(2013-10-03 ساعت 02:56)sayeh_m نوشته: عزيزمسایه جان من اطلاع دارم که شما مدیر بودین، ما هم خوشحال میشیم از تجربیات شما استفاده کنیم...ولی نداشتن و یا نبردن ریز نمرات مسئله ای نیست که کسی بخواد پنهونش کنه، اونم واسه ما که رابطه مون از طریق اینترنت هست و کسی در واقع کسی رو نمیشناسه! در ضمن این حرفی که من زدم با مشورت با دیگر مدیران بوده و من ازشون پرسیدم در این مورد، خیلی از دوستان هم بودند که این مدارکی که شما گفتین همراهشون بوده ولی آفیسر ازشون نخواسته و بعد از مدتی براشون ایمیل اومده که این مدرک رو ارائه بدین، توی سفرنامه ها هم دوستان نوشتن که کلی مدرک با خودشون بردن ولی آفیسر حتی بهشون نگاه هم نکرده پس این مسئله ای نیست که دستِ ما باشه، اگر خواست و نداشتیم میشه خودمون رو سرزنش کنیم و همونطور که گفتم این قضیه نداشتن مدرکی که اونا درخواست میکنند نقص مدرک محسوب میشه و شما به هر حال کلیرینس رو خوردین....حالا این چه دلیلی داره که آفیسر اون موقع این مدارک رو درخواست نمیکنه و بعدا ایمیل میزنن رو کسی نمیدونه ولی دلیل نمیشه از همه بخوان، من هم گفتم اگر دوستان براشون سخت نیست ریز نمراتشون رو همراه ببرن، در ضمن ما که به زور به آفیسر نمیتونیم بگیم که ما ریز نمرات یا لیست سفرهامون رو اوردیم ازمون بگیر، اگر خواست ما هم ارائه میدیم... اگر اینطور بود که فرم 9 سوالی رو هم همین الان پر میکردیم با خودمون میبردیم که مبادا بعدا ازمون بخوان! ... دوستان 2013 ای که متاسفانه کلیر نشدند و یا دیر کلیر شدند فکر نمی کنم همشون همچین مشکلی داشتند که این اتفاق افتاد، موضوع تمام شدن ویزا بود، خیلی از دوستان مثل مستر بُن بُن هم کلیرینس طولانی داشتند ولی بالاخره کلیر شدند ویا دوستانی بودند که کلیر شدند ولی خب متاسفانه بهشون ویزا نرسید، دلیل نمیشه این قضیه به هم تعمیم داده بشه!
صحبت ها و راهنمايي هايي كه اينجا ميشه ، همه به خاطر خودتونه و اگرنه كه شخص ميتونه هر كاري دوست داره بكنه . اصلاً ميشه هيچ مدركي هم نبرد .
وقتي ريز نمره همراتون نباشه و اعلام شماره شما در سايت طولاني بشه ، رابطه خاصي بين اين دوبه وجود مياد . در مورد اينكه گفتين يك در هزار اين مدرك رو ميخوان ، متاسفانه بايد بگم كه كاملاً اشتباهه . كساني مثل همسر من كه ريز نمره نداشتن ، يك در هزار بودن . البته كه افيسر اگر اين مدرك رو نداشته باشين ممكنه ازتون نخواد كه ارايه بدين ولي وقتي بعد از ٢ ماه تازه از شما درخواست مدارك ميكنن يعني اينكه يه جايي بايد يه تيك در اين رابطه خورده بشه كه نشده . اگر موقع مصاحبه ازتون بخواد و نداشته باشين بهتون برگه نقص مدرك ميده ولي اگر مثل ما مصاحبه تون تموم شد و هيچ اشاره اي بهش نشد و بعد از چند ماه از طريق ايميل ازتون درخواست شد ، خب ما اين زمان انتظار رو ميگيم كليرنس . شايد اين لفظ عاميانه اش باشه ولي من كلمه ديگه اي براش پيدا نميكنم . مثلاً يكي از بچه ها تو ارمنستان ١٠٠ روزه كلير شد و قبل از اعلام شماره اش در سايت ازش ليست سفرهاي خارجي رو خواسته بودن ، حالا مگه ميشه گفت كه چند روز كليرنسش طول كشيده و چند روز نقص مدركش ؟؟؟؟ . من ماه ها تو تاپيك كليرنس ٢٠١٢ و همينطور تاپيك خودمون بودم و اگر چيزي رو مينويسم از روي تجربه اس . در حقيقت اكثر افرادي كه ٢٠١٣ براي مصاحبه رفتن اين مدرك رو برده بودن . اين افراد شامل كساني كه ديپلم ١١ ساله + فرق ديپلم ، ديپلم ١١ ساله +ليسانس ، ديپلم ١١ ساله + دانشجوي ليسانس ، مقاطع فوق ليسانس و دكترا ميشده . درسته اجباري نيست ولي اگر كسي با خودش نبرد و كليرنسش ٤ ماه طول كشيد و به كمبود ويزا خورد اونوقت ميشه گفت اين كار فراتر از جنبه محكم كاريه . تازه من ميتونم از بچه هايي كه همه ميشناسيم ده ها نفر رو نام ببرم كه حتي با داشتن ديپلم ١٢ ساله + ليسانس ، باز هم ريز نمره برده بودن .
مورد ديگه كه اون هم اجباري نيست ولي براي بچه هاي ٢٠١٣ باعث طولاني تر شدن كليرنس شد ، ليست سفرهاي انجام شده است . يك در هزار هم نبوده و در حقيقت از خيلي از بچه هايي كه پاسپورتهاشون چندين مهر ورود و خروج به كشورهاي مختلف داشته اين ليست رو خواستن ، به خصوص سفارت ارمنستان .
در ضمن مطلب ديگه اي كه بايد به اون اشاره كنم اينه كه من به دليل اينكه در زمان كليرنسم ، مدير سايت هم بودم ، خيلي از بچه ها اتفاقاتي كه براشون ميفتاد و يا ايميل هايي كه براشون ميامد رو اينجا اعلام نميكردن و منم به تصميمشون احترام ميذاشتم و در خصوصي راهنماييشون ميكردم ، براي همين يك كمي امارم از پست هاي موجود در تاپيك كليرنس ٢٠١٣ قوي تره .
موفق باشيد
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا