کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-19 ساعت 14:04)alimomen نوشته:  آخه چی با دعا درست شده که این دومیش باشه - دست بردارید از این خرافات بخدا
اگر دعا کار میکرد شما سالها پیش باید دعا میکردی وضع طوری بشه که نیاز به مهاجرت پیدا نکنی

از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند تنها آنهایی که با خود چتر به همراه می برند به کار خود ایمان دارند (آنتوان چخف)
(2014-08-19 ساعت 14:04)alimomen نوشته:  آخه چی با دعا درست شده که این دومیش باشه - دست بردارید از این خرافات بخدا
اگر دعا کار میکرد شما سالها پیش باید دعا میکردی وضع طوری بشه که نیاز به مهاجرت پیدا نکنی
علی قا من حال شما رو درک میکنم .اما همیشه ادمها باید امیدوار باشن وگرنه به قول دوست خوبمون حمید f3 که از ترس مرگ نمیشه خودکشی کرد .ارام باشید .بدونید مثبت فکر کردن بهتر از ناامیدیه حداقل لحظات ادم بد نمیگذره
خدایا چه بگویم .....
یه سوال؟
از دوستان کسی آدرس سایت PTT merkezi ro dare؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali

من ۵ ماهه پیش علی‌ آقا تو پیغام خصوصی برات نوشتم جزو معدود افرادی هستی‌ که حرف حساب میزانی‌ الان میبینم اشتباه نکردم.

دوستانی که منتظر کلیر گروهی تو آگوست بودن حالا منتظر سپتامبر باشیم!

بعد سپتامبر هم دست جمعی‌ قراره گریه کنیم.

حالا بیاید به من بگید نادون، نفهم ، منفی‌ باف!

۱۹ آگوست حتا ۱ نفر کلیر جدید نداریم.

مثبت فکر کردن یک چیزه ندیدن حقیقت چیز دگه!

اینکه من فکر کنم در آینده پولدار میشم آدم موفقی‌ میشم این میشه تفکر مثبت!

ولی‌ اینکه مادر بزرگم ۱۰ ساله فوت کرده بگم نه فوت نکرده قراره زنده بشه!

قراره یه دارو اختراع کنن بریزم تو دماغش زنده بشه می‌شه ندیدن حقیقت!

الان اینجا دچار درد دومیم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alimomen ، Sara_lphmkf ، poem ، manamilad ، nedaba ، nazanin fatemi ، قصه گو
(2014-08-19 ساعت 14:14)farshadm999 نوشته:  

من ۵ ماهه پیش علی‌ آقا تو پیغام خصوصی برات نوشتم جزو معدود افرادی هستی‌ که حرف حساب میزانی‌ الان میبینم اشتباه نکردم.

یا علی‌.

آیا راهکاری هم داری آقای یا علی؟؟؟؟
میای غر میزنی از نا امیدیات میگی و میگی کسانی که امیدوارن اشتباه میکنن بعد هم فقط یک یا علی میگی و میری؟؟؟؟
راهکارت چیه آقای واقع بینِ غیر خرافاتیه یا علی؟؟؟؟
ضمنا قبول دارم علی آقا حرف حسابم کم نزده ولی این پستش از خستگی و نا امیدی میاد؛ وضعیتی که هممون داریم تجربه میکنیم و مطمئنم خودش به زودی از گذاشتن این پست خندش میگیره.... خیلی خیلی زود.....
تشکر کنندگان: farshadm999 ، mjarim ، Reza20002 ، alimomen ، reasonable ، nedaba ، nasim ، shilan ، soli asali ، sonyz2 ، قصه گو
بهترین راهکار قفل تاپیک توسط ناظم تا روزی هست که ویزا میاد یا کلیرها اعلام میشه یا خبر جدیدی اتفاق میفته چون بعد از این ،این تاپیک میشه غمکده و فالگیرخونه و عبادتگاه و روی اعصابه سفارتها هم که حرفی نمیزنن دیگه آپدیت شدن هم تازگی نداره از طرفی خیلی ها هم هستن که موافق نیستن این تاپیک به حاشیه بره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
برنده هاي خوشبخته لاتاريه گرين كارت ٢٠١٤رو ببين...به چه روزي افتاديم ،عجب خوشبختيه جالبي

دوست عزیزم
و دوستان خوب دیگرم
شما که نزدیک ۱۶ ماه صبر کرده اید و خودتون رو امیدوار نگه داشتید ناامید نشید و چند هفته دیگه هم صبر کنید!
من نمی گم ویزا می دن و یا نمی دن، مهمتر از ویزا نحوه برخورد ما با این قضیه هست. امیدوار و بردبار این مسیر رو تموم کردن نتیجه بهتری داره چه با ویزا چه بی ویزا.
(2014-08-19 ساعت 14:24)alimomen نوشته:  بهترین راهکار قفل تاپیک توسط ناظم تا روزی هست که ویزا میاد یا کلیرها اعلام میشه یا خبر جدیدی اتفاق میفته چون بعد از این ،این تاپیک میشه غمکده و فالگیرخونه و عبادتگاه و روی اعصابه سفارتها هم که حرفی نمیزنن دیگه آپدیت شدن هم تازگی نداره

آخه علی آقا دوست ندیده و نشناختم این راهکار که عملی نیست اونوقت اگر تاپیک قفل بشه و من که هفته آینده سفر کاری دارم به دوبی و میخوام برای سروگوش آب دادن برم سفارت خبر جدیدی بگیرم چطوری اطلاع رسانی کنم.... راه حل اینه که وقتی خسته میشی و افسرده به جای F5 زدن مداوم سیستمت رو خاموش کنی و بری یک فیلم ببینی یه کتاب بخونی یا بدوی.... همین و بس.
(2014-08-19 ساعت 14:27)rainolf نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 14:24)alimomen نوشته:  بهترین راهکار قفل تاپیک توسط ناظم تا روزی هست که ویزا میاد یا کلیرها اعلام میشه یا خبر جدیدی اتفاق میفته چون بعد از این ،این تاپیک میشه غمکده و فالگیرخونه و عبادتگاه و روی اعصابه سفارتها هم که حرفی نمیزنن دیگه آپدیت شدن هم تازگی نداره

آخه علی آقا دوست ندیده و نشناختم این راهکار که عملی نیست اونوقت اگر تاپیک قفل بشه و من که هفته آینده سفر کاری دارم به دوبی و میخوام برای سروگوش آب دادن برم سفارت خبر جدیدی بگیرم چطوری اطلاع رسانی کنم.... راه حل اینه که وقتی خسته میشی و افسرده به جای F5 زدن مداوم سیستمت رو خاموش کنی و بری یک فیلم ببینی یه کتاب بخونی یا بدوی.... همین و بس.
هر چی تو این شرایط حرفهای منفی منتقل بشه از طریق مهاجرسرا روی آدم تاثیرات منفی بیشتری میزاره و الان تو این شرایطم فکر نکنم چیزی جز پستهای منفی گذاشته بشه
همه میتونن پیگیریهاشونو از طریق سایتهای سفارت و غیره انجام بدن
این بهترین راهکار پیشنهادی من در جهت حفظ روحیه جمعیه-فیلم هم درست میگید ولی وقتی میدونید مهاجرسرا باز موجوده تمایل داری بیای طرفش ناخودآگاه-شما چیزی به نظرت میرسه بگو
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، manamilad ، nedaba ، nazanin fatemi ، قصه گو
(2014-08-19 ساعت 13:51)alimomen نوشته:  واقعا مسخرس پروسه تمامه ولی ویزا نیست تو آمریکا هم که جریان قیر و قیف خودمونه

آسمان همه جا فقط برای بدبخت بیچاره ها یه رنگه! اونم به رنگ خاکستری نکبتیBig GrinBig Grin
آقا حمله نکنید منظورم از بدبخت فقط خودمم اصلن!!!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: ibehnam ، محبت ، pari pari ، nedaba ، shilan ، soli asali ، NEURON ، قصه گو
(2014-08-19 ساعت 14:18)rainolf نوشته:  

یا علی‌.

آیا راهکاری هم داری آقای یا علی؟؟؟؟
میای غر میزنی از نا امیدیات میگی و میگی کسانی که امیدوارن اشتباه میکنن بعد هم فقط یک یا علی میگی و میری؟؟؟؟
راهکارت چیه آقای واقع بینِ غیر خرافاتیه یا علی؟؟؟؟
ضمنا قبول دارم علی آقا حرف حسابم کم نزده ولی این پستش از خستگی و نا امیدی میاد؛ وضعیتی که هممون داریم تجربه میکنیم و مطمئنم خودش به زودی از گذاشتن این پست خندش میگیره.... خیلی خیلی زود.....

راهکار کجا بوده !
الآن باید منتظر یه چیزی تو مایه های معجزه باشیم ...
نمیگم تعطیل کنیم بی خیال لاتاری بشیم ، ولی اگه قرار به ویزا گرفتنمون باشه باید معجره بشه و یه اتفاق غیر عادی بیفته !
عادی اینه که الآن 19 روز گذشت از آگست و هیییییچ غلطی نکردن سفارتا ...
رسماً از 19 سپتامبر به بعد هم تعطیله !
تو این 11 روز آگست کلیر کردن لاتاری ، من میشینم امیدوار ...
کلیر نکردن ..........................
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، H Pier ، nedaba ، قصه گو

شما الان گریه‌هاتو کردی عزاداریت واسه ویزا تموم شده؟ پس اینجا چیکار میکنی؟ چرا خودتو اذیت میکنی؟ برو دنبال زندگیت خب. این فروم که واسه آدم آب و نون نمیشه، وقتی ویزایی در کار نباشه.

تشکر کنندگان: p.fereidouni ، H Pier ، rezasadeghi ، nedaba ، shilan ، soli asali ، sonyz2 ، azadeh2014 ، قصه گو
(2014-08-19 ساعت 14:47)arashmanteghi نوشته:  

شما الان گریه‌هاتو کردی عزاداریت واسه ویزا تموم شده؟ پس اینجا چیکار میکنی؟ چرا خودتو اذیت میکنی؟ برو دنبال زندگیت خب. این فروم که واسه آدم آب و نون نمیشه، وقتی ویزایی در کار نباشه.

آرش حق داره ...
این بنده خدا 2 ماه بیشتر از ماه منتظر مونده ...
صبرش لبریز شده ...
یه اتفاق خوب هم نمیفته ما رو از این برزخ و اعصاب خوردی نجات بده ...
بیان 10 نفر کلیر کنن دلمون خوش شه حداقل ...
رسماً تعطیلهههههههههههه
4 تا کیس دانشجویی رو کلیر نمیکنن تموش شه ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: manamilad ، Sara_lphmkf ، pari pari ، reasonable ، nedaba ، soli asali ، کیانوش2 ، قصه گو
(2014-08-19 ساعت 14:32)alimomen نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 14:27)rainolf نوشته:  

هر چی تو این شرایط حرفهای منفی منتقل بشه از طریق مهاجرسرا روی آدم تاثیرات منفی بیشتری میزاره و الان تو این شرایطم فکر نکنم چیزی جز پستهای منفی گذاشته بشه
همه میتونن پیگیریهاشونو از طریق سایتهای سفارت و غیره انجام بدن
این بهترین راهکار پیشنهادی من در جهت حفظ روحیه جمعیه-فیلم هم درست میگید ولی وقتی میدونید مهاجرسرا باز موجوده تمایل داری بیای طرفش ناخودآگاه-شما چیزی به نظرت میرسه بگو
آره راهکار دیگه اینه که از مدیرا بخوای محرومت کنن Wink بعد خیالت راحت میشه که مهاجرسرا موجود نیست ولی بهترین راهکار یک سفر 1 یا 2 روزه به جاییه که اینترنت نداشته باشه.... یک راهکار دیگم دارم مخصوص خودت شمارمو داشته باشی و شمارت رو بدی بعد بری یکجایی که اینترنت نداشته باشه من قول میدم هر خبری شد بهت بگم فقط ویزای اماراتت رو قبلش بگیر....
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، sonyz2 ، mizan ، کیانوش2 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان