کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-05 ساعت 08:43)ali3875 نوشته:  دوستان منتظر کلیر
دیروز یکی از دوستان من آنکارا مصاحبه داشت که شامل یک زوج و دو فرزند هستند برنده خانومشون هستند به خانوم و دو فرزندشون ویزا دادن یک ضرب
مرد خانواده به علت سربازی کلیرنس خورده الانم آنکارا هستند
تو مهاجرسرا عضو نیستن ولی کیس نامبرشون**1 هست
من بهشون سفارش کرده بودم از آفیسر علت طولانی شدن پروسه کلیرشدن رو سوال کنه اونم پرسیده آفیسر در جوابش لبخندی زده و گفته بزودی سرعت میگیره.........امیدوارم اینطور بشه

آخ جون ،اميدوارم Smile
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: masuodrh ، pari pari ، elnazgh ، soli asali ، hamedapple ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
(2014-02-05 ساعت 16:35)H Pier نوشته:  خواهش میکنم یک بزرگوار بیاد قسمت های این جدول رو تشریح کنه. ممنون میشم.
[عکس: 35595759157073923224.jpg]

و یک سوال مثلا این کیس شماره YRV2012730059 لاتاری نیست درسته؟ چون مشخصه AS یا EU رو نداره.
بازم ممنون.

و سوال دیگه اینکه آیا برای چک کردن کیس های کلیر خوده برای سفارت ایروان باید به این آدرس رجوع کرد؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html

و همینطور اینکه سایت ceas زودتر کلیر شدن کیس رو نشون میده و یا سایت سفارت ایروان.
بازم ممنون.

حسن اقای عزیز
همانطوری که خود شما نیز اشاره کردید این دو کیس لاتاری نیستند در مورد قسمت دوم جدول یعنی Admin Process Expires On تا این تاریخ شما می تونید برای اخذ ویزا اقدام کنید وگرنه پس ازاکسپایر شدن این تاریخ مجددا کلیرنس شامل حال شما خواهد شد در مورد قسمت سوم جدول در رابطه با (*) و (**) و (#) همانطوری که در خود سایت سفارت هم توضیح داده شده است :

Notes:

(*) You MUST bring all the missing documents that were listed on your red “221(g) Additional Information sheet” with you. Failure to do so will significantly delay your visa processing and may require you to making an additional trip to U.S. Embassy Yerevan.

(**) Not all family members have been cleared. Please contact us at: IranIVYerevan@state.gov.

(#) The administrative processing on your file has been completed. However, some of your documents may be expired. The Consular Section will send you a list of the documents you must update before submitting your passport at U.S. Embassy for visa issuance.

بلی برای چک کردن کیس های کلیر شده در ارمنستان بایستی به این ادرس http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html مراجعه کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، godot ، امین 13 ، kage.omid ، amjad ، aghaghia ، soli asali ، aaraam ، nedaba ، 5ina ، pari pariaaa ، rezahoorjandi
امروز جو اين تاپيك بگي نگي يكم مثبت شده...لطفا دوستان همه با هم يكمي از راه دور انرژي مثبت بفرستيم،شايد انرژي دست جمعي اثري داشته باشه Smile ،من حقيقتا هر وقت به اين تاپيك سر ميزنم اضطراب و نگرانيم خيلي بيشتر ميشه در صورتي كه همه ميدونيم از اونجاييكه روال كند كليرنس امسال براي همگيمون تقريبا يكسانه ضريب نگرانيش بايد كمتر باشه...اميد داشته باشيم به فردايي روشن
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
سلام دوستاي گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اين انرژي مثبت واسه شما منتظرا که اين روزا واقعا سخت ميگذره واستون من تو عيد مصاحبم هستش چون خدمت رفتم کلير نس به منم ميخوره پس تا يکي دو ماه ديگه منم تو تيمم :-P
من مطمئن هستم از فوريه کليه روالا عوض ميشه و سرعت زيادي ميگيره منبعش هم دل عزيزمه....
متاسفانه نشد،
امروز مصاحبه داشتیم کلیرنس خوردیم
کار دولتی نداشتیم و همسرم سربازی معاف شده بود.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-02-05 ساعت 21:26)anahita 62 نوشته:  امروز مصاحبه داشتیم کلیرنس خوردیم

سلام آناهیتا جان
کجا بود مصاحبه؟امضا نداری؟چراااا؟چند نفر بودین؟

یک پیشنهاد؛
آمار یکضربی ها رو هم جمع کنیم اگه امکان داره.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، alitab ، pari pariaaa

سلام .به جمع ما منتظرین خوش آمدین. امیدوارم زودتر کلیر بشید.کجا مصاحبه داشتین؟سوالی در مورد علت طولانی شدن کلیرنس کیسهای لاتاری امسال نپرسیدین؟ خبر جدیدی ندارین؟
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، godot ، قصه گو ، anahita 62 ، KAZEMI81810 ، pari pariaaa
(2014-02-05 ساعت 21:40)farshad varaste نوشته:  

سلام .به جمع ما منتظرین خوش آمدین. امیدوارم زودتر کلیر بشید.کجا مصاحبه داشتین؟سوالی در مورد علت طولانی شدن کلیرنس کیسهای لاتاری امسال نپرسیدین؟ خبر جدیدی ندارین؟

انکارا بود. به ما گفتند 2 ماه بعد سایت رو چک کنین

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: Narvan ، آلیس-1980 ، akj ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa
(2014-02-05 ساعت 16:58)قصه گو نوشته:  امروز صبح با دختر عموم صحبت مي كردم،ايشون با همسرشون قصد ديدار پسرشان را دارند كه به تازگي دكترا گرفته اند و استاد دانشگاه هستند(ويزاي خانوادگي ).سه هفته پيش براي مصاحبه ايروان بودند و مي گفتند در مورد كندي روند كار لاتاري صحبت بوده و آفيسر طبق معمول تعطيلي سفارت رو عنوان كرده!! و اما در مورد خودشون كه همسرشون به علت سربازي در ارتش كليرنس خورده اما ويزاي خودش مشكل نداشته و آفيسر گفته همين الان ميتوني بري!!همسرش به آفيسر گفته همون اف بي آي چكه؟ آفيسر خنديده كه هر چي شما اسمشو بذاريد!!
صحبت من اينه كه چرا خدمت به كشور اعم از انواع سربازي و شغل دولتي و حتي تحقيقات دانشگاهي اين قدر بايد براشون سنگين باشه.تازه اين نشونه ي خوبي از شخصيتمونه!! وظيفه شناسيم، مگه بده؟!شايدم پيش خودشون مي گن اگه اين قدر وظيفه شناسيد،بمونيد همونجا تا آخر عمرتون خدمت كنيد!!

اگر ایشان به جرم سربازی در ارتش کلیرنس خورده ، پس بفرمایید گناه بقیه چیست که کلیرنس خوردن؟Big Grin
شاید سال های قبل اینطور بوده ولی امسال ۹۰٪ (یا حتی بیشتر) بدون دلیل سربازی و کار دولتی کلیرنس خورده بهشون....

آش کشک خالته . سربازی رفته باشی و نرفته باشی پاته . کار دولتی داشته باشی و نداشته باشی بازم پاته
ترس نداره که! بابا هر کی بیاد این تاپیک رو بخونه فکر میکنه ۱۰ روز آخرمونه ...

حد اقل ۷ ماه وقته!!! در ضمن وقتی همه با هم منتظریم یعنی اتفاق غیر عادی نیفتاده . همه رو که از دم رد نمیکنند Cool
سلام بچه ها
میدونم درخواستم تکراریه ولی با عرض شرمندگی پیداش نکردم
میشه لطف کنین یه متن نامه رسمی برای ایمیل به سفارت ابوظبی به من بدین آخه ماهم به 90 روز نزدیک میشیم و یکبار فقط آپدیت شدیم برا حفظ روحیه بهتره که یه آپدیت ایمیلی هم داشته باشیم Smile)
امیدوارم به زودی خبرهای خوشی به هممون برسه و از این استرس راحت بشیم Smile
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: alitab ، maryam_a ، shahryar7021 ، قصه گو ، reza_top60 ، soli asali
(2014-02-06 ساعت 00:57)shohreh63 نوشته:  سلام بچه ها
میشه لطف کنین یه متن نامه رسمی برای ایمیل به سفارت ابوظبی به من بدین آخه ماهم به 90 روز نزدیک میشیم و یکبار فقط آپدیت شدیم برا حفظ روحیه بهتره که یه آپدیت ایمیلی هم داشته باشیم Smile)

من صفحه ٢١٥ همين تاپيك متن ايميلي كه به سفارت زدم رو گذاشتم.
تشکر کنندگان: maryam_a ، shahryar7021 ، قصه گو ، behfaza ، soli asali ، pari pariaaa
uote='الدورادو' pid='462556' dateline='1391632536']
(2014-02-06 ساعت 00:57)shohreh63 نوشته:  سلام بچه ها

من صفحه ٢١٥ همين تاپيك متن ايميلي كه به سفارت زدم رو گذاشتم.
[/quote]

خیلی بخیلن حتی آپدیت ایمیلی هم نمیکنن!!!! Smile
تشکر کنندگان: میما ، shahryar7021 ، قصه گو ، soli asali
من از طرف تمام بچه هایی که دارن کلیرینسشون رو میگذرونن از بچه هایی که میرن مصاحبه خواهش میکنم از آفیسر دلیل طولانی شدن پروسه کلیرینس امسال و اینکه کی بالاخره اعلام میکنن رو بپرسن. باورتون نمیشه ماها که نزدیک چهار ماه از مصاحبمون میگذره چقدر از لحاظ روحی تحت فشاریم و روی زندگیمون تاثیر گذاشته.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
(2014-02-05 ساعت 21:46)anahita 62 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 21:40)farshad varaste نوشته:  

انکارا بود. به ما گفتند 2 ماه بعد سایت رو چک کنین

سلام
پس کارتون در اومده چون ما الان 4 ماه هست که داریم هر روز چک میکنیم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa
ما هفته سوم نوامبر مصاحبه داشتیم. یه بار بعده مصاحبه آپدیت شدیم، 72 روز خبری نشد تا 3 فوریه ما هم یه ایمیل به سفارت ایروان زدیم. همان روز آپدیت شدیم و یه ایمیل معروف هم آمد که منتظر باشین. 5 فوریه هم باز آپدیت شدیم. منتظریم تا ......
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، قصه گو ، reza_top60 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان