موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بياد روزهاي انتظار خودم افتادم كه دائم به كليرنس 2013 سر ميزدم.
الان 40روزي هست امدم امريكا،انشاالله همتون خوشحال و موفق باشيد.هر سوالي داشتيد من درخدمت هستم_
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان دوست داشتنی من،عصبی نشید و در عصبانیت تصمیمی نگیرید که به پشیمانی منجر شود.اندکی صبر ، سحر نزدیک است.
با تبریک فراوان برای دوست بدون امضامون roz 777 که ییهو باعث خوشحالی همگی شدند!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
چرا 2014AS868 با اینکه کلیر شده ولی در ceac هنوز Administrative Processing ؟؟؟؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-04 ساعت 10:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-04 ساعت 10:53 توسط NIKKI.)
(2014-02-04 ساعت 01:31)morteza.gh نوشته: (2014-02-03 ساعت 19:03)mahdii نوشته: (2014-02-03 ساعت 15:15)میما نوشته: (2014-02-03 ساعت 14:26)basi2014 نوشته: ذوستان به نظر شخص اینجانب که نویسنده نامه انگلیسی بالا هستم هرچه نامه کوتاهتر باشه اینجوری حوصله خواننده سر نمیره از خوندنش ولی اینکه بگیم چرا پارسال اینجوری نبود امسال اینجوریه؟ چرا تعداد کلیرها انقدر کمند و ... وجه خوبی نداره. این را هم درنظر داشته باشید هستند کسایی که عضو مهاجرسرا نیستن که تعدادشون هم کم نیست و چه بسا اینها کلیر شدند و ما بی خبریم
بازهم این نظر شخصی بود و به نظر من همین نامه کوتاه نشان دهنده تقاضای ما از سرعت کارشون هست ..
بازهم اگر دوستان نظری دارند من درخدمت افزودن مطالب دیگر هستم
من فکر میکنم دراین باره باید علت نگرانی رو اعلام کرد. و اون اینه که تاخیر غیرمعمول در اکثر کیس ها اتفاق افتاده حالا با هر ادبیاتی که خودتون صلاح می دونین اینو بهشون حالی کنین.
ضمن اینکه اگه احیانا در مورد محتوا و مقصد نامه از طریق این انجمن به نتیجه نرسیدم (چرا که ابزارهای رای گیری رو درش نداریم و برای پرسش پاسخ و طرح مطلب و جمع بندی مکانیزمی پیش بینی نشده) می تونیم از یک میتینگ اینترنتی در یک اتاق گفتگوی آنلاین(ChatRoom) بهره ببریم یا اینکه یک قرار حضوری بذاریم و درموردش به جمع بندی برسیم ضمن اینکه در مورد تهیه محتوای مناسب برای نامه نباید به هیچ عنوان عجله کرد تا به یه محتوای تاثیر گذار رسید اما در تهیه و برنامه ریزی برای جمع بندی باید سرعت به خرج بدیم تا در زمان مناسب نتیجه دلخواه رو بگیریم
با سلام
میتونیم در مواردی که میخواهیم رای گیری کنیم یک پس بگذاریم و از دستانی که نظر مثبتی دارن بخواهیم که با زدن دکمه تشکر رای مثبت خود را اعلام کنند
این نامه گروهی خوبه و میتونیم همزمان به چند جا ارسال کنیم
یه نسخه فارسیشم به سخنگویه فارسی زبان وزارت امور خارجشون بفرستیم که من عاشقشم
سلام به همه دوستان
من ه یه نظری داشتم و اون اینه که قبل از هر اقدامی از روی سایت سیس یه آمار دقیق در بیاریم
به این صورت که چند نفر بشیم به صورت داوطلب و تمامی شماره های کارنت شده تا الان رو در سایت وارد کنیم و وضعیت تمامی کیس ها رو که برای انکارا/ابوظبی و ایروان رو بدونیم و بعد با اطلاعات دقیق اقدام بعدی رو انجام بدیم
فقط نیاز هست که با هم هماهنگ باشیم که کسی شماره های تکراری رو چک نکنه
حتی اگه یادتون باشه یکی از دوستان تا شماره 500 رو بررسی کرده بود و اطلاعات اون رو اعلام کرد که خیلی هم دقیق بود
درسته که الان تا 4325 رفته اما اگه تیمی کار کنیم کمتر از 1 روز کل امار رو در میاریم
تشکر از همه شما
ببخشید طولانی شد
من اطلاعات كامل كيسهاي 1 تا 1800 را در فايل Excel دارم شامل تمام كيسهاي 3 سفارت.
كه شامل شماره كيس - تعداد نفرات - محل مصاحبه - آخرين آپديت تا وسطاي ژانويه - وضعيت اعم از Ready - Adm Processing - Issued.
تو همون فايل database با 2-3 تا فرمول ساده انواع اطلاعات را ميشه ازش در آورد.
دوستي كه آمادگي انجام هماهنگي و آپديت ماهانه را داره لطفا پيام شخصي بده برا هماهنگي
البته فكر ميكنم برا كيسهاي بالاي 2000 يه كم زوده چون اونا تهداد زياديشون هنوز مصاحبه نرفتن هر چند كه دست كم تعداد كل در مياد
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
یکی از همکاران من امروز آپدیت شده مصاحبش ماه دیگه هست
این مفهومش چیه الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیزم قصد توهین ندارم و یا اینکه بخام کسی رو ناراحت کنم ولی بهتر نیست تو این تاپیک مسایلی مطرح بشه که هم به درد خودمون بخوره و هم بچه های سال دیگه که میخان این تاپیک رو بخونن. اینکه آپدیت ها را مطرح کنیم جز اینکه به بقیه دوستانمون که تا بحال آپدیت نشدن استرس وارد می کنیم هیچ سود دیگری ندارد. بچه های اینجا هم یکی مثل من و شما هستن که اطلاعاتمون همه در یه حد یکم کم و زیادتر. پس با گفتن اینکه مثلا ما n بار آپدیت شدیم اونها چه کمکی میتونن بکن ؟ من خودم به شخصه 6بار آپدیت شدم ولی گفتن این موضوع هیچ دردی را دوا نمیکند..
بیاید یکم منطقی باشیم و زیاد درگیر این موضوعات آپدیتی و غیره نباشیم. به نظر من اگه خدا نخاد که ما بریم 100 بار هم آپدیت بشیم بازهم نمیریم
بازهم ببخشید من قصد جسارت یا توهین به کسی رو نداشتم..
امید داشته باشید و به خدا توکل کنید که بی اجازه اون برگی از درخت نمیفته..
**به امید کلیر شدن همه دوستان گلم**
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-04 ساعت 12:00)mattin نوشته: (2014-02-04 ساعت 10:46)NIKKI نوشته: (2014-02-04 ساعت 01:31)morteza.gh نوشته: (2014-02-03 ساعت 19:03)mahdii نوشته: (2014-02-03 ساعت 15:15)میما نوشته: من فکر میکنم دراین باره باید علت نگرانی رو اعلام کرد. و اون اینه که تاخیر غیرمعمول در اکثر کیس ها اتفاق افتاده حالا با هر ادبیاتی که خودتون صلاح می دونین اینو بهشون حالی کنین.
ضمن اینکه اگه احیانا در مورد محتوا و مقصد نامه از طریق این انجمن به نتیجه نرسیدم (چرا که ابزارهای رای گیری رو درش نداریم و برای پرسش پاسخ و طرح مطلب و جمع بندی مکانیزمی پیش بینی نشده) می تونیم از یک میتینگ اینترنتی در یک اتاق گفتگوی آنلاین(ChatRoom) بهره ببریم یا اینکه یک قرار حضوری بذاریم و درموردش به جمع بندی برسیم ضمن اینکه در مورد تهیه محتوای مناسب برای نامه نباید به هیچ عنوان عجله کرد تا به یه محتوای تاثیر گذار رسید اما در تهیه و برنامه ریزی برای جمع بندی باید سرعت به خرج بدیم تا در زمان مناسب نتیجه دلخواه رو بگیریم
با سلام
میتونیم در مواردی که میخواهیم رای گیری کنیم یک پس بگذاریم و از دستانی که نظر مثبتی دارن بخواهیم که با زدن دکمه تشکر رای مثبت خود را اعلام کنند
این نامه گروهی خوبه و میتونیم همزمان به چند جا ارسال کنیم
یه نسخه فارسیشم به سخنگویه فارسی زبان وزارت امور خارجشون بفرستیم که من عاشقشم
سلام به همه دوستان
من ه یه نظری داشتم و اون اینه که قبل از هر اقدامی از روی سایت سیس یه آمار دقیق در بیاریم
به این صورت که چند نفر بشیم به صورت داوطلب و تمامی شماره های کارنت شده تا الان رو در سایت وارد کنیم و وضعیت تمامی کیس ها رو که برای انکارا/ابوظبی و ایروان رو بدونیم و بعد با اطلاعات دقیق اقدام بعدی رو انجام بدیم
فقط نیاز هست که با هم هماهنگ باشیم که کسی شماره های تکراری رو چک نکنه
حتی اگه یادتون باشه یکی از دوستان تا شماره 500 رو بررسی کرده بود و اطلاعات اون رو اعلام کرد که خیلی هم دقیق بود
درسته که الان تا 4325 رفته اما اگه تیمی کار کنیم کمتر از 1 روز کل امار رو در میاریم
تشکر از همه شما
ببخشید طولانی شد
من اطلاعات كامل كيسهاي 1 تا 1800 را در فايل Excel دارم شامل تمام كيسهاي 3 سفارت.
كه شامل شماره كيس - تعداد نفرات - محل مصاحبه - آخرين آپديت تا وسطاي ژانويه - وضعيت اعم از Ready - Adm Processing - Issued.
تو همون فايل database با 2-3 تا فرمول ساده انواع اطلاعات را ميشه ازش در آورد.
دوستي كه آمادگي انجام هماهنگي و آپديت ماهانه را داره لطفا پيام شخصي بده برا هماهنگي
البته فكر ميكنم برا كيسهاي بالاي 2000 يه كم زوده چون اونا تهداد زياديشون هنوز مصاحبه نرفتن هر چند كه دست كم تعداد كل در مياد
یا سلام و احترام
من امادگی خودم رو جهت بهنگام سازی و تجزیه وتحلیل آماری اعلام می کنم
ببخشید در قالب پیغام خصوص اعلام نکردم
با تشکر -
سلام
دوست عزیز من هم اطلاعات کامل کلیه مصاحبه شدگان سفارت آنکارا را تا آخر ژانویه دارم به همراه آمار ویزاهای صادر شده، ریجکت شده ها و ...
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
کد پیاچپی:
به به!!!!!!!!!!!
تو اين روز زيباى برفى ما هم 120 روزه شديم.
اميدوارم 220 روزه نشيم.;);)
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر