کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان لطف میکنید ادرس ایمیل سفارت ارمنستان رو واسم بنویسید ممنون

برای پیگیری به کجا باید میل زد؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-04 ساعت 19:56)reza.sa نوشته:  دوستان لطف میکنید ادرس ایمیل سفارت ارمنستان رو واسم بنویسید ممنون

با درود

webmasteryerevan@state.gov
تشکر کنندگان: reza.sa ، soli asali
(2014-02-04 ساعت 17:53)farshad varaste نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 17:44)الدورادو نوشته:  دوستان اين ايميل من به سفارت ابوظبي و پاسخ اونهاست كه منجر به آپديت همه اعضاي كيس ما هم شد.
Case number: 2014AS**
Visa type: Diversity visa ('Visa Lottery')
Applicant name:...,.....

Dear Madam/Sir,
I had my visa interview at the U.S Embassy in Abu Dhabi on Oct, 03 2013 and the embassy officer asked me to check the website for my status after 3 month, but now after four month, my administrative processing is still pending and I'm really concerned about it.I would be grateful if you kindly inform me about the latest status of my case.
Looking forward your kind feedback and thanks in advance.
Yours sincerely
...,...

Dear ...,
Thank you for your Jan. 31, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. For further updates, please keep visiting our website.

We hope this information will helpful to you.

Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
بعد از 124 روز همین!!!!!!!!!!!!!!؟Sad
واسه ما هم دقيقا همين ايميل تكراريو كپي پيست كردن..
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، الدورادو
(2014-02-04 ساعت 20:08)mtcanada نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 19:56)reza.sa نوشته:  دوستان لطف میکنید ادرس ایمیل سفارت ارمنستان رو واسم بنویسید ممنون

با درود

webmasteryerevan@state.gov
و همچنین ... : Wink

IVYerevan@state.gov

IranIVYerevan@state.gov

http://armenia.usembassy.gov/contact.html
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali
ما اصلا اپدیت نشدیم تا حالا دیگه واقعا داریم نگران میشیم بابا این چه وضعیه بگن نه ما هم بریم پی زندیمون دیگه کسی هست که تا حالا اپدیت نشده باشه یا فقط ماییم?!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: godot ، parmisv ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، الدورادو
(2014-02-04 ساعت 20:40)usafirststeps نوشته:  ما اصلا اپدیت نشدیم تا حالا دیگه واقعا داریم نگران میشیم بابا این چه وضعیه بگن نه ما هم بریم پی زندیمون دیگه کسی هست که تا حالا اپدیت نشده باشه یا فقط ماییم?!

ما هم همين وضعيت رو داريم ...!!!
راستي شما تو منتظرسرا نيستيد.. امضا هم نداريد...!! Smile
تشکر کنندگان: usafirststeps ، میما ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali
(2014-02-04 ساعت 20:53)maryam_a نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 20:40)usafirststeps نوشته:  ما اصلا اپدیت نشدیم تا حالا دیگه واقعا داریم نگران میشیم بابا این چه وضعیه بگن نه ما هم بریم پی زندیمون دیگه کسی هست که تا حالا اپدیت نشده باشه یا فقط ماییم?!

منم همین وضعیتو دارم SadSadSadSadSad
دیگه نمی تونم تحمل کنم.... نه اپدیتی .... نه کلیری.... نه جواب ایمیلی.....نه ریجکتی.... بابا تکلیف منو مشخص کنین برم پی زندگیم...من نمی دونم این کیس یه نفره من اینقدر پیچیدس..SadSad:
تشکر کنندگان: kage.omid ، omid05 ، behfaza ، shervin4d ، قصه گو ، NEURON ، soli asali
دوستان خوبم سلام
دوسال پیش بود که یه روز تو باشگاه انقلاب مشغول ورزش بودم که یکی از دوستام خانمی رو به من نشون داد و گفت : این خانمه رو می بینی لاتاری قبول شده و داره می ره آمریکا هنوز صورت اون خانوم و حتی طرز راه رفتنش و حسرتی که تو نگاه خودم رو بود به خوبی به یاد دارم
تو زندگی ام هرگز برای چیزی حسرت نخوردم به جز مهاجرت و اون هم فقط به خاطر پسرم که الان ده سالشه
امسال بعد از دوبار شرکت کردن تو لاتاری برنده شدم و همه رو هم لطف خدا میدونم شاید بعضی از دوستامون اعتقادی به این مسایل نداشته باشند و شاید هم بگین تو که هنوز مصاحبه نرفتی و نمیدونی کلیرنس یعنی چی ولی ما هم احتمالا با سربازی همسرم و سابقه کار هرچند کوتاه دولتی جزو کلیرنسی ها هستیم ولی تا همینجاش هم برام آرزو بود و هرگز به ویزا نگرفتن حتی فکر هم نمی کنم چون این تقدیر منه و من به نشونه ها اعتقاد دارم
شما هم بدونید اگر تا اینجارسیدید حتما حکمتی وجود داره و نگران نباشید انشا الله هممون ویزامون رو میگیریم و از این روزها فقط خاطره اش می مونه
همگی موفق باشید
(2014-02-04 ساعت 20:53)maryam_a نوشته:  

تو منتظرسرا هستیم ولی با یه اسم دیگه
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: maryam_a ، reza.sa ، pari pariaaa ، soli asali ، mohamad92
(2014-02-04 ساعت 14:36)amirrbco نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 05:47)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان
بياد روزهاي انتظار خودم افتادم كه دائم به كليرنس 2013 سر ميزدم.
الان 40روزي هست امدم امريكا،انشاالله همتون خوشحال و موفق باشيد.هر سوالي داشتيد من درخدمت هستم_

سلام دوست عزیز

من و خانوادم بعد یک هفته از تاریخ مصاحبه مون در ایروان دو بار در سایت سیس آپدیت شدیم، آیا ممکنه این هفته کلیر بشیم؟
سلام
روند بررسي بروندها اصلا فرمول خاصي نداره_شايد كلير بشي و شايد كسري مدرك داشته باشي به هر حال اميدوار باش،
به نظر من وقت را از دست نده فقط زبان كار كن_كلاس chat ‎خيلي مفيد هست ،
زبان=$$$$$
موفق باشي
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
یه نفر برنده لاتاری با کیس نامبر 2014AS1389 تو ایروان کلیر شده:
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html

شرایطمون تقریبا مشابه Big Grin البته ما آنکارا مصاحبه شدیم
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: usafirststeps ، pari pariaaa ، قصه گو ، soli asali ، maryam_a

چقدر نااميدين شماBig Grin وضعيت كيس ما كه خيلي بدتره.عملا از ٢٢ اكتبر تا الان تو مرحله سكوت مطلق هستيم!!!
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: masuodrh ، godot ، kage.omid ، soli asali ، tenese ، maryam_a ، reza_top60 ، nedali ، قصه گو
سلام
میشه یکی جواب ما رو بده
ما دو بار اپدیت شدیم و هنوز مصاحبه نرفتیم و هفته دیگه میریم
14 ژانویه و 4 فوریه اپدیت شده
این مسئله خوبه ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، nedali ، قصه گو
ولی به نظر من آپدیت های قبل و بعد نزدیک مصاحبه نباید اهمیت چندانی داشته باشه
هر دسترسی به پرونده یه آپدیت اتوماتیک هست..و خب طبیعیه وقتی فرم های ارسالی توسط سفارت بررسی میشه قبل از مصاحبه و فایل شما رو آماده میکنند..کیس شما آپدیت میشه
و بعد از مصاحبه و حتی حین انجام مصاحبه از روی مدارکی که تحویل میدین ..یک سری اطلاعات رو وارد فایل شما میکنند.
ما روزی چند نمونه پست داریم که من n بار آپدیت شدم آیا خوبه؟
و ما هم میگیم بله خوبه..آپدیت که ماهیتاً بد نیست ولی انشاله اثرگذار باشه..امیدوارم پیام نهفته پست من منتقل شده باشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان