کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 12:11)zar_arian نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 12:00)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 11:52)zar_arian نوشته:  سلام دوستان من ديروز يك ايميل زدم به انكارا گفتم من مارچ مصاحبه داشتم افيسر گفت سه ماه ديگه سايت را چك كنيد ولي با گذشت شش ماه خبري نيست لطفا وضعيت كيس من را اعلام فرماييد٠ اين هم جواب سفارت!!!!!!!!!! دوستان منظورش از pending يعني چي ؟ يعني پرونده را مختومه أعلام كردن
Dear Arian;

Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

Note: We would like to inform you that the regional limits for the Diversity Immigrant Visa Program (DV) have been reached for all six regions as of August 2014. This is based on the number of applicants who have been scheduled for their initial interview, now through September. Those applicants who did not attend their initial appointment but chose to rescheduled their interview are at serious risk of a visa number not being available. Paying the visa fees and attending the interview does not guarantee that you will receive a visa. We strongly discourage you from making any permanent plans or financial commitments before
holding your passports with the issued visas in your hands.

For more details please visit:

http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
Pending یعنی در حال بررسی
روند اجرایی شما هنوز در حال بررسی است
مرسي از پاسختون
يعني بررسي ان هنوز در أمريكا مانده چون ميگه هنوز به ما پاسخ ندادند كه ما بزاريم در سايت ؟
أيا ايميلي جز ايميل سفارت داريد كه من به انجا ايميل بزنم ببينم وضعيت كيس من چه جوري هست ؟
سفارت تركيه بأيد اين پروسه ap را انجام بده يا يه ارگان ديگه اي در أمريكا هست كه اين كار را انجام ميده؟
با تشكر از راهنمايي دوستان
سلام بچه ها ببخشيد كه مجدد سوالم را مي پرسم من اين جواب سفارت را به يكي از دوستام نشان دادم گفت منظورش از pending يعني فعلا روي پرونده شما كار نميشه يا راكد مونده ؟؟؟؟؟؟؟
Your administrative process is still pending.
ولي اگر ميگفت under administrative process اون موقع ميشه گفت كه دارن كار مي كنن روي پرونده ولي هنوز تمام نشده ولي اين جمله أصلا در پاسخ ايميل نيامده.
کیس : **2014AS ، آنکارا
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 16:18)pari1392 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:06)alimomen نوشته:  کسانی که قبلا به ابوظبی ایمیل زدن و جواب نگرفتن -لطف کنن دوباره ایمیل بزنن از طریق سایت دیگه ایمیلی که بلافاصله واسشون میومد از طرف سفارت واسشون نمیاد لطفا امتحان کنید ببینم حدسم درسته
مثل این میمونه که ایمیل کسانی رو که کلیر شدن و جوابشونو ندادن گذاشتن تو بلک لیستی چیزی که اگر دوباره ایمیل زدن دیگه ایمیلی به سفارت نیاد(در حد حدسه)

با درود و سپاس
گمان بنده درباره ایروان هم اینچنین است.

دوسعزیز راهنمایی کنید چگونه ایمیل بزنیم که مطمئن شویم
کیس 2014AS4**7
ایروان
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 17:03)marsein نوشته:  بچه ها اینجا محل کار و عبور و رستوران و آرایشگاه و..... نیست که هر از گاهی بریم و برگردیم. اینجا دیگه مثل خونمونهامونه 24 ساعته داره داریم توش زندگی می کنیم. با هم انتظار میکشیم، خوشحال و ناراحت میشیم، به همدیگه کمک میدیم و هزارتا چیز خوب دیگه. ضمنا هممون هم توی شرایط نامناسب روحی هستیم. پس خواهشن بیاین به افکارو عقاید هم احترام بزاریم. امشب اونایی که دوست دارن با هم انرژی مثبت بفرستن. اونایی که دوست دارن مثل من دعا کنن و اوناییم که دوست ندارن در این راستا هیچ کار خاصی نکنن. تورو خدا دیگه با بحث و دعوا وضعیتو از اینی که هست ناخوب تر نکنیم.
ممنونم از همتون و امیدوارم همگی سال آینده با هم تو ا م ر ی ک ا دور هم جمع بشیم این تاپیکو بخونیم و به انتظارامون بخندیم.

راستی میشه یکی در مورد این قضیه که تا 6 سپتامبر ویزا نمیدن چیه ؟؟؟؟؟
چیزی نیست یه نفر رفته اونجا پاسش داده گفتن تا 5 سپتامبر ویزا نیست . بابا ایروانیای عزیز به این سفارتتون یه نامه بدین یا به کی سی سی بگین اونجا چه خبره . هی یکی پامیشه میره ایروان چیزای عجیب غریب میگن بهش میاد اینجا همه رو میریزه به هم همش تقصیر این ایروانهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
یعنی دستم برسه به این ایروان Big GrinBig Grin دست من که نمیرسه سارا جون تو یه کاری بکن بابا این سفارتتون جونن خامن از سر بی تجربگی هی میان یه حرفایی میزنن اینجا رو میریزن به هم TongueWink سارا جون بدو عزیزمBig GrinTongue
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
سلام ....دیروز من که دیگه قاطی کردم و یک ایمیل با کلمات متفاوت به ایروان فرستادم ، اما آنها هم از رو نرفتند و خجالت نکشیدن و همون جواب تکراری را فرستادند :
Hello dear consular officer ;

would you be nice enough to inform us ( Iranian winner2014 with administrative processing ) what are you doing ???? we are nearing September and now more than 50 days you have not announced any case number..!!!!!! و جواب اونها :
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، manamilad ، reasonable ، H Pier ، nasim ، soli asali ، pari pari ، sorooosh ، mehrzad2013 ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 17:09)مارکوپولو نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:06)alimomen نوشته:  کسانی که قبلا به ابوظبی ایمیل زدن و جواب نگرفتن -لطف کنن دوباره ایمیل بزنن از طریق سایت دیگه ایمیلی که بلافاصله واسشون میومد از طرف سفارت واسشون نمیاد لطفا امتحان کنید ببینم حدسم درسته
مثل این میمونه که ایمیل کسانی رو که کلیر شدن و جوابشونو ندادن گذاشتن تو بلک لیستی چیزی که اگر دوباره ایمیل زدن دیگه ایمیلی به سفارت نیاد(در حد حدسه)

با درود و سپاس

کیس 2014AS4**7
ایروان

فکر کنم کیس ما تنها کیسی بوده که فقط با ۳-۴ بار ایمیل زدن جواب ایمیل رو اینطوری دادن:

dear enquirer
your question has been answered several times.

خداییش تا به حال کسی‌ همچین جوابی‌ دریافت کرده؟

Smile)
تشکر کنندگان: manamilad ، reasonable ، pari pari ، soli asali ، NEURON ، قصه گو ، majid_eng ، nedaba
هر دو سه روز یکبار داریم آپدیت می شیم خب این معنیش اینه که کسی داره روی پرونده ها کار می کنه دیگه.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: reasonable ، Sara_lphmkf ، nasim ، pari pari ، soli asali ، NEURON ، قصه گو ، nedaba
ای کسانی که ایمان آورده اید
شما را به خدا به کسانی که نیاورده اند کاری نداشته باشید.
و بالعکس.

آقایون، خانم ها، توی دنیا هرکسی باید حق داشته باشه زنده باد مارا مرده باد و مرده باد مارا زنده باد بگوید.

شرمنده خیلی ادبی/همینطوری شد. (*_^)

پاینده باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
این بنده خدا از ایروان هدفش ازار دادن ما که نبوده بنده خدا اطلاع رسانی درست کرده دلیل نمیشه چون خبرش خوشایند نبوده دروغ گفته باشه دو ماه پیش هم اون خانم اطلاع داد و ما نخواستیم که باور کنیم در صورتی که درست بود از اونروز هیچ ویزا ندادن الان هم همینطوره نباید سرزنش بکنیم که چرا گفته ماییم که اینجا باید با واقعیت تلخ کنار بیایم اینجا تاپیک اطلاع رسانیه چه خبر خوب چه بد فعلا اوضاع افتضاحه فقط باید ببینیم چی پیش میاد
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم

با درود و سپاس

کیس 2014AS4**7
ایروان
میتونه متنش این باشه که ' آیا این تاخیر مربوط به پایان نیافتن پروسه اداریه یا نبود ویزا? '
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 17:19)maryam_1985 نوشته:  

با درود و سپاس

کیس 2014AS4**7
ایروان

فکر کنم کیس ما تنها کیسی بوده که فقط با ۳-۴ بار ایمیل زدن جواب ایمیل رو اینطوری دادن:

dear enquirer

Smile)بله من یکبار 8 اگوست بعد از یک ایمیل این جواب را گرفتم و اپدیت شدم ولی من از رو نرفتم و هفته بعد دوباره ایمیل زدم و جواب روتین که ویزا نیست را دریافت کردم این هفته هم ایمیل زدم دیروز و باز همان جواب ورژن جدید از ایروان امد. از 12 اگوست هم اپدیت نشدl نمی دانم خوب است یا بد
کیس 2014AS4**7
ایروان
دو نفر اصلی ویزا یکضرب
نفر دوم AP
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: reasonable ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 17:34)abbas09 نوشته:  این بنده خدا از ایروان هدفش ازار دادن ما که نبوده بنده خدا اطلاع رسانی درست کرده دلیل نمیشه چون خبرش خوشایند نبوده دروغ گفته باشه دو ماه پیش هم اون خانم اطلاع داد و ما نخواستیم که باور کنیم در صورتی که درست بود از اونروز هیچ ویزا ندادن الان هم همینطوره نباید سرزنش بکنیم که چرا گفته ماییم که اینجا باید با واقعیت تلخ کنار بیایم اینجا تاپیک اطلاع رسانیه چه خبر خوب چه بد فعلا اوضاع افتضاحه فقط باید ببینیم چی پیش میاد
دوست عزيز، دستشون درد نكنه اطلاع رساني كردند، كسي هم با اين موضوع مشكل نداره، اما ايشون اومدند گفتند با رفتيم اونجا و .... بدون يك امضا و يا خلاصه اي از اطلاعات كيسشون، پس اين اطلاع رساني تقريبا به درد هيچ كي نمي خوره
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: USA2014 ، reasonable ، نیلان ، H Pier ، soli asali ، mizan ، قصه گو ، nedaba
[/quote]

dear enquirer

Smile)
[/quote]

کدو سفارت بودید؟ آخرین بار که ایمیل فرستادید کی بود. اگه ممکن حدود کیس و زمان مصاحبه رو هم بنویسید
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
معنی pending براساس لغتنامه

adjective
awaiting decision or settlement

an example: nine cases were still pending
synonyms: unresolved, undecided, unsettled, awaiting decision/action, undetermined, open
تشکر کنندگان: reasonable ، nasim ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، afsaneha ، قصه گو ، sia 1306 ، nedaba
دوستان سلام! چه خبر!!!! وضعیت چطوره؟ به نظر من همه چی نرماله نگران نباشید!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: reasonable ، Sara_lphmkf ، nasim ، medexk ، pari pari ، soli asali ، sonyz2 ، mizan ، قصه گو ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 17:55)p.arsa نوشته:  دوستان سلام! چه خبر!!!! وضعیت چطوره؟ به نظر من همه چی نرماله نگران نباشید!

دوست عزیز شما که از چیزی خبر ندارید از کجا می گید همه چی آرومه Wink
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nasim ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان