موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اولا با بیمه ایران در ارتباط نیستن در ثانی من به آفیسر کفتم سابقه کاری ام رو آوردم گفت نمی خواد از بچه های دیگه هم سابقه کاری نخواستن با خودتون ببرید ولی لازم نمیشه در ضمن برای من بیمه هم پرداخت نمیشد ولی اصلا کلید نکردن اینقدر خودتون رو درگیر این مسائل نکنید مصاحبه خیلی راحته بشرطی که زیاد مسائل رو کش و قوس ندهید و کوتاه کوتاه جواب بدهید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من دوستان گلم صداقت و راست گویی زمان مصاحبه خیلی مهمه و به قول user عزیز زیاده گویی برامون دردسر ساز میشه. و بازم به نظر من پیدا کردن مشخصات ما برای Kcc فکر میکنم خیلی راحت باشه و خودتون میتونید با یه تست کوچیک به این مسئله پی ببرید. و اونم اینه که اسم و فامیلیتونو تو google سرچ کنین ببینید چی از آب در میاد؟ حالا این یه سرچ ساده است تو google . حالا ببینید با امکانات خودشون به هر اطلاعاتی میتونن برسن. بامید موفقیت تک تک دوستان گلم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October
تاريخ پی دی:8 2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-04 ساعت 05:57)afs نوشته: (2013-10-03 ساعت 21:06)aghaghia نوشته: [font=Times New Roman]دوستان هم اکنون به یاری سبز شما محتاجیم
دوستانی که مهندس کامپیوتر هستند به ویژه نرم افزار که میتونند در ایجاد منتظرسرا به دوستان 2014 کمک کنند، لطفا اعلام آمادگی کنند، پارسال این کار رو (afs) افشین عزیز انجام دادن که از خود بچه های 2013 هستند، ما هم اگر بخواهیم که منتظرسرا داشته باشیم باید یکی از دوستان 2014 داوطلب این کار بشن وگرنه منتظرسرایی در کار نخواهد بود، پیشاپیش از همکاریتون ممنونم [/font]
دوستان ۲۰۱۴ اگر یک نماینده که به کامپیوتر کمی آشنا باشه معرفی کنید با کمال میل می تونیم برنامه ای که برای منتظرسرا آماده کردیم رو در اختیار شما هم قرار بدیم. تنها چیزی که لازمه وقت گذاشتن، حوصله داشتن، آشنایی با کامپیوتر و البته احساس مسئولیته.
امیدوارم تمام مراحل پیش رو براتون به بهترین شکل ممکن پیش بره.
ببخشید، این منتظرسرا چی هست و چه کمکی میخواین؟
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-04 ساعت 12:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-04 ساعت 12:33 توسط Sam2014.)
(2013-10-04 ساعت 12:09)byazdani نوشته: (2013-10-03 ساعت 19:58)atriana نوشته: (2013-10-03 ساعت 13:33)byazdani نوشته: سلام دوستان عزیز
ما هم روز اول مصاحبه توی آنکارا کلیر خوردیم.جلوی ما یک آقا پسر مجرد به عنوان اولین نفر لاتاری سال 2014 ویزا گرفت. در زمان مصاحبه افیسر صحبتی از فرم نه سوالی که الان 10 سوالی شده نکرد.البته اینم بگم که من و همسرم هر دو فوق لیسانسیم و معمولا طبق تجربه سالهای گذشته برای مدارک تحصیلی فوق و دکتری این فرم ارسال میشه. اما یه روز بعد به ایمیل خانمم که برنده اصلیه خطاب به من فرم را فرستادن که شامل 10 تا سواله. کسی میدونه که این فرم را فقط باید من پر کنم یا همسرم هم باید پر کنه؟
ممنون
با سلام
دوست عزیز امیدوارم هر چه زودتر کلیر شوید. به نظر شما تنها علت کلیرنس خوردنتون مدرک فوق لیسانی می تونسته باشه؟آخه ما دو تا هم فوق داریم.
سلام
در هنگام مصاحبه ما اصلا به این فرم اشاره ای نشد و یه روز بعد برامون ایمیل کردن. من بر اساس تجربه دوستان سال قبل گفتم که چون مدرک ما فوق بود و من هم شاغل هستم فرم 9 سوالی برامون ارسال شد. در مورد کلیر خوردن که بجز افراد مجرد و کسایی که اصلا کار نکردن و سربازی هم نرفتن اصل بر کلیر خوردنه مگر موارد بسیار نادر.
با سلام لطفاً دوستان و پیشکسوتان بفرمایند:
یعنی شاغلین ، متاهل و ... همه کلیر می خورن؟
این دیگه از کجا در اومد!!
لطفاً دوست عزیزمون byazdani بفرمایند اطلاعات رو از کجا استخراج فرمودند.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا امروز اغلب شاغلین در آنکارا کلیرنس خوردن به امید رهایی از این وضعیت
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،من یه سوالی داشتم من مصاحبه رفتم ولی آفیسر نگفت سایت رو چک کنم و گفت حدود ۱ ماه باهاتون تماس میگیریم که پاسپورتاتون رو بیارید برای ویزا، الان هم که ۲ روز گذشته سایت برامون فعال نمیشه.
کیس نامبر: 2014AS...1xxx/ محل مصاحبه: مومبای/ نفرات کیس: ۳ نفر
روزهای خوب خواهند آمد.
اندکی صبر...
به امید موفقیت همه دوستان
سفرنامه
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-04 ساعت 16:00)javadi436 نوشته: دوستان تا امروز اغلب شاغلین در آنکارا کلیرنس خوردن به امید رهایی از این وضعیت
دوستان عزیز
همانطور که از اطلاعات موجود در این سایت پیداست روند کلیرنس بسیار روند پیچیده و غیر قابل پیش بینی است . به باور بنده آمریکا کشوری نیست که دنبال آدم های بیکار بگرده و آنها را جمع کنه!!!
علت کلیرنس خوردن کیس ها یکیش شغل برنده می تونه باشه . در ضمن اغلب دوستان برنده شاغل هستند و به همین دلیله که بیشتر کلیرنس خورده ها را شاغلین تشکیل میدهند.
ممکنه بعداً آمار گرفته بشه و بنظر بیاد تا امروز اغلب لیسانسه ها کلیرنس خوردن یا اغلب اون های که سربازی رفتن...
به قول دوستان و اعضا با سابقه و صد البته پیشکسوتان بزرگوار بهتره خودتون را با این مطالب نگران و خسته نکنید و با انرژی تمام به پیش برید .
با آرزوی ویزای یک ضرب برای همه همقطاران عزیزم و البته شنیدن خبرهای خوش از دوستانی که پیش قراولان کیس های 2014 هستند.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟