موضوعها: 0
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 14:01)alimomen نوشته: (2014-08-19 ساعت 13:58)reasonable نوشته: خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من که میدونم تو آخرش کار هممونو راه میندازی و دل هیچ
کدوممونو نمیشکونی
آره راه میوفته ولی توی دقیقه نودی که نه ویزا به موقع میرسه نه بلیط گیر میاد صف مدیکال و سفارت هم سر به فلک کشیده احتمالا nmcهم 4 روز وقت میخاد تا جواب مدیکال بده-سفارتم که میگه هر کی زودتر بیاد زودتر میگیره یغنی یک ...تو... تمام عیار
علی آقا( کارمونو راه میندازی) یعنی ویزا میزنی توی پاسمون!
وگرنه کلیر بشیم ولی ویزا نگیریم که معنی تمام عیار دل شکوندنه!
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا
شماها کی می خواین یاد بگیرین که هر کسی حق داره هرچی دوست داره بنویسه
حالا چه سفید باشه، چه سیاه!
عزیز من قرار نیست همه پست ها مثبت باشن
حالا یکی میاد از رو نا امیدی حرفی رو اینجا می زنه
شما دوست نداری از کنارش رد شو و ندیده فرض کن.
بس کنین این کاراتون رو.
مگه قراره اینجا شما دیکته بگین بقیه بنویسن؟!
همین کارا رو می کنین همه از اینجا فراری شدن!
هی چاکرم مخلصم میکنین، بعد میرین زیرآبه پست طرف و می زنین.
ملک پدری نیست که بر وفق مراد شما باشه.
هی ساکت میمونیم، دیگه شورش رو در آوردین.
تمومش کنین لطفا
هرکس این حق و داره هر نظری داره بنویسه.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 15:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 15:10 توسط Sara_lphmkf.)
من نمي دونم آه و ناله كردن و اينجور كارها توي اين تايپيك چه فايده اي داره؟ افسرده شديد كلير نمي شيد بريد روانپزشك، اين همه تند تند صفحات اين تايپيك رو پر كرديد با حرفهاي نا اميد كننده، دوستاني كه فكر مي كنيد خيلي زرنگيد و يا اينكه تنها با دعا كردن كارتون راه ميفته خود خداش هم گفته از تو حركت از من بركت
تمامه زندگيتون رو ، روي اين ويزا برنامه ريزي كرديد خوب پاشو برو دمه سفارت، به نظر من اون دوستي كه رفته دمه سفارت و پاسشو سفيد برگردوندند خب دوست عزيز شما بايد پيش بيني اين قضيه رو مي كرديد، من هفته ديگه مي رم اونجا پاسمو هم تحويل مي دم اگه گفتند هم ويزا نداريم برو بعدا بيا مي گم پيشتون باشه هر وقت داشتيد بهم برشگردونيد،
مي تونيد اميد بديد و لبخند، نمي تونيد لطفا نياي اينجا اين همه حرفهاي نا اميد كننده بزنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بابا یک جمله یکی اومد نوشت هممون رو به هم ریخت خیلی به این هفته امید داشتیم. کس دیگه ای ایروان نیست تا از طریق اون پیگیری کنیم ببینیم چه خبره؟؟؟؟؟؟؟ شاید یکی قصد ازار داشت البته ببخشید گفتم شاید 1 درصد یکی بیاد قصد ازار داشته باشه چون تو این تاپیک همه با هم تا حدودی غریبه ایم البته باز هم ببخشید قصد و منظورم اینه که هیچ وقت با حرف یک نفر اینقدر به هم نریزین.
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
از همه دوستان منتظران پیشکسوتان و جدیدالورودهای عزیز تقاضا دارم
به جای یاس و نومیدی و ترک تاپیک با هم همفکری کنیم و یه حرکت گروهی انجام بدیم...
عزیزان ۴۰ روز بیشتر نمونده خواهش میکنم بیایید با همفکری هم صدامون رو به جایی که مربوط به این قضیه است برسونیم...
دوستان اگه کسی پیشنهاد خوبی داره بگه تا همه باهم انجام بدیم
دوستان وقت تنگه
خواهشا همکاری کنید....
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
امروز که سه شنبه است و من فقط دارم به فردا که 'چهارشنبه' هستش فکر میکنم!!!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 15:07 توسط mohamad2014.)
(2014-08-19 ساعت 14:50)ibehnam نوشته: (2014-08-19 ساعت 14:47)arashmanteghi نوشته: (2014-08-19 ساعت 14:14)farshadm999 نوشته: (2014-08-19 ساعت 14:04)alimomen نوشته: آخه چی با دعا درست شده که این دومیش باشه - دست بردارید از این خرافات بخدا
اگر دعا کار میکرد شما سالها پیش باید دعا میکردی وضع طوری بشه که نیاز به مهاجرت پیدا نکنی
من ۵ ماهه پیش علی آقا تو پیغام خصوصی برات نوشتم جزو معدود افرادی هستی که حرف حساب میزانی الان میبینم اشتباه نکردم.
دوستانی که منتظر کلیر گروهی تو آگوست بودن حالا منتظر سپتامبر باشیم!
بعد سپتامبر هم دست جمعی قراره گریه کنیم.
حالا بیاید به من بگید نادون، نفهم ، منفی باف!
۱۹ آگوست حتا ۱ نفر کلیر جدید نداریم.
مثبت فکر کردن یک چیزه ندیدن حقیقت چیز دگه!
اینکه من فکر کنم در آینده پولدار میشم آدم موفقی میشم این میشه تفکر مثبت!
ولی اینکه مادر بزرگم ۱۰ ساله فوت کرده بگم نه فوت نکرده قراره زنده بشه!
قراره یه دارو اختراع کنن بریزم تو دماغش زنده بشه میشه ندیدن حقیقت!
الان اینجا دچار درد دومیم.
شما الان گریههاتو کردی عزاداریت واسه ویزا تموم شده؟ پس اینجا چیکار میکنی؟ چرا خودتو اذیت میکنی؟ برو دنبال زندگیت خب. این فروم که واسه آدم آب و نون نمیشه، وقتی ویزایی در کار نباشه.
آرش حق داره ...
این بنده خدا 2 ماه بیشتر از ماه منتظر مونده ...
صبرش لبریز شده ...
یه اتفاق خوب هم نمیفته ما رو از این برزخ و اعصاب خوردی نجات بده ...
بیان 10 نفر کلیر کنن دلمون خوش شه حداقل ...
رسماً تعطیلهههههههههههه
4 تا کیس دانشجویی رو کلیر نمیکنن تموش شه ...
آقای alimomen من ارادت دارم بهت برادر من
2 تا جمله گفتی که باید با آب طلا بنویسنشون.
(2014-08-19 ساعت 14:50)ibehnam نوشته: (2014-08-19 ساعت 14:47)arashmanteghi نوشته: (2014-08-19 ساعت 14:14)farshadm999 نوشته: (2014-08-19 ساعت 14:04)alimomen نوشته: آخه چی با دعا درست شده که این دومیش باشه - دست بردارید از این خرافات بخدا
اگر دعا کار میکرد شما سالها پیش باید دعا میکردی وضع طوری بشه که نیاز به مهاجرت پیدا نکنی
من ۵ ماهه پیش علی آقا تو پیغام خصوصی برات نوشتم جزو معدود افرادی هستی که حرف حساب میزانی الان میبینم اشتباه نکردم.
دوستانی که منتظر کلیر گروهی تو آگوست بودن حالا منتظر سپتامبر باشیم!
بعد سپتامبر هم دست جمعی قراره گریه کنیم.
حالا بیاید به من بگید نادون، نفهم ، منفی باف!
۱۹ آگوست حتا ۱ نفر کلیر جدید نداریم.
مثبت فکر کردن یک چیزه ندیدن حقیقت چیز دگه!
اینکه من فکر کنم در آینده پولدار میشم آدم موفقی میشم این میشه تفکر مثبت!
ولی اینکه مادر بزرگم ۱۰ ساله فوت کرده بگم نه فوت نکرده قراره زنده بشه!
قراره یه دارو اختراع کنن بریزم تو دماغش زنده بشه میشه ندیدن حقیقت!
الان اینجا دچار درد دومیم.
شما الان گریههاتو کردی عزاداریت واسه ویزا تموم شده؟ پس اینجا چیکار میکنی؟ چرا خودتو اذیت میکنی؟ برو دنبال زندگیت خب. این فروم که واسه آدم آب و نون نمیشه، وقتی ویزایی در کار نباشه.
آرش حق داره ...
این بنده خدا 2 ماه بیشتر از ماه منتظر مونده ...
صبرش لبریز شده ...
یه اتفاق خوب هم نمیفته ما رو از این برزخ و اعصاب خوردی نجات بده ...
بیان 10 نفر کلیر کنن دلمون خوش شه حداقل ...
رسماً تعطیلهههههههههههه
4 تا کیس دانشجویی رو کلیر نمیکنن تموش شه ...
آقای alimomen من ارادت دارم بهت برادر من
2 تا جمله گفتی که باید با آب طلا بنویسنشون.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 15:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 15:08 توسط Sara_lphmkf.)
(2014-08-19 ساعت 15:02)armin021 نوشته: ای بابا
بس کنین این کاراتون رو.
تمومش کنین لطفا
آقا آرمين عزيز، خوشحالم هنوز توي جمع ما هستيد، اما فكر نمي كنيد كسي وقتي مي خواهد توي يك محل عمومي حرفي بزنه بايد كمي روش فكر كنه؟ آيا دوستان همگي وقت اضافه دارند كه بيان حرفهاي نا اميد كننده ديگران رو بشنوند؟ يكم منصف باشيد ، بعضي از دوستان ديگه شورشو در آوردند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
جنابRAINOLFفکر کنم دوست شما با کنسول آمریکا توی یک کشور اروپایی آشنا بود-نمیتونی از اونجا پیگیری کنی که از سفارت یک جواب قطعی بگیره؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و اقایان و خانمهای محترم. من یه ادم کاملا غیر مذهبی هستم. حتی گاهی که دوستان از خدا میخان که یه خبری بشه با خودم میگم قطعا وقتی خدا درخواست اون کودک خیابونی که شب یه جای امن برا خواب نداره رو اجابت نمیکنه درخواست من برای رفتن به امریکارو اجابت میکنه. اما به انرژی فرستادن معتقدم اگه شک دارید کتاب دستان شفابخش خوزه سیلوارو بخونید ببینید یه عده ادم ار فرسنگها دورتر با فرستادن انرژی یه مریض درمان کردن. الانم ضرری نداره. شما راس ساعت با تمام وحود بخاه که کلیر شی و خودت کنار همه بچه های مهاجرسرا تو هواپیما تصور کن که داری میری . همین. ! اینقد دعوا نداره که
چند شب پیش هادی ساعی مهمان برنامه خندوانه رامبد جوان بود. داستان قهرمانی المپیکش تعریف کرد. گفت تکواندو 9 دقیقه است و من 8 دقیقه و پنجاه و شش ثانیه از حریف جلو بودم. تا اینکه جهار ثانیه مونده به اخر حریفم یه حرکت زد و من اخطار گرفتم و ازش عقب افتادم. تایمر نگاه کردم و دیدم فقط سه ثانیه مونده. فققققط سه ثانیه. با خودم گفتم من نمیبازم. من نباید ببازم و تو سه ثانیه اخر بازی بردم.
فک نکم ما هنوز به همچین وضعی رسیده باشبم.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 15:08)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-19 ساعت 15:02)armin021 نوشته: ای بابا
بس کنین این کاراتون رو.
تمومش کنین لطفا
آقا آرمين عزيز، خوشحالم هنوز توي جمع ما هستيد، اما فكر نمي كنيد كسي وقتي مي خواهد توي يك محل عمومي حرفي بزنه بايد كمي روش فكر كنه؟ آيا دوستان همگي وقت اضافه دارند كه بيان حرفهاي نا اميد كننده ديگران رو بشنوند؟ يكم منصف باشيد ، بعضي از دوستان ديگه شورشو در آوردند
من شدیدا به این قضیه اعتقاد داذم که هر کس میتونه هر گفته ای داره بیان کنه. چه سفید و چه سیاه
کسی که مطالب سیاه و دوست نداره از کنارش میتونه رد شه
کسی هم که مطلب سفیدی دید لایک کنه و اینطور مشخص میشه که کدوم مطلب طرفدار داره!
اصل مطلب اینه سارای عزیز
متاسفانه ۹۰ درصد ما نمیدونیم خاصیت لایک چیه؟!!!
بارها دیدم طرف زیر مطلبی رو لایک کرده و بعد اومده همون پست و زیر سوال برده!!!
احتمال زیاد هم فقط ما ایرونیها این کارو میکنیم!
آیا این منطقی نیست؟
مشکل به همین سادگی هستش!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.