موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 00:42)aseman abi نوشته: كاش مصاحبم 30 سپتامبر بود ولى همون روز ويزامو بهم مى دادن تا اينكه مثل الان .........
باور کن الان میخواستم بیام همینو بنویسم!منتها 20 سپتامبر،گویا 10روز آخر خبری نیس
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-02 ساعت 22:32)masuodrh نوشته: من الان داشتم سفرنامه دوستمون rpmn رو میخوندم..که مثل اینکه بعد از مصاحبه از سارا گرو پرسیدن که چرا کلیرنس اینقدر طول کشیده امسال و اونم جواب داده که امسال یواش یواش داره پیش میره کارها..و در جواب اینکه آیا ممکنه از سپتامبر هم بگذره؟ گفته که بله ممکنه بگذره
این یعنی چی اونوقت؟ بعد سپتامبر رو ما برای چی میخوایم؟ منظورش چی بوده؟
دوباره دوستان نیاین بگین فضا رو منفی کردی..من نقل قول دوستمون رو گفتم خودمم گیج شدم
سلام به همه با کلی انرژی مثبت و انتظار کلیر شدن کلی از دوستان همی چند روز
دوستان من از افیسر پرسیدم که چرا اینقدر طول کشیده اونم واقعا با یه حسی که خودشونم ناراحتند گفت که امسال کارها داره خیلی یواش پیش میره (به گفته ی یکی از دوستا یک مرحله دیگه به چک امنیتیشون اضافه شده)
من گفتم احتمال داره از سپتامبر بگذره و اتفاق مشابه پارسال پیش بیاد اونم گفت احتمال داره (فکر کنم چون میخوان به کسی قول ندند یا هیچ مسئولیتی به عهده نگیرند)
دوستای گل و عزیز، میدونم انتظار اونم از یه حدی واقعا سخته. این تاپیک هم برا این درست شده که هی توش ماها غر بزنیم تا یکم آروم بشیم تا بتونیم ای دوره انتظار رو تموم کنیم.
از دیده من امسال فقط شاید میانگین انتظار دوستا یه خورده طولانی تر بشه وگرنه ایشالله همه ویزاها رو میگیریم و سال دیگه با خوندن این تاپیک ها کلی میخندیم.
کاش اینجا فضاش یخورده شادتر بشه. بیام هر روز اینجا و برای انتظار بالاها حرمت بزاریم انتظار جدیدیا رو تحویل بگیریم نمیدونم یه کاری کنیم که این تاپیک واسه همیشه یه خاطره خوب برای ما و بقیه مهاجرا باشه
والسلام
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام صبح زيبا و بسيار سرد زمستونيتون بخير
انشاالله اين هفته خبراي خوبي بشنويم و همگي با هم واسه دوستاني كه كلير ميشن هورا بكشيم.اينم انرژي مثبت اين روز بسيار سرد +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
lموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان محترم
همانطور که مستحضر هستید ظاهرا امسال برخلاف سالهای گذشته تغییراتی بوجود آمده است.
* اولویت رسیدگی به دیگر موارد مهاجرتی
* تعطیلی چند هفته ای دولت آمریکا
* کاهش زمان اعتبار مدیکال
و دلایل دیگری که شاید در این مجال نگنجد.
همانطور که قبلا هم یصورت مختصر پیشنهاد داده بودم اینبار با جزئیات عنوان میکنم و از دیگر دوستان خواهشمندم برای این مبحث نظر و همراهی خود را اعلام کنند.
مکاتبه گروهی با مراجع بالاتر از سفارتها ( اداره مهاجرت ، سایت سفارت مجازی و یا هر مرجع دیگری که میشناسید)
با این مضمون که با توجه به محدودیتهای زمانی مهاجرت از طریق لاتاری خواستار اعلام روال جدید شویم.
لطفا دوستانی که میتوانند متن نامه مناسبی بنویسند ، اعلام کنند تا در اسرع وقت با امضای گروهی ارسال کنیم.
مسلما برای تدوین این نامه نیاز به نظر همه دوستان داریم.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان خوب به کمک دوستان پیشکسوت نیاز مبرم دارم
من 29.1.2014 مصاحبه ام بود و من به علت خدمت سربازیم چک خوردم اون هم به خاطر اینکه من تو فرم 230 شغل سربازیم رو توپدار بود و من نوشته بودم gun boat و موقع مصاحبه افیسر به من گفت شما هست ناخدا من با تعجب گفتم نه من توپدار بودم و درجه ام گروهبانیکم بعد اون فرم رو بلند کرد و گفت شما اینجا نوشتید gun boat
و الان از دوستان خواهش میکنم به من کمک کنند یک ایمیل میخوام بزنم و این موضوع را واسه اونها توضیح بدم مرسیییییییییییییییی
2014AS29xy
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 12:45)basi2014 نوشته: [quote='saeedshafiee' pid='461810' dateline='1391408204']
دوستان محترم
همانطور که مستحضر هستید ظاهرا امسال برخلاف سالهای گذشته تغییراتی بوجود آمده است.
* اولویت رسیدگی به دیگر موارد مهاجرتی
* تعطیلی چند هفته ای دولت آمریکا
* کاهش زمان اعتبار مدیکال
و دلایل دیگری که شاید در این مجال نگنجد.
همانطور که قبلا هم یصورت مختصر پیشنهاد داده بودم اینبار با جزئیات عنوان میکنم و از دیگر دوستان خواهشمندم برای این مبحث نظر و همراهی خود را اعلام کنند.
مکاتبه گروهی با مراجع بالاتر از سفارتها ( اداره مهاجرت ، سایت سفارت مجازی و یا هر مرجع دیگری که میشناسید)
با این مضمون که با توجه به محدودیتهای زمانی مهاجرت از طریق لاتاری خواستار اعلام روال جدید شویم.
لطفا دوستانی که میتوانند متن نامه مناسبی بنویسند ، اعلام کنند تا در اسرع وقت با امضای گروهی ارسال کنیم.
مسلما برای تدوین این نامه نیاز به نظر همه دوستان داریم.
من موافقم و نامه زیر را تنظیم کردم اگه دوستان نظر دیگری دارند بگن که اضافه کنیم:
To whom it may concern
Greetings from Iranian applicants,
First of all, it is worth saying that we all thank the U.S. government for giving the opportunity of participating in lottery for all people around the world especially for Iranian applicants.
We are all aware of high demand and your hardworking on our administrative processing but as you know better than us, a limited period is specified to lottery applicants and this issue makes us concerned especially the applicants who have been waiting for their clearance more than 3 months. So it would be highly appreciated if you consider this matter and accelerate administrative processing of DV instead of any other ones.
Sincerely yours,
Iranian applicants
منم با این نامه موافقم فقط اگه میشه این جمله را اضافه کنید که اگر امسال قوانین جدیدی گرفته شده به ما اطلاع بدهند
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA