کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 13:36)REZAMBI نوشته:  تبریک میگم Smile با شما هم تماس گرفتن؟

نه رضاجان ببین اگه تماس بگیرن چه هورایی می کشم Wink
به خاطر مامان خانم و بقیه بچه هاست، من هم خوشحالم
تشکر کنندگان: REZAMBI ، ebi1988 ، hamid_fs3 ، mizan ، soli asali ، مارکوپولو ، محبت ، Reza20002 ، pari pari ، pari pariaaa ، smpf ، nedaba
از خبر كيلير شدن مامان خانم خيلي خوشحال شدم. مباركشون باشه ايشون سنگ صبور بچه هاي مهاجر سرا بودن اميدوارم هميشه اينطور پاداش مهربونياشون رو از خدا بگيرن
هوراااااااااااا
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
(2014-08-28 ساعت 13:37)farhoud نوشته:  میشه ایمیلتونو برامون بزارید تا ماهم که تلفنمون تغییر کرده براشون بفرستیم.

متن ایمیل برای اطلاع رسانی تغییر شماره تماس به سفارت

dear sir/madam I would like to inform you that ,My phone number has changed. New call home: ............................. Mobile: .............................. I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، mahan L ، ebi1988 ، soli asali ، smpf ، زری وحدتی ، nedaba
دوستان اونهايي كه مديكالشون اعتبار داره تماس گرفتن واسه ويزا ؟ يعني واسه ما كه ١٠ اگوست اعتبار مديكال تمام شده سر فرصت تماس ميگيرن ؟ يا نه اين يك مساله جدا هستش ؟ فكر ميكنم ديگه پروسه ما هم تمام شده
كارت زرد مجدد گرفتيم و فقط بريم يه واكسن انفولانزا بزنيم و ايشالا راهي بشيم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: ebi1988 ، mizan ، soli asali ، hamid_fs3 ، pari pari ، pari pariaaa ، smpf ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:31)morteza-dm نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:29)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان
بعد از مدت ها برگشتم ببینم چه خبره !! مبارک باشه دوستانی که کلیر شدن .
امیدوارم به زودی همگی کلیر بشیم .
راستش شنیده بودم زنگ زدن از انکارا خواستم بیام ببینمچطوریاست صحت داره یا نه !!
مثل اینکه صحت داره .
حالا جالبیش اینجاست که اگه ابوظبی قصد زنگ زدن داشته باشه تلفن های استان خراسان کلا تغییر کرده !! به نظر شما با ایمیل میشه بهشون خبر داد ؟؟ جالب اینجاست از خارج از استان که زنگ میزنی اپراتور اطلاع رسانی نمیکنه که شماره به چی تغییر کرده !! فقط میگه شماره اشتباهه !!
راستش یه 8 صفحه خوندم دیدم انگار این سوال مطرح نشده بود !! تو سرچ هم چیزی برام نیاورد این بود که گفتم بپرسم نظرتون رو .

درود
شماره تماس منم تغییر کرده بود ولی ایمیل زدم و امروز جواب دادند که اطلاعاتم بروز رسانی شد . شما هم ایمیل بزنی بد نیست .
سلام دوست عزيز ، شما قبل از شماره ى منزلتون چه كدى وارد كرديد ؟
**Case number:2014AS38
Embassy : abudhabi
تاريخ مصاحبه: 25 مارچ
تعداد نفرات : 4 نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، smpf ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:41)khapaleh نوشته:  از خبر كيلير شدن مامان خانم خيلي خوشحال شدم. مباركشون باشه ايشون سنگ صبور بچه هاي مهاجر سرا بودن اميدوارم هميشه اينطور پاداش مهربونياشون رو از خدا بگيرن
هوراااااااااااا

تبریک به همه دوستانی که کلییر شدن.
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: soli asali ، مارکوپولو ، ebi1988 ، smpf ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:39)shazad نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:36)REZAMBI نوشته:  تبریک میگم Smile با شما هم تماس گرفتن؟

نه رضاجان ببین اگه تماس بگیرن چه هورایی می کشم Wink
به خاطر مامان خانم و بقیه بچه هاست، من هم خوشحالم

آقا حق داریWinkما هم برای بچه ها و از اینکه سفارت یه تکونی خورده خوشحالیم Big Grin ایشاله به زودی روزی شما و ما و بقیه ی دوستان Tongue
تشکر کنندگان: برسام٤ ، mizan ، soli asali ، hamid_fs3 ، banafsh14 ، ebi1988 ، pari pari ، smpf ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:44)Goli45 نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:31)morteza-dm نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 13:29)زری وحدتی نوشته:  سلام دوستان
بعد از مدت ها برگشتم ببینم چه خبره !! مبارک باشه دوستانی که کلیر شدن .
امیدوارم به زودی همگی کلیر بشیم .
راستش شنیده بودم زنگ زدن از انکارا خواستم بیام ببینمچطوریاست صحت داره یا نه !!
مثل اینکه صحت داره .
حالا جالبیش اینجاست که اگه ابوظبی قصد زنگ زدن داشته باشه تلفن های استان خراسان کلا تغییر کرده !! به نظر شما با ایمیل میشه بهشون خبر داد ؟؟ جالب اینجاست از خارج از استان که زنگ میزنی اپراتور اطلاع رسانی نمیکنه که شماره به چی تغییر کرده !! فقط میگه شماره اشتباهه !!
راستش یه 8 صفحه خوندم دیدم انگار این سوال مطرح نشده بود !! تو سرچ هم چیزی برام نیاورد این بود که گفتم بپرسم نظرتون رو .

درود
شماره تماس منم تغییر کرده بود ولی ایمیل زدم و امروز جواب دادند که اطلاعاتم بروز رسانی شد . شما هم ایمیل بزنی بد نیست .
سلام دوست عزيز ، شما قبل از شماره ى منزلتون چه كدى وارد كرديد ؟
کد 98+ رو قبل از کد شهرستان بدون صفر وارد کردم بعدشم که شماره تماس خودم .
مثلا اینطوری:
New call home: +982132342895 Mobile: +989121234567
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، nedaba
باز هم یه تبریییییک جانانه به همه کلیر شده ها... ^_^

بچه ها سوال دارم، پلیز راهنمایی بفرمایید:
۱. نوبت سوم واکسن Td ما، ۲۶ می ۲۰۱۴ بوده و هپاتیت رو هم که چند سال پیش زده بودیم و همون تاریخ ها تو کارت زردمونه که دکتر کریستین ازشون ایرادی نگرفت و اوکی بودن. آزمایش های مدیکالمون تو ارمنستان هم ۲۰ جون بوده. با این شرایط کارت های زرد هنوز اعتبار دارن یا باید تمدید بشن؟ اگه لازمه تمدید بشن، چه مراحلی باید طی بشه؟

۲.روز مصاحبه یه شماره ازما گرفتن که گفتن شماره ی همونجا باشه (یعنی ارمنستان). به نظرتون اگه قرار باشه تلفنی خبر بدن، با اون شماره تماس می گیرن یا شماره هایی که تو فرم ها نوشتیم؟

ممنونم
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام و تبریک به مامان خانم عزیز
خیلی خوشحال شدم که شما هم نگرانی خارج شدین.
مبارکتون باشه

سایت آنکارا آپدیت کرد و همون چند تا کیس لاتاری هم که توش بود را برداشته.
خدا عالمه که اینا چیکار دارن می کنن.
والا ما که هنوز هم در حسرت آپدیتیم چه برسه به کلیر شدن.

باز هم تبریک به همه دوستان کلیر شده.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: mizan ، morteza-dm ، poem ، EmJay ، soli asali ، hamid_fs3 ، ebi1988 ، sonyz2 ، pari pari ، pari pariaaa ، Alissa ، nedaba
مامان خانم تبریک تبریک
واقعا حقتون بود خدا رو شکر
ایشاا... تاپیک اولین سفر به عم ریکا می بینمتون
(بچه ها فکر نکنید من کلیر شده ام ها!!! امضامو ببینین من بالقوه کلیر شده ام و خیلی زودتر از اونی که فکر کنید بالواقع می شه)
ایشاا... همه دوستای گلم به زودی کلیر بشن.
بازم تبریکات ویژه به همه عزیزان کلیر شده و انرژی مثبت به همه منتظران گلم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: mizan ، mahan L ، reza_norouzi ، poem ، NAVAI ، soli asali ، مارکوپولو ، ebi1988 ، pari pari ، pari pariaaa ، Alissa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 13:58)amohammadi348 نوشته:  سلام و تبریک به مامان خانم عزیز
خیلی خوشحال شدم که شما هم نگرانی خارج شدین.
مبارکتون باشه

سایت آنکارا آپدیت کرد و همون چند تا کیس لاتاری هم که توش بود را برداشته.
خدا عالمه که اینا چیکار دارن می کنن.
والا ما که هنوز هم در حسرت آپدیتیم چه برسه به کلیر شدن.

باز هم تبریک به همه دوستان کلیر شده.

قشنگ تر و تمیز کردن که از سپتامبر سهمیه های خودش اعلام کنن. به قول محبت عزیز هرکس کلیرشه ویزا برسه. دارم فکر میکنم ارمنستان چه سهمیه تپلی برا سپتامبر گرفته که ریلکس نشسته و تو اگوست کسی اعلان نکرده
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
امروز خيلي خيلي اميدوارم ،نميدونم چرا شايد با كلير شدن مامان خانم انقدر حالم خوب شده ،الان ديگه احساس ميكنم هم ما و هم همه بچه هاي اينجا به خواستشون ميرسن..➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕
(2014-08-28 ساعت 01:11)mehdi16 نوشته:  سلام دوستان من ۱۸ آگست میل زدم بد ۷ روز ۲۵ آگست جواب دادن.(البته ۳ تا امیل قبلیمو جواب نداده بودن با همین موضوع بود) و فقط یه سوالام جواب دادن و راجعبه سالی‌ که پرسیدم چرا اسم برنده تو سیت نیست جواب ندادن و آدرس یه سایتو دادن برم چیکک کنم دوستان راهنمایی کنن این سایت داستانش چیه با tanks
vaziyat khanom to ceas ready inam email ke vasaton zir mizaram

Abu Dhabi, IV
To Me
Aug 25 at 12:28 AM
Thank you for your email. We regret to inform you that your husband’s application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.
https://usvisa-info.com/en-ae/selfservic...ce_options
We hope this information will helpful to you.

هر چی سعی کردم نتونستم حساب کاربری برای ورود به سایت بسازم
این سایت به چه دردی میخوره اصلاً؟
تشکر کنندگان: soli asali ، مارکوپولو ، ebi1988 ، Alissa ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 12:48)مامان خانم نوشته:  ما هم کلیر شدیم
هورا شدیم

مبارکتون باشه.همشه شادو سالم وسرخوش. دستتتان زیر سر ماSmileSmile
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: mizan ، poem ، soli asali ، hamid_fs3 ، ebi1988 ، بهنامي ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان