موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 18:38)teacherm نوشته: (2014-08-28 ساعت 18:33)alimomen نوشته: آقا معلم اجازه
شما هم آپ خوردید؟
نه. شما از ما خیلی جلوترین. اپ های قبلی رو هم اگه نگا کنین میبینی. شما دوشنبه اول صبح و ما احتمالا هفته دیگه اخراش بریم تو سایت شیم 
اگر ما توی آپ از شما جلو باشیم وگرنه توی کمالات و فضایل وجودی به گرد شما هم نمیرسیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
اخه چرا تلفنی کلیر میکنن اونم انقدر کم که کسی هم شک نکنه..... اخه دیگه تلفن و اینا خیلی وقته منسوخ شده بابا سایت هست ایمیل هست پس چرا امسال همه چی عجیبه شانس مااااا
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
امروز حداقل برای ۲۸ نفر از آنکارا ویزا صادر شده است.
روزهای ۲۷ و ۲۸ آگست شخم زنی/آپدیت زنی اساسی از آنکارا انجام شده است
فکر می کنم آپدیت های ۲۲ و ۲۷ آگست آپدیت های خیلی مهمی بودند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا ما کی کلیر میشیم دهنم صاف شد یه کلیر دیگه
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
در عرض کمتر از 6-7 ساعت همه مون Issued شدیم !!!
من و چندین دوست دیگه مون !!!
وقتی تو 6-7 ساعت اینهمه کیس ایشو کردن یعنی 400-450 نفر باقیمونده رو هم تو 1 ماه از پسش بر میان
برای تک تکتون آرزوی کلیر هر چه زودتر رو دارم
باور کنید شعار نمیدم ، ما به اتفاق آقا سیاوش و دوستان دیگه ی مهاجر سرا که عضو نیستند ولی مهمانند برای همه تون امروز دعا کردیم از صمیم قلب ...
به مامان خانم گل هم تبریک میگم
منتظر خبرای خوب تو سپتامبریم
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دلم گرفت از این تاپیک یه عمری با هم بودیم و از الف تا ی رو یاد دادیم و یاد گرفتیم و عموما هر کی اومد به غیر چند تا با معرفت خرشون که از پل گذشت رفتن که رفتن عموما همچین ملتی هستیم و جالبه پررو پررو گاها میان میپرسن از فلان ایالت چی میدونی ......... باید بگم:
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
.
از این تاپیک کلا میرم چون من نه اینطوریم و نه اینطور فکر میکنم و نه تحمل این رفتار رو دارم حق یار و نگهدارتون و معرفت مرامتون، امیدوارم فضای اینجا تا پایان سپتامبر پر از هورا باشه.
ارادتمند همه گی امین.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 18:26)siavash877 نوشته: سلام بچه ها ،من هم آنکارا هستم. صبح حدود ۱۱ با بهنام عزیز و چند نفر دیگه پاسهامونو تحویل دادیم، چند دقیقه قبل دیدم ایشوو شدم و همه کیسمون هم آپدیت امروز خورده بودن.خیلی جالبه نه؟ انگار سفارت از ما بیشتر عجله دارن.ایشالله فکر کنم هفته دیگه حسابی همه رو شروع به کلیر کنن. ایشالله.راستی مصاحبه ما جون بوده.
عرض ادب
سیاوش جان اولا خیلی مبارکتون باشه
دوم اینکه از سفارت چیزی نپرسیدید بابت کلیرها؟
که اصلا سپتامبر خبری هست یانه
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014