ساعت 09:39)rezasadeghi نوشته: تو چندتا پست قبل دیدم که سفارت تو جواب ایمیل دوستان یه اصطلاحی به کار برده بود.
first come ,first serve
معنیه این اصطلاح واضحه !
یعنی هرکی زودتر بیاد ، بهش ویزا میرسه.
دوستان کسی تحلیلی نداره ؟؟
FIFO:FIRST IN.FIRST OUT
یعنی چمدانها را باید بست.هر چه زودتر باید رفت.(قافیه دار شد
)
دقیقا همینه !
اگه یه همچین ایمیلی اومده یعنی به کسایی که زودتر بیان ویزا میدیم !
FIFO یه اصطلاح کامپیوتری هم هست !
تو استک ها 
معنی دقیق انگلیسی آن یعنی " به ترتیب ورود = First in First out "
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم دیگه باید صدور ویزاهای دانشجویی متوقف شده باشه. چون ترم جدید شروع شده.
یکی از دوستانم که ویزا گرفته بود و با دانشگاه صحبت کرده بود که نمیتونه به موقع برسه و باید دیرتر بیاد دانشگاه و بعد از کلی چک و چونه دانشگاه قبول کرده بود کلاس های آمادگی برای Assistantship رو که دو هفته قبل از ترم شروع میشه رو بپیچونه ولی باید از اول ترم اونجا باشه. این رفیق ما هم از دیروز رفت سر کلاس. دیگه بعید بدونم کسی که تا بحال ویزای دانشجویی نگرفته باشه برای این ترم به دردش بخوره و دیگه این افراد در اولویت نیستند.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش می کنم دقیق جواب بدین که برای کسایی که جولای رفتن مصاحبه هم تمدید مدیکال نیاز هست یا نه واقعا نمیشه 100% تصمیم گرفت با توجه به نت ائی که سفارت ابوظبی گذاشته
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
خوب بايد ويزا آماده ( ردي) باشه تو سايت سيس كه بعد بريم، وقتي هنوز ادمينيستريتيو پروسسينگ هست كجا بريم !!!!!
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 10:45)babak80242 نوشته: خواهش می کنم دقیق جواب بدین که برای کسایی که جولای رفتن مصاحبه هم تمدید مدیکال نیاز هست یا نه واقعا نمیشه 100% تصمیم گرفت با توجه به نت ائی که سفارت ابوظبی گذاشته
سلام
دوست خوبم مدیکال شما 6 ماه اعتبار داره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.