موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
مامان خانم خودشون قبلا یک ضرب بودن ؟؟؟ فقط شوهرشون منتظر بودن یا همگی منتظر بودن کسی خبر داره؟؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 14:10)reza_norouzi نوشته: (2014-08-28 ساعت 13:56)NarCssuS نوشته: باز هم یه تبریییییک جانانه به همه کلیر شده ها... ^_^
بچه ها سوال دارم، پلیز راهنمایی بفرمایید:
۱. نوبت سوم واکسن Td ما، ۲۶ می ۲۰۱۴ بوده و هپاتیت رو هم که چند سال پیش زده بودیم و همون تاریخ ها تو کارت زردمونه که دکتر کریستین ازشون ایرادی نگرفت و اوکی بودن. آزمایش های مدیکالمون تو ارمنستان هم ۲۰ جون بوده. با این شرایط کارت های زرد هنوز اعتبار دارن یا باید تمدید بشن؟ اگه لازمه تمدید بشن، چه مراحلی باید طی بشه؟
۲.روز مصاحبه یه شماره ازما گرفتن که گفتن شماره ی همونجا باشه (یعنی ارمنستان). به نظرتون اگه قرار باشه تلفنی خبر بدن، با اون شماره تماس می گیرن یا شماره هایی که تو فرم ها نوشتیم؟
ممنونم

سلام دوست من
1. شما نیازی به تمدید مدیکال ندارین فقط کارتتونو ببرین پاستور تا براتون تاریخ جدید واکسنارو توش وارد کنن (این واسه اطمینانه).
2. اگه قرار باشه بهتون زنگ بزنن به شماره ایران که تو فرما نوشتین زنگ میزنن. اگه شمارتون عوض شده یه ایمیل به سفارت بزنین و شماره های جدیدتونو بهشون اعلام کنین.
شاد باشین.
ممنون از پاسختون 
یعنی تو همون کارت های قبلیمون، تاریخ جدید می زنن؟ یا کارت جدید باید بگیریم؟ خودشون می دونن جریان چیه و این کار برای چیه یا باید توضیحات کامل بهشون بدیم؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستان کلیر شده.
دوستان ابوظبی امروز جواب ایمیل ما رو داد و گفتن که هنوز پروسه شما تموم نشده.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 13:01)مامان خانم نوشته: ما آنکارا 20 جون همسرم کلیرنس خورد استاد دانشگاه سربازی سپاه. دیگه اپدیت ها 7 بار بعد از مصاحبه cv وفرم نه سوالی آخرین اپدیت 22 اگست
سلام
تبریک به مامان خانم عزیز و شادباش بسیار بانو.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-28 ساعت 14:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-28 ساعت 14:23 توسط smart3461.)
راستی من یه کامنت از عمو عراقی عزیز چند صفحه قبل دیدم خیلی خوشحال شدم
من واقعا حال این دوست عزیزمو درک میکنم، بیماری زونای من با این که تقریبا زود تشخیص داده شد و کلی بهش رسیدم و خوشبختانه رو به بهبوده ولی گاهی وقتا باور کنید یه طوری احساس خارش و سوزش توی پهلو و شکم و پشتم می پیچه که انگار یکی داره منقل زغالو باد می زنه و یکی دیگه هی سوزن ته گرد فرو می کنه توی پوستت . از صمیم قلبم واسه عمو عراقی گلم آرزوی بهروزی و سلامت عاجل دارم (به دریا رفته می داند مصیبت های طوفان را).
عمو جون ایشاا... به زودی با هم می ریم سفارت ایروان و ویزا قشنگا رو می چسبونیم توی پاسو و ادامه ماجرا.
راستی بعدش ویزا رو می یاریم چپ چپ بهش نگاه می کنیم و می گیم : ببین کاراتو !!!! همین یه کلام بسشه خودش خجالت می کشه.
به امید کلیرشدن همه بخصوص عمو عراقی عزیزم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 14:20)p.arsa نوشته: سلام دوستان
سلام پارسا عزیز
تبریک بابت کلیر شدنتون
چه خبر آقا؟
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 13:30)مامان خانم نوشته: سلام
ممنون از همه توجه کنید تمام کسانی که 22 آگست اپدیت شدند و احتیاج به مدیکال نداشتند. را برای این فرصت کوتاه خواسته اند. به همسر من گفتند ایشان از سهمیه آگوست استفاده می کند پس تا جمعه باید آنجا باشدمن مطمئنم سهمیه سپتامبر هم در راه است
موفق باشید
مامان خانوم مبارکت باشه
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری