موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 14:35)الدورادو نوشته: دوستان عزيز هميشه نامه هاي گروهي اثر بخشي بيشتر و بهتري دارند...ضمنا من چهار روز پيش براي بار دوم به سفارت ابوظبي ايميل زدم و براي دومين بار هيچ جوابي نگرفتم ولي امروز آپديت شدم،بنظرتون اين از اين آپديتهاست يا از اون آپدتها؟؟؟
سلام
ان شاء الله که از اون آپدینهاس و بزودی کلیر شین و تلسم بالای 120 روزه ها با کلیر شدن شما بشکنه.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به عزیزای منتظر برای کلیر شدن.
دوستان اگر میخوان نامه ای ارسال کنند و یا اقدامی انجام دهند که نحوه پروسه کلیر را جویا بشوند و بگن که ما بابت دیر کرد شما نگرانیم این رو هم در نظر بگیرین که چیزی ننویسین و یا کاری انجام نشه که اونا رو حساس تر کنید. با ما پدر کشتگی ندارن اگر داشتن این همه ویزای یک ضرب نمیدادن و مطمئنا فقط برمیگرده به اینکه یا فعالیتی روی پرونده های لاتاری انجام نمیشه و یا کند انجام میشه. به عقیده من بهتره تو نامه ای که قصد ارسال داریم پرسیده شود که روند پروسه کلیر شدن افراد لاتاری کی جدی میشود و یا شتاب میگیرد؟
رجوع به صفحه فیس بوک اوباما و یا هر شخص برجسته دیگه از بدترین نوع کارها میتونه باشه.
دل من روشنه. پیروز باشید.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 15:42)H Pier نوشته: سلام به عزیزای منتظر برای کلیر شدن.
دوستان اگر میخوان نامه ای ارسال کنند و یا اقدامی انجام دهند که نحوه پروسه کلیر را جویا بشوند و بگن که ما بابت دیر کرد شما نگرانیم این رو هم در نظر بگیرین که چیزی ننویسین و یا کاری انجام نشه که اونا رو حساس تر کنید. با ما پدر کشتگی ندارن اگر داشتن این همه ویزای یک ضرب نمیدادن و مطمئنا فقط برمیگرده به اینکه یا فعالیتی روی پرونده های لاتاری انجام نمیشه و یا کند انجام میشه. به عقیده من بهتره تو نامه ای که قصد ارسال داریم پرسیده شود که روند پروسه کلیر شدن افراد لاتاری کی جدی میشود و یا شتاب میگیرد؟
رجوع به صفحه FB اوباما و یا هر شخص برجسته دیگه از بدترین نوع کارها میتونه باشه.
دل من روشنه. پیروز باشید.
این طرز فکر که اگر دنبال کارمون باشیم و زیاد پیگیری کنیم حساس میشن یا لج میکنن اصلا درست نیست بلکه به نظر من اونا خودشونو مسول میدونن و جوابگو.
متاسفانه تو ایران اینجوره که یکم که زیاد پیگیری میکنی نتیجه عکس میده به علت سیستم بیمار اداری
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 16:11)H Pier نوشته: (2014-02-03 ساعت 15:57)alimomen نوشته: این طرز فکر که اگر دنبال کارمون باشیم و زیاد پیگیری کنیم حساس میشن یا لج میکنن اصلا درست نیست بلکه به نظر من اونا خودشونو مسول میدونن و جوابگو.
متاسفانه تو ایران اینجوره که یکم که زیاد پیگیری میکنی نتیجه عکس میده به علت سیستم بیمار اداری
علی آقا برادر مومن من. اونا صراحتا تو نامشون اعلام کردند که ما تضمین نمیکنیم که به شما ویزا بدیم.
اتفاقا تو ایران پیگیری نتیجه مثبت میده و تو کشورهای پیشرفته باید هر کاری رو از راه خودش وارد شد.
براتون آرزوی موفقیت و گرفتن ویزای شیرین رو دارم.
(2014-02-03 ساعت 15:57)alimomen نوشته: این طرز فکر که اگر دنبال کارمون باشیم و زیاد پیگیری کنیم حساس میشن یا لج میکنن اصلا درست نیست بلکه به نظر من اونا خودشونو مسول میدونن و جوابگو.
علی آقا برادر مومن من. اونا صراحتا تو نامشون اعلام کردند که ما تضمین نمیکنیم که به شما ویزا بدیم.
اتفاقا تو ایران پیگیری نتیجه مثبت میده و تو کشورهای پیشرفته باید هر کاری رو از راه خودش وارد شد.
براتون آرزوی موفقیت و گرفتن ویزای شیرین رو دارم.
عزیزم شما لب مطلب رو نگزفتی قربونت برم
ما میخایم نامه بنویسیم که تکلیف رو مشخص کنن زودتر و رفقا از بلاتکلیفی دربیان نه اینکه بگیم چرا ویزای مارو نمیدید
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به لینک زیر یک سر بزنید راههای پیگیری رو گفته:
http://immigrationroad.com/green-card/co...is-fbi.php
case no=4xxx,abu dhabi