موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 18:56)mahdii نوشته: (2014-02-03 ساعت 12:40)میما نوشته: (2014-02-03 ساعت 11:36)نام کاربری somi نوشته: (2014-02-03 ساعت 10:23)امین 13 نوشته: (2014-02-03 ساعت 00:42)نام کاربری somi نوشته: آقا ما مصاحبه نرفته از زندگی ناامید شدیم،یه دفعه بگین هر کی همونجا نقدا ویزارو گرفت گرفته،بقیه...
کاش کسایی که واقعا برنامه وهدفی ندارن اصلا شرکت نمیکردن،
از ماست که بر ماست، همین خود شما ننشستین واسه خواهر وبرادر ودوست وهمکار وهمسایه و... هرکی اصلا نمیدونست چی به چیه،اسم نوشتین؟!والا همونا الان خیلیاشون برنده شدن و دارن ویزاهارو درو میکنن، چه بسا بعدا اصلا مهاجرت به دردشونم نخوره!
اونوقت من و شما باید بشینیم فلسفه بافی کنیم و روز بشمریم
سلام دوست عزیز
به عنوان یه برادر کوچکتر باید عرض کنم اینجور تفکر و صحبت اصلا مناسب شما نیست
این خیلی خود خواهانست ...
اگه قرار به رفتن باشیم ، میریم و اگرم نه که ...
آقای برادر
ما قراره بریم به دنیایی که هر معلولی علتی داره و منطق و حساب 2×2تا حرف اول وآخرو میزنه!بهتره دیگه با این حرفای شرقی دلخوشکنک خودمونو گول نزنیم.(گرچه اعتراف میکنم اعتقاد به نصیب و قسمت خیلی شیرین و تسلی بخشه)
و اما درباره خودخواهی،اگه مواردی که من به چشم دیدم از برنده های پارسال و امسال (که البته اصلا نمیدونستن مهاجرسرا چی هست)رو شما هم دیده بودی حیفت میومد که یکی دیگه با هزار امید وآرزو جاشو بده به اونا.
خانم یا آقای Somi. درسته که دنیای پیش رو تفاوت زیادی با جاییکه در حال حاضر زندگی می کنیم داره و ارزش منطق و استدلال به نسبت در حد بالایی هست، اما این موضوع رو هم فراموش نکنیم که به همون اندازه موضوع احترام به همدیگر و حقوق دیگران هم اهمیتش بالاست و باز یادآوری می کنم که همه ما در طی پروسه قرعه کشی در این مرحله قرار گرفتیم و مطمئن باشین سازمانهای امنیتی و حفاظتی و سلامت در اون کشور بیش از هر مرجع دیگری نگران حفظ سلامت و امنیت در اونجا هستند یا خواهند بود و اگر منطق دو دوتا چهارتایی اون شکلی که شما فکر میکنین باشه اصلن نمی بایست قرعه کشی صورت می گرفت اما من بهتون میگم این منطق دو دوتا چهارتا در یک لایه بالاتر در کار هست که این منطق از یک نوع برابری فرهنگی و نژادی برای احیای پویایی جامعه الگو می گیره که تشریحش ممکنه در حوصله اینجا نباشه.
با این حال به جای تزریق روحیه تخریبی خواهش میکنم آرامش رو حفظ کنیم تا بتونیم به راه حل خوبی برسیم. از جمله همین ارسال نامه گروهی و مشورت راجع به این موضوع.
من از ارسال نامه گروهی حمایت میکنم به خصوص اینکه با توجه به تغییرات مشهود در تعداد کلیرشده های ماههای دسامبر و ژانویه می تونیم خواستار تشریح تغییراتی که منجر به توقف یا کند شدن پروسه کلیرنس شده باشیم اما اینکه به کجا نامه بزنیم به نظرم مهمترین بخش موضوع هست. و مرحله بعد اینه که نامه رو به چه شکل تهیه کنیم الکترونیکی باشه یا امضای واقعی داشته باشه هم مهمه و اگر حالت دوم باشه باید یک نماینده مشخص کنیم که پیگیر این موضوع باشه.
با سلام
به نظر من این نامه را به سفارت مجازی بفرستیم بهتره البته میشه رونوشت های آن رو هم برای اداره مهاجرت بفرستیم ولی طبق تجربه دوستان اداره مهاجرت معمولا میگه این پروسه مربوط به سفارت هاست
بنده هفته گذشته به سفارت مجازی ایمیل فرستادم و هیچ جوابی تا به الان دریافت نکردم !؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-03 ساعت 23:44
دوستان عزيز سلام
عمدتا ترجيح ميدم از نوشته هاي عزيزان استفاده كنم و كمتر چيزي مي نويسم كه خدايي نكرده تاپيك بي خودي شلوغ نشه ولي نمي دونم چي شد كه يهو امشب احساس وظيفه كردم تا چند خطي رو بنويسم پس قبلا عذر خواهي من رو بپذيريد : و اما بعد ، همونطوري كه هممون تا الان قطعا متوجه شديم امسال روند بررسي پرونده ها يك مقدار بيشتر از حد معمول شده و صرفنظر از كيس هاي تك و توك اعلامي عملا روند اعلام كلير شده ها كماكان شروع نشده ولي اولين حسني كه اين وضعيت داره اين مسئله هست كه ناخودآگاه آمادگي هر اتفاقي رو خواهيم داشت و به جاي اينكه فقط در صحبت يك سري از مسائل رو عنوان كنيم مثلا وسايل خونه رو نفروشيم يا از كار استعفاء نديم و يا ... بهش عمل خواهيم كرد و در اين اثنا اگه ويزا هم بياد بعنوان يه اتفاق فوق العاده بهش نگاه مي كنيم و خوشحال خواهيم شد بالعكس دوستان عزيز پارسالي كه ناخودآگاه دريافت ويزا رو به صورت ضمني براي خودشون تضمين شده فرض مي كردند و پس از اتفاقات پارسال (متاسفانه) اون وضعيت پيش اومد كه قطعا موجب رنجش همه خانواده مهاجر سرا من جمله خود ماها هم شد. عليرغم وجود اين واقعيات يه حسي وجود داره كه با قدرت مي گه امسال دير تر كلير شدن ها اعلام ميشه ولي با سرعتي باور نكردني استمرار خواهد داشت . لطفا ازم منبع نخوايد چون همونطور كه گفتم اين يه حس دروني هست . به هر حال من بعنوان احد از متقدمين اين راه به طرز شگفت انگيزي اميدوارم و مطمئن هستم هممون تسليم خواست و اراده خداوند هستيم پيشنهاد من هم اين هست كه واقعا بيايد به امور روزمره خودمون برسيم و در كنارش اطلاعاتمون رو نسبت به جايي كه ميخوايم عمري رو درش زندگي بكنيم بيشتر كنيم .همه ما وقتي يه هفته مي خوايم مسافرت بريم كلي اطلاعات از هتل ها و مراكز خريد و ... در مياريم چه برسه جايي كه بخوايم براي زندگي بريم . پيشنهاد ديگه هم اينكه واقعا مثبت انديش باشيد تجربه اين مسئله رو همين امسال ثابت كرد و احسان عزيز از روز اول واقعا انرژي فوق العاده اي داشت و من به شخصه يه نوشته توام با بار منفي تا حالا ازش نديدم و جزو اولين نفراتي هم بود كه كلير شد و واقعا براش خوشحالم پس مطمئن باشيد اين مثبت انديشي جواب ميده . نهايتا براي همه عزيزان آرزوي كليري زود رس و براي عزيزان مصاحبه نرفته ويزاي يك ضرب رو آرزو مي كنم چرا كه همه ما با خوشحالي دوستانمون خوشحال خواهيم شد و اين همون فلسفه تشكيل مهاجر سراست .
[font=Times New Roman]CN : 2014AS000003## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13 Aug /مصاحبه : Oct /سفرنامه/ کلیر : بعد از ۱۸۵ روز 9 April / به امید فردایی بهتر برای همه [/font]
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوست خوبم farshadm999 اصلا با این طرز فکرت موافق نیستم..ماها آدم های خوش خیال و رویا پردازی نیستیم ولی امیدوار هستیم و اعتقاد داریم که 3500 ویزا به ایرانی ها تعلق میگیره..و این احتمال که من نوعی جزو اون 3500 نفر باشم خیلی بالاست.. ولی 100 درصد نیست..پس چند ماه باقی مانده رو هم منتظر میشیم و امیدواریم که جزو خوش شانس ها باشیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من و خانوادم بعد 7 روز آپدیت شدیم، این معنیش چی میتونه باشه؟
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد 135 روز کلیر#
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-04 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-04 ساعت 02:00 توسط morteza.gh.)
(2014-02-03 ساعت 19:03)mahdii نوشته: (2014-02-03 ساعت 15:15)میما نوشته: (2014-02-03 ساعت 14:26)basi2014 نوشته: ذوستان به نظر شخص اینجانب که نویسنده نامه انگلیسی بالا هستم هرچه نامه کوتاهتر باشه اینجوری حوصله خواننده سر نمیره از خوندنش ولی اینکه بگیم چرا پارسال اینجوری نبود امسال اینجوریه؟ چرا تعداد کلیرها انقدر کمند و ... وجه خوبی نداره. این را هم درنظر داشته باشید هستند کسایی که عضو مهاجرسرا نیستن که تعدادشون هم کم نیست و چه بسا اینها کلیر شدند و ما بی خبریم
بازهم این نظر شخصی بود و به نظر من همین نامه کوتاه نشان دهنده تقاضای ما از سرعت کارشون هست ..
بازهم اگر دوستان نظری دارند من درخدمت افزودن مطالب دیگر هستم
من فکر میکنم دراین باره باید علت نگرانی رو اعلام کرد. و اون اینه که تاخیر غیرمعمول در اکثر کیس ها اتفاق افتاده حالا با هر ادبیاتی که خودتون صلاح می دونین اینو بهشون حالی کنین.
ضمن اینکه اگه احیانا در مورد محتوا و مقصد نامه از طریق این انجمن به نتیجه نرسیدم (چرا که ابزارهای رای گیری رو درش نداریم و برای پرسش پاسخ و طرح مطلب و جمع بندی مکانیزمی پیش بینی نشده) می تونیم از یک میتینگ اینترنتی در یک اتاق گفتگوی آنلاین(ChatRoom) بهره ببریم یا اینکه یک قرار حضوری بذاریم و درموردش به جمع بندی برسیم ضمن اینکه در مورد تهیه محتوای مناسب برای نامه نباید به هیچ عنوان عجله کرد تا به یه محتوای تاثیر گذار رسید اما در تهیه و برنامه ریزی برای جمع بندی باید سرعت به خرج بدیم تا در زمان مناسب نتیجه دلخواه رو بگیریم
با سلام
میتونیم در مواردی که میخواهیم رای گیری کنیم یک پس بگذاریم و از دستانی که نظر مثبتی دارن بخواهیم که با زدن دکمه تشکر رای مثبت خود را اعلام کنند
این نامه گروهی خوبه و میتونیم همزمان به چند جا ارسال کنیم
یه نسخه فارسیشم به سخنگویه فارسی زبان وزارت امور خارجشون بفرستیم که من عاشقشم
سلام به همه دوستان
من ه یه نظری داشتم و اون اینه که قبل از هر اقدامی از روی سایت سیس یه آمار دقیق در بیاریم
به این صورت که چند نفر بشیم به صورت داوطلب و تمامی شماره های کارنت شده تا الان رو در سایت وارد کنیم و وضعیت تمامی کیس ها رو که برای انکارا/ابوظبی و ایروان رو بدونیم و بعد با اطلاعات دقیق اقدام بعدی رو انجام بدیم
فقط نیاز هست که با هم هماهنگ باشیم که کسی شماره های تکراری رو چک نکنه
حتی اگه یادتون باشه یکی از دوستان تا شماره 500 رو بررسی کرده بود و اطلاعات اون رو اعلام کرد که خیلی هم دقیق بود
درسته که الان تا 4325 رفته اما اگه تیمی کار کنیم کمتر از 1 روز کل امار رو در میاریم
تشکر از همه شما
ببخشید طولانی شد
قبل از هر چیز اطمینان قلبی توست که آینده را برایت می سازد[/font][/b][/i][/font][/size][/size[font=Courier]][/font][/size]
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-04 ساعت 01:25)amirrbco نوشته: سلام دوستان،
7 روز بعد از چی؟ دوست عزیز حداقل یه امضای ناقابل بذار که ما از حال و احوال شما بیشتر بدونیم..ولی کلا آپدیت چیز خوبی میباشد..به امید کلیر شدنتون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-04 ساعت 01:40)amirrbco نوشته: (2014-02-04 ساعت 01:37)masuodrh نوشته: (2014-02-04 ساعت 01:25)amirrbco نوشته: سلام دوستان،
7 روز بعد از چی؟ دوست عزیز حداقل یه امضای ناقابل بذار که ما از حال و احوال شما بیشتر بدونیم..ولی کلا آپدیت چیز خوبی میباشد..به امید کلیر شدنتون
عذرمخوام،
7 روز بعد مصاحبه در ایروان؟
دوست عزیز کلا هیچ کس از ما فلسفه دقیق آپیت ها رو نمیدونیم..ولی همه رو به فال نیک میگیریم چون نشون میده پرونده مون پشت شوفاژ(به قول یکی از دوستان) نیافتاده..
شما به جز درست کردن امضا..یه زحمت دیگه هم بکش..اطلاعات کلی کیس خودت رو به دوست خوبمون Soli asali بفرست تا در منتظرسرا هم باهم باشیم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
توي سايت سيس که داشتم نگاه ميکردم, خيليا ايشود شده ويزاشون, آدم واقعا از کار اينا سر در نمياره, چه طوري بعضيا به راحتي بک گراند چکشون تموم ميشه , در صورتي بعضيا رو بي خود و بي جهت فقط علاف ميکنن, من خودم اصلا فکر نميکردم که کليرنس بخورم , با اينکه همسم سربازي رفته بود اما ١٧ سال ايران زندگي نکرده, واقعا درک اينا برام سخته, الانم شديدا پشيمونم که چرا سفارت آنکارا يا ابو ظبي يا ايروانو نزده بودم, اونجا به کارشون واردترن, اينجا اصلا انگار مدارک ايرانو نميشناسن, نميدونم چي بگم واقعا, بدترين کارشونم اينجا اينه که پاسپورت آدمو ميگيرنو بعد بهش کليرنس ميزنن , آخه اين يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS00002xxx
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-04 ساعت 02:33)sophia نوشته: توي سايت سيس که داشتم نگاه ميکردم, خيليا ايشود شده ويزاشون, آدم واقعا از کار اينا سر در نمياره, چه طوري بعضيا به راحتي بک گراند چکشون تموم ميشه , در صورتي بعضيا رو بي خود و بي جهت فقط علاف ميکنن, من خودم اصلا فکر نميکردم که کليرنس بخورم , با اينکه همسم سربازي رفته بود اما ١٧ سال ايران زندگي نکرده, واقعا درک اينا برام سخته, الانم شديدا پشيمونم که چرا سفارت آنکارا يا ابو ظبي يا ايروانو نزده بودم, اونجا به کارشون واردترن, اينجا اصلا انگار مدارک ايرانو نميشناسن, نميدونم چي بگم واقعا, بدترين کارشونم اينجا اينه که پاسپورت آدمو ميگيرنو بعد بهش کليرنس ميزنن , آخه اين يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به دوست عزیز
میشه لطفا راهنمایی کنین کجای سایت سیس رفتین که دیدین خیلی ها ایشود شده ویزاهاشون ؟؟؟
اگه لطف کنین توضیح بدین ممنون میشم .
چون تا اونجایی که من دیدم سایت سیس فقط ی جای خالی واسه وارد کردن شماره پرونده داره که با وارد ان بدون صفرها متوانید از اخرین اپدیت و در چه مرحلهای قرار دارد مطلع شین .
گه لطف کنین توضیح بیشتری بدین ممنون میشم .
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30