کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-19 ساعت 16:06)alimomen نوشته:  کسانی که قبلا به ابوظبی ایمیل زدن و جواب نگرفتن -لطف کنن دوباره ایمیل بزنن از طریق سایت دیگه ایمیلی که بلافاصله واسشون میومد از طرف سفارت واسشون نمیاد لطفا امتحان کنید ببینم حدسم درسته
مثل این میمونه که ایمیل کسانی رو که کلیر شدن و جوابشونو ندادن گذاشتن تو بلک لیستی چیزی که اگر دوباره ایمیل زدن دیگه ایمیلی به سفارت نیاد(در حد حدسه)

من دیروز ایمیل زدم اون ایمیل همیشگی واسم اومد
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: reasonable ، آلیس-1980 ، soli asali ، nasim ، قصه گو ، nedaba
ما هم بعد از آپديت افراد در تاريخ ١١ آگست ، ايميل زديم در روز ١٢ تا الان نه جوابي گرفتيم نه آپديتي .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 17:57)shazad نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 17:55)p.arsa نوشته:  دوستان سلام! چه خبر!!!! وضعیت چطوره؟ به نظر من همه چی نرماله نگران نباشید!

دوست عزیز شما که از چیزی خبر ندارید از کجا می گید همه چی آرومه Wink

نگران نباش همه چی تحت کنترلهBig GrinWink
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nasim ، reasonable ، banafsh14 ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، medexk ، قصه گو ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 16:53)katanaser نوشته:  سایت ابوظبی باز نمیشه. لطفا چک کنید.

مثل قند باز میشه ! با چه سرعتی اونم
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pari ، reasonable ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 17:40)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 17:34)abbas09 نوشته:  این بنده خدا از ایروان هدفش ازار دادن ما که نبوده بنده خدا اطلاع رسانی درست کرده دلیل نمیشه چون خبرش خوشایند نبوده دروغ گفته باشه دو ماه پیش هم اون خانم اطلاع داد و ما نخواستیم که باور کنیم در صورتی که درست بود از اونروز هیچ ویزا ندادن الان هم همینطوره نباید سرزنش بکنیم که چرا گفته ماییم که اینجا باید با واقعیت تلخ کنار بیایم اینجا تاپیک اطلاع رسانیه چه خبر خوب چه بد فعلا اوضاع افتضاحه فقط باید ببینیم چی پیش میاد
دوست عزيز، دستشون درد نكنه اطلاع رساني كردند، كسي هم با اين موضوع مشكل نداره، اما ايشون اومدند گفتند با رفتيم اونجا و .... بدون يك امضا و يا خلاصه اي از اطلاعات كيسشون، پس اين اطلاع رساني تقريبا به درد هيچ كي نمي خوره

در رابطه با امضا کاملا حق با شماست.
در رابطه با وضعیت ایشون من چند تا پست ازشون میزارم تا کمی کمک بشه.
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid531914
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid534979
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid536715
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: abbas09 ، آلیس-1980 ، nasim ، reasonable ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، manamilad ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 16:49)shandiz نوشته:  دوستان من دبی هستم امروز جواب مدیکالمو گرفتم و 2 تا کیس لاتاری دیدم که امده بودن مصاحبه یه اقا سعیدم بود فکر کنم لیدر بود گفت از هفته دیگه ایشالا شروع میکنن به کلیر کردن اگه نه وقت کم میارن (با ارزوی کلیر شدنتون دوستان)

دوست عزیز تو رو به خدا میری سفارت یه سری اطلاعات بگیر داریم دق میکنیم
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reasonable ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba
درود بر همه دوستان کیس من امروز آپدیت شده
مصاحبم ایروان بوده
کسانی که قبلا به ابوظبی ایمیل زدن و جواب نگرفتن -لطف کنن دوباره ایمیل بزنن از طریق سایت دیگه ایمیلی که بلافاصله واسشون میومد از طرف سفارت واسشون نمیاد لطفا امتحان کنید ببینم حدسم درسته
مثل این میمونه که ایمیل کسانی رو که کلیر شدن و جوابشونو ندادن گذاشتن تو بلک لیستی چیزی که اگر دوباره ایمیل زدن دیگه ایمیلی به سفارت نیاد(در حد حدسه)
[/quote]

[/quote]
من تا الان 2 بار ايميل دادم جواب ندادند ...هميشه جواب ميدادن ولي اين دفعه جواب ندادن ...
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 18:11)masoudyara نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:49)shandiz نوشته:  دوستان من دبی هستم امروز جواب مدیکالمو گرفتم و 2 تا کیس لاتاری دیدم که امده بودن مصاحبه یه اقا سعیدم بود فکر کنم لیدر بود گفت از هفته دیگه ایشالا شروع میکنن به کلیر کردن اگه نه وقت کم میارن (با ارزوی کلیر شدنتون دوستان)

دوست عزیز تو رو به خدا میری سفارت یه سری اطلاعات بگیر داریم دق میکنیم

دوستمون درست میگن تورو به مقدساتتون کسایی که اونجا هستند بیشتر پیگیر بشن و از خود سفارت یه جوری بپرسن نه از افراد متفرقه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: masoudyara ، reasonable ، soli asali ، قصه گو ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 18:13)massi63 نوشته:  کسانی که قبلا به ابوظبی ایمیل زدن و جواب نگرفتن -لطف کنن دوباره ایمیل بزنن از طریق سایت دیگه ایمیلی که بلافاصله واسشون میومد از طرف سفارت واسشون نمیاد لطفا امتحان کنید ببینم حدسم درسته

[/quote]
من تا الان 2 بار ايميل دادم جواب ندادند ...هميشه جواب ميدادن ولي اين دفعه جواب ندادن ...
[/quote]

البته منظور ایشون اتو ریپلای بود و نه اون جوابی که اپراتور میده .معمولا" چند روز طول میکشه جواب بدن
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 15:25)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 15:17)teacherm نوشته:  دوستان عزیز و اقایان و خانمهای محترم. من یه ادم کاملا غیر مذهبی هستم. حتی گاهی که دوستان از خدا میخان که یه خبری بشه با خودم میگم قطعا وقتی خدا درخواست اون کودک خیابونی که شب یه جای امن برا خواب نداره رو اجابت نمیکنه درخواست من برای رفتن به آمریکارو اجابت میکنه. اما به انرژی فرستادن معتقدم اگه شک دارید کتاب دستان شفابخش خوزه سیلوارو بخونید ببینید یه عده ادم ار فرسنگها دورتر با فرستادن انرژی یه مریض درمان کردن. الانم ضرری نداره. شما راس ساعت با تمام وحود بخاه که کلیر شی و خودت کنار همه بچه های مهاجرسرا تو هواپیما تصور کن که داری میری . همین. ! اینقد دعوا نداره که
چند شب پیش هادی ساعی مهمان برنامه خندوانه رامبد جوان بود. داستان قهرمانی المپیکش تعریف کرد. گفت تکواندو 9 دقیقه است و من 8 دقیقه و پنجاه و شش ثانیه از حریف جلو بودم. تا اینکه جهار ثانیه مونده به اخر حریفم یه حرکت زد و من اخطار گرفتم و ازش عقب افتادم. تایمر نگاه کردم و دیدم فقط سه ثانیه مونده. فققققط سه ثانیه. با خودم گفتم من نمیبازم. من نباید ببازم و تو سه ثانیه اخر بازی بردم.
فک نکم ما هنوز به همچین وضعی رسیده باشبم.
می خوای فالت بگیروم؟!؟!؟!
این بساط در زمانهای قدیم اسمش رمالی و جادوگری بود امروز شده انرژی مثبت و به قول اون بزرگوار جلو واقع بینی افراد رو میگیره که اگه فکر کنم ویزا نمیگیرم واقعا نمیگیرم.
اخه اوضاع رو مگه نمیبینید حداقل اگر واقع بین باشید میشه گروهی نامه های هماهنگ به مجلس و رسانه هاشون داد .رسما اوسگول شدیم و سر کاریم.
حالا اگه مثبت فکر کنیم اسگول نیستیم و دکتریم؟!؟!؟!؟!
دوست خوبم -روش جواب دادنتون جالب نبود . بقول یکی از دوستان که تویه صفحات قبلی گفت , اگه واقعا فکر میکنی اسگول شدیم چرا هنوز میای این تاپیک؟
کمی به هم و افکار هم و تنوع افکار احترام بذاریم . ارادتمند .
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: reasonable ، Danoosh ، soli asali ، ibehnam ، poem ، mizan ، قصه گو ، مارکوپولو ، nedaba
کسانیکه هنوز اینجا سر می زنند امیدوارند
(2014-08-19 ساعت 18:30)shazad نوشته:  
کسانیکه هنوز اینجا سر می زنند امیدوارند

چقدر شبیه کیس من اینجا هست! واسه خودمون یه تاپیکیم!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Danoosh ، banafsh14 ، soli asali ، nasim ، mizan ، قصه گو ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
وقتی فکر میکنم همه چیز تموم شده آرامش میگیرم، عجیبه...
فقط بلاتکلیفی هست که آدمو پریشون میکنه،وقتی هنوز امید داری.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، H Pier ، soli asali ، nasim ، lighter ، mizan ، قصه گو ، pari pari ، hamid.eng ، reza_norouzi ، HELIAA ، کیانوش2 ، nedaba
سبز عزيز، واقعا نمي خواهيد به ما افتخار بديد و امضا بزاريد، حدود كيس نامبر، سفارت و ...
خوب اين اطلاعاتي كه مي دهيد هيچ كمكي به ما نمي كند مگر اينكه از شما امضا داشته باشيم،
دعوام نكنيد، ولي اونقدر مي گم امضا تا كمي دوستان به خودشون بيان
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: USA2014 ، mizan ، قصه گو ، pari pari ، shilan ، reasonable ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان