موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من هم موافقم..فقط یک نفر مسوولیت هماهنگی رو قبول کنن و زحمتش رو بکشن.. که کار اصولی..کارشناسی..هدفمند باشه که انشاله به نتیجه مطلوب برسه.. به امید خدا
لطفا اختلاف سلیقه ها رو هم کنار بذاریم فعلا ..مشکل مال همه ماست..سعی کنیم برطرف شه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 13:50)KIMIA2005 نوشته: (2014-02-03 ساعت 10:46)saeedshafiee نوشته: دوستان محترم
همانطور که مستحضر هستید ظاهرا امسال برخلاف سالهای گذشته تغییراتی بوجود آمده است.
* اولویت رسیدگی به دیگر موارد مهاجرتی
* تعطیلی چند هفته ای دولت آمریکا
* کاهش زمان اعتبار مدیکال
و دلایل دیگری که شاید در این مجال نگنجد.
همانطور که قبلا هم یصورت مختصر پیشنهاد داده بودم اینبار با جزئیات عنوان میکنم و از دیگر دوستان خواهشمندم برای این مبحث نظر و همراهی خود را اعلام کنند.
مکاتبه گروهی با مراجع بالاتر از سفارتها ( اداره مهاجرت ، سایت سفارت مجازی و یا هر مرجع دیگری که میشناسید)
با این مضمون که با توجه به محدودیتهای زمانی مهاجرت از طریق لاتاری خواستار اعلام روال جدید شویم.
لطفا دوستانی که میتوانند متن نامه مناسبی بنویسند ، اعلام کنند تا در اسرع وقت با امضای گروهی ارسال کنیم.
مسلما برای تدوین این نامه نیاز به نظر همه دوستان داریم.
بنده نیز با پشنهاد اقا سعید کاملا موافقم با توجه به تغییراتی که متاسفانه امسال در روند کلیرنس صورت پذیرفته بهترین کارو تنها کاری که در حال حاضر از دستمون بر میاد این هستش که طی نامه ای گروهی با اداره مهاجرت و... مکاتبه داشته و خواستار پیگیری و تسریع در روند کلیرنس باشیم و بخواهیم در خصوص کند شدن پروسه کلیرنس امسال توضیح دهند مطمئن باشید که بی تاثیر نخواهد بود و حتما انها ترتیب اثر خواهند داد دوستان با دست روی دست گذاشتن کاری درست نمیشه و ارسال ایمیل هم هیچ جنبه منفی نخواهد داشت بایستی بصورت جدی پیگیر این مسئله بوده و این کار یک حرکت گروهی رو می طلبه قبل از اینکه دیر شود چون اگر به همین منوال بخواد پیش بره همگی ما بایستی واسه تمدید مدیکال اقدام کنیم چون دیگه فرصتی واسمون نمی مونه دوستان هم نظر و در صورت موافق بودن حمایت خودشون را اعلام کنند...
سلام به همگی
منم موافق کلیت نامه هستم. حداقل از دست روی دست گذاشتن که بهتره. البته من حدود 10 روز پیش یه ایمیل شخصی برای سفارت آمریکا در آنکارا فرستادم ولی پاسخی دریافت نکردم و آپدیت هم نشدم. امیدوارم که نامه دسته جمعی اثر داشته باشه.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
ذوستان به نظر شخص اینجانب که نویسنده نامه انگلیسی بالا هستم هرچه نامه کوتاهتر باشه اینجوری حوصله خواننده سر نمیره از خوندنش ولی اینکه بگیم چرا پارسال اینجوری نبود امسال اینجوریه؟ چرا تعداد کلیرها انقدر کمند و ... وجه خوبی نداره. این را هم درنظر داشته باشید هستند کسایی که عضو مهاجرسرا نیستن که تعدادشون هم کم نیست و چه بسا اینها کلیر شدند و ما بی خبریم
بازهم این نظر شخصی بود و به نظر من همین نامه کوتاه نشان دهنده تقاضای ما از سرعت کارشون هست ..
بازهم اگر دوستان نظری دارند من درخدمت افزودن مطالب دیگر هستم
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
الان این نامه رو برای آنکارا میخواهید بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم همه توی بحث شرکت کنید و نظر بدید کوچکترین ایده میتونه مهم باشه
الان فقط نباید به فکر تمدید مدیکال باشیم تقریبا نصف مدت لاتاری داره میگذره و هیچی دوستانی که تازه رفتین مصاحبه و برگشتین این شتریه که در خونه همتون میخوابه هی نشینین بگین دیر و زود داره.به نظر من میشه از صفحه فیسبوک اوباما هم اقدام کرد اگه خبری نشد ایمیل بزنیم من به شخصه حاضرم همه نوع همکاری بکنم و پیشقدم باشم
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN