موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='teacherm' pid='537659' dateline='1408445273']
دوستان عزیز و اقایان و خانمهای محترم. من یه ادم کاملا غیر مذهبی هستم. حتی گاهی که دوستان از خدا میخان که یه خبری بشه با خودم میگم قطعا وقتی خدا درخواست اون کودک خیابونی که شب یه جای امن برا خواب نداره رو اجابت نمیکنه درخواست من برای رفتن به آمریکارو اجابت میکنه. اما به انرژی فرستادن معتقدم اگه شک دارید کتاب دستان شفابخش خوزه سیلوارو بخونید ببینید یه عده ادم ار فرسنگها دورتر با فرستادن انرژی یه مریض درمان کردن. الانم ضرری نداره. شما راس ساعت با تمام وحود بخاه که کلیر شی و خودت کنار همه بچه های مهاجرسرا تو هواپیما تصور کن که داری میری . همین. ! اینقد دعوا نداره که
چند شب پیش هادی ساعی مهمان برنامه خندوانه رامبد جوان بود. داستان قهرمانی المپیکش تعریف کرد. گفت تکواندو 9 دقیقه است و من 8 دقیقه و پنجاه و شش ثانیه از حریف جلو بودم. تا اینکه جهار ثانیه مونده به اخر حریفم یه حرکت زد و من اخطار گرفتم و ازش عقب افتادم. تایمر نگاه کردم و دیدم فقط سه ثانیه مونده. فققققط سه ثانیه. با خودم گفتم من نمیبازم. من نباید ببازم و تو سه ثانیه اخر بازی بردم.
فک نکم ما هنوز به همچین وضعی رسیده باشبم.
[/quot
قرارمون یادت نره امشب ساعت 10:30
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
وعده ما امشب ساعت ۱۰:۳۰
هرکس اعتقاد داشت تو این ساعت برای همه دعا کنه. هرکسی هم اعتقاد به انرژی داشت، انرژی مثبت بفرسته.
اونایی هم که اعتقاد ندارن و ما رو مسخره میکنند سیس رو چک کنند و یا F5 رو بزنند یا حالا هرچی.
من که برای همه دعا میکنم.
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
یه تعداد شمع بخریم روشن کنیم اینجا
آخه مگه اینجا سقا خونه است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هاااا ما امرزو هم هر دو نفرمون آپ شد .خدایا شکرت یعنی خبراییی خوب توی راهههه؟؟؟؟؟!!!1
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در اینجا کمتر نا امید شدم در جریان آن یاس و نا امیدی از ایروان. و کانادا خودم را نباختم. اما باور دارم که ناراحتی آقا فرشاد ریشه در کم کاری سفارت ها دارد واقعا از جریان ایروان تا امروز چند نفر کلیر شدند؟ چرا به ایشان بدبین بگویم گاهی بعضی از افراد بهتر از ما میبینند بهتر از ما احساس می کنند
اما ته ماجرا. من امروز و از ته دل هیچ نگرانی ندارم هیچ ترسی من فقط و فقط شرمگینم شرمگین از خودم باور کنید چند روز پیش دختران کرد را که دیدم از خودم خجالت کشیدم از این که سر همچین موضوعی دارم از بین میروم انگار فراموش کرده بودم انگار یادم نبود هشت سال جنگ را شما شاید یادتان نیاید اما بچگی کودکان دهه پنجاه و شصت در زیر آتش جنگ گذشت در بین اصطلاحاتی مثل خمپاره آر پی چی و کلاشینکف یادم آمد روزگاری به ما یاد داده بودند که بوی بادام تلخ بوی شمعدانی بوی حمله شیمیایی است . یادم آمد آغوش مادرم تنها پناهگاه ما در زمان تمام آژیر های قرمز بود و مادرم در تمام آن مدت فریاد می زد یا ابو الفضل بچه های من فقط بچه هایم را حفظ کن و من با اعتقاد به دعا های مادرم بزرگ شدم بی دلیل نیست که در هنوز در اوج نا امیدی نامش را فریاد می زنم بی دلیل نیست که در کنار نامش آرامشی آسمانی مییابیم و آقا فرشاد عزیز من هنوز دعا می کنم زیرا هنوز به دنبال ارامشم
حالا هیچ چیز نمی تواند من را بترساند من هنوز دعا میکنم بیشتر از خودم برای شما شاید دعای من تنها نتیجه اش لحظه ای آرامش باشد من برای همان یک لحظه دعا می کنم و در آخر یا ابوالفضل
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 15:44)teacherm نوشته: همین الان هرسه تامون اپدیت شدیم
و دیشب فقط من از آمریکا. شک ندارم کلیر شدیم.
اکثرا کلیر شدن ولی اصل کاری نیست -اینم شاهکار جدید امسال سفارت
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سئوال از سفارت
I'm submitting this query in order to check my case. As the deadline for getting the diversity visa (September 2014) draws near, I want to know if the FBI checking process is done and if not to urge you to process it as soon as possible please. And if my case is processed how shall I proceed to get my visas.
اینم جوابش
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.
We hope this information will be helpful to you.
GY
**2014as71 /ابوظبی /مصاحبه هفته اول june /تعداد کیس 3 /بنده کلیرنس / خانم بچه ها Ready /آپدیتها 5/10/30 jun / و 8 july ویزا 100 سال دیگه
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 15:48)sia 1306 نوشته: سئوال از سفارت
I'm submitting this query in order to check my case. As the deadline for getting the diversity visa (September 2014) draws near, I want to know if the FBI checking process is done and if not to urge you to process it as soon as possible please. And if my case is processed how shall I proceed to get my visas.
اینم جوابش
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website.
GY
اینو کی فرستادید ؟کی جواب اومد؟
ابوظبی جواب اونهایی که کلیر شدند رو نمیده-
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 15:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 15:53 توسط zzarin.)
من خودم به شخصه آدم مذهبی نیستم خیلی از کسایی هم که میشناسند شاید بهم بگن بی دین ایمون اما به انرژی اعتقاد دارم و به این دوستم که فرمودند امشب ساعت 22.30 دقیقه دعا کنیم ،احترام زیادی میزارم و این کار رو خواهم کرد حالا شاید سبکش باهم فرق کنه ، ایشون از امامان و چیزهایی که اعتقاد قلبی دارند و باعث آرامش شون میشه کمک میگیرند ، من به چیز دیگه ای که باعث آرامش من میشه کمک میگیرم ، اگر انرزی وجود نداشت برای احترام به یک فرد مثلا نمی گفتن یک دقیقه سکوت ، حالا من ساعت 22.30 دقیقه امشب میخواهم از ته قلبم به آرزویی که دارم فکر کنم و انرژی مثبت بفرستم حالا من اعتقادم رو گقتم هر کس هم میخواد توی دلش به من بخنده بخنده خوشحال میشم باعث شادیش بشم شاید با خندین اون یک انرپی مثبت آزاد بشه

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
یه گروه از بچه های منتظر رو میخوام تو وایبر جمع کنم ...
بچه با حالا که میخوان خوش بگذرونن بیان ن ن ن ن ن
شمارتونو پیغام خصوصی بدید
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 15:53)sia 1306 نوشته: (2014-08-19 ساعت 15:51)alimomen نوشته: (2014-08-19 ساعت 15:48)sia 1306 نوشته: سئوال از سفارت
اینم جوابش
GY
اینو کی فرستادید ؟کی جواب اومد؟
ابوظبی جواب اونهایی که کلیر شدند رو نمیده-
چهارشنبه شب فرستادم / الان جواب فرستادن 
چه جالب به امضای پای نامه توجه کنیدGY
همون خانم گیتا یزدانی هموطن گرامیمونه
case no=4xxx,abu dhabi