موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام دوستان عزیزم
به نظر من پروسه کلیرنس خوردن اصلا این جور نیست که بعضی از دوستان عزیزم میگن .
حداقل چون با چشمای خودم دیدم اینو میگم.
تو مصاحبه ما برگ ابی ما از قبل اماده بود و فقط چند تا سوال ساده ........ همین .
قبل از مصاحبه ما هم چند نفر یکضرب گرفتن که اونها هم دقیقا به همین شکل برگ یکضربشون اماده روی میز بود که فقط امدن قسم خوردن 3-4 تا سوال متداول و بعد هم ...... ( ویزای شما اماده ست )
من معتقدم که از زمانی که KCC فرم شما به دستش میرسه یک سری مراحل اداری رو میگذرونه و وقتی برای سفارت مربوطه ارسال میکنه روند اداری پرونده جدی تر میشه .
و اینکه وقتی نامه دوم رو میفرستن کاملا پرونده شما چک و خونده شده و همون موقع مشخص شده که شما باید یکضرب بگیرید یا کلیرنس بخورید .
به نظر من روز مصاحبه برای دیدن افراد کیس و تایید گرفتن رسمی از خود اشخاص هست که چیزهایی که در فرمها ذکر کردید درست باشه .
به همین دلیل هم قسم میخورید و پایین برگه رو امضا میکنید .
باز هم معتقدم که این یک روند نرمال هستش ولی خوب ی کم طولانی که بعضی وقتها باعث ناامیدی دوستان میشه که من حق میدم که خسته کنندست اما اگه منصف باشیم فکر کنم باید به انها هم حق بدیم که نگران امنیت کشورشون باشن .
به هر حال امیدوارم همه دوستان عزیزم این مرحله رو هم پشت سر بزارن و دعای خیرشون رو از ما هم دریغ نکنن .
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-30 ساعت 08:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-30 ساعت 08:17 توسط ali1220.)
انرژی مثبت امروز 30ژانویه واسه همگی دوستان عزیز امیدوارم که بزودی خبرهای خوبی را بشنویم و به امید خدا شاهد کلیر شدن تمامی دوستان باشیم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++[/align]
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
صبح روز پنج شنبه تون بخیر و شادی. با امید به اینکه امروز هر سه سفارت تکلیف کیسهای لاتری منتظر رو روشن کنن با اجازه همگی انرژی منفجر کننده مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت مثبت رو من میفرستم.به امید پاک شدن همه.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
lموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام اصلا نگران نباشید هنوز خیلی وقت هست و به احتمال زیاد کلیر شدن دوستان در ماههای اخر هست.چون سفارت ها درگیر پرونده های خانوادگی و دانشجویی هستند.پروسه کلیر اونها از بچه های لاتاری خیلی بیشتر هست.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، آیا کسی از بچه های سفارت ایروان هست که کلیر بشه؟
.
.
.
.
.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد 135 روز کلیر#
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامي
من توي سايت سيس آپديت شدم
هفته بعد تازه مصاحبه دارم
يعني اينا پرونده ما رو قبلش چك مي كنن؟؟؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز منتظر
مثل اینکه این 22 ژانویه برای بچه هائی که تو آنکارا مصاحبه شده اند یه نحسی داره.ولی ما همهمون امید به خداست و حتما یه زودس خبرهای خوبی میشنویم.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-30 ساعت 14:50)Prometheus نوشته: (2014-01-30 ساعت 14:37)Saeedv13 نوشته: (2014-01-30 ساعت 14:33)Prometheus نوشته: سلام دوستان گرامي
من توي سايت سيس آپديت شدم
هفته بعد تازه مصاحبه دارم
يعني اينا پرونده ما رو قبلش چك مي كنن؟؟؟
بله. ایمیلت رو چک کن ببین مدارک لازم برای مصاحبه رو نفرستادن. یک بار وقتی اون ایمیل رو می فرستن سیس آپدیت میشه.
نه متاسفانه چيزي نفرستادن
اين خبر بده يا خوب؟
تا حالا كسي بوده قبل مصاحبه آپديت شه؟
ما مارچ مصاحبه داریم،اول که سیس کیسمونو شناخت، آپدیت بود : 24ژانویه،3 روز بعد از نامه ی دوم، الان امروز 30ژانویه دوباره آپدیت شده!!! (راستی هر دفه آپدیت میشه آپدیت قبلی دیگه تو صفحه نمیاد،نه؟)
همانا ما الان دچار ؟؟؟؟؟؟؟؟ شده ایم! چرا چنین است؟ دو بار قبل مصاحبه آخه؟!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری