کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-03 ساعت 17:51)الدورادو نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 17:46)byazdani نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 14:15)امین 13 نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 14:06)byazdani نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 13:50)KIMIA2005 نوشته:  بنده نیز با پشنهاد اقا سعید کاملا موافقم با توجه به تغییراتی که متاسفانه امسال در روند کلیرنس صورت پذیرفته بهترین کارو تنها کاری که در حال حاضر از دستمون بر میاد این هستش که طی نامه ای گروهی با اداره مهاجرت و... مکاتبه داشته و خواستار پیگیری و تسریع در روند کلیرنس باشیم و بخواهیم در خصوص کند شدن پروسه کلیرنس امسال توضیح دهند مطمئن باشید که بی تاثیر نخواهد بود و حتما انها ترتیب اثر خواهند داد دوستان با دست روی دست گذاشتن کاری درست نمیشه و ارسال ایمیل هم هیچ جنبه منفی نخواهد داشت بایستی بصورت جدی پیگیر این مسئله بوده و این کار یک حرکت گروهی رو می طلبه قبل از اینکه دیر شود چون اگر به همین منوال بخواد پیش بره همگی ما بایستی واسه تمدید مدیکال اقدام کنیم چون دیگه فرصتی واسمون نمی مونه دوستان هم نظر و در صورت موافق بودن حمایت خودشون را اعلام کنند...

سلام به همگی
منم موافق کلیت نامه هستم. حداقل از دست روی دست گذاشتن که بهتره. البته من حدود 10 روز پیش یه ایمیل شخصی برای سفارت آمریکا در آنکارا فرستادم ولی پاسخی دریافت نکردم و آپدیت هم نشدم. امیدوارم که نامه دسته جمعی اثر داشته باشه.
ممنون
به نظرتون به یه همچین نامه ای جواب میدن؟؟؟ ( نامه گروهی)

سلام دوستان
یه ساعت پیش به ایمیلهای ارسالی من ترتیب اثر دادن و حداقل آپدیت شدیم. به نظرم نامه گروهی هم حتما اثر خواهد داشت.
ممنون
دوست عزيز به ايميلتون هم پاسخ دادند؟

آره به شما چی؟
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2014-02-03 ساعت 17:53)byazdani نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 17:51)الدورادو نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 17:46)byazdani نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 14:15)امین 13 نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 14:06)byazdani نوشته:  سلام به همگی
منم موافق کلیت نامه هستم. حداقل از دست روی دست گذاشتن که بهتره. البته من حدود 10 روز پیش یه ایمیل شخصی برای سفارت آمریکا در آنکارا فرستادم ولی پاسخی دریافت نکردم و آپدیت هم نشدم. امیدوارم که نامه دسته جمعی اثر داشته باشه.
ممنون
به نظرتون به یه همچین نامه ای جواب میدن؟؟؟ ( نامه گروهی)

سلام دوستان
یه ساعت پیش به ایمیلهای ارسالی من ترتیب اثر دادن و حداقل آپدیت شدیم. به نظرم نامه گروهی هم حتما اثر خواهد داشت.
ممنون
دوست عزيز به ايميلتون هم پاسخ دادند؟

آره به شما چی؟

الان متوجه شدم جواب دادند...پس آپديت من مربوط به ايميلم بوده Sad
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو
دوستان عزيز به نكته اي اشاره كنم،جوابي كه سفارت ابوظبي به ايميل من داده توي اسپم ايميلم رفته بود و از اونجا كه من معمولا اسپم ايميلمو چك نميكنم فكر ميكردم به ايميلم جواب ندادند...حتما وقتي منتظر ايميلي از سفارت هستيد اسپم ايميلتون رو هم چك كنيد
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: arnish ، masuodrh ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، mohamad92
سلام
دوستان به نظر من اینجا داره تبدیل میشه به جایی برای chat کردن ، بجای جایی برای راهنمایی و تبادل نظر لطفا بعضی از گفتگو ها که میشه در پیام خصوصی رد و بدل بشه رو اینجا انجام ندید البته دوست ندارم کسی ناراحت بشه فقط نظر شخصی هست
ممنون
#مصاحبه 22 اکتبر #سفارت ابوظبی #کلییر بعد 197 روز #گرفتن ویزا 22 می
تشکر کنندگان: basi2014 ، NIKKI ، mahdii ، masuodrh ، soli asali ، Narvan ، behfaza ، Good Luck ، قصه گو ، saeedshafiee ، nedaba ، mohamad92
دوستان عزیز لطفا در این تاپیک از گفتگوهایی که فقط به درد خودتون میخوره پرهیز کنید و اطلاعاتی رو دنبال کنید که به درد همه میخوره. ببخشید که فضولی میکنم
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، NEURON
(2014-02-03 ساعت 12:40)میما نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 11:36)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 10:23)امین 13 نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 00:42)نام کاربری somi نوشته:  آقا ما مصاحبه نرفته از زندگی ناامید شدیم،یه دفعه بگین هر کی همونجا نقدا ویزارو گرفت گرفته،بقیه...SadSad
کاش کسایی که واقعا برنامه وهدفی ندارن اصلا شرکت نمیکردن،
از ماست که بر ماست، همین خود شما ننشستین واسه خواهر وبرادر ودوست وهمکار وهمسایه و... هرکی اصلا نمیدونست چی به چیه،اسم نوشتین؟!والا همونا الان خیلیاشون برنده شدن و دارن ویزاهارو درو میکنن، چه بسا بعدا اصلا مهاجرت به دردشونم نخوره!
اونوقت من و شما باید بشینیم فلسفه بافی کنیم و روز بشمریمSad

سلام دوست عزیز
به عنوان یه برادر کوچکتر باید عرض کنم اینجور تفکر و صحبت اصلا مناسب شما نیست
این خیلی خود خواهانست ...
اگه قرار به رفتن باشیم ، میریم و اگرم نه که ...

آقای برادر
ما قراره بریم به دنیایی که هر معلولی علتی داره و منطق و حساب 2×2تا حرف اول وآخرو میزنه!بهتره دیگه با این حرفای شرقی دلخوشکنک خودمونو گول نزنیم.(گرچه اعتراف میکنم اعتقاد به نصیب و قسمت خیلی شیرین و تسلی بخشه)
و اما درباره خودخواهی،اگه مواردی که من به چشم دیدم از برنده های پارسال و امسال (که البته اصلا نمیدونستن مهاجرسرا چی هست)رو شما هم دیده بودی حیفت میومد که یکی دیگه با هزار امید وآرزو جاشو بده به اونا.

خانم یا آقای Somi. درسته که دنیای پیش رو تفاوت زیادی با جاییکه در حال حاضر زندگی می کنیم داره و ارزش منطق و استدلال به نسبت در حد بالایی هست، اما این موضوع رو هم فراموش نکنیم که به همون اندازه موضوع احترام به همدیگر و حقوق دیگران هم اهمیتش بالاست و باز یادآوری می کنم که همه ما در طی پروسه قرعه کشی در این مرحله قرار گرفتیم و مطمئن باشین سازمانهای امنیتی و حفاظتی و سلامت در اون کشور بیش از هر مرجع دیگری نگران حفظ سلامت و امنیت در اونجا هستند یا خواهند بود و اگر منطق دو دوتا چهارتایی اون شکلی که شما فکر میکنین باشه اصلن نمی بایست قرعه کشی صورت می گرفت اما من بهتون میگم این منطق دو دوتا چهارتا در یک لایه بالاتر در کار هست که این منطق از یک نوع برابری فرهنگی و نژادی برای احیای پویایی جامعه الگو می گیره که تشریحش ممکنه در حوصله اینجا نباشه.
با این حال به جای تزریق روحیه تخریبی خواهش میکنم آرامش رو حفظ کنیم تا بتونیم به راه حل خوبی برسیم. از جمله همین ارسال نامه گروهی و مشورت راجع به این موضوع.

من از ارسال نامه گروهی حمایت میکنم به خصوص اینکه با توجه به تغییرات مشهود در تعداد کلیرشده های ماههای دسامبر و ژانویه می تونیم خواستار تشریح تغییراتی که منجر به توقف یا کند شدن پروسه کلیرنس شده باشیم اما اینکه به کجا نامه بزنیم به نظرم مهمترین بخش موضوع هست. و مرحله بعد اینه که نامه رو به چه شکل تهیه کنیم الکترونیکی باشه یا امضای واقعی داشته باشه هم مهمه و اگر حالت دوم باشه باید یک نماینده مشخص کنیم که پیگیر این موضوع باشه.
با سلام
به نظر من این نامه را به سفارت مجازی بفرستیم بهتره البته میشه رونوشت های آن رو هم برای اداره مهاجرت بفرستیم ولی طبق تجربه دوستان اداره مهاجرت معمولا میگه این پروسه مربوط به سفارت هاست
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-02-03 ساعت 16:00)خسته از وطن نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 15:55)2014winner نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 15:53)roz 777 نوشته:  دوستان عزیز
پس از مدتها انتظار و پس از دو اپدیت کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدوارم بزودی زود موقع هورا کشیدن واسه همگی شما باشه
Smile
شما کدوم سفارتی ؟ چرا امضا نداری ؟
گفتم خیلی منتظر نمونین ایشون 12 Nov در ابوظبی مصاحبه داشتن. ویزاشون مبارکشوووووووووووووون

مباركتون باشه دوست عزيز.خيلى خوشحال شدم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، pari pariaaa ، قصه گو ، shahryar7021
(2014-02-03 ساعت 15:15)میما نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 14:26)basi2014 نوشته:  ذوستان به نظر شخص اینجانب که نویسنده نامه انگلیسی بالا هستم هرچه نامه کوتاهتر باشه اینجوری حوصله خواننده سر نمیره از خوندنش ولی اینکه بگیم چرا پارسال اینجوری نبود امسال اینجوریه؟ چرا تعداد کلیرها انقدر کمند و ... وجه خوبی نداره. این را هم درنظر داشته باشید هستند کسایی که عضو مهاجرسرا نیستن که تعدادشون هم کم نیست و چه بسا اینها کلیر شدند و ما بی خبریم
بازهم این نظر شخصی بود و به نظر من همین نامه کوتاه نشان دهنده تقاضای ما از سرعت کارشون هست ..
بازهم اگر دوستان نظری دارند من درخدمت افزودن مطالب دیگر هستم

من فکر میکنم دراین باره باید علت نگرانی رو اعلام کرد. و اون اینه که تاخیر غیرمعمول در اکثر کیس ها اتفاق افتاده حالا با هر ادبیاتی که خودتون صلاح می دونین اینو بهشون حالی کنین.

ضمن اینکه اگه احیانا در مورد محتوا و مقصد نامه از طریق این انجمن به نتیجه نرسیدم (چرا که ابزارهای رای گیری رو درش نداریم و برای پرسش پاسخ و طرح مطلب و جمع بندی مکانیزمی پیش بینی نشده) می تونیم از یک میتینگ اینترنتی در یک اتاق گفتگوی آنلاین(ChatRoom) بهره ببریم یا اینکه یک قرار حضوری بذاریم و درموردش به جمع بندی برسیم ضمن اینکه در مورد تهیه محتوای مناسب برای نامه نباید به هیچ عنوان عجله کرد تا به یه محتوای تاثیر گذار رسید اما در تهیه و برنامه ریزی برای جمع بندی باید سرعت به خرج بدیم تا در زمان مناسب نتیجه دلخواه رو بگیریم

با سلام
میتونیم در مواردی که میخواهیم رای گیری کنیم یک پس بگذاریم و از دستانی که نظر مثبتی دارن بخواهیم که با زدن دکمه تشکر رای مثبت خود را اعلام کنند
این نامه گروهی خوبه و میتونیم همزمان به چند جا ارسال کنیم
یه نسخه فارسیشم به سخنگویه فارسی زبان وزارت امور خارجشون بفرستیم که من عاشقشم Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، elnazgh ، parmisv ، الدورادو ، kage.omid ، soli asali ، alitab ، melina132 ، omid05 ، pari pariaaa ، NEURON ، میما ، ali3875 ، NIKKI
ببخشيد من يه سوال داشتم:
اگه از اول مصاحبت تا الان (102روز) اصلا اپديت نشده باشى واقعا به اين معنى نيست كه تو اين مدت اصلا به پروندت كارى نداشتن؟؟؟؟ اخه هر چقدر هم كارا كند پيش بره بازم باور كردنى نيست
ممنون
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، alitab ، pari pariaaa ، قصه گو ، NIKKI ، godot
(2014-02-03 ساعت 19:49)aseman abi نوشته:  ببخشيد من يه سوال داشتم:
اگه از اول مصاحبت تا الان (102روز) اصلا اپديت نشده باشى واقعا به اين معنى نيست كه تو اين مدت اصلا به پروندت كارى نداشتن؟؟؟؟ اخه هر چقدر هم كارا كند پيش بره بازم باور كردنى نيست
ممنون

سلام

من با دوستانی که معتقدند روند بررسی پرونده از زمان ارسال فرمها به kcc آغاز میشه موافقم و در مورد خودم مطمئنم کلیرنس خوردنم از قبل روی پروندم بود توضیح کاملش رو وقتی از مصاحبه امدم دادم. بهر حال من بالای 100 روزه منتظرم و بدون زدن ایمیل به همراه برخی دوستان 16 ژانویه اپدیت شدم

پرونده ها در دست بررسی هست اما چرا به نتیجه قطعی نمیرسه سوال همه ماست
پیشنهاد من اینه که دوستان بالای 90 روز انتظار و بدون اپدیت تک تک به سفارتها ایمیل بزنن حتی اگر همان جواب روتین رو بگیرن و کمی صبر کنیم

اگر تغییری دیده نشد به سازمانهای مربوطه از جمله امنیت ملی یا سفارت مجازی ایران یک ایمیل دسته جمعی بزنیم

به نظر من متن پیشنهادی انگلیسی کمی تغییر می خواهد اینکه گفته شده accelerate administrative processing of DV instead of any other ones.
یعنی لطفا بجای بقیه کار برندگان لاتاری را تسریع نمایید ضررورتی نداره و میتونیم فقط پیگیر کار خودمون شیم در واقع از instead به بعد به نظر من لازم نیست.
دوستان دوباره امروز آپدیت شدیم:
9 نوامبر(فرم 10 سوالی)-30 ژانویه-3 فوریه
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، pari pariaaa ، maryam_a ، soli asali ، Saeedv13 ، masuodrh ، میما ، artam2 ، Good Luck ، farshad varaste ، nedaba
دوستان دلیل اصلی اینکه کلیرها اعلام نمیشه اینکه سفارت ها بیشتر روی پروسه های دانشجویی و خانوادگی کار می کنند چون مقدار کلیرنس اون ها از لاتاری کمتر هست در ما ه های می و اپریل کیس ها لاتاری جوابشون میاد پس خیلی نگران نباشید ولی همونطور که دوستمون گفته پی گیر باشید.با سفارت تماس بگیرید. دوستانی که اپدیت نشدند خیلی نگران نباشند حتما چک های کمتری نیاز داشتند.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
برنده اصلی ما برای بار ششم در تاریخ 3 فوریه آپدیت شد.فکر کنم ما داریم رکورد تعداد آپدیتها رو میزنیم.باید اسممون تو گینس ثبت بشه.ولی چه فایده!!!!!
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
نميدونم چه حكمتي تو اين تأخير اعلام كليريهاي سفارتهاست ... امروز دم صبح تو اون سرماي ٢٠- رفته بودم حرم امام رضا،كلي براي همه دوستاي مهاجرسرا،خصوصا منتظرسرايي ها دعا كردم ...
اميدوارم يه نامه خوب بتونيم با هم بنويسيم و از اين بلاتكليفي در بيايم .هر حركتي خواستيد انجام بديد منم هستم و هر كمكي از دستم بر بياد انجام ميدم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-02-03 ساعت 18:56)pari pari نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 16:00)خسته از وطن نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 15:55)2014winner نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 15:53)roz 777 نوشته:  دوستان عزیز
پس از مدتها انتظار و پس از دو اپدیت کلیر شدیم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدوارم بزودی زود موقع هورا کشیدن واسه همگی شما باشه
Smile
شما کدوم سفارتی ؟ چرا امضا نداری ؟
گفتم خیلی منتظر نمونین ایشون 12 Nov در ابوظبی مصاحبه داشتن. ویزاشون مبارکشوووووووووووووون

مباركتون باشه دوست عزيز.خيلى خوشحال شدم

مبارک باشه امیدوارم این اتفاق خوب برای همه و ما هم بیوفتهRolleyes
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، maryam_a ، soli asali ، feel ، hudson ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان