کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 13:31)morteza-dm نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:29)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان
بعد از مدت ها برگشتم ببینم چه خبره !! مبارک باشه دوستانی که کلیر شدن .
امیدوارم به زودی همگی کلیر بشیم .
راستش شنیده بودم زنگ زدن از انکارا خواستم بیام ببینمچطوریاست صحت داره یا نه !!
مثل اینکه صحت داره .
حالا جالبیش اینجاست که اگه ابوظبی قصد زنگ زدن داشته باشه تلفن های استان خراسان کلا تغییر کرده !! به نظر شما با ایمیل میشه بهشون خبر داد ؟؟ جالب اینجاست از خارج از استان که زنگ میزنی اپراتور اطلاع رسانی نمیکنه که شماره به چی تغییر کرده !! فقط میگه شماره اشتباهه !!
راستش یه 8 صفحه خوندم دیدم انگار این سوال مطرح نشده بود !! تو سرچ هم چیزی برام نیاورد این بود که گفتم بپرسم نظرتون رو .

درود
شماره تماس منم تغییر کرده بود ولی ایمیل زدم و امروز جواب دادند که اطلاعاتم بروز رسانی شد . شما هم ایمیل بزنی بد نیست .

ابوظبی جواب داد! من هر مدل ایمیل میزنم جواب نمیده. حتی شماره تلفن جدید دادم جواب نداد
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، pari pari ، Alissa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:56)NarCssuS نوشته:  باز هم یه تبریییییک جانانه به همه کلیر شده ها... ^_^

بچه ها سوال دارم، پلیز راهنمایی بفرمایید:
۱. نوبت سوم واکسن Td ما، ۲۶ می ۲۰۱۴ بوده و هپاتیت رو هم که چند سال پیش زده بودیم و همون تاریخ ها تو کارت زردمونه که دکتر کریستین ازشون ایرادی نگرفت و اوکی بودن. آزمایش های مدیکالمون تو ارمنستان هم ۲۰ جون بوده. با این شرایط کارت های زرد هنوز اعتبار دارن یا باید تمدید بشن؟ اگه لازمه تمدید بشن، چه مراحلی باید طی بشه؟

۲.روز مصاحبه یه شماره ازما گرفتن که گفتن شماره ی همونجا باشه (یعنی ارمنستان). به نظرتون اگه قرار باشه تلفنی خبر بدن، با اون شماره تماس می گیرن یا شماره هایی که تو فرم ها نوشتیم؟

ممنونم
Smile

سلام دوست من
1. شما نیازی به تمدید مدیکال ندارین فقط کارتتونو ببرین پاستور تا براتون تاریخ جدید واکسنارو توش وارد کنن (این واسه اطمینانه).
2. اگه قرار باشه بهتون زنگ بزنن به شماره ایران که تو فرما نوشتین زنگ میزنن. اگه شمارتون عوض شده یه ایمیل به سفارت بزنین و شماره های جدیدتونو بهشون اعلام کنین.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: NarCssuS ، soli asali ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:07)m.mirzaee نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 01:11)mehdi16 نوشته:  سلام دوستان من ۱۸ آگست میل زدم بد ۷ روز ۲۵ آگست جواب دادن.(البته ۳ تا امیل قبلیمو جواب نداده بودن با همین موضوع بود) و فقط یه سوالام جواب دادن و راجعبه سالی‌ که پرسیدم چرا اسم برنده تو سیت نیست جواب ندادن و آدرس یه سایتو دادن برم چیکک کنم دوستان راهنمایی کنن این سایت داستانش چیه با tanks
vaziyat khanom to ceas ready inam email ke vasaton zir mizaram

Abu Dhabi, IV
To Me
Aug 25 at 12:28 AM
Thank you for your email. We regret to inform you that your husband’s application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.
https://usvisa-info.com/en-ae/selfservic...ce_options
We hope this information will helpful to you.

هر چی سعی کردم نتونستم حساب کاربری برای ورود به سایت بسازم
این سایت به چه دردی میخوره اصلاً؟
منم نتونستم. فک کنم اونایی که جدید کارنت میشن از این طریق باید وقت بگیرن

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، nedaba
مامان خانم خودشون قبلا یک ضرب بودن ؟؟؟ فقط شوهرشون منتظر بودن یا همگی منتظر بودن کسی خبر داره؟؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، ebi1988 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:10)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:56)NarCssuS نوشته:  باز هم یه تبریییییک جانانه به همه کلیر شده ها... ^_^

بچه ها سوال دارم، پلیز راهنمایی بفرمایید:
۱. نوبت سوم واکسن Td ما، ۲۶ می ۲۰۱۴ بوده و هپاتیت رو هم که چند سال پیش زده بودیم و همون تاریخ ها تو کارت زردمونه که دکتر کریستین ازشون ایرادی نگرفت و اوکی بودن. آزمایش های مدیکالمون تو ارمنستان هم ۲۰ جون بوده. با این شرایط کارت های زرد هنوز اعتبار دارن یا باید تمدید بشن؟ اگه لازمه تمدید بشن، چه مراحلی باید طی بشه؟

۲.روز مصاحبه یه شماره ازما گرفتن که گفتن شماره ی همونجا باشه (یعنی ارمنستان). به نظرتون اگه قرار باشه تلفنی خبر بدن، با اون شماره تماس می گیرن یا شماره هایی که تو فرم ها نوشتیم؟

ممنونم
Smile

سلام دوست من
1. شما نیازی به تمدید مدیکال ندارین فقط کارتتونو ببرین پاستور تا براتون تاریخ جدید واکسنارو توش وارد کنن (این واسه اطمینانه).
2. اگه قرار باشه بهتون زنگ بزنن به شماره ایران که تو فرما نوشتین زنگ میزنن. اگه شمارتون عوض شده یه ایمیل به سفارت بزنین و شماره های جدیدتونو بهشون اعلام کنین.
شاد باشین.

ممنون از پاسختون Smile
یعنی تو همون کارت های قبلیمون، تاریخ جدید می زنن؟ یا کارت جدید باید بگیریم؟ خودشون می دونن جریان چیه و این کار برای چیه یا باید توضیحات کامل بهشون بدیم؟

مرسی Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
(2014-08-28 ساعت 13:30)مامان خانم نوشته:  سلام
ممنون از همه توجه کنید تمام کسانی که 22 آگست اپدیت شدند و احتیاج به مدیکال نداشتند. را برای این فرصت کوتاه خواسته اند. به همسر من گفتند ایشان از سهمیه آگوست استفاده می کند پس تا جمعه باید آنجا باشدمن مطمئنم سهمیه سپتامبر هم در راه است
موفق باشید

چقدر خوبه ادم شادی کسایی رو میبینه که تو همه سختی ها و استرس ها و نومیدی ها باهاشون بوده. با هم غصه خوردیم. با هم امید دادیم. عالیه حالم امرور. حالا دیگه شک ندارم شماره های ماها که مدیکال لازم هستیم تو سپتامبر اعلام میشه. فک کنم همه سه هزار و پونصد تا پنج هرارها موندن.

چه روزای خوبیه

تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، برسام٤ ، مارکوپولو ، ebi1988 ، sonyz2 ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba
تبریک به همه دوستان کلیر شده.
دوستان ابوظبی امروز جواب ایمیل ما رو داد و گفتن که هنوز پروسه شما تموم نشده.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: soli asali ، mortezash ، reasonable ، ebi1988 ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:01)مامان خانم نوشته:  ما آنکارا 20 جون همسرم کلیرنس خورد استاد دانشگاه سربازی سپاه. دیگه اپدیت ها 7 بار بعد از مصاحبه cv وفرم نه سوالی آخرین اپدیت 22 اگست
سلام
تبریک به مامان خانم عزیز و شادباش بسیار بانو.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-28 ساعت 13:43)shirin_n نوشته:  دوستان اونهايي كه مديكالشون اعتبار داره تماس گرفتن واسه ويزا ؟ يعني واسه ما كه ١٠ اگوست اعتبار مديكال تمام شده سر فرصت تماس ميگيرن ؟ يا نه اين يك مساله جدا هستش ؟ فكر ميكنم ديگه پروسه ما هم تمام شده
كارت زرد مجدد گرفتيم و فقط بريم يه واكسن انفولانزا بزنيم و ايشالا راهي بشيم

چون مدیکال دوستان تا 5000 تموم شده سفارت داره از اون به بعد رو که احتیاج به تمدید مدیکال نداره رو ویزا میده تا سهمیه آگوست رو پر کنه و ویزا و سهمیه هدر نره برای سپتامبر بقیه رو بده ! و برن تمدید مدیکال. یه جورایی مهندسیه کاملا عاقلانه ای کردن .. دستشون درد نکنه
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

سلام دوستان
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
مبارک باشه ایشالله این ویزا خوشگله توی پاس همه شما خوشگلا بخوره Big Grin
انشالله این تاپیک تا هفته دیگه خالی از سکنه میشه و همه دنبال گرفتن بلیط و تور برای رفتن به سفارتها و انشالله امریکا میرید
ShyRolleyesTongueSmileWinkCoolBig Grin
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
راستی من یه کامنت از عمو عراقی عزیز چند صفحه قبل دیدم خیلی خوشحال شدم
من واقعا حال این دوست عزیزمو درک میکنم، بیماری زونای من با این که تقریبا زود تشخیص داده شد و کلی بهش رسیدم و خوشبختانه رو به بهبوده ولی گاهی وقتا باور کنید یه طوری احساس خارش و سوزش توی پهلو و شکم و پشتم می پیچه که انگار یکی داره منقل زغالو باد می زنه و یکی دیگه هی سوزن ته گرد فرو می کنه توی پوستت . از صمیم قلبم واسه عمو عراقی گلم آرزوی بهروزی و سلامت عاجل دارم (به دریا رفته می داند مصیبت های طوفان را).
عمو جون ایشاا... به زودی با هم می ریم سفارت ایروان و ویزا قشنگا رو می چسبونیم توی پاسو و ادامه ماجرا.
راستی بعدش ویزا رو می یاریم چپ چپ بهش نگاه می کنیم و می گیم : ببین کاراتو !!!! همین یه کلام بسشه خودش خجالت می کشه.
به امید کلیرشدن همه بخصوص عمو عراقی عزیزم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بازمانده لاتاری 2014
(2014-08-28 ساعت 14:20)p.arsa نوشته:  سلام دوستان

سلام پارسا عزیز
تبریک بابت کلیر شدنتون
چه خبر آقا؟
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: p.arsa ، soli asali ، mizan ، ebi1988 ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:30)مامان خانم نوشته:  سلام
ممنون از همه توجه کنید تمام کسانی که 22 آگست اپدیت شدند و احتیاج به مدیکال نداشتند. را برای این فرصت کوتاه خواسته اند. به همسر من گفتند ایشان از سهمیه آگوست استفاده می کند پس تا جمعه باید آنجا باشدمن مطمئنم سهمیه سپتامبر هم در راه است
موفق باشید

مامان خانوم مبارکت باشه
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: soli asali ، banafsh14 ، poem ، مارکوپولو ، mizan ، AZAR 1335 ، ebi1988 ، miladfr12 ، pari pari ، رژین ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 14:18)poem نوشته:  تبریک به همه دوستان کلیر شده.
دوستان ابوظبی امروز جواب ایمیل ما رو داد و گفتن که هنوز پروسه شما تموم نشده.
ممنون از اینکه اطلاع دادید.میشه بگین شما کی ایمیل زدید
بازمانده لاتاری 2014Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان