کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-03 ساعت 00:42)masuodrh نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 00:24)usafirststeps نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 00:19)kage.omid نوشته:  منظور افیسر از این که ممکنه از سپتامبر بگذره چیه یعنی ممکنه بعد از سپتامبر روند بررسی پرونده های 2014 ادامه داشته باشه و امسال به خاطر کندی کار خودشون استثناء قایل بشن و بعد از سپتامبر بررسی پرونده ها ادامه داشته باشه این حرفو با توجه به نوع جمله افیسر میگم.

اره واسه اینکه شما رو ببرن آمریکا حاضرن از جونه بچه شون هم بگذرن میدونییی!!!!
تا همین حالاشم نصف سهمیه اسیا پر شده و فقط ایرانه که کلیر خوردن مردم اونم نه همه !!پس بیایین همه باهم صبر کنیم و خوش بین باشیمممم!!!
خیلی بامزه بود پست شما..کلی خندیدم..مرسی
ولی منم با نظر شما موافقم..یعن چاره ای به جز صبر و خوش بینی نداریم..در عین حال پیگیری کردن منافاتی با این نداراه
خواهش میکنم.اینجور شوخیها واسه رفع سلامتی خیلی خوبه WinkBig GrinBig GrinTongue
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 00:42)aseman abi نوشته:  كاش مصاحبم 30 سپتامبر بود ولى همون روز ويزامو بهم مى دادن تا اينكه مثل الان .........

باور کن الان میخواستم بیام همینو بنویسم!منتها 20 سپتامبر،گویا 10روز آخر خبری نیسBig Grin
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: kage.omid ، Sara_lphmkf ، soli asali ، aseman abi ، الدورادو ، mohamad92
(2014-02-02 ساعت 18:57)sad_sad نوشته:  اسم ما رو هم تو منتظر سرا وارد کنید مصاحبه روز 2 feb ساعت 8 صبح بود
آخه من نمیدونم چطور باید وارد لیست منتظرسراشم راهنماییم کنید لطفا

دوست عزیز شما باید اطلاعات خودتون رو برای دوست عزیزمون Soli Asali ارسال کنید

و اما ... یک پیشنهاد که خواهش میکنم سایر دوستان در این باره نظر بدن

پیشنهاد من برای حل این مشکل اینه که بالای صفحه منتظرسرا لینک به پروفایل دوست عزیزمون Soli Asali وجود داشته باشه و در بالای صفحه قید بشه که در صورت که به تازگی وارد پروسه کلیرنس شدید و اسمتون درلیست نیست اطلاعاتتون رو برای (لینک به پروفایل Soli Asali ) ارسال کنید
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: kage.omid ، nedali ، masuodrh ، H Pier ، tenese ، mahan L ، soli asali ، farshad varaste ، NIKKI ، pari pari ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 00:55)usafirststeps نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 00:42)masuodrh نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 00:24)usafirststeps نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 00:19)kage.omid نوشته:  منظور افیسر از این که ممکنه از سپتامبر بگذره چیه یعنی ممکنه بعد از سپتامبر روند بررسی پرونده های 2014 ادامه داشته باشه و امسال به خاطر کندی کار خودشون استثناء قایل بشن و بعد از سپتامبر بررسی پرونده ها ادامه داشته باشه این حرفو با توجه به نوع جمله افیسر میگم.

اره واسه اینکه شما رو ببرن آمریکا حاضرن از جونه بچه شون هم بگذرن میدونییی!!!!
تا همین حالاشم نصف سهمیه اسیا پر شده و فقط ایرانه که کلیر خوردن مردم اونم نه همه !!پس بیایین همه باهم صبر کنیم و خوش بین باشیمممم!!!
خیلی بامزه بود پست شما..کلی خندیدم..مرسی
ولی منم با نظر شما موافقم..یعن چاره ای به جز صبر و خوش بینی نداریم..در عین حال پیگیری کردن منافاتی با این نداراه
خواهش میکنم.اینجور شوخیها واصه رفع سلامتی خیلی خوبه WinkBig GrinBig GrinTongue

نباید دست رو دست بذاریم باید یه حرکت دسته جمعی و مفید بکنیم به قول دوستمون خیلی زود دیر می شود Sad
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: omid05 ، soli asali ، masuodrh ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-02-02 ساعت 15:13)martinn نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 14:03)shatsi نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 11:32)martinn نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 04:30)shatsi نوشته:  ممنون از شما دوست عزیز بابت مطلب زیباتون فقط من یک سوال دارم با توجه به اینکه کلیر شما 180 روز طول کشید و مصاحبتون آنکارا بود مدیکالتون رو تمدید کردید؟ با تشکر از شما

بله من تمدید کردم و خانم اونگان عزیز 270 دلار دیگر از ما دریافت کردند که خداوند بر توفیقاتشون بیافزاید
سلام دوست عزیز
شما وقتی کلیرنستون 180روز طول کشید برای مدیکال دوباره از دکتر آنکارا وقت گرفتید؟
270$ هزینه مدیکالتون شد مگه دوباره واکسن آبله مرغان رو دکتر براتون زد؟ممنون میشم ازتون بابت تجدید مدیکال یه شرح از هزینه هاتون رو بگید.
انیستیتو پاستور هم رفتید یا نه؟چه واکسن هایی دوباره زدید؟
باتشکر

خوب شما از حالا به فکر تمدید مدیکال نباشید، انشالله کارتون به اونجاها نمیکشه....اما من عرض کنم که بله شما از کارت واکسیناسیون که از پاستور گرفتید یک کپی تهیه کنید و نگه دارید پیش خودتون البته احتمال قوی اگه کپی هم نداشته باشید از روی شماره ملی تون، سابقتون توی سیستم پاستور هست، برای بار دوم مراجعه کردم پاستور و برگه ای رو که هم اونگان داده بود بهشون نشون دادم و اونها هم با احتساب واکسن هایی که اونگان زده بود و وارد کردن اونها دوباره کارت زرد جدید به من دادند که به همراه برگه اونگان دوباره بردم مطب و ارائه کردم ، درخصوص واکسن هم اونگان عقیده داره که ما در ایران فقط واکسن MR می زنیم و نه MMR که اصلاً منطقی نیست و همه ما توی اون مملکت MMR میزنیم ولیکن به هر حال پول زوری هست که می گیره و شما هم پیشنهاد میکنم باهاش زیاد کل کل نکنید و یک مرحله دیگر MMR رو به من زد و همون آزمایشات همیشگی و تامام......انشالله کار کسی به مدیکال مجدد نمیکشه البته خوبیش هم این بود منی که مدیکال مجدد درست بعد از 6 ماه دادم از وقتی دوباره مدیکال رو به سفارت ارائه دادم ویزام 6 ماه کامل دیگر برای ورود به آمریکا فرصت داشت یعنی اگر من نوامبر پارسال نمی رفتم آمریکا همین الان تا اواخر مارچ هم فرصت داشتم که به آمریکا وارد شم البته خدا رو شکر که الان کلیفرنیا هستم و گرین کارت قشنگ هم تو دستامه و منتظر لطف خدا هستم که تا 4 سال و 9 ماه دیگه زنده باشم و پاس قشنگ ایالات متحده رو دریافت کنم....(اینو گفتم یه انگولکی کرده باشم اون دلهای قشنگ شما رو)
دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم از پاسخگویی خوبتون.
من هفته اول دسامبر مصاحبه رفتم،آفیسر بهم گفت بین 1الی 3ماه سایت رو چک کن.الان نزدیک به دو ماه گذشته فقط یکبار پروندم تو سایت ceac آپدیت شده.
اگر پروسم طول بکشه مجبورم مدیکالم رو تمدید کنم.من متاسفانه کپی از کارت واکسیناسیون پاستور نگرفتم.
دوست عزیز نگفتین از دکتر وقت گرفتین یا نه؟
واکسن آبله مرغان رو براتون دوباره زده یا نه؟
[/quote]

سلام ...شما نگران نباشید افسر معمولاً به همه همینو میگه و کمتر هم قول عملی میشه ولی مطمئن باشید دیر و زود داره و سوخت و سوز نداره......
و اینکه من چند روز قبل از اتمام 6 ماه دوباره وقت گرفتم از اونگان ، یادش بخیر 3 بار وقت گرفتم و هی کنسل کردم به علت های مختلف و آخرش هم سر موقعی که وقت گرفته بودم نرفتم و یک روز جلوتر رفتم هیچ مشکلی هم پیش نیومد و نمیاد ، مطمئن باشید چیزی که حرف اول رو میزنه پوله و اونگان و بانوی گرانقدرشون از money نمیگذرند....no problem .....مشکلی پیش نمی آد...مطمئن باشید......و در خصوص واکسن آبله عرض کنم که بله سرکار خانم اونگان کلاً 2 نوبت آبله به من زد ...و برای بار دوم آنفولانزا رو هم زد......چون بار اول من ایران زده بودم و فکر می کردم که دیگه احتیاجی نباشه......ولی از نظر خانم دکتر اینجوری نبود....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، میما ، kage.omid ، pari pariaaa ، NEURON ، mohamad92
(2014-02-02 ساعت 22:32)masuodrh نوشته:  من الان داشتم سفرنامه دوستمون rpmn رو میخوندم..که مثل اینکه بعد از مصاحبه از سارا گرو پرسیدن که چرا کلیرنس اینقدر طول کشیده امسال و اونم جواب داده که امسال یواش یواش داره پیش میره کارها..و در جواب اینکه آیا ممکنه از سپتامبر هم بگذره؟ گفته که بله ممکنه بگذره
این یعنی چی اونوقت؟ بعد سپتامبر رو ما برای چی میخوایم؟ منظورش چی بوده؟
دوباره دوستان نیاین بگین فضا رو منفی کردی..من نقل قول دوستمون رو گفتم خودمم گیج شدم

سلام به همه با کلی انرژی مثبت و انتظار کلیر شدن کلی از دوستان همی چند روز
دوستان من از افیسر پرسیدم که چرا اینقدر طول کشیده اونم واقعا با یه حسی که خودشونم ناراحتند گفت که امسال کارها داره خیلی یواش پیش میره (به گفته ی یکی از دوستا یک مرحله دیگه به چک امنیتیشون اضافه شده)
من گفتم احتمال داره از سپتامبر بگذره و اتفاق مشابه پارسال پیش بیاد اونم گفت احتمال داره (فکر کنم چون میخوان به کسی قول ندند یا هیچ مسئولیتی به عهده نگیرند)
دوستای گل و عزیز، میدونم انتظار اونم از یه حدی واقعا سخته. این تاپیک هم برا این درست شده که هی توش ماها غر بزنیم تا یکم آروم بشیم تا بتونیم ای دوره انتظار رو تموم کنیم.
از دیده من امسال فقط شاید میانگین انتظار دوستا یه خورده طولانی تر بشه وگرنه ایشالله همه ویزاها رو میگیریم و سال دیگه با خوندن این تاپیک ها کلی میخندیم.
کاش اینجا فضاش یخورده شادتر بشه. بیام هر روز اینجا و برای انتظار بالاها حرمت بزاریم انتظار جدیدیا رو تحویل بگیریم نمیدونم یه کاری کنیم که این تاپیک واسه همیشه یه خاطره خوب برای ما و بقیه مهاجرا باشه
والسلام
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

(2014-02-03 ساعت 08:06)arpmn نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 22:32)masuodrh نوشته:  من الان داشتم سفرنامه دوستمون rpmn رو میخوندم..که مثل اینکه بعد از مصاحبه از سارا گرو پرسیدن که چرا کلیرنس اینقدر طول کشیده امسال و اونم جواب داده که امسال یواش یواش داره پیش میره کارها..و در جواب اینکه آیا ممکنه از سپتامبر هم بگذره؟ گفته که بله ممکنه بگذره
دوباره دوستان نیاین بگین فضا رو منفی کردی..من نقل قول دوستمون رو گفتم خودمم گیج شدم

سلام به همه با کلی انرژی مثبت و انتظار کلیر شدن کلی از دوستان همی چند روز
دوستان من از افیسر پرسیدم که چرا اینقدر طول کشیده اونم واقعا با یه حسی که خودشونم ناراحتند گفت که امسال کارها داره خیلی یواش پیش میره (به گفته ی یکی از دوستا یک مرحله دیگه به چک امنیتیشون اضافه شده)
من گفتم احتمال داره از سپتامبر بگذره و اتفاق مشابه پارسال پیش بیاد اونم گفت احتمال داره (فکر کنم چون میخوان به کسی قول ندند یا هیچ مسئولیتی به عهده نگیرند)
دوستای گل و عزیز، میدونم انتظار اونم از یه حدی واقعا سخته. این تاپیک هم برا این درست شده که هی توش ماها غر بزنیم تا یکم آروم بشیم تا بتونیم ای دوره انتظار رو تموم کنیم.
از دیده من امسال فقط شاید میانگین انتظار دوستا یه خورده طولانی تر بشه وگرنه ایشالله همه ویزاها رو میگیریم و سال دیگه با خوندن این تاپیک ها کلی میخندیم.
کاش اینجا فضاش یخورده شادتر بشه. بیام هر روز اینجا و برای انتظار بالاها حرمت بزاریم انتظار جدیدیا رو تحویل بگیریم نمیدونم یه کاری کنیم که این تاپیک واسه همیشه یه خاطره خوب برای ما و بقیه مهاجرا باشه
والسلام
دوست عزيز ممنون از اينكه به فكر ما ها بوديد و از آفيسر سوال كرديد اميدوارم همه دوستا عزيزم زودتر كلير بشن و اين انتظار كشنده به پايان برسه و يه سوال بچه ها آيا روال بررسي پرونده ها بر اساس تاريخ مصاحبه صورت مي گيره؟ يعني مثلا اول اكتبريا بعد نوامبريها وبعد.. به همين ترتيب
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، میما ، meisam14 ، NIKKI ، pari pari ، pari pariaaa ، mohamad92
سلام صبح زيبا و بسيار سرد زمستونيتون بخير
انشاالله اين هفته خبراي خوبي بشنويم و همگي با هم واسه دوستاني كه كلير ميشن هورا بكشيم.اينم انرژي مثبت اين روز بسيار سرد +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
با سلام
در خصوص طول کشیدن فرایند کلیرینس بعد از سپتامبر مگه جز قوانین لاتاری این نیست که این جریان طرفا تاسپتامبر سال آینده معتبر هست و پس از اون خود به خود باطل میشه و کسی حق هیچ گونه ادعایی رو نداره ؟
و شاید امسال استثنا به خاطر تعطیلی دولت قوانین رو عوض کردن ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، mohamad92
دوستان محترم
همانطور که مستحضر هستید ظاهرا امسال برخلاف سالهای گذشته تغییراتی بوجود آمده است.
* اولویت رسیدگی به دیگر موارد مهاجرتی
* تعطیلی چند هفته ای دولت آمریکا
* کاهش زمان اعتبار مدیکال

و دلایل دیگری که شاید در این مجال نگنجد.

همانطور که قبلا هم یصورت مختصر پیشنهاد داده بودم اینبار با جزئیات عنوان میکنم و از دیگر دوستان خواهشمندم برای این مبحث نظر و همراهی خود را اعلام کنند.

مکاتبه گروهی با مراجع بالاتر از سفارتها ( اداره مهاجرت ، سایت سفارت مجازی و یا هر مرجع دیگری که میشناسید)

با این مضمون که با توجه به محدودیتهای زمانی مهاجرت از طریق لاتاری خواستار اعلام روال جدید شویم.

لطفا دوستانی که میتوانند متن نامه مناسبی بنویسند ، اعلام کنند تا در اسرع وقت با امضای گروهی ارسال کنیم.

مسلما برای تدوین این نامه نیاز به نظر همه دوستان داریم.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

سلام خدمت دوستان خوب به کمک دوستان پیشکسوت نیاز مبرم دارم
من 29.1.2014 مصاحبه ام بود و من به علت خدمت سربازیم چک خوردم اون هم به خاطر اینکه من تو فرم 230 شغل سربازیم رو توپدار بود و من نوشته بودم gun boat و موقع مصاحبه افیسر به من گفت شما هست ناخدا من با تعجب گفتم نه من توپدار بودم و درجه ام گروهبانیکم بعد اون فرم رو بلند کرد و گفت شما اینجا نوشتید gun boat
و الان از دوستان خواهش میکنم به من کمک کنند یک ایمیل میخوام بزنم و این موضوع را واسه اونها توضیح بدم مرسیییییییییییییییی
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 11:36)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 10:23)امین 13 نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 00:42)نام کاربری somi نوشته:  آقا ما مصاحبه نرفته از زندگی ناامید شدیم،یه دفعه بگین هر کی همونجا نقدا ویزارو گرفت گرفته،بقیه...SadSad
کاش کسایی که واقعا برنامه وهدفی ندارن اصلا شرکت نمیکردن،
از ماست که بر ماست، همین خود شما ننشستین واسه خواهر وبرادر ودوست وهمکار وهمسایه و... هرکی اصلا نمیدونست چی به چیه،اسم نوشتین؟!والا همونا الان خیلیاشون برنده شدن و دارن ویزاهارو درو میکنن، چه بسا بعدا اصلا مهاجرت به دردشونم نخوره!
اونوقت من و شما باید بشینیم فلسفه بافی کنیم و روز بشمریمSad

سلام دوست عزیز
به عنوان یه برادر کوچکتر باید عرض کنم اینجور تفکر و صحبت اصلا مناسب شما نیست
این خیلی خود خواهانست ...
اگه قرار به رفتن باشیم ، میریم و اگرم نه که ...

آقای برادر
ما قراره بریم به دنیایی که هر معلولی علتی داره و منطق و حساب 2×2تا حرف اول وآخرو میزنه!بهتره دیگه با این حرفای شرقی دلخوشکنک خودمونو گول نزنیم.(گرچه اعتراف میکنم اعتقاد به نصیب و قسمت خیلی شیرین و تسلی بخشه)
و اما درباره خودخواهی،اگه مواردی که من به چشم دیدم از برنده های پارسال و امسال (که البته اصلا نمیدونستن مهاجرسرا چی هست)رو شما هم دیده بودی حیفت میومد که یکی دیگه با هزار امید وآرزو جاشو بده به اونا.

خانم یا آقای Somi. درسته که دنیای پیش رو تفاوت زیادی با جاییکه در حال حاضر زندگی می کنیم داره و ارزش منطق و استدلال به نسبت در حد بالایی هست، اما این موضوع رو هم فراموش نکنیم که به همون اندازه موضوع احترام به همدیگر و حقوق دیگران هم اهمیتش بالاست و باز یادآوری می کنم که همه ما در طی پروسه قرعه کشی در این مرحله قرار گرفتیم و مطمئن باشین سازمانهای امنیتی و حفاظتی و سلامت در اون کشور بیش از هر مرجع دیگری نگران حفظ سلامت و امنیت در اونجا هستند یا خواهند بود و اگر منطق دو دوتا چهارتایی اون شکلی که شما فکر میکنین باشه اصلن نمی بایست قرعه کشی صورت می گرفت اما من بهتون میگم این منطق دو دوتا چهارتا در یک لایه بالاتر در کار هست که این منطق از یک نوع برابری فرهنگی و نژادی برای احیای پویایی جامعه الگو می گیره که تشریحش ممکنه در حوصله اینجا نباشه.
با این حال به جای تزریق روحیه تخریبی خواهش میکنم آرامش رو حفظ کنیم تا بتونیم به راه حل خوبی برسیم. از جمله همین ارسال نامه گروهی و مشورت راجع به این موضوع.

من از ارسال نامه گروهی حمایت میکنم به خصوص اینکه با توجه به تغییرات مشهود در تعداد کلیرشده های ماههای دسامبر و ژانویه می تونیم خواستار تشریح تغییراتی که منجر به توقف یا کند شدن پروسه کلیرنس شده باشیم اما اینکه به کجا نامه بزنیم به نظرم مهمترین بخش موضوع هست. و مرحله بعد اینه که نامه رو به چه شکل تهیه کنیم الکترونیکی باشه یا امضای واقعی داشته باشه هم مهمه و اگر حالت دوم باشه باید یک نماینده مشخص کنیم که پیگیر این موضوع باشه.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-02-03 ساعت 10:46)saeedshafiee نوشته:  دوستان محترم
همانطور که مستحضر هستید ظاهرا امسال برخلاف سالهای گذشته تغییراتی بوجود آمده است.

همانطور که قبلا هم یصورت مختصر پیشنهاد داده بودم اینبار با جزئیات عنوان میکنم و از دیگر دوستان خواهشمندم برای این مبحث نظر و همراهی خود را اعلام کنند.

مکاتبه گروهی با مراجع بالاتر از سفارتها ( اداره مهاجرت ، سایت سفارت مجازی و یا هر مرجع دیگری که میشناسید)

با این مضمون که با توجه به محدودیتهای زمانی مهاجرت از طریق لاتاری خواستار اعلام روال جدید شویم.

لطفا دوستانی که میتوانند متن نامه مناسبی بنویسند ، اعلام کنند تا در اسرع وقت با امضای گروهی ارسال کنیم.

من موافقم و نامه زیر را تنظیم کردم اگه دوستان نظر دیگری دارند بگن که اضافه کنیم:
To whom it may concern
Greetings from Iranian applicants,
First of all, it is worth saying that we all thank the U.S. government for giving the opportunity of participating in lottery for all people around the world especially for Iranian applicants.
We are all aware of high demand and your hardworking on our administrative processing but as you know better than us, a limited period is specified to lottery applicants and this issue makes us concerned especially the applicants who have been waiting for their clearance more than 3 months. So it would be highly appreciated if you consider this matter and accelerate administrative processing of DV instead of any other ones.
Sincerely yours,
Iranian applicants
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
(2014-02-03 ساعت 12:45)basi2014 نوشته:  [quote='saeedshafiee' pid='461810' dateline='1391408204']
دوستان محترم

من موافقم و نامه زیر را تنظیم کردم اگه دوستان نظر دیگری دارند بگن که اضافه کنیم:
To whom it may concern
First of all, it is worth saying that we all thank the U.S. government for giving the opportunity of participating in lottery for all people around the world especially for Iranian applicants.
We are all aware of high demand and your hardworking on our administrative processing but as you know better than us, a limited period is specified to lottery applicants and this issue makes us concerned especially the applicants who have been waiting for their clearance more than 3 months. So it would be highly appreciated if you consider this matter and accelerate administrative processing of DV instead of any other ones.
Sincerely yours,
Iranian applicants

منم با این نامه موافقم فقط اگه میشه این جمله را اضافه کنید که اگر امسال قوانین جدیدی گرفته شده به ما اطلاع بدهند
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: میما ، alirezaghodrat ، pari pariaaa ، tenese ، soli asali ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 12:45)basi2014 نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 10:46)saeedshafiee نوشته:  دوستان محترم

To whom it may concern
Sincerely yours,
Iranian applicants

به نظرم بهتره یه تغییراتی در این جهت درش داده بشه که توضیح داده بشه که باتوجه به اینکه در طی دو ماه گذشته تعداد افراد کلیر شده تقریبا صفر بوده (که می تونیم به شکلی از کند بودن این فرایند به نسبت سالهای گذشته ازش یاد کنیم) آیا این موضوع از ایجاد تغییرات در این پروسه ناشی میشه یا خیر و اگر تغییراتی در فرایند Administrative process رخ داده در صورت امکان در موردش توضیح داده بشه
تشکر کنندگان: NIKKI ، omid05 ، alirezaghodrat ، KIMIA2005 ، kage.omid ، pari pariaaa ، tenese ، soli asali ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان