کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-03 ساعت 10:46)saeedshafiee نوشته:  دوستان محترم
همانطور که مستحضر هستید ظاهرا امسال برخلاف سالهای گذشته تغییراتی بوجود آمده است.
* اولویت رسیدگی به دیگر موارد مهاجرتی
* تعطیلی چند هفته ای دولت آمریکا
* کاهش زمان اعتبار مدیکال

و دلایل دیگری که شاید در این مجال نگنجد.

همانطور که قبلا هم یصورت مختصر پیشنهاد داده بودم اینبار با جزئیات عنوان میکنم و از دیگر دوستان خواهشمندم برای این مبحث نظر و همراهی خود را اعلام کنند.

مکاتبه گروهی با مراجع بالاتر از سفارتها ( اداره مهاجرت ، سایت سفارت مجازی و یا هر مرجع دیگری که میشناسید)

با این مضمون که با توجه به محدودیتهای زمانی مهاجرت از طریق لاتاری خواستار اعلام روال جدید شویم.

لطفا دوستانی که میتوانند متن نامه مناسبی بنویسند ، اعلام کنند تا در اسرع وقت با امضای گروهی ارسال کنیم.

مسلما برای تدوین این نامه نیاز به نظر همه دوستان داریم.

بنده نیز با پشنهاد اقا سعید کاملا موافقم با توجه به تغییراتی که متاسفانه امسال در روند کلیرنس صورت پذیرفته بهترین کارو تنها کاری که در حال حاضر از دستمون بر میاد این هستش که طی نامه ای گروهی با اداره مهاجرت و... مکاتبه داشته و خواستار پیگیری و تسریع در روند کلیرنس باشیم و بخواهیم در خصوص کند شدن پروسه کلیرنس و در صورت بوجود امدن تغییراتی در این پروسه ما را اگاه سازند دوستان مطمئن باشید که بی تاثیر نخواهد بود با دست روی دست گذاشتن کاری درست نمیشه و ارسال ایمیل هم هیچ جنبه منفی نخواهد داشت بایستی بصورت جدی پیگیر این مسئله بوده و این کار یک حرکت گروهی رو می طلبه قبل از اینکه دیر شود چون اگر به همین منوال بخواد پیش بره همگی ما بایستی واسه تمدید مدیکال اقدام کنیم چون دیگه فرصتی واسمون نمی مونه دوستان عزیزنظر و در صورت موافق بودن حمایت خودشون را اعلام کنند...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
من هم موافقم..فقط یک نفر مسوولیت هماهنگی رو قبول کنن و زحمتش رو بکشن.. که کار اصولی..کارشناسی..هدفمند باشه که انشاله به نتیجه مطلوب برسه.. به امید خدا
لطفا اختلاف سلیقه ها رو هم کنار بذاریم فعلا ..مشکل مال همه ماست..سعی کنیم برطرف شه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: artam2 ، KIMIA2005 ، alirezaghodrat ، kage.omid ، میما ، pari pariaaa ، parmisv ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 13:50)KIMIA2005 نوشته:  
همانطور که مستحضر هستید ظاهرا امسال برخلاف سالهای گذشته تغییراتی بوجود آمده است.

همانطور که قبلا هم یصورت مختصر پیشنهاد داده بودم اینبار با جزئیات عنوان میکنم و از دیگر دوستان خواهشمندم برای این مبحث نظر و همراهی خود را اعلام کنند.

مکاتبه گروهی با مراجع بالاتر از سفارتها ( اداره مهاجرت ، سایت سفارت مجازی و یا هر مرجع دیگری که میشناسید)

با این مضمون که با توجه به محدودیتهای زمانی مهاجرت از طریق لاتاری خواستار اعلام روال جدید شویم.

لطفا دوستانی که میتوانند متن نامه مناسبی بنویسند ، اعلام کنند تا در اسرع وقت با امضای گروهی ارسال کنیم.

بنده نیز با پشنهاد اقا سعید کاملا موافقم با توجه به تغییراتی که متاسفانه امسال در روند کلیرنس صورت پذیرفته بهترین کارو تنها کاری که در حال حاضر از دستمون بر میاد این هستش که طی نامه ای گروهی با اداره مهاجرت و... مکاتبه داشته و خواستار پیگیری و تسریع در روند کلیرنس باشیم و بخواهیم در خصوص کند شدن پروسه کلیرنس امسال توضیح دهند مطمئن باشید که بی تاثیر نخواهد بود و حتما انها ترتیب اثر خواهند داد دوستان با دست روی دست گذاشتن کاری درست نمیشه و ارسال ایمیل هم هیچ جنبه منفی نخواهد داشت بایستی بصورت جدی پیگیر این مسئله بوده و این کار یک حرکت گروهی رو می طلبه قبل از اینکه دیر شود چون اگر به همین منوال بخواد پیش بره همگی ما بایستی واسه تمدید مدیکال اقدام کنیم چون دیگه فرصتی واسمون نمی مونه دوستان هم نظر و در صورت موافق بودن حمایت خودشون را اعلام کنند...

سلام به همگی
منم موافق کلیت نامه هستم. حداقل از دست روی دست گذاشتن که بهتره. البته من حدود 10 روز پیش یه ایمیل شخصی برای سفارت آمریکا در آنکارا فرستادم ولی پاسخی دریافت نکردم و آپدیت هم نشدم. امیدوارم که نامه دسته جمعی اثر داشته باشه.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، alirezaghodrat ، kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، alitab ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 13:33)میما نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 12:45)basi2014 نوشته:  

من موافقم و نامه زیر را تنظیم کردم اگه دوستان نظر دیگری دارند بگن که اضافه کنیم:
To whom it may concern
Greetings from Iranian applicants,
First of all, it is worth saying that we all thank the U.S. government for giving the opportunity of participating in lottery for all people around the world especially for Iranian applicants.
We are all aware of high demand and your hardworking on our administrative processing but as you know better than us, a limited period is specified to lottery applicants and this issue makes us concerned especially the applicants who have been waiting for their clearance more than 3 months. So it would be highly appreciated if you consider this matter and accelerate administrative processing of DV instead of any other ones.
Sincerely yours,
Iranian applicants

به نظرم بهتره یه تغییراتی در این جهت درش داده بشه که توضیح داده بشه که باتوجه به اینکه در طی دو ماه گذشته تعداد افراد کلیر شده تقریبا صفر بوده (که می تونیم به شکلی از کند بودن این فرایند به نسبت سالهای گذشته ازش یاد کنیم) آیا این موضوع از ایجاد تغییرات در این پروسه ناشی میشه یا خیر و اگر تغییراتی در فرایند Administrative process رخ داده در صورت امکان در موردش توضیح داده بشه

متن بالا خيلي خوبه مرسي از لطفتون پيشنهاد دوستمون در خصوص آمار تقريبا صفر كليير شده ها خيلي خوبه و اگه صلاح دونستيد به سالهاي پيشم اشاره كنيد كه متوسط زمان انتظار ٦ هفته بوده فقط دوستا عزيزم نبايد فرصتو از دست بديم و نذاريم تمام اميدهامون خراب شه و سريعا با نامه يا هر راه ديگه پيگيري كنيم چون انگار برا اونا مهم نيست مرحله كليرنس از سپتامبر هم رد شه چون اونا بهتر ميدونن به خاطر مديكال زمان زيادي نداريمSad
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، kage.omid ، میما ، pari pariaaa ، tenese ، soli asali ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 14:06)byazdani نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 13:50)KIMIA2005 نوشته:  

بنده نیز با پشنهاد اقا سعید کاملا موافقم با توجه به تغییراتی که متاسفانه امسال در روند کلیرنس صورت پذیرفته بهترین کارو تنها کاری که در حال حاضر از دستمون بر میاد این هستش که طی نامه ای گروهی با اداره مهاجرت و... مکاتبه داشته و خواستار پیگیری و تسریع در روند کلیرنس باشیم و بخواهیم در خصوص کند شدن پروسه کلیرنس امسال توضیح دهند مطمئن باشید که بی تاثیر نخواهد بود و حتما انها ترتیب اثر خواهند داد دوستان با دست روی دست گذاشتن کاری درست نمیشه و ارسال ایمیل هم هیچ جنبه منفی نخواهد داشت بایستی بصورت جدی پیگیر این مسئله بوده و این کار یک حرکت گروهی رو می طلبه قبل از اینکه دیر شود چون اگر به همین منوال بخواد پیش بره همگی ما بایستی واسه تمدید مدیکال اقدام کنیم چون دیگه فرصتی واسمون نمی مونه دوستان هم نظر و در صورت موافق بودن حمایت خودشون را اعلام کنند...

سلام به همگی
منم موافق کلیت نامه هستم. حداقل از دست روی دست گذاشتن که بهتره. البته من حدود 10 روز پیش یه ایمیل شخصی برای سفارت آمریکا در آنکارا فرستادم ولی پاسخی دریافت نکردم و آپدیت هم نشدم. امیدوارم که نامه دسته جمعی اثر داشته باشه.
ممنون
به نظرتون به یه همچین نامه ای جواب میدن؟؟؟ ( نامه گروهی)
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab
(2014-02-03 ساعت 12:45)basi2014 نوشته:  [quote='saeedshafiee' pid='461810' dateline='1391408204']

من موافقم و نامه زیر را تنظیم کردم اگه دوستان نظر دیگری دارند بگن که اضافه کنیم:
as you know better than us, a limited period is specified to lottery applicants and this issue makes us concerned especially the applicants who have been waiting for their clearance more than 3 months. So it would be highly appreciated if you consider this matter and accelerate administrative processing of DV instead of any other ones.

اگر تغییراتی در فرایند Administrative process رخ داده در صورت امکان در موردش توضیح داده بشه
[/quot

به نظر من نمی توانیم ازشون بخواهیم در مورد پروسه اداریشون توضیح بدهند چون ما همین الان هم در مورد این پروسه اطلاعات کامل و واضحی نداریم که بخواهیم در مورد تغییراتش به ما اطلاعات بدهند ولی با اصل موضوع موافق هستم و باید یک نفر فعالانه لطف کنه این کار را دنبال کند ولی بهتره حداقل تا آخر این هفته صبر کنیم شاید قرار باشه تغییری در اعلام کردن کلیر در ماه جدید صورت بگیره البته امیدوارم
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: میما ، NIKKI ، soli asali ، mohamad92
ذوستان به نظر شخص اینجانب که نویسنده نامه انگلیسی بالا هستم هرچه نامه کوتاهتر باشه اینجوری حوصله خواننده سر نمیره از خوندنش ولی اینکه بگیم چرا پارسال اینجوری نبود امسال اینجوریه؟ چرا تعداد کلیرها انقدر کمند و ... وجه خوبی نداره. این را هم درنظر داشته باشید هستند کسایی که عضو مهاجرسرا نیستن که تعدادشون هم کم نیست و چه بسا اینها کلیر شدند و ما بی خبریم
بازهم این نظر شخصی بود و به نظر من همین نامه کوتاه نشان دهنده تقاضای ما از سرعت کارشون هست ..
بازهم اگر دوستان نظری دارند من درخدمت افزودن مطالب دیگر هستم
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
دوستان عزيز هميشه نامه هاي گروهي اثر بخشي بيشتر و بهتري دارند...ضمنا من چهار روز پيش براي بار دوم به سفارت ابوظبي ايميل زدم و براي دومين بار هيچ جوابي نگرفتم ولي امروز آپديت شدم،بنظرتون اين از اين آپديتهاست يا از اون آپدتها؟؟؟ Smile
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، artam2 ، kage.omid ، 2014winner ، میما ، pari pariaaa ، soli asali ، H Pier ، قصه گو ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 12:45)basi2014 نوشته:  

To whom it may concern
Greetings from Iranian applicants,
First of all, it is worth saying that we all thank the U.S. government for giving the opportunity of participating in lottery for all people around the world especially for Iranian applicants.
We are all aware of high demand and your hardworking on our administrative processing but as you know better than us, a limited period is specified to lottery applicants and this issue makes us concerned especially the applicants who have been waiting for their clearance more than 3 months. So it would be highly appreciated if you consider this matter and accelerate administrative processing of DV instead of any other ones.
Sincerely yours,
Iranian applicants

به نظرم بهتره یه تغییراتی در این جهت درش داده بشه که توضیح داده بشه که باتوجه به اینکه در طی دو ماه گذشته تعداد افراد کلیر شده تقریبا صفر بوده (که می تونیم به شکلی از کند بودن این فرایند به نسبت سالهای گذشته ازش یاد کنیم) آیا این موضوع از ایجاد تغییرات در این پروسه ناشی میشه یا خیر و اگر تغییراتی در فرایند Administrative process رخ داده در صورت امکان در موردش توضیح داده بشه
به نظر من جمله آخر would be... نياز نيست و بهتره اين ايميل مستقيما به كاخ سفيد و اوباما فرستاده بشه چون بهتر و سريعتر جواب ميده اصلا هم نگراني از فرستادنش نداشته باشيد چون رسيدگي مي كنند.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، mahdii ، قصه گو ، mohamad92
الان این نامه رو برای آنکارا میخواهید بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali
خواهش میکنم همه توی بحث شرکت کنید و نظر بدید کوچکترین ایده میتونه مهم باشه
الان فقط نباید به فکر تمدید مدیکال باشیم تقریبا نصف مدت لاتاری داره میگذره و هیچی دوستانی که تازه رفتین مصاحبه و برگشتین این شتریه که در خونه همتون میخوابه هی نشینین بگین دیر و زود داره.به نظر من میشه از صفحه فیسبوک اوباما هم اقدام کرد اگه خبری نشد ایمیل بزنیم من به شخصه حاضرم همه نوع همکاری بکنم و پیشقدم باشم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، omid05 ، artam2 ، kage.omid ، NIKKI ، tenese ، soli asali ، parmisv ، maryam_a ، mahdii ، mpas89 ، alitab ، قصه گو ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 14:35)الدورادو نوشته:  دوستان عزيز هميشه نامه هاي گروهي اثر بخشي بيشتر و بهتري دارند...ضمنا من چهار روز پيش براي بار دوم به سفارت ابوظبي ايميل زدم و براي دومين بار هيچ جوابي نگرفتم ولي امروز آپديت شدم،بنظرتون اين از اين آپديتهاست يا از اون آپدتها؟؟؟ Smile

آپدیت شما احتمالن به خاطر نامه بوده چرا که اون آپدیت ها معمولن در یک روز برای دو یا سه کیس دیگه و یا حتی بیشتر همزمان اتفاق می افته. حداقل تو آخرین آپدیت آنکارا و آخرین آپدیت ابوظبی اینجوری بوده که چندین نفر باهم اعلام کردن که آپدیت شده کیسشون
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: 2014winner ، pari pariaaa ، soli asali ، maryam_a ، behfaza ، قصه گو ، H Pier
(2014-02-03 ساعت 14:55)ali3875 نوشته:  الان این نامه رو برای آنکارا میخواهید بفرستید؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز وضعیت ارمنستان به مراتب بدتر از آنکاراست.منطقی اینه که نامه به جایی فرستاده بشه که مربوط به همه ی سفارت ها باشه
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، behfaza ، قصه گو ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 14:26)basi2014 نوشته:  ذوستان به نظر شخص اینجانب که نویسنده نامه انگلیسی بالا هستم هرچه نامه کوتاهتر باشه اینجوری حوصله خواننده سر نمیره از خوندنش ولی اینکه بگیم چرا پارسال اینجوری نبود امسال اینجوریه؟ چرا تعداد کلیرها انقدر کمند و ... وجه خوبی نداره. این را هم درنظر داشته باشید هستند کسایی که عضو مهاجرسرا نیستن که تعدادشون هم کم نیست و چه بسا اینها کلیر شدند و ما بی خبریم
بازهم این نظر شخصی بود و به نظر من همین نامه کوتاه نشان دهنده تقاضای ما از سرعت کارشون هست ..

من فکر میکنم دراین باره باید علت نگرانی رو اعلام کرد. و اون اینه که تاخیر غیرمعمول در اکثر کیس ها اتفاق افتاده حالا با هر ادبیاتی که خودتون صلاح می دونین اینو بهشون حالی کنین.

ضمن اینکه اگه احیانا در مورد محتوا و مقصد نامه از طریق این انجمن به نتیجه نرسیدم (چرا که ابزارهای رای گیری رو درش نداریم و برای پرسش پاسخ و طرح مطلب و جمع بندی مکانیزمی پیش بینی نشده) می تونیم از یک میتینگ اینترنتی در یک اتاق گفتگوی آنلاین(ChatRoom) بهره ببریم یا اینکه یک قرار حضوری بذاریم و درموردش به جمع بندی برسیم ضمن اینکه در مورد تهیه محتوای مناسب برای نامه نباید به هیچ عنوان عجله کرد تا به یه محتوای تاثیر گذار رسید اما در تهیه و برنامه ریزی برای جمع بندی باید سرعت به خرج بدیم تا در زمان مناسب نتیجه دلخواه رو بگیریم
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-02-03 ساعت 14:26)basi2014 نوشته:  ذوستان به نظر شخص اینجانب که نویسنده نامه انگلیسی بالا هستم هرچه نامه کوتاهتر باشه اینجوری حوصله خواننده سر نمیره از خوندنش ولی اینکه بگیم چرا پارسال اینجوری نبود امسال اینجوریه؟ چرا تعداد کلیرها انقدر کمند و ... وجه خوبی نداره. این را هم درنظر داشته باشید هستند کسایی که عضو مهاجرسرا نیستن که تعدادشون هم کم نیست و چه بسا اینها کلیر شدند و ما بی خبریم
u

ممنون دوست عزيز منم با شما موافقم فقط زودتر اقدام كنيم
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: 2014winner ، pari pariaaa ، soli asali ، alitab ، behfaza ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان