کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-01-29 ساعت 19:21)wahid64 نوشته:  این اپدیت که میگید یعتی چی ؟

من از همون اول این پیغام برام میاد .

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

آپدیت مربوط به سایت CEAC هست که می تونید با دادن شماره کیس نامبرتون بدون صفرهای وسط از آخرین وضعیت بروز رسانی مطلع بشین ضمن اینکه بهتره اطلاعاتتون رو برای دوست گرامی مون Soli Asali ارسال کنین ایشون مسئول سایت منتظر سرا هستن
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، meisam14
(2014-01-29 ساعت 17:47)byazdani نوشته:  سلام دوستان عزیز
من که الان 120 روزه از مصاحبمون گذشته 5 شنبه پیش یه ایمیل زدم به سفارت آنکارا اما تا حالا هیچ جوابی ندادن آپدیت هم نشدیم. کسی میتونه راهنمایی کنه باید به چه آدرسی ایمیل زد؟
ممنون
پیشکسوت کلیرنسایی های امسال: byazdani گرامی
امروز 120 روزه شدید ...شما تا الان اسوه صبر هستید Big Grin. امیدوارم هر چه زوددددددتر کلیر بشیدSmileTongueSmile
تشکر کنندگان: pari pari ، ojee ، قصه گو ، tenese ، soli asali ، abloom_ma ، NIKKI ، الدورادو ، godot ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa
سلام به همه دوستان،
راستش یه گله از بعضی از دوستان دارم! چرا به سوالاتی که مربوط به تاپیک نیست جواب میدین!!!!؟ این تاپیک همینطوری هم تاپیک فعالی هست و پست های زیادی رد و بدل میشه، پس لطفا به سوال های غیر مرتبط پاسخ ندین و یا خیلی دوست دارین پاسخ بدین توی پیام خصوصی بهشون جواب بدین، من معمولا اینطور سوالات رو که میبینم اصل سوالات رو حذف میکنم ولی جواب ها رو باقی میذارم ولی از این به بعد پست دوستانی هم که جواب دادن عدم تایید میشه، ممنون از توجهتون و با آرزوی کلیر شدن دوستان Rolleyes
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-01-29 ساعت 16:27)Tara55 نوشته:  دوستان عزيز خانوم مجردي كه سابقه كار نداره چند درصد بدون كليرنس ويزا ميگيره ؟اخه من شنيدم معمولا با اين شرايط همون روز مصاحبه ويزا ميگيرن ؟!؟!؟البته سندهايي كه به نامش هست رو اعلام نكرده و در ضمن تو يه شركت براش بيمه رد ميشه كه اونم اعلام نكرده !!!اين مخفي كاريها ممكنه مشكلساز بشه ؟؟؟؟

سلام
تا جایی که من دیدم خانم های مجرد رو یکضرب میدن Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، mohamad92 ، Sara_lphmkf ، ali3875
سلام به تمام دوستان عزیزم

به نظر من پروسه کلیرنس خوردن اصلا این جور نیست که بعضی از دوستان عزیزم میگن .
حداقل چون با چشمای خودم دیدم اینو میگم.

تو مصاحبه ما برگ ابی ما از قبل اماده بود و فقط چند تا سوال ساده ........ همین .
قبل از مصاحبه ما هم چند نفر یکضرب گرفتن که اونها هم دقیقا به همین شکل برگ یکضربشون اماده روی میز بود که فقط امدن قسم خوردن 3-4 تا سوال متداول و بعد هم ...... ( ویزای شما اماده ست )

من معتقدم که از زمانی که KCC فرم شما به دستش میرسه یک سری مراحل اداری رو میگذرونه و وقتی برای سفارت مربوطه ارسال میکنه روند اداری پرونده جدی تر میشه .

و اینکه وقتی نامه دوم رو میفرستن کاملا پرونده شما چک و خونده شده و همون موقع مشخص شده که شما باید یکضرب بگیرید یا کلیرنس بخورید .
به نظر من روز مصاحبه برای دیدن افراد کیس و تایید گرفتن رسمی از خود اشخاص هست که چیزهایی که در فرمها ذکر کردید درست باشه .
به همین دلیل هم قسم میخورید و پایین برگه رو امضا میکنید .

باز هم معتقدم که این یک روند نرمال هستش ولی خوب ی کم طولانی که بعضی وقتها باعث ناامیدی دوستان میشه که من حق میدم که خسته کنندست اما اگه منصف باشیم فکر کنم باید به انها هم حق بدیم که نگران امنیت کشورشون باشن .

به هر حال امیدوارم همه دوستان عزیزم این مرحله رو هم پشت سر بزارن و دعای خیرشون رو از ما هم دریغ نکنن .
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
(2014-01-29 ساعت 21:57)Good Luck نوشته:  سلام به تمام دوستان عزیزم

به نظر من پروسه کلیرنس خوردن اصلا این جور نیست که بعضی از دوستان عزیزم میگن .
حداقل چون با چشمای خودم دیدم اینو میگم.

تو مصاحبه ما برگ ابی ما از قبل اماده بود و فقط چند تا سوال ساده ........ همین .
قبل از مصاحبه ما هم چند نفر یکضرب گرفتن که اونها هم دقیقا به همین شکل برگ یکضربشون اماده روی میز بود که فقط امدن قسم خوردن 3-4 تا سوال متداول و بعد هم ...... ( ویزای شما اماده ست )

من معتقدم که از زمانی که KCC فرم شما به دستش میرسه یک سری مراحل اداری رو میگذرونه و وقتی برای سفارت مربوطه ارسال میکنه روند اداری پرونده جدی تر میشه .

و اینکه وقتی نامه دوم رو میفرستن کاملا پرونده شما چک و خونده شده و همون موقع مشخص شده که شما باید یکضرب بگیرید یا کلیرنس بخورید .
به نظر من روز مصاحبه برای دیدن افراد کیس و تایید گرفتن رسمی از خود اشخاص هست که چیزهایی که در فرمها ذکر کردید درست باشه .
به همین دلیل هم قسم میخورید و پایین برگه رو امضا میکنید .

باز هم معتقدم که این یک روند نرمال هستش ولی خوب ی کم طولانی که بعضی وقتها باعث ناامیدی دوستان میشه که من حق میدم که خسته کنندست اما اگه منصف باشیم فکر کنم باید به انها هم حق بدیم که نگران امنیت کشورشون باشن .

به هر حال امیدوارم همه دوستان عزیزم این مرحله رو هم پشت سر بزارن و دعای خیرشون رو از ما هم دریغ نکنن .

ضمن تایید صحبت های دوست گلم

من هم اشاره کنم به اینکه با توجه به حساسیت و وسواس کاری که دارم همون روزای اول شروع کردم به زیر و رو کردن این سایت و هر چی به دستم رسید رو خوندم.

به استناد مجموعه اطلاعاتی که از مهاجرسرا دستگیرم شده عرض می کنم (شما هم لطفا نظر بدید):

مراحل اداری بطور رسمی از زمان کارنت شدن پرونده ها شروع می شه و به قول سفارتها برای ما ایرانی ها (همیشه و همه جا خوش شانس!) حدود ۶ ماه طول می کشه. ۲ ماه معمولا بین کارنتی و مصاحبه و ۴ ماه هم بعد مصاحبه.

البته یک زمان دقیق مشخص و همه شمول نداره. می تونه چیزی بین ۲ ماه و x ماه حداکثر تا پایان سال کاری (آخر ماه سپتامبر) باشه.

من فکر می کنم در ۲ ماه اول (فاصله بین کارنت و مصاحبه) یک بررسی اولیه در اداره مرکزی صورت می گیره و نتیجه از ۴ حالت خارج نیست:
۱ - پذیرش قطعی و صدور ویزای یکضرب
۲ - نیاز به بررسی بیشتر (توسط اداره مرکزی)
۳ - نیاز به بررسی بیشتر (توسط اداره مرکزی) + رفع ابهامات و نواقص احتمالی (سوالات افسر سفارت و درخواست های او)
۴ - رد درخواست و عدم پذیرش
انرژی مثبت امروز 30ژانویه واسه همگی دوستان عزیز امیدوارم که بزودی خبرهای خوبی را بشنویم و به امید خدا شاهد کلیر شدن تمامی دوستان باشیم

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/align]
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
سلام دوستان
صبح روز پنج شنبه تون بخیر و شادی. با امید به اینکه امروز هر سه سفارت تکلیف کیسهای لاتری منتظر رو روشن کنن با اجازه همگی انرژی منفجر کننده مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت رو من میفرستم.به امید پاک شدن همه.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
دوستان عزیز سلام اصلا نگران نباشید هنوز خیلی وقت هست و به احتمال زیاد کلیر شدن دوستان در ماههای اخر هست.چون سفارت ها درگیر پرونده های خانوادگی و دانشجویی هستند.پروسه کلیر اونها از بچه های لاتاری خیلی بیشتر هست.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: alitab ، 5ina ، soli asali ، pari pari ، behfaza ، میما ، masuodrh ، pari pariaaa
سلام دوستان، آیا کسی از بچه های سفارت ایروان هست که کلیر بشه؟
.
.
.
.
.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: soli asali ، Prometheus ، alitab
سلام دوستان گرامي
من توي سايت سيس آپديت شدم
هفته بعد تازه مصاحبه دارم
يعني اينا پرونده ما رو قبلش چك مي كنن؟؟؟
تشکر کنندگان: میما ، jojo_hami ، pari pari ، poem ، قصه گو
(2014-01-30 ساعت 14:33)Prometheus نوشته:  سلام دوستان گرامي
بله. ایمیلت رو چک کن ببین مدارک لازم برای مصاحبه رو نفرستادن. یک بار وقتی اون ایمیل رو می فرستن سیس آپدیت میشه.
تشکر کنندگان: Prometheus ، amin arefi ، ffrfar ، pari pariaaa ، aghaghia ، artam2 ، گل نهال ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-01-30 ساعت 14:37)Saeedv13 نوشته:  
بله. ایمیلت رو چک کن ببین مدارک لازم برای مصاحبه رو نفرستادن. یک بار وقتی اون ایمیل رو می فرستن سیس آپدیت میشه.
نه متاسفانه چيزي نفرستادن
اين خبر بده يا خوب؟
تا حالا كسي بوده قبل مصاحبه آپديت شه؟
تشکر کنندگان: jojo_hami ، Saeedv13 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
سلام بر دوستان عزیز منتظر
مثل اینکه این 22 ژانویه برای بچه هائی که تو آنکارا مصاحبه شده اند یه نحسی داره.ولی ما همهمون امید به خداست و حتما یه زودس خبرهای خوبی میشنویم.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali
(2014-01-30 ساعت 14:50)Prometheus نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 14:37)Saeedv13 نوشته:  
نه متاسفانه چيزي نفرستادن
اين خبر بده يا خوب؟
تا حالا كسي بوده قبل مصاحبه آپديت شه؟

ما مارچ مصاحبه داریم،اول که سیس کیسمونو شناخت، آپدیت بود : 24ژانویه،3 روز بعد از نامه ی دوم، الان امروز 30ژانویه دوباره آپدیت شده!!! (راستی هر دفه آپدیت میشه آپدیت قبلی دیگه تو صفحه نمیاد،نه؟)
همانا ما الان دچار ؟؟؟؟؟؟؟؟ شده ایم! چرا چنین است؟ دو بار قبل مصاحبه آخه؟!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: jojo_hami ، Prometheus ، soli asali ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان