کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-19 ساعت 13:15)sorooosh نوشته:  عموووووووووووو عراقیییییییییییییییی کجاییییییییییییییییییییییی
منم از فردای مصاحبه آپ نشده بودم فقط با ایمیل 11 آگست آپ شدم

الان چک کردم 19 آگست آپدیت شدم Smile

پست امیدوار کننده شما رو که دیدم زود رفتم چک کردم
منم دیگه باورم شد که هممون ویزا میگیریم Smile

سروش جان من خودم بعنوان همراه و تنها فرد کلیرنس خورده دیروز 18 آگوست آپ خوردم و امروز هم دوباره هر دو نفرمان به تاریخ 19 آگوست آپ خوردیم ولی انگار شادیمون یک روز هم دوام نیاورد ، اخبار ضد و نقیض را که میبینی چه جور دوباره رفت رو اعصاب ها
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، hamed.us ، nasim ، lighter ، قصه گو ، pari pari ، reasonable ، کیانوش2 ، nedaba
کاربران منتظر و اميدوار : 2014families lottery winners، AB2014، alimomen، amohammadi348، Bandi، freddyflientstone، hamed.us، I2AFSHIN، k_nastaran، mahan L، martinn، massi63، mhe7857، Mona-K، MVAHIDUS، Nazanin samadi، NEURON، nimaaa، peyman55، REZAM 2014، saeedhei، Sara_lphmkf، sonnnna، USA2014، کاوسی، پائیز، اسفند89، رژین، سبز، علی آقای گل، عراقی، 7 کاربر مخفی، 5 مهمان
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: saeedhei ، Sara_lphmkf ، USA2014 ، NEURON ، nasim ، lighter ، mizan ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 18:51)Sara_lphmkf نوشته:  سبز عزيز، واقعا نمي خواهيد به ما افتخار بديد و امضا بزاريد، حدود كيس نامبر، سفارت و ...
خوب اين اطلاعاتي كه مي دهيد هيچ كمكي به ما نمي كند مگر اينكه از شما امضا داشته باشيم،
دعوام نكنيد، ولي اونقدر مي گم امضا تا كمي دوستان به خودشون بيان

خانم سارا امضا من به شما چه كمحي مي كنه؟ حدود كيس من ٣٥٠٠ هستش
تشکر کنندگان: قصه گو ، shilan ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 18:52)عراقی نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 13:15)sorooosh نوشته:  عموووووووووووو عراقیییییییییییییییی کجاییییییییییییییییییییییی
منم از فردای مصاحبه آپ نشده بودم فقط با ایمیل 11 آگست آپ شدم

الان چک کردم 19 آگست آپدیت شدم Smile

پست امیدوار کننده شما رو که دیدم زود رفتم چک کردم
منم دیگه باورم شد که هممون ویزا میگیریم Smile

سروش جان من خودم بعنوان همراه و تنها فرد کلیرنس خورده دیروز 18 آگوست آپ خوردم و امروز هم دوباره هر دو نفرمان به تاریخ 19 آگوست آپ خوردیم ولی انگار شادیمون یک روز هم دوام نیاورد ، اخبار ضد و نقیض را که میبینی چه جور دوباره رفت رو اعصاب ها

عمو عراقي عزيز، شما غصه نخور، معلومه كه ويزا هست، وگرنه مگه بيكارن نشسته باشن پرونده هاي ما رو چك كنند، اين آپديتها همش نشونه خوبيه، يعني هنوز پرونده لاتاري ٢٠١٤ باز هست
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: عراقی ، nasim ، lighter ، mizan ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari ، shilan ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 18:38)AB2014 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 18:30)shazad نوشته:  
کسانیکه هنوز اینجا سر می زنند امیدوارند

چقدر شبیه کیس من اینجا هست! واسه خودمون یه تاپیکیم!

تازه من آپدیت ۲۳ جولای رو که به خاطر ایمیل بود نزاشتم وگرنه می شدیم دو گلو Big Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 18:54)سبز نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 18:51)Sara_lphmkf نوشته:  سبز عزيز، واقعا نمي خواهيد به ما افتخار بديد و امضا بزاريد، حدود كيس نامبر، سفارت و ...
خوب اين اطلاعاتي كه مي دهيد هيچ كمكي به ما نمي كند مگر اينكه از شما امضا داشته باشيم،

سفارتتون؟ كمك مي كنه لابد ديگه، مي خوام ببينم اگه ايروان هستي بيام غافلگيرتون كنمBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nasim ، قصه گو ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
در ماه سپتامبر ديگه ويزاي دانشجويي صادر نمي كنن و اكثر سهميه مال لاتاري ميشه

(2014-08-19 ساعت 18:56)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 18:54)سبز نوشته:  

سفارتتون؟ كمك مي كنه لابد ديگه، مي خوام ببينم اگه ايروان هستي بيام غافلگيرتون كنمBig Grin

ايروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، poem ، nasim ، قصه گو ، pari pari ، reasonable ، shilan ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 18:55)armin021 نوشته:  داش علی مومن می خوای بیا یه دعوای ******* راه بندازیم تاپیک قفل شه هممون راحت شیم!!! Big Grin
بعد عموعراقی بیاد جدامون کنه!

نمیخاد راه بندازیم با این روند و این اخبار بی منطق و بی منبع خود به خود راه میوفته
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nasim ، lighter ، قصه گو ، pari pari ، nedaba
سلام دوستان
بنظر من درست ترین کار اینه که حرف افیسر رو گوش بدین و کاری به حرف کسی نداشته باشین اگر قرار باشه ویزا بدن بهتون حتما می دن حتی اگه تموم شده باشه.
موفق و تندرست باشید.
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nasim ، قصه گو ، pari pari ، reasonable ، shilan ، کیانوش2 ، nedaba
من كه هنوز مي گم به دليل يك ماه تعطيلي دولت آمريكا همه كارهاي ما نسبت به ٢٠١٣ يك ماه عقب افتاده، كارنت شدن كيسها، مصاحبه ها، كلير كردن، يعني از اول به جاي آگوست طلايي بايد منتظر سپتامبر طلايي مي بوديم
(2014-08-19 ساعت 18:55)armin021 نوشته:  داش علی مومن می خوای بیا یه دعوای س و ر ی راه بندازیم تاپیک قفل شه هممون راحت شیم!!! Big Grin

دعوا دیگه جواب نمیده.. تاپیکو قفل نمیکنن.. بلکه خودتونو محروم میکنن.. Wink
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، lighter ، قصه گو ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 18:58)alimomen نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 18:55)armin021 نوشته:  داش علی مومن می خوای بیا یه دعوای ******* راه بندازیم تاپیک قفل شه هممون راحت شیم!!! Big Grin

نمیخاد راه بندازیم با این روند و این اخبار بی منطق و بی منبع خود به خود راه میوفته
من موندم س و ر ی بی ادبیه که سانسور کردنش؟!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-08-19 ساعت 19:00)Hassan2014 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 18:51)alimomen نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 18:47)سبز نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 18:43)Kamyar.A نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 18:38)armin021 نوشته:  اون هم مثل مومنیه ابوظبی!
از این گوش وارد و از اون گوش در!!!

من که فردا میرم ایروان نمیتونم تا خودشون بهم نگفتن باور کنم من تموم زندگیم گذاشته بودم برم اونور نه درست نیست من میرم آمریکا خدا خودش یک ساله که این آرزو رو در من به وجود آورده

دوستان سهميه ما اگوست تموم شده نه كل سهميه امروز از سفارت با من تماس گرفتن و گفتن بأيد منتظر ماه سپتامبر باشيد

اینم مدل دیگش-هنوز سهمیه ندادن تمام شد-احتمالا بنزین بوده زود تبخیر شده

بابا تورو خدا شماها ديگه چرا!!!!
ديگه اين اواخر سهميه ماها جداگونه حساب ميشه
من زبانم ٥٠٪ هم نيست ولى خيال ميكنم فولم
شايد اون بنده خدا درست متوجه نشده
من مطمئنم تو همين اگوست خبرايى ميشه

دوست عزيز كسي كه از سفارت زنگ مي زنه ايرانيه حتي لهجه هم نداره
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 17:08)zar_arian نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 12:11)zar_arian نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 12:00)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 11:52)zar_arian نوشته:  سلام دوستان من ديروز يك ايميل زدم به انكارا گفتم من مارچ مصاحبه داشتم افيسر گفت سه ماه ديگه سايت را چك كنيد ولي با گذشت شش ماه خبري نيست لطفا وضعيت كيس من را اعلام فرماييد٠ اين هم جواب سفارت!!!!!!!!!! دوستان منظورش از pending يعني چي ؟ يعني پرونده را مختومه أعلام كردن
Dear Arian;

Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

Note: We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who did not attend their initial appointment but chose to rescheduled their interview are at serious risk of a visa number not being available. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before
holding your passports with the issued visas in your hands.

For more details please visit:

http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
Pending یعنی در حال بررسی
روند اجرایی شما هنوز در حال بررسی است
مرسي از پاسختون
يعني بررسي ان هنوز در أمريكا مانده چون ميگه هنوز به ما پاسخ ندادند كه ما بزاريم در سايت ؟
أيا ايميلي جز ايميل سفارت داريد كه من به انجا ايميل بزنم ببينم وضعيت كيس من چه جوري هست ؟
سفارت تركيه بأيد اين پروسه ap را انجام بده يا يه ارگان ديگه اي در أمريكا هست كه اين كار را انجام ميده؟
با تشكر از راهنمايي دوستان
سلام بچه ها ببخشيد كه مجدد سوالم را مي پرسم من اين جواب سفارت را به يكي از دوستام نشان دادم گفت منظورش از pending يعني فعلا روي پرونده شما كار نميشه يا راكد مونده ؟؟؟؟؟؟؟
Your administrative process is still pending.
ولي اگر ميگفت under administrative process اون موقع ميشه گفت كه دارن كار مي كنن روي پرونده ولي هنوز تمام نشده ولي اين جمله أصلا در پاسخ ايميل نيامده.

دوست عزیزم نگران نباش معنی pending یعنی معطل و معوق ماندن و در جمله مفهوم آن اینست که پرونده شما هنوز معطل پردازش و بررسی اداری است و مفهوم جمله دوم که دوستت گفته اینست که پرونده شما تحت بررسی است خوب دقت کنی معنی فارسی اش هم کمی با هم تفاوت دارد یعنی همان انتظار و معطل ماندن بابت بررسی ، بابت خاطر جمعی ات ترجمه ای هم گه گوگل ترنسلیت کرده را هم برات در زیر نوشتم
ترجمه Google Translate :
Your administrative process is still pending
روند اجرایی شما این است که هنوز در حال بررسی
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، lighter ، قصه گو ، zar_arian ، کیانوش2 ، nedaba ، manamilad
سلام دوستان
من دیروز 18 آگوست و امروز 19 آگوست آپ شدم به نظر شما معنیش کلیر شدنه؟ آیا نیاز هست کاری بکنم؟Shy
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان