کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان عزيز خانوم مجردي كه سابقه كار نداره چند درصد بدون كليرنس ويزا ميگيره ؟اخه من شنيدم معمولا با اين شرايط همون روز مصاحبه ويزا ميگيرن ؟!؟!؟البته سندهايي كه به نامش هست رو اعلام نكرده و در ضمن تو يه شركت براش بيمه رد ميشه كه اونم اعلام نكرده !!!اين مخفي كاريها ممكنه مشكلساز بشه ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali
سلام دوستان. من امروز مصاحبه ام بود صبح اتاق 11 مصاحبه کننده به من گفت شما مدارک تون کامله اما شما باید روزهای جمعه هر هفته سایت را چک کنید و جون تعطیل رسمی تو ارمنستان بود من نتونسته بود مدارک مدیکال بگیرم بهم برگ ابی داد و گفت برو مدیکال بگیر و بینداز داخل صندوق جلوی درب و من هم رفتم مدیکال را گرفتم بردم سفارت و اونجا اون زنه پاسپورت و میکال را ازم گرفت وشماره تلفن من به اونها گفتم به من برگه ابی داده سر گنسول اما اونها توجه نکردن و انراختم تو اون صندوق و گفت سه تا پنج روز کاری ما زنگ میزنیم من حالا ۰جیکار کنم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، ojee ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-01-29 ساعت 16:27)Tara55 نوشته:  دوستان عزيز دختر خانوم مجردي كه سابقه كار نداره و فوق ليسانس شيميه چند درصد بدون كليرنس ويزا ميگيره ؟اخه من شنيدم معمولا با اين شرايط همون روز مصاحبه ويزا ميگيرن ؟!؟!؟البته سندهايي كه به نامش هست رو اعلام نكرده و در ضمن تو يه شركت پيمانكاري براش بيمه رد ميشه كه اونم اعلام نكرده !!!اين مخفي كاريها ممكنه مشكلساز بشه ؟؟؟؟

دوست عزیز تا اونجا که من شنیدم و دیدم تحصلات بالا کلیرنس می خورن. من خودمم مث تو ام ولی سابقه کار داشتم..
به نظر من با سیستمی که آمریکا داره خیلی راحت همه زیر و زبر آدمو درمیاره پس بهتره همه چیزو راست گفت
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: soli asali ، ojee ، pari pariaaa
سلام از من هم 50 زوز شد .

موقعی که افیسر برگه ها رو بهمون داد به زبون شیرین فارسی گفت مبارکتون باشه !
به نظر شما دلم امن باشه ؟
(2014-01-29 ساعت 16:35)wahid64 نوشته:  سلام از من هم 50 زوز شد .

دوست عزیز اگه فضولی نباشه، چرا تو منتظر سرا نیستید؟
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، NIKKI ، قصه گو
(2014-01-29 ساعت 16:47)خسته از وطن نوشته:  
(2014-01-29 ساعت 16:35)wahid64 نوشته:  سلام از من هم 50 زوز شد .

دوست عزیز اگه فضولی نباشه، چرا تو منتظر سرا نیستید؟

لطفا لینک بدین
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
دوستان منتظرسرایی
با توجه به انجماد پرونده هایمان اگر صلاح میدانید همه به این آدرس یک نامه بنویسیم. شاید فریاد رسی بود.
ارادتمند
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، kage.omid ، الدورادو ، pari pariaaa ، میما
(2014-01-29 ساعت 16:30)alitab نوشته:  سلام دوستان. من امروز مصاحبه ام بود صبح اتاق 11 مصاحبه کننده به من گفت شما مدارک تون کامله اما شما باید روزهای جمعه هر هفته سایت را چک کنید و جون تعطیل رسمی تو ارمنستان بود من نتونسته بود مدارک مدیکال بگیرم بهم برگ ابی داد و گفت برو مدیکال بگیر و بینداز داخل صندوق جلوی درب و من هم رفتم مدیکال را گرفتم بردم سفارت و اونجا اون زنه پاسپورت و میکال را ازم گرفت وشماره تلفن من به اونها گفتم به من برگه ابی داده سر گنسول اما اونها توجه نکردن و انراختم تو اون صندوق و گفت سه تا پنج روز کاری ما زنگ میزنیم من حالا ۰جیکار کنم

دوست عزیز به شما کلیرینس خورده چون اگر نخورده بود خود آفیسر پاسپورتتون رو نگه میداشت و می گفت مدیکال رو بیارین! حالا چرا شما پاسپورت رو دادین و اونا هم گرفتن عجیبه و جای سوال داره به نظرم حتما ایمیل بزنید به سفارت و پیگیری کنید که وضعیتتون چی میشه و ایا قراره بهتون ویزا بدن یا نه چون آفیسر گفته سایت رو چک کنید و از اونطرف پاسپورت شما رو گرفتن!!! ممکنه شما چند روز بمونید بعد متوجه بشن اشتباهی پاسپورتتون رو گرفتن که باعث میشه شما بیخود بی جهت هزینه اقامت بدین، البته امیدوارم برعکس باشه و بهتون ویزا بدن....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
اگه مبشه منم تو منتظر سرا اضافه کنید

4 دسامبر ابوظبی مصاحبه داشتم کیسم 18xx هست
ممنون ..

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه

تشکر کنندگان: soli asali ، میما ، خسته از وطن ، ojee ، قصه گو ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-01-29 ساعت 16:27)Tara55 نوشته:  دوستان عزيز خانوم مجردي كه سابقه كار نداره چند درصد بدون كليرنس ويزا ميگيره ؟اخه من شنيدم معمولا با اين شرايط همون روز مصاحبه ويزا ميگيرن ؟!؟!؟البته سندهايي كه به نامش هست رو اعلام نكرده و در ضمن تو يه شركت براش بيمه رد ميشه كه اونم اعلام نكرده !!!اين مخفي كاريها ممكنه مشكلساز بشه ؟؟؟؟

دوست عزيز منم شرايط شما رو داشتم ولى با سابقه كار و كلير خوردم ....
تشکر کنندگان: soli asali ، ojee ، قصه گو ، sksara
(2014-01-29 ساعت 16:30)alitab نوشته:  سلام دوستان. من امروز مصاحبه ام بود صبح اتاق 11 مصاحبه کننده به من گفت شما مدارک تون کامله اما شما باید روزهای جمعه هر هفته سایت را چک کنید و جون تعطیل رسمی تو ارمنستان بود من نتونسته بود مدارک مدیکال بگیرم بهم برگ ابی داد و گفت برو مدیکال بگیر و بینداز داخل صندوق جلوی درب و من هم رفتم مدیکال را گرفتم بردم سفارت و اونجا اون زنه پاسپورت و میکال را ازم گرفت وشماره تلفن من به اونها گفتم به من برگه ابی داده سر گنسول اما اونها توجه نکردن و انراختم تو اون صندوق و گفت سه تا پنج روز کاری ما زنگ میزنیم من حالا ۰جیکار کنم

سلام. ما هم چون من 3 روز قبل از مصاحبه امتحان مهمی در ایران داشتم بعد از مصاحبه آزمایشات پزشکی رو انجام دادیم. البته از قبل با سفارت هماهنگ کرده بودم. وقتی که دو روز بعد از مصاحبه رفتیم مدارک پزشکی رو بدیم پاسپورتامون رو ازمون گرفتم که من به خانمه کنم که ما باید AP بگذرونیم و پاسپورتهارو باید بهمون برگردونین اونم زنگ زد به یه نفر اسم و مشخصات من و شوهرم رو داد و وقتی مطمن شد بهمون پاسپورت هارو برگردوند. الانم اصلا نگرانی نداره، بهشون ایمیل بزنین و ازشون بپرسین. من خودم روز مصاحبه اصل مدرک لیسانس و فوق لیسانسمو نگه داشتن که وقتی برگشتم هتل متوجه شدم بهم برنگردوندن همون شب ایمیل زدم بهشون گفتم اوناهم گفتن جمعه س 2 بعد ازظهر برم سفارت بگیرمشون.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
تشکر کنندگان: alitab ، tabrizi ، soli asali ، محبت ، ojee ، قصه گو ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، taleghani ، pari pariaaa ، mohamad92 ، nedaba
سلام دوستان عزیز
من که الان 120 روزه از مصاحبمون گذشته 5 شنبه پیش یه ایمیل زدم به سفارت آنکارا اما تا حالا هیچ جوابی ندادن آپدیت هم نشدیم. کسی میتونه راهنمایی کنه باید به چه آدرسی ایمیل زد؟
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، قصه گو ، الدورادو ، pari pariaaa ، mohamad92

پست موقت
دوست عزیز همین بلا رو اون خانم محافظ می خواست سر ما هم بیاره که سریع متوجه شدم و بهش فهموندم که بابا واسه گرفتن ویزا نیومدم که پاس رو هم توی صندوق بندازم فقط مدیکال رو که نقص مدرک خورده بودم روز قبلش و افیسر گفته بود بیار میخوام توی صندوق دم درب سفارت بندازم که خانمه تازه متوجه شد و فقط پاکت مدیکال رو انداخت توی صندوق
نگران نباش شما هم سریعا مراجعه کنید سفارت و بهشون این موضوع را بفهمونید و پاسپورت را تحویل بگیرید چون کلیرنس خوردید و فعلا تا کلیر شدن نیازی به پاس شما ندارند..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kage.omid ، محبت ، aghaghia ، alitab ، ojee ، قصه گو ، soli asali ، azadeh2014 ، mohamad92 ، pari pariaaa ، Prometheus ، nedaba
(2014-01-29 ساعت 17:47)byazdani نوشته:  سلام دوستان عزیز
من که الان 120 روزه از مصاحبمون گذشته 5 شنبه پیش یه ایمیل زدم به سفارت آنکارا اما تا حالا هیچ جوابی ندادن آپدیت هم نشدیم. کسی میتونه راهنمایی کنه باید به چه آدرسی ایمیل زد؟
ممنون

دوست خوبم
لطفا اطلاعاتتون رو به خانم زری وحدتی بدید تا در لیست برنده های ۲۰۱۴ عضو مهاجرسرا مشخصات شما رو هم ثبت کنن. سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیت می کنم.

ورود به پروفایل خانم وحدتی برای ارسال پیام مشخصات
تشکر کنندگان: meisam14 ، soli asali ، mohamad92
این اپدیت که میگید یعتی چی ؟

من از همون اول این پیغام برام میاد .

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان