موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ....دیروز من که دیگه قاطی کردم و یک ایمیل با کلمات متفاوت به ایروان فرستادم ، اما آنها هم از رو نرفتند و خجالت نکشیدن و همون جواب تکراری را فرستادند :
Hello dear consular officer ;
would you be nice enough to inform us ( Iranian winner2014 with administrative processing ) what are you doing ???? we are nearing September and now more than 50 days you have not announced any case number..!!!!!! و جواب اونها :
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
هر دو سه روز یکبار داریم آپدیت می شیم خب این معنیش اینه که کسی داره روی پرونده ها کار می کنه دیگه.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
ای کسانی که ایمان آورده اید
شما را به خدا به کسانی که نیاورده اند کاری نداشته باشید.
و بالعکس.
آقایون، خانم ها، توی دنیا هرکسی باید حق داشته باشه زنده باد مارا مرده باد و مرده باد مارا زنده باد بگوید.
شرمنده خیلی ادبی/همینطوری شد. (*_^)
پاینده باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
این بنده خدا از ایروان هدفش ازار دادن ما که نبوده بنده خدا اطلاع رسانی درست کرده دلیل نمیشه چون خبرش خوشایند نبوده دروغ گفته باشه دو ماه پیش هم اون خانم اطلاع داد و ما نخواستیم که باور کنیم در صورتی که درست بود از اونروز هیچ ویزا ندادن الان هم همینطوره نباید سرزنش بکنیم که چرا گفته ماییم که اینجا باید با واقعیت تلخ کنار بیایم اینجا تاپیک اطلاع رسانیه چه خبر خوب چه بد فعلا اوضاع افتضاحه فقط باید ببینیم چی پیش میاد
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 17:09)مارکوپولو نوشته: (2014-08-19 ساعت 16:18)pari1392 نوشته: (2014-08-19 ساعت 16:06)alimomen نوشته: کسانی که قبلا به ابوظبی ایمیل زدن و جواب نگرفتن -لطف کنن دوباره ایمیل بزنن از طریق سایت دیگه ایمیلی که بلافاصله واسشون میومد از طرف سفارت واسشون نمیاد لطفا امتحان کنید ببینم حدسم درسته
مثل این میمونه که ایمیل کسانی رو که کلیر شدن و جوابشونو ندادن گذاشتن تو بلک لیستی چیزی که اگر دوباره ایمیل زدن دیگه ایمیلی به سفارت نیاد(در حد حدسه)
با درود و سپاس
گمان بنده درباره ایروان هم اینچنین است.
دوسعزیز راهنمایی کنید چگونه ایمیل بزنیم که مطمئن شویم
کیس 2014AS4**7
ایروان
میتونه متنش این باشه که ' آیا این تاخیر مربوط به پایان نیافتن پروسه اداریه یا نبود ویزا? '
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 17:34)abbas09 نوشته: این بنده خدا از ایروان هدفش ازار دادن ما که نبوده بنده خدا اطلاع رسانی درست کرده دلیل نمیشه چون خبرش خوشایند نبوده دروغ گفته باشه دو ماه پیش هم اون خانم اطلاع داد و ما نخواستیم که باور کنیم در صورتی که درست بود از اونروز هیچ ویزا ندادن الان هم همینطوره نباید سرزنش بکنیم که چرا گفته ماییم که اینجا باید با واقعیت تلخ کنار بیایم اینجا تاپیک اطلاع رسانیه چه خبر خوب چه بد فعلا اوضاع افتضاحه فقط باید ببینیم چی پیش میاد
دوست عزيز، دستشون درد نكنه اطلاع رساني كردند، كسي هم با اين موضوع مشكل نداره، اما ايشون اومدند گفتند با رفتيم اونجا و .... بدون يك امضا و يا خلاصه اي از اطلاعات كيسشون، پس اين اطلاع رساني تقريبا به درد هيچ كي نمي خوره
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
فکر کنم کیس ما تنها کیسی بوده که فقط با ۳-۴ بار ایمیل زدن جواب ایمیل رو اینطوری دادن:
dear enquirer
your question has been answered several times.
خداییش تا به حال کسی همچین جوابی دریافت کرده؟
)
[/quote]
کدو سفارت بودید؟ آخرین بار که ایمیل فرستادید کی بود. اگه ممکن حدود کیس و زمان مصاحبه رو هم بنویسید
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام! چه خبر!!!! وضعیت چطوره؟ به نظر من همه چی نرماله نگران نباشید!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری