کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان منتظر کلیر
دیروز یکی از دوستان من آنکارا مصاحبه داشت که شامل یک زوج و دو فرزند هستند برنده خانومشون هستند به خانوم و دو فرزندشون ویزا دادن یک ضرب
مرد خانواده به علت سربازی کلیرنس خورده الانم آنکارا هستند
تو مهاجرسرا عضو نیستن ولی کیس نامبرشون**1 هست
من بهشون سفارش کرده بودم از آفیسر علت طولانی شدن پروسه کلیرشدن رو سوال کنه اونم پرسیده آفیسر در جوابش لبخندی زده و گفته بزودی سرعت میگیره.........امیدوارم اینطور بشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

چه روزی شده امروز...خدایا شکرت که نعمت آسمونی رو از ما محروم نکردی..
امیدوارم به زودی دلهای ما رو هم شاد کنه
انرژی مثبت امروز رو هم اجازه بدید من اینجا پر کنم..به امید یه چهارشنبه پر از خبرهای خوش..
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
دیروز یک مقدار برای کلیرنس نگران و کلافه بودم...

ولی امروز حس عجیبی از دلگرمی دارم و دوست دارم این حسو به همتون منتقل کنم... هیچ اتفاقی خوبی با استرس و تنش نمی افته...
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-02-05 ساعت 00:57)pari pariaaa نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 20:40)usafirststeps نوشته:  ما اصلا اپدیت نشدیم تا حالا دیگه واقعا داریم نگران میشیم بابا این چه وضعیه بگن نه ما هم بریم پی زندیمون دیگه کسی هست که تا حالا اپدیت نشده باشه یا فقط ماییم?!

چقدر نااميدين شماBig Grin وضعيت كيس ما كه خيلي بدتره.عملا از ٢٢ اكتبر تا الان تو مرحله سكوت مطلق هستيم!!!

بازم وضع شما بهتر از منه
من از 6 اکتبر اپدیت نشدم .تا حالا اصلا آپدیت نشدم و همون یه بارهBig Grin
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: masuodrh ، kage.omid ، soli asali ، nedali ، قصه گو ، pari pariaaa
سلام دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید با چه ایمیلی میشه پیگیری کرد آخه دیگه نزدیکه 120 روز از مصاحبه می گذره هنوز خبری نیست ایمیل مربوطه چیه؟ممنون
تشکر کنندگان: reza_top60 ، soli asali ، ojee ، Narvan
(2014-02-05 ساعت 10:36)میما نوشته:  دیروز یک مقدار برای کلیرنس نگران و کلافه بودم...

ولی امروز حس عجیبی از دلگرمی دارم و دوست دارم این حسو به همتون منتقل کنم... هیچ اتفاقی خوبی با استرس و تنش نمی افته...

جالبه منم از صبح بیدار شدم واسه خودم سرخوشم بدون هیچ اتفاقی زندگی خیلی کوتاه یه روزی به این روزهامون میخندیم موقعی که به هدف هامون رسیدیم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: میما ، godot ، reza_top60 ، soli asali ، nedali ، pari pari ، قصه گو ، NEURON ، Narvan ، Sara_lphmkf ، amjad ، pari pariaaa
(2014-02-05 ساعت 11:26)parmisv نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 10:36)میما نوشته:  دیروز یک مقدار برای کلیرنس نگران و کلافه بودم...

جالبه منم از صبح بیدار شدم واسه خودم سرخوشم بدون هیچ اتفاقی زندگی خیلی کوتاه یه روزی به این روزهامون میخندیم موقعی که به هدف هامون رسیدیم

سلام دوستان صبحتون بخير درسته من امروز اولين هفته ام تمام شد تو اين هفته خيلي خيلي نگران بودم خيلي هم عصبي بودم اما ديگه نمخوام دربارش فكر كنم چه ويزا را بدن چه ندن و دوستان فكرشم نكنند چون رو رفتار ان
سان تاثير خيلي زيادي ميگذاره
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: parmisv ، masuodrh ، میما ، maryam_a ، reza_top60 ، soli asali ، nedali ، amirrbco ، pari pari ، قصه گو ، KAZEMI81810
(2014-02-05 ساعت 11:40)alitab نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 11:26)parmisv نوشته:  [quote='میما' pid='462384' dateline='1391580407']
دیروز یک مقدار برای کلیرنس نگران و کلافه بودم...

سلام دوستان صبحتون بخير درسته من امروز اولين هفته ام تمام شد تو اين هفته خيلي خيلي نگران بودم خيلي هم عصبي بودم اما ديگه نمخوام دربارش فكر كنم چه ويزا را بدن چه ندن و دوستان فكرشم نكنند چون رو رفتار ان
سان تاثير خيلي زيادي ميگذاره
[/quote
هر چه قدر بیخیال باشین روزها راحت تر سپری میشن من اگه دیگران ازن نپرسن خودم اصلا یادم نمیاد ولی میدونم 50 و اندی روز رفتم مصاحبه میاد نگران نباشین همه خیلی کارها رو میخوایم انجام بدیم ندادیم نگران نباشین بهتر از اون چیزهای رو که از دست دادیم رو به دست میاریم مطمئنم چون بزرگی خدا رو در مورد خودتون و زندگیتون و موقعیتی رو که براتون ایجاد کرده فراموش نکنید

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
انتظار خیلی سخته وقعاً من خودم با اینکه که فکر میکردم یک ماهه کلیر بشم، بیشتر از 7 ماهه که منتظرم، بیشتر بچه های ازدواجی بیشتر از 6 ماه انتظار کشیدن تا کلیر بشن... خلاصه هم میخواستم آرزوی کلیر شدن هرچه زودتر براتون داشته باشم و بگم که با توجه به ترافیک کاری سفارتها طولانی شدن زمانی انتظار قابل پیش بینی بود و با توجه به اتفاقی که متأسفانه برای بچه های 2013 افتاد توصیه میکنم تصمیم عجولانه ای نگیرین. قربان شما "امین"
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
دوستان عزیز در سایت سفارت ایروان که لینکش http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html هست از کجا نیشه فهمید آخرین تاریخ آپدیت شدن این صفحه کی بوده؟ و یا اینکه کی به کی کیس نامبرهای کلیر شده رو اعلام میکنن؟مثلا هفته ایی یک بار و یا ....
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-05 ساعت 13:23)reza_top60 نوشته:  دوستان عزیز در سایت سفارت ایروان که لینکش http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html هست از کجا نیشه فهمید آخرین تاریخ آپدیت شدن این صفحه کی بوده؟ و یا اینکه کی به کی کیس نامبرهای کلیر شده رو اعلام میکنن؟مثلا هفته ایی یک بار و یا ....
دوست عزيز شما ميتوني با دانلود اين نرم افزار از آخرين تغيرات سايت سفارت با خبر بشي
WebSite Watcher نرم افزاری کاربردی که توسط آن میتوانید به سادگی یک کلیک کردن ، از آپدیت شدن سایت های مورد علاقه تان تنها در چند ثانیه مطلع شوید و در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید . این نرم افزار با استفاده از تکنولوژی های خاص خود ، می تواند تمامی صفحه هایی را که به لیست علاقه مندی خود افزوده اید چک کند ؛ خواه این صفحه استاتیک باشد و خواه دینامیک .

ویژگی های WebSite Watcher :

مونیتورینگ صفحات وب
مونیتورینگ صفحات وب محافظت شده به وسیله پسورد
مونیتورینگ انجمن های اینترنتی برای مشاهده تاپیک ها و پاسخ های جدید داده شده
مونیتور کردن خوراک های RSS
برجسته نمودن تغییرات جدید در صفحات
امکان فیلتر کردن محتوای ناخواسته

لينك دانلود :
http://download.dehvand.ir/1391/12/%D8%A...B2-%D8%B4/
ورژن 2013

http://soft98.ir/internet/1029-WebSite-Watcher.html
ورژن 2014
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
سلام دوستان
سوالی داشتم من اخیرا ارمنستان مصاحبه داشتم این سایتی که من باید چک کنم کنار همه کیس نامبر ها علامت تک ستاره زده این به چه معنی هست چون من نقص مدرک تو برگه آبیم نداشتم آیا فرم خاصی باید زمان تحویل ویزا پر کنم و بدم؟ ممنون می شم اگر راجع به نحوه تحویل ویزا به افرادی که کلیرنس خوردن توضیح بدیید این باکس سفارت کجاست چه جوری ویزا می دند؟
تشکر کنندگان: amirrbco ، ojee ، soli asali
(2014-02-05 ساعت 01:20)masuodrh نوشته:  ولی به نظر من آپدیت های قبل و بعد نزدیک مصاحبه نباید اهمیت چندانی داشته باشه
هر دسترسی به پرونده یه آپدیت اتوماتیک هست..و خب طبیعیه وقتی فرم های ارسالی توسط سفارت بررسی میشه قبل از مصاحبه و فایل شما رو آماده میکنند..کیس شما آپدیت میشه
و بعد از مصاحبه و حتی حین انجام مصاحبه از روی مدارکی که تحویل میدین ..یک سری اطلاعات رو وارد فایل شما میکنند.
ما روزی چند نمونه پست داریم که من n بار آپدیت شدم آیا خوبه؟
و ما هم میگیم بله خوبه..آپدیت که ماهیتاً بد نیست ولی انشاله اثرگذار باشه..امیدوارم پیام نهفته پست من منتقل شده باشه

دوست عزيز نظرت كاملا درسته
من هم به اين موضوع رسيدم
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-02-05 ساعت 15:28)farazz نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 01:20)masuodrh نوشته:  ولی به نظر من آپدیت های قبل و بعد نزدیک مصاحبه نباید اهمیت چندانی داشته باشه
هر دسترسی به پرونده یه آپدیت اتوماتیک هست..و خب طبیعیه وقتی فرم های ارسالی توسط سفارت بررسی میشه قبل از مصاحبه و فایل شما رو آماده میکنند..کیس شما آپدیت میشه
و بعد از مصاحبه و حتی حین انجام مصاحبه از روی مدارکی که تحویل میدین ..یک سری اطلاعات رو وارد فایل شما میکنند.
و ما هم میگیم بله خوبه..آپدیت که ماهیتاً بد نیست ولی انشاله اثرگذار باشه..امیدوارم پیام نهفته پست من منتقل شده باشه

من هم به اين موضوع رسيدم

دوستان عزیزم الان یه سفینه رسیده زمین که افراد باهوش را میخان با خودشون ببرن. میگم دوستانی که در مورد این آپدیت ها به این نتایج رسیدن مواظب خودشون باشن Big GrinBig Grin
(ببخشید قصد توهین نداشتم گفتم یکم از حال و هوای کلیرنس و استرس دربیایم..)
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
(2014-02-05 ساعت 15:33)basi2014 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 15:28)farazz نوشته:  

من هم به اين موضوع رسيدم

دوستان عزیزم الان یه سفینه رسیده زمین که افراد باهوش را میخان با خودشون ببرن. میگم دوستانی که در مورد این آپدیت ها به این نتایج رسیدن مواظب خودشون باشن Big GrinBig Grin
(ببخشید قصد توهین نداشتم گفتم یکم از حال و هوای کلیرنس و استرس دربیایم..)
من میگم شما بیشتر مراقب خودت باش..سفینه بهت خیلی نزدیک شده Wink..چون واقعاً نگرفتی قضیه رو..اصلا پیام من کشف راز آپدیت نبود..اونایی که باید میگرفتند گرفتند و نتایجش امروز مشهود بود..
ممنون از همکاری همه دوستای خوبم..که این انتظار واقعا همه مون رو خسته کرده..امیدوارم این روزها به خوبی بگذره و از هم نرنجیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، basi2014 ، parmisv ، قصه گو ، nedaba ، pari pari ، Sara_lphmkf ، amjad ، soli asali ، pari pariaaa ، ffrfar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان