موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
بالاخره امروز ابوظبی ایمیلی که زده بودم رو پاسخ داد و کیس بتاریخ 28 آگوست آپدیت شد . در ایمیل شماره تماس جدیدم رو براشون ارسال کردم و پاسخی که دادند این بود :
Thank you for information
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 13:25 توسط shahryar7021.)
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدا رو شکر
تبریک میگم به عزیزان کلیر شده مامان خانم گل،بهنام عزیزم و بقیه دوستان
متاسفانه نشد،
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکه به سلامتی شما خودتون یک ضرب بودید فقط همسرتون کلیرنس داشت؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بعد از مدت ها برگشتم ببینم چه خبره !! مبارک باشه دوستانی که کلیر شدن .
امیدوارم به زودی همگی کلیر بشیم .
راستش شنیده بودم زنگ زدن از انکارا خواستم بیام ببینمچطوریاست صحت داره یا نه !!
مثل اینکه صحت داره .
حالا جالبیش اینجاست که اگه ابوظبی قصد زنگ زدن داشته باشه تلفن های استان خراسان کلا تغییر کرده !! به نظر شما با ایمیل میشه بهشون خبر داد ؟؟ جالب اینجاست از خارج از استان که زنگ میزنی اپراتور اطلاع رسانی نمیکنه که شماره به چی تغییر کرده !! فقط میگه شماره اشتباهه !!
راستش یه 8 صفحه خوندم دیدم انگار این سوال مطرح نشده بود !! تو سرچ هم چیزی برام نیاورد این بود که گفتم بپرسم نظرتون رو .
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از همه توجه کنید تمام کسانی که 22 آگست اپدیت شدند و احتیاج به مدیکال نداشتند. را برای این فرصت کوتاه خواسته اند. به همسر من گفتند ایشان از سهمیه آگوست استفاده می کند پس تا جمعه باید آنجا باشدمن مطمئنم سهمیه سپتامبر هم در راه است
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من 19 جون مدیکال خود و خانواده ام را در دبی انجام داده و الان هم در دوره کلیرنس هستیم. به سفارت ایمیل زده و پرسیدم که اگه بخواهیم تا قبل از 19 دسامبر بخواهیم برویم یو_اس_ا آیا نیاز به تمدید هست جواب دادند که نه نیازی نیست . موضوع اینه که دخترم 19 سپتامبر یک واکسن یادآوری آبله و خودم هم 13 اگست td دارم.به نظرتون اگه این واکسنها رو تو ایران بزنم و فقط کارت بین الملل را تا قبل از رفتن به روز کنم کافیه یا باید برم مدیکال دبی؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چرا تو جدول سیس انکارا که اطلاعات همه رو گذاشته تو صفه استارتش اومده اطلاعات 2013 رو هم گذاشته وبعد با 2014 مقایسه کرده.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 13:29)زری وحدتی نوشته: سلام دوستان
بعد از مدت ها برگشتم ببینم چه خبره !! مبارک باشه دوستانی که کلیر شدن .
امیدوارم به زودی همگی کلیر بشیم .
راستش شنیده بودم زنگ زدن از انکارا خواستم بیام ببینمچطوریاست صحت داره یا نه !!
مثل اینکه صحت داره .
حالا جالبیش اینجاست که اگه ابوظبی قصد زنگ زدن داشته باشه تلفن های استان خراسان کلا تغییر کرده !! به نظر شما با ایمیل میشه بهشون خبر داد ؟؟ جالب اینجاست از خارج از استان که زنگ میزنی اپراتور اطلاع رسانی نمیکنه که شماره به چی تغییر کرده !! فقط میگه شماره اشتباهه !!
راستش یه 8 صفحه خوندم دیدم انگار این سوال مطرح نشده بود !! تو سرچ هم چیزی برام نیاورد این بود که گفتم بپرسم نظرتون رو .
درود
شماره تماس منم تغییر کرده بود ولی ایمیل زدم و امروز جواب دادند که اطلاعاتم بروز رسانی شد . شما هم ایمیل بزنی بد نیست .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
میشه ایمیلتونو برامون بزارید تا ماهم که تلفنمون تغییر کرده براشون بفرستیم.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مامان خانم عزیز و مهربون
خیلی خیلی خوشحالم، از صمیم قلب
امیدوارم همیشه هر جا که هستین سلامت و لبی خندون داشته باشین.
به دعاتون محتاجم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.