کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-03 ساعت 15:53)roz 777 نوشته:  دوستان عزیز
پس از مدتها انتظار و پس از دو اپدیت کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدوارم بزودی زود موقع هورا کشیدن واسه همگی شما باشه
Smile
مبارکه
واقعا خیلی صبور هستید CoolCool
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza.sa ، soli asali ، قصه گو
دوستان لطف میکنید ادرس ایمیل سفارت ارمنستان رو واسم بنویسید ممنون Smile
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-03 ساعت 16:46)saeedshafiee نوشته:  ضمن تشکر از همه دوستان بخاطر اعلام نظر ، پیشنهادات ، تدوین متن نامه و.... پیشنهاد میکنم از دوست پیشکسوت ، بزرگوار و با تجربه مان عمو سعید برای این ارتباط و تماس دعوت کنیم.
دوستان یه مقدار آهسته تر برین که ما پیرمردها هم بهتون برسیمTongue. اول در مورد گیرنده نامه تصمیم بگیرین. شما اگر الان به KCC ایمیل بزنین طبق معمول میگن پرونده دست سفارت هست. به سفارت نامه بدین میگن مراحل اداریشو طی می کنه و از کنترل ما خارج هست. درست هم میگن. مشکل اصلی همه ما و شما در DHS هست. سر و کله زدن با DHS هم چند تا اشکال داره. اول از همه این که جنس کارشون امنیتی هست و در هیچ کجای دنیا در موارد امنیتی و پروسه کاریشون به مردم عادی پاسخگو نیستند. دوم این که ارتباط ما با DHS مستقیم نیست. یعنی ما کاری رو ازشون نخواستیم که انجام بدن و حالا که دیر شده باشه ازشون توضیح بخوایم. سفارت ها مشتری DHS هستند و موضوع مورد معامله هم ما هستیم. پس با این ترتیب دوباره برگشتیم سر خونه اولمون. گفتم مشتری چون تو این مملکت همیشه یک عده مشتری یک عده دیگه هستند و در ادارات دولتی هم این مورد به شکل کاملاً واضحی به چشم می خوره و این درست بر خلاف ایران هست. من خودم در ایران کارمند رسمی یک تشکیلات تحقیقاتی دولتی بودم. ما در مقطعی از زمان می تونستیم محصولی رو با کیفیت خیلی خوب تولید کنیم. خریدار این محصول بخش اجرایی موازی ما در وزارتخونه بود. ما هم دانش فنی تولید محصول رو داشتیم، هم امکانات سخت افزاری و فضای مناسب و هم نیروی انسانی آموزش دیده و علاقمند ولی با این وجود بهمون اجازه این کار رو نمی دادند. یعنی خیلی هم علاقمند بودند که ما این کار رو انجام بدیم ولی استدلال می کردند که به لحاظ قانونی یک تشکیلات دولتی در یک وزارتخونه نمی تونه به تشکیلات موازی خودش پول پرداخت کنه و هیچ راهکاری هم حداقل در 12 سالی که من اونجا کار می کردم به ثمر نرسید. ولی شما اون پست من در تاپیک کلیرنس ازدواجی ها رو بخونین. در سال مالی 2007- 2008 تشکیلات دولتی USCIS که خودش از زیر مجموعه های DHS هست سی میلیون دلار پول در اختیار FBI گذاشته که افراد بیشتری رو استخدام کنند و چک نام های متقاضی های ویزا رو با سرعت بیشتری انجام بدن. لازم به توضیح نیست که فعالیت های FBI هم با هماهنگی در DHS انجام میشه. این یعنی یک تشکیلاتی مثل USCIS مشتری FBI هست. این مشتری و فروشنده بودن از اون بالا بالاهای تشکیلات دولتی و پست های حقوقی تا سطح افراد حقیقی در این جامعه وجود داره.
سومین اشکال سر و کله زدن با DHS این هست که این تشکیلات با اطلاعات فردی سر و کار داره و شما دارین اقدام جمعی می کنین. یعنی این تقاضای افزایش حقوق نیست که شما برای وزارتخونه طومار بنویسین و همه امضا کنین. بسته به شرایط کیس و چک های تقاضا شده هر کسی ممکنه کمتر از یک ماه کلیر بشه، چند ماه طول بکشه یا زبونم لال تا روز آخر هم کلیر نشه. شما حق دارین که جویای وضعیت پرونده خودتون بشین ولی اونها هم وظیفه دارن که تا بکگراند شما رو چک نکردن به شما ویزا ندن.
با این وجود من مخالف حرکت گروهی شما نیستم. حداکثرش اینه که وقت و انرژی خودتون رو به هدر دادین ولی فردا روزی پشیمون نیستین که چرا اقدامی نکردین. پس اول طرف حسابتون رو معلوم کنین. دوم بگین که موضوع تقاضاتون دقیقاً چی هست. سوم بگین که چه طوری بقیه مشارکت کنند که معلوم بشه اینها افراد حقیقی متقاضی ویزا هستند. چهارم چه کسانی امضاء کننده باشن. همه امضاء کنند؟ فقط اونهایی که رفتن مصاحبه امضاء کنند؟ فقط اونهایی که رفتن مصاحبه و مدت زیادی منتظر بودن امضاء کنند؟ این مدت زیاد چقدر هست؟ 2 یا 3 ماه یا بیشتر؟
دیگه این که برای هر اقدامی عجله نکنین عزیزان من. می دونم همتون خسته شدین ولی هنوز تا پایان برنامه زمان زیادی مونده. به تمام جوانب خوب فکر کنین. هر متنی که آماده شد زمان کافی برای فکر کردن همه افراد و لحاظ کردن تمامی نظرات اختصاص بدین. در انتها لازم هست که توجهتون رو به نکته ای جمع کنم تا شاید یه مقدار آرومترتون کنه. آقایون و خانم های برنده لاتاری 2014:
درسته که پارسال یک عده از 2013ایها ویزا نگرفتن و بقیه به خاطر این موضوع خیلی ناراحتند و تا ابد هم یادشون نمیره که چه اتفاق بدی برای دوستانشون افتاد. درسته که ما پارسال خوب تموم نکردیم و یک عده مون جا موندن ولی اینو در نظر داشته باشین که پارسال سهمیه ویزای ایران تموم شد دوستان من. یعنی حتی یک ویزای دیگه هم نمی تونستن صادر کنند. یعنی پارسال حتی یک ویزا هم هدر نرفت. یعنی اگر قرار بود به خاطر عملکرد تشکیلاتی ازش تقدیر کنند سه تا سفارت آمریکا در آنکارا، ایروان و ابوظبی حتماً باید تشویق می شدند چون به لحاظ فعالیت سالانه سنگ تموم گذاشتند. این تشکیلات فعلی همون تشکیلات پارسالی هست که با تجربه تر شده، تقدیر شده و احتمالاً اضافه بودجه گرفته. بنابر این به احتمال خیلی زیاد امسال هم مانند سال گذشته تا آخرین ویزای موجود رو به شما خواهند داد. به نظر من اندکی نگرانی در مورد کند شدن صدور ویزا به جا ولی قابل کنترل و تحمل هست. از این که با این پست بلند سرتون رو به درد آوردم شرمنده ام. همچنان خواننده نظرات دوستان خوبم هستم. موفق باشید. سعید.
(2014-02-03 ساعت 18:56)mahdii نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 12:40)میما نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 11:36)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 10:23)امین 13 نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 00:42)نام کاربری somi نوشته:  آقا ما مصاحبه نرفته از زندگی ناامید شدیم،یه دفعه بگین هر کی همونجا نقدا ویزارو گرفت گرفته،بقیه...SadSad
کاش کسایی که واقعا برنامه وهدفی ندارن اصلا شرکت نمیکردن،
از ماست که بر ماست، همین خود شما ننشستین واسه خواهر وبرادر ودوست وهمکار وهمسایه و... هرکی اصلا نمیدونست چی به چیه،اسم نوشتین؟!والا همونا الان خیلیاشون برنده شدن و دارن ویزاهارو درو میکنن، چه بسا بعدا اصلا مهاجرت به دردشونم نخوره!
اونوقت من و شما باید بشینیم فلسفه بافی کنیم و روز بشمریمSad

سلام دوست عزیز
به عنوان یه برادر کوچکتر باید عرض کنم اینجور تفکر و صحبت اصلا مناسب شما نیست
این خیلی خود خواهانست ...
اگه قرار به رفتن باشیم ، میریم و اگرم نه که ...

آقای برادر
ما قراره بریم به دنیایی که هر معلولی علتی داره و منطق و حساب 2×2تا حرف اول وآخرو میزنه!بهتره دیگه با این حرفای شرقی دلخوشکنک خودمونو گول نزنیم.(گرچه اعتراف میکنم اعتقاد به نصیب و قسمت خیلی شیرین و تسلی بخشه)
و اما درباره خودخواهی،اگه مواردی که من به چشم دیدم از برنده های پارسال و امسال (که البته اصلا نمیدونستن مهاجرسرا چی هست)رو شما هم دیده بودی حیفت میومد که یکی دیگه با هزار امید وآرزو جاشو بده به اونا.

خانم یا آقای Somi. درسته که دنیای پیش رو تفاوت زیادی با جاییکه در حال حاضر زندگی می کنیم داره و ارزش منطق و استدلال به نسبت در حد بالایی هست، اما این موضوع رو هم فراموش نکنیم که به همون اندازه موضوع احترام به همدیگر و حقوق دیگران هم اهمیتش بالاست و باز یادآوری می کنم که همه ما در طی پروسه قرعه کشی در این مرحله قرار گرفتیم و مطمئن باشین سازمانهای امنیتی و حفاظتی و سلامت در اون کشور بیش از هر مرجع دیگری نگران حفظ سلامت و امنیت در اونجا هستند یا خواهند بود و اگر منطق دو دوتا چهارتایی اون شکلی که شما فکر میکنین باشه اصلن نمی بایست قرعه کشی صورت می گرفت اما من بهتون میگم این منطق دو دوتا چهارتا در یک لایه بالاتر در کار هست که این منطق از یک نوع برابری فرهنگی و نژادی برای احیای پویایی جامعه الگو می گیره که تشریحش ممکنه در حوصله اینجا نباشه.
با این حال به جای تزریق روحیه تخریبی خواهش میکنم آرامش رو حفظ کنیم تا بتونیم به راه حل خوبی برسیم. از جمله همین ارسال نامه گروهی و مشورت راجع به این موضوع.

من از ارسال نامه گروهی حمایت میکنم به خصوص اینکه با توجه به تغییرات مشهود در تعداد کلیرشده های ماههای دسامبر و ژانویه می تونیم خواستار تشریح تغییراتی که منجر به توقف یا کند شدن پروسه کلیرنس شده باشیم اما اینکه به کجا نامه بزنیم به نظرم مهمترین بخش موضوع هست. و مرحله بعد اینه که نامه رو به چه شکل تهیه کنیم الکترونیکی باشه یا امضای واقعی داشته باشه هم مهمه و اگر حالت دوم باشه باید یک نماینده مشخص کنیم که پیگیر این موضوع باشه.
با سلام
به نظر من این نامه را به سفارت مجازی بفرستیم بهتره البته میشه رونوشت های آن رو هم برای اداره مهاجرت بفرستیم ولی طبق تجربه دوستان اداره مهاجرت معمولا میگه این پروسه مربوط به سفارت هاست

بنده هفته گذشته به سفارت مجازی ایمیل فرستادم و هیچ جوابی تا به الان دریافت نکردم !؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، alitab
فعلا مثل اینکه تاپیک کلیرنس نامزدی و ازدواج داغ تر و امیدوار کننده تره Smile بیرم اونجا یخورده براشون هورا بکشیم خودمونو خالی کنیم حال و هوامونم عوض میشه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: kage.omid ، masuodrh ، pari pariaaa ، nedaba ، alitab ، الدورادو ، NIKKI ، قصه گو ، mohamad92
Exclamation 
دوستان عزيز سلام
عمدتا ترجيح ميدم از نوشته هاي عزيزان استفاده كنم و كمتر چيزي مي نويسم كه خدايي نكرده تاپيك بي خودي شلوغ نشه ولي نمي دونم چي شد كه يهو امشب احساس وظيفه كردم تا چند خطي رو بنويسم پس قبلا عذر خواهي من رو بپذيريد : و اما بعد ، همونطوري كه هممون تا الان قطعا متوجه شديم امسال روند بررسي پرونده ها يك مقدار بيشتر از حد معمول شده و صرفنظر از كيس هاي تك و توك اعلامي عملا روند اعلام كلير شده ها كماكان شروع نشده ولي اولين حسني كه اين وضعيت داره اين مسئله هست كه ناخودآگاه آمادگي هر اتفاقي رو خواهيم داشت و به جاي اينكه فقط در صحبت يك سري از مسائل رو عنوان كنيم مثلا وسايل خونه رو نفروشيم يا از كار استعفاء نديم و يا ... بهش عمل خواهيم كرد و در اين اثنا اگه ويزا هم بياد بعنوان يه اتفاق فوق العاده بهش نگاه مي كنيم و خوشحال خواهيم شد بالعكس دوستان عزيز پارسالي كه ناخودآگاه دريافت ويزا رو به صورت ضمني براي خودشون تضمين شده فرض مي كردند و پس از اتفاقات پارسال (متاسفانه) اون وضعيت پيش اومد كه قطعا موجب رنجش همه خانواده مهاجر سرا من جمله خود ماها هم شد. عليرغم وجود اين واقعيات يه حسي وجود داره كه با قدرت مي گه امسال دير تر كلير شدن ها اعلام ميشه ولي با سرعتي باور نكردني استمرار خواهد داشت . لطفا ازم منبع نخوايد چون همونطور كه گفتم اين يه حس دروني هست . به هر حال من بعنوان احد از متقدمين اين راه به طرز شگفت انگيزي اميدوارم و مطمئن هستم هممون تسليم خواست و اراده خداوند هستيم پيشنهاد من هم اين هست كه واقعا بيايد به امور روزمره خودمون برسيم و در كنارش اطلاعاتمون رو نسبت به جايي كه ميخوايم عمري رو درش زندگي بكنيم بيشتر كنيم .همه ما وقتي يه هفته مي خوايم مسافرت بريم كلي اطلاعات از هتل ها و مراكز خريد و ... در مياريم چه برسه جايي كه بخوايم براي زندگي بريم . پيشنهاد ديگه هم اينكه واقعا مثبت انديش باشيد تجربه اين مسئله رو همين امسال ثابت كرد و احسان عزيز از روز اول واقعا انرژي فوق العاده اي داشت و من به شخصه يه نوشته توام با بار منفي تا حالا ازش نديدم و جزو اولين نفراتي هم بود كه كلير شد و واقعا براش خوشحالم پس مطمئن باشيد اين مثبت انديشي جواب ميده . نهايتا براي همه عزيزان آرزوي كليري زود رس و براي عزيزان مصاحبه نرفته ويزاي يك ضرب رو آرزو مي كنم چرا كه همه ما با خوشحالي دوستانمون خوشحال خواهيم شد و اين همون فلسفه تشكيل مهاجر سراست .
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه Cool[/font]
(2014-02-03 ساعت 23:44)mrpahlevani نوشته:  دوستان عزيز سلام
عمدتا ترجيح ميدم از نوشته هاي عزيزان استفاده كنم و كمتر چيزي مي نويسم كه خدايي نكرده تاپيك بي خودي شلوغ نشه ولي نمي دونم چي شد كه يهو امشب احساس وظيفه كردم تا چند خطي رو بنويسم پس قبلا عذر خواهي من رو بپذيريد : و اما بعد ، همونطوري كه هممون تا الان قطعا متوجه شديم امسال روند بررسي پرونده ها يك مقدار بيشتر از حد معمول شده و صرفنظر از كيس هاي تك و توك اعلامي عملا روند اعلام كلير شده ها كماكان شروع نشده ولي اولين حسني كه اين وضعيت داره اين مسئله هست كه ناخودآگاه آمادگي هر اتفاقي رو خواهيم داشت و به جاي اينكه فقط در صحبت يك سري از مسائل رو عنوان كنيم مثلا وسايل خونه رو نفروشيم يا از كار استعفاء نديم و يا ... بهش عمل خواهيم كرد و در اين اثنا اگه ويزا هم بياد بعنوان يه اتفاق فوق العاده بهش نگاه مي كنيم و خوشحال خواهيم شد بالعكس دوستان عزيز پارسالي كه ناخودآگاه دريافت ويزا رو به صورت ضمني براي خودشون تضمين شده فرض مي كردند و پس از اتفاقات پارسال (متاسفانه) اون وضعيت پيش اومد كه قطعا موجب رنجش همه خانواده مهاجر سرا من جمله خود ماها هم شد. عليرغم وجود اين واقعيات يه حسي وجود داره كه با قدرت مي گه امسال دير تر كلير شدن ها اعلام ميشه ولي با سرعتي باور نكردني استمرار خواهد داشت . لطفا ازم منبع نخوايد چون همونطور كه گفتم اين يه حس دروني هست . به هر حال من بعنوان احد از متقدمين اين راه به طرز شگفت انگيزي اميدوارم و مطمئن هستم هممون تسليم خواست و اراده خداوند هستيم پيشنهاد من هم اين هست كه واقعا بيايد به امور روزمره خودمون برسيم و در كنارش اطلاعاتمون رو نسبت به جايي كه ميخوايم عمري رو درش زندگي بكنيم بيشتر كنيم .همه ما وقتي يه هفته مي خوايم مسافرت بريم كلي اطلاعات از هتل ها و مراكز خريد و ... در مياريم چه برسه جايي كه بخوايم براي زندگي بريم . پيشنهاد ديگه هم اينكه واقعا مثبت انديش باشيد تجربه اين مسئله رو همين امسال ثابت كرد و احسان عزيز از روز اول واقعا انرژي فوق العاده اي داشت و من به شخصه يه نوشته توام با بار منفي تا حالا ازش نديدم و جزو اولين نفراتي هم بود كه كلير شد و واقعا براش خوشحالم پس مطمئن باشيد اين مثبت انديشي جواب ميده . نهايتا براي همه عزيزان آرزوي كليري زود رس و براي عزيزان مصاحبه نرفته ويزاي يك ضرب رو آرزو مي كنم چرا كه همه ما با خوشحالي دوستانمون خوشحال خواهيم شد و اين همون فلسفه تشكيل مهاجر سراست .

من یه چیزی جدی میگم نه قصد دارم کسیو نا امید کنم نه هیچی‌ من اصلا احساس خوبی‌ ندارم ۶۰% کیس‌ها تا الان موندن یعنی‌ در بهترین حالت تا الان هنوز از ۳۷۰۰ تا ویزا سهم ایران حداقل ۲۰۰۰ نفر حتی مصاحبه نشدن در بهترین حالت اگه از این ۲۰۰۰ نفر فقط و فقط ۶۰% شون هم کیلیرنس بخورن که حتما بیشتر از این هست می‌شه ۱۲۰۰ نفر در حالی‌ که تا پایان بسته شدن لاتاری ۲۰۱۴ فقط و فقط ۷ ماه وقت مونده ( تازه من امار کسایی که هنوز کلیر نشدن رو در نظر نگرفتم !!!!!! )

حالا از این ۱۲۰۰ نفر فقط و فقط و فقط ۱/۴ امشون هم عضو مهاجرسرا باشن یعنی‌ تقریبا ۳۰۰ نفر یعنی‌ از همین امروز تا آخر سپتامبر ۳۰۰ تقسیم بر ۷ = ۴۲ نفر یعنی‌ باید ۴۲ نفر در هر ماه کلیر بشن توجه کنید ۴۲ نفر از عضو مهاجرسرا!!! خیلیا عضو نیستن یعنی‌ حداقل تو پیج سفارت مثلا آنکارا باید ماهی‌ ۱۰۰ تا کیس کلیر بشن!!!!!!!!!!! ولی‌ چیزی که ما میبینیم ماهی‌ ۱ نفر کلیر می‌شه!!!! بازم میگم امار کسایی که عضو نیستن ، کسایی که هنوز کلیر نشدن رو اصلا به حساب نیاوردم!!!!! یعنی‌ یه چیزی در حد بسیار بسیار خوش بینانه!!

من شخصاً اینجا که هستم دارم یواش یواش سعی‌ می‌کنم دوسش داشته باشم ، ویزام رو هم دادم می خوام تمدید کنم واقعاً شک دارم امسال سال خوبی‌ باشه.

خوبه مثبت اندیش باشیم ولی‌ حقیقت رو هم ببینیم کنار بعضی‌ از مثبت اندیشیا بدک نیست!!

اگه جایی‌ از حرفم اشکال داره بهم بگید اصلاح کنم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، Saeedv13 ، sayeh_m ، kage.omid ، pari pari ، nedaba ، behfaza ، NEURON
دوست خوبم farshadm999 اصلا با این طرز فکرت موافق نیستم..ماها آدم های خوش خیال و رویا پردازی نیستیم ولی امیدوار هستیم و اعتقاد داریم که 3500 ویزا به ایرانی ها تعلق میگیره..و این احتمال که من نوعی جزو اون 3500 نفر باشم خیلی بالاست.. ولی 100 درصد نیست..پس چند ماه باقی مانده رو هم منتظر میشیم و امیدواریم که جزو خوش شانس ها باشیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-02-04 ساعت 00:48)masuodrh نوشته:  دوست خوبم farshadm999 اصلا با این طرز فکرت موافق نیستم..ماها آدم های خوش خیال و رویا پردازی نیستیم ولی امیدوار هستیم و اعتقاد داریم که 3500 ویزا به ایرانی ها تعلق میگیره..و این احتمال که من نوعی جزو اون 3500 نفر باشم خیلی بالاست.. ولی 100 درصد نیست..پس چند ماه باقی مانده رو هم منتظر میشیم و امیدواریم که جزو خوش شانس ها باشیم

البته من منظورم این نبود ویزا تموم شه منظورم این بود اصلا کلیر نشیم قبل از اینکه پرونده ۲۰۱۴ بسته بشه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
سلام دوستان،

من و خانوادم بعد 7 روز آپدیت شدیم، این معنیش چی میتونه باشه؟
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو
(2014-02-03 ساعت 19:03)mahdii نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 15:15)میما نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 14:26)basi2014 نوشته:  ذوستان به نظر شخص اینجانب که نویسنده نامه انگلیسی بالا هستم هرچه نامه کوتاهتر باشه اینجوری حوصله خواننده سر نمیره از خوندنش ولی اینکه بگیم چرا پارسال اینجوری نبود امسال اینجوریه؟ چرا تعداد کلیرها انقدر کمند و ... وجه خوبی نداره. این را هم درنظر داشته باشید هستند کسایی که عضو مهاجرسرا نیستن که تعدادشون هم کم نیست و چه بسا اینها کلیر شدند و ما بی خبریم
بازهم این نظر شخصی بود و به نظر من همین نامه کوتاه نشان دهنده تقاضای ما از سرعت کارشون هست ..
بازهم اگر دوستان نظری دارند من درخدمت افزودن مطالب دیگر هستم

من فکر میکنم دراین باره باید علت نگرانی رو اعلام کرد. و اون اینه که تاخیر غیرمعمول در اکثر کیس ها اتفاق افتاده حالا با هر ادبیاتی که خودتون صلاح می دونین اینو بهشون حالی کنین.

ضمن اینکه اگه احیانا در مورد محتوا و مقصد نامه از طریق این انجمن به نتیجه نرسیدم (چرا که ابزارهای رای گیری رو درش نداریم و برای پرسش پاسخ و طرح مطلب و جمع بندی مکانیزمی پیش بینی نشده) می تونیم از یک میتینگ اینترنتی در یک اتاق گفتگوی آنلاین(ChatRoom) بهره ببریم یا اینکه یک قرار حضوری بذاریم و درموردش به جمع بندی برسیم ضمن اینکه در مورد تهیه محتوای مناسب برای نامه نباید به هیچ عنوان عجله کرد تا به یه محتوای تاثیر گذار رسید اما در تهیه و برنامه ریزی برای جمع بندی باید سرعت به خرج بدیم تا در زمان مناسب نتیجه دلخواه رو بگیریم

با سلام
میتونیم در مواردی که میخواهیم رای گیری کنیم یک پس بگذاریم و از دستانی که نظر مثبتی دارن بخواهیم که با زدن دکمه تشکر رای مثبت خود را اعلام کنند
این نامه گروهی خوبه و میتونیم همزمان به چند جا ارسال کنیم
یه نسخه فارسیشم به سخنگویه فارسی زبان وزارت امور خارجشون بفرستیم که من عاشقشم Big Grin

سلام به همه دوستان
من ه یه نظری داشتم و اون اینه که قبل از هر اقدامی از روی سایت سیس یه آمار دقیق در بیاریم
به این صورت که چند نفر بشیم به صورت داوطلب و تمامی شماره های کارنت شده تا الان رو در سایت وارد کنیم و وضعیت تمامی کیس ها رو که برای انکارا/ابوظبی و ایروان رو بدونیم و بعد با اطلاعات دقیق اقدام بعدی رو انجام بدیم
فقط نیاز هست که با هم هماهنگ باشیم که کسی شماره های تکراری رو چک نکنه
حتی اگه یادتون باشه یکی از دوستان تا شماره 500 رو بررسی کرده بود و اطلاعات اون رو اعلام کرد که خیلی هم دقیق بود
درسته که الان تا 4325 رفته اما اگه تیمی کار کنیم کمتر از 1 روز کل امار رو در میاریم
تشکر از همه شما
ببخشید طولانی شد
قبل از هر چیز اطمینان قلبی توست که آینده را برایت می سازد[/font][/b][/i][/font][/size][/size[font=Courier]][/font][/size]
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، الدورادو ، kage.omid ، jnouri
(2014-02-04 ساعت 01:25)amirrbco نوشته:  سلام دوستان،

7 روز بعد از چی؟ دوست عزیز حداقل یه امضای ناقابل بذار که ما از حال و احوال شما بیشتر بدونیم..ولی کلا آپدیت چیز خوبی میباشد..به امید کلیر شدنتون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، m_yek ، pari pari
(2014-02-04 ساعت 01:40)amirrbco نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 01:37)masuodrh نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 01:25)amirrbco نوشته:  سلام دوستان،

7 روز بعد از چی؟ دوست عزیز حداقل یه امضای ناقابل بذار که ما از حال و احوال شما بیشتر بدونیم..ولی کلا آپدیت چیز خوبی میباشد..به امید کلیر شدنتون

عذرمخوام،
7 روز بعد مصاحبه در ایروان؟
دوست عزیز کلا هیچ کس از ما فلسفه دقیق آپیت ها رو نمیدونیم..ولی همه رو به فال نیک میگیریم چون نشون میده پرونده مون پشت شوفاژ(به قول یکی از دوستان) نیافتاده..
شما به جز درست کردن امضا..یه زحمت دیگه هم بکش..اطلاعات کلی کیس خودت رو به دوست خوبمون Soli asali بفرست تا در منتظرسرا هم باهم باشیم
تشکر کنندگان: amirrbco ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali
توي سايت سيس که داشتم نگاه ميکردم, خيليا ايشود شده ويزاشون, آدم واقعا از کار اينا سر در نمياره, چه طوري بعضيا به راحتي بک گراند چکشون تموم ميشه , در صورتي بعضيا رو بي خود و بي جهت فقط علاف ميکنن, من خودم اصلا فکر نميکردم که کليرنس بخورم , با اينکه همسم سربازي رفته بود اما ١٧ سال ايران زندگي نکرده, واقعا درک اينا برام سخته, الانم شديدا پشيمونم که چرا سفارت آنکارا يا ابو ظبي يا ايروانو نزده بودم, اونجا به کارشون واردترن, اينجا اصلا انگار مدارک ايرانو نميشناسن, نميدونم چي بگم واقعا, بدترين کارشونم اينجا اينه که پاسپورت آدمو ميگيرنو بعد بهش کليرنس ميزنن , آخه اين يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS00002xxx
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، الدورادو ، kage.omid ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، mohamad92
(2014-02-04 ساعت 02:33)sophia نوشته:  توي سايت سيس که داشتم نگاه ميکردم, خيليا ايشود شده ويزاشون, آدم واقعا از کار اينا سر در نمياره, چه طوري بعضيا به راحتي بک گراند چکشون تموم ميشه , در صورتي بعضيا رو بي خود و بي جهت فقط علاف ميکنن, من خودم اصلا فکر نميکردم که کليرنس بخورم , با اينکه همسم سربازي رفته بود اما ١٧ سال ايران زندگي نکرده, واقعا درک اينا برام سخته, الانم شديدا پشيمونم که چرا سفارت آنکارا يا ابو ظبي يا ايروانو نزده بودم, اونجا به کارشون واردترن, اينجا اصلا انگار مدارک ايرانو نميشناسن, نميدونم چي بگم واقعا, بدترين کارشونم اينجا اينه که پاسپورت آدمو ميگيرنو بعد بهش کليرنس ميزنن , آخه اين يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به دوست عزیز
میشه لطفا راهنمایی کنین کجای سایت سیس رفتین که دیدین خیلی ها ایشود شده ویزاهاشون ؟؟؟

اگه لطف کنین توضیح بدین ممنون میشم .

چون تا اونجایی که من دیدم سایت سیس فقط ی جای خالی واسه وارد کردن شماره پرونده داره که با وارد ان بدون صفرها متوانید از اخرین اپدیت و در چه مرحلهای قرار دارد مطلع شین .

گه لطف کنین توضیح بیشتری بدین ممنون میشم .
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان