کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-01-30 ساعت 17:27)jojo_hami نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 16:18)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 14:50)Prometheus نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 14:37)Saeedv13 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 14:33)Prometheus نوشته:  سلام دوستان گرامي
من توي سايت سيس آپديت شدم
هفته بعد تازه مصاحبه دارم
يعني اينا پرونده ما رو قبلش چك مي كنن؟؟؟
بله. ایمیلت رو چک کن ببین مدارک لازم برای مصاحبه رو نفرستادن. یک بار وقتی اون ایمیل رو می فرستن سیس آپدیت میشه.
نه متاسفانه چيزي نفرستادن
اين خبر بده يا خوب؟
تا حالا كسي بوده قبل مصاحبه آپديت شه؟

ما مارچ مصاحبه داریم،اول که سیس کیسمونو شناخت، آپدیت بود : 24ژانویه،3 روز بعد از نامه ی دوم، الان امروز 30ژانویه دوباره آپدیت شده!!! (راستی هر دفه آپدیت میشه آپدیت قبلی دیگه تو صفحه نمیاد،نه؟)
همانا ما الان دچار ؟؟؟؟؟؟؟؟ شده ایم! چرا چنین است؟ دو بار قبل مصاحبه آخه؟!
دوستان گرامی و مدیران سایت. لطفا اگر کسی جواب این سوال غامض را میدونه جواب بده. منم هنوز مصاحبه نرفته آپدیت شدم. آخه چرا؟ نکنه میخوان اونجا بلایی سرمون بیارن؟!!!

نترس عزیز من هیچ مشکلی وجود نداره
داستان آپدیت شدن اینه که هر کسی دسترسی به پرونده شما پیدا کنه تاریخ آخرین دسترسی به این پرونده ثبت میشه و این رو ما بعنوان آپدیت میشناسیم. این آپدیت ممکنه در اثر خوانده شدن پرونده شما باشه و یا اضافه کردن مطلبی به اون
قبل از اینکه شما به مصاحبه برید پرونده شما تشکیل میشه و فرم ها و مطالبی رو که فرستاده اید در اون قرار میگیره و احتمالا قبل از مصاحبه بررسی هایی هم روی اون انجام میشه و حتی تصمیماتی هم در رابطه با اینکه کلیرنس شامل حالتون بشه یا نشه گرفته میشه و در روز مصاحبه شما حضور فیزیکی در سفارت پیدا میکنید صرفا بخاطر مطابقت عکستون با قیافتون و گرفتن امضا و قسم خوردن و این جور مسایل.
آپدیت شدن شما یک امر طبیعیه و هیچ نکته خوب یا بدی رو نمیشه ازش استنباط کرد روتینی هست که برای همه وجود داره
انشااله وقتی مصاحبه شدید اونوقت هست که آپدیت شدن های شما براتون خیلی مهم میشه و مثل ما روزی ۱۰ بار چک میکنید به امید اینکه یک اپدیت داشته باشید که نشون بده روی پرونده شما داره کار میشه و دریغ از یکی از این آپدیت ها مطمئنا قبل از مصاحبه وقتی مدارکتون رو برای سفارت پست میکنید و مدارکتون به پروندتون الحاق میشه هم باز هم یک یا چند آپدیت رو خواهید داشت
نگران نباشید همه چیز طبیعیه
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: aaraam ، امین 13 ، pari pariaaa ، jojo_hami ، soli asali ، aghaghia ، amin arefi
قابل توجه دوستان که ایروان مصاحبه شدند :
جواب ایمیل بنده به سفارت در رابطه با مدت زمان اعتبار ویزا
دوستان متاسفانه هزینه یک سفر دیگه به ارمنستان واسه مدیکال مجدد رو بایستی متقبل بشیم Sad

The immigrant visa is generally valid for 6 months (starting from the date of issuance). However the visas are limited per medical exam (valid for 6 months). After the completion of your administrative processing if you wish to receive a full validity visa you will need to redo your exams in Yerevan

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-01-30 ساعت 17:48)پائیز نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 17:27)jojo_hami نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 16:18)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 14:50)Prometheus نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 14:37)Saeedv13 نوشته:  بله. ایمیلت رو چک کن ببین مدارک لازم برای مصاحبه رو نفرستادن. یک بار وقتی اون ایمیل رو می فرستن سیس آپدیت میشه.
نه متاسفانه چيزي نفرستادن
اين خبر بده يا خوب؟
تا حالا كسي بوده قبل مصاحبه آپديت شه؟

ما مارچ مصاحبه داریم،اول که سیس کیسمونو شناخت، آپدیت بود : 24ژانویه،3 روز بعد از نامه ی دوم، الان امروز 30ژانویه دوباره آپدیت شده!!! (راستی هر دفه آپدیت میشه آپدیت قبلی دیگه تو صفحه نمیاد،نه؟)
همانا ما الان دچار ؟؟؟؟؟؟؟؟ شده ایم! چرا چنین است؟ دو بار قبل مصاحبه آخه؟!
دوستان گرامی و مدیران سایت. لطفا اگر کسی جواب این سوال غامض را میدونه جواب بده. منم هنوز مصاحبه نرفته آپدیت شدم. آخه چرا؟ نکنه میخوان اونجا بلایی سرمون بیارن؟!!!

نترس عزیز من هیچ مشکلی وجود نداره
داستان آپدیت شدن اینه که هر کسی دسترسی به پرونده شما پیدا کنه تاریخ آخرین دسترسی به این پرونده ثبت میشه و این رو ما بعنوان آپدیت میشناسیم. این آپدیت ممکنه در اثر خوانده شدن پرونده شما باشه و یا اضافه کردن مطلبی به اون
قبل از اینکه شما به مصاحبه برید پرونده شما تشکیل میشه و فرم ها و مطالبی رو که فرستاده اید در اون قرار میگیره و احتمالا قبل از مصاحبه بررسی هایی هم روی اون انجام میشه و حتی تصمیماتی هم در رابطه با اینکه کلیرنس شامل حالتون بشه یا نشه گرفته میشه و در روز مصاحبه شما حضور فیزیکی در سفارت پیدا میکنید صرفا بخاطر مطابقت عکستون با قیافتون و گرفتن امضا و قسم خوردن و این جور مسایل.
آپدیت شدن شما یک امر طبیعیه و هیچ نکته خوب یا بدی رو نمیشه ازش استنباط کرد روتینی هست که برای همه وجود داره
انشااله وقتی مصاحبه شدید اونوقت هست که آپدیت شدن های شما براتون خیلی مهم میشه و مثل ما روزی ۱۰ بار چک میکنید به امید اینکه یک اپدیت داشته باشید که نشون بده روی پرونده شما داره کار میشه و دریغ از یکی از این آپدیت ها مطمئنا قبل از مصاحبه وقتی مدارکتون رو برای سفارت پست میکنید و مدارکتون به پروندتون الحاق میشه هم باز هم یک یا چند آپدیت رو خواهید داشت
نگران نباشید همه چیز طبیعیه
لطفا چند تا از این اپدیتاتونم به ما بدید......Big Grin
تشکر کنندگان: ffrfar ، jojo_hami ، pari pariaaa ، نام کاربری somi ، soli asali
(2014-01-29 ساعت 17:10)saeedshafiee نوشته:  دوستان منتظرسرایی
با توجه به انجماد پرونده هایمان اگر صلاح میدانید همه به این آدرس یک نامه بنویسیم. شاید فریاد رسی بود.
ارادتمند

بله من موافقم
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-30 ساعت 19:18)میما نوشته:  
(2014-01-29 ساعت 17:10)saeedshafiee نوشته:  با توجه به انجماد پرونده هایمان اگر صلاح میدانید همه به این آدرس یک نامه بنویسیم. شاید فریاد رسی بود.
بله من موافقم
در دوماه گذشته نتنها به این آدرس بلکه به آلن ا یر هم نامه دادم، دومی اصلا جواب نداد، اولی هم پاسخ داد با سفارت مربوطه مکاتبه کن !
البته شکی نیست حرکت جمعی همیشه نتیجه موثر تری در پی داره و حق شما هم هست
یادم چند ماه پیش از شما برندگان 2014 در f.b همین سایت برای نظر سنجی دعوت شده بود، پست زدم براتون و لینک دادم، مدیر محترم تالار اعتراض کردند و پست منو هم عدم تائید- موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، میما
(2014-01-30 ساعت 20:22)amjad نوشته:  ...یادم چند ماه پیش از شما برندگان 2014 در f.b همین سایت برای نظر سنجی دعوت شده بود، پست زدم براتون و لینک دادم، مدیر محترم تالار اعتراض کردند و پست منو هم عدم تائید- موفق باشید
امجد احتمال میدم این موردی که گفتی ربطی به مخالفت اون مدیر با این نظر سنجی که من نمی دونم در مورد چی بوده نداشته. چون فیض بوق در ایران ف.ی.لتر هست پست هایی که حاوی لینک های این سایت باشن عدم تایید میشن. وگرنه خیلی از مدیرها در فیض بوق عضوند و پای ثابت صفخات مهاجرتی هستند که بقیه کاربرهای مهاجرسرا در اونها پست میذارن.
دوستان چقدر دور خودتون میچرخید!Big Grin

کل سوالات تو ۲۰ صفحه اول این تاپیک پاسخ داده شده و باز هم همه سوالات تکراری و کار های عجیب غریب میکنند که فقط نتیجش عصبی شدن و افزایش استرسه!
تمرین فکر نکردن کنید!!! ۲ روز اولش سخته بعد میبینید کلا فراموش میکنید که لاتاری برنده شدید

ایمیل زدن هیچ فایده ای نداره...واسه چی هی ایمیل میزنید به سفارت!::O من اطیمان دارم تاثیر مثبت نداره...ولی شک دارم که تاثیر منفی نداشته باشه!!!

خلاصه که خودتونو عذاب ندید ... این نیز میگذرد!
(2014-01-30 ساعت 21:42)comp نوشته:  دوستان چقدر دور خودتون میچرخید!Big Grin

کل سوالات تو ۲۰ صفحه اول این تاپیک پاسخ داده شده و باز هم همه سوالات تکراری و کار های عجیب غریب میکنند که فقط نتیجش عصبی شدن و افزایش استرسه!
تمرین فکر نکردن کنید!!! ۲ روز اولش سخته بعد میبینید کلا فراموش میکنید که لاتاری برنده شدید

ایمیل زدن هیچ فایده ای نداره...واسه چی هی ایمیل میزنید به سفارت!::O من اطیمان دارم تاثیر مثبت نداره...ولی شک دارم که تاثیر منفی نداشته باشه!!!

خلاصه که خودتونو عذاب ندید ... این نیز میگذرد!

ايميل زدن هيچ تاثير منفي نداره, اينو مطمئن باشيد , اينا اصلا مثل ما فکر نميکننکه مثلا اگه ايميل بزني لج کنن يا,, نه اتفاقن هر چقدر آدم پيگير کارش بشه بهتره , نه اينکه زيادي , اما اگه نياز باشه و سوالي دارين مشکلي پيش نمياد براتون ,,,
من خودم اينو تجربه کردم بارها که بهتون ميگم, اينا کلا طرز فکرشون با ما فرق ميکنه,
موفق باشيد
2014AS00002xxx
تشکر کنندگان: farazz ، الدورادو ، kage.omid ، soli asali ، farshadm999 ، mohamad92 ، pari pariaaa ، میما
ما امروز بعد از 98 روز آپدیت شدیم.امیدوارم این آپدیت برای همه دوستان منتظر اتفاق بیفته و خبرهای خوب بزودی بشنویم.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-01-30 ساعت 22:59)sal0811 نوشته:  ما امروز بعد از 98 روز آپدیت شدیم.امیدوارم این آپدیت برای همه دوستان منتظر اتفاق بیفته و خبرهای خوب بزودی بشنویم.
تبریک میگم دوست عزیز ممنون که به اشتراک گذاشتید خبر خیلی خوبی بود

(2014-01-30 ساعت 23:13)پائیز نوشته:  [quote='sal0811' pid='461209' dateline='1391106583']
ما امروز بعد از 98 روز آپدیت شدیم.امیدوارم این آپدیت برای همه دوستان منتظر اتفاق بیفته و خبرهای خوب بزودی بشنویم.
همه افراد کیس آپدیت شدین یا بعضی هاتون
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: sal0811 ، mohamad92 ، feel ، قصه گو ، pari pariaaa ، میما ، farshad varaste ، soli asali ، Sara_lphmkf
سلام بر دوستان عزیز
امروز فقط همسر من که برنده اصلی برای بار پنجم آپدیت شد، ولی من و بچه هام امروز آپدیت نشدیم
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
(2014-01-30 ساعت 23:13)پائیز نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 22:59)sal0811 نوشته:  ما امروز بعد از 98 روز آپدیت شدیم.امیدوارم این آپدیت برای همه دوستان منتظر اتفاق بیفته و خبرهای خوب بزودی بشنویم.

(2014-01-30 ساعت 23:13)پائیز نوشته:  [quote='sal0811' pid='461209' dateline='1391106583']
همه افراد کیس آپدیت شدین یا بعضی هاتون

برنده اصلی 9 نوامبر و همراه 30 ژانویه
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: mohamad92 ، قصه گو ، pari pariaaa ، masuodrh ، soli asali
(2014-01-29 ساعت 20:22)mahdii نوشته:  [quote='Tara55' pid='460915' dateline='1390996627']
دوستان عزيز خانوم مجردي كه سابقه كار نداره چند درصد بدون كليرنس ويزا ميگيره ؟اخه من شنيدم معمولا با اين شرايط همون روز مصاحبه ويزا ميگيرن ؟!؟!؟البته سندهايي كه به نامش هست رو اعلام نكرده و در ضمن تو يه شركت براش بيمه رد ميشه كه اونم اعلام نكرده !!!اين مخفي كاريها ممكنه مشكلساز بشه ؟؟؟؟

سلام
تا جایی که من دیدم خانم های مجرد رو یکضرب میدن Big Grin
[/qote]
د
دوست عزىز شما احتمالا منو ندىدى چون به من نه تنهاکلىرنس خورد بلکه افسر ازم ضامنم خواست
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92 ، قصه گو
ما هم بالاخره شدیم سه رقمی....100 روز.....ولی امید دارم که پاکیمون به اونا ثابت میشه..... فقط.....ما میمونیم و......... عجله........عجله.........عجله ...........از کجا شروع کنم؟.......... کدوم وسیله رو بفروشم؟.....چی ببرم؟......چه کار کنم؟...... دعای مرحله دوم..............خدایا این عجله رو از ما بگیر......عجله کار شیطونه ............. یه کاری کن با دل خوش و بدون عجله راهی بشیم............مثل همه معجزاتت............خدایا............
(2014-01-31 ساعت 11:49)خسته از وطن نوشته:  ما هم بالاخره شدیم سه رقمی....100 روز.....ولی امید دارم که پاکیمون به اونا ثابت میشه..... فقط.....ما میمونیم و......... عجله........عجله.........عجله ...........از کجا شروع کنم؟.......... کدوم وسیله رو بفروشم؟.....چی ببرم؟......چه کار کنم؟...... دعای مرحله دوم..............خدایا این عجله رو از ما بگیر......عجله کار شیطونه ............. یه کاری کن با دل خوش و بدون عجله راهی بشیم............مثل همه معجزاتت............خدایا............

آمین یا رب العالمین
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، meisam14 ، mohamad92 ، reza_top60 ، قصه گو ، soli asali ، mahdii ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان