کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-28 ساعت 18:38)teacherm نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:33)alimomen نوشته:  آقا معلم اجازه
شما هم آپ خوردید؟

نه. شما از ما خیلی جلوترین. اپ های قبلی رو هم اگه نگا کنین میبینی. شما دوشنبه اول صبح و ما احتمالا هفته دیگه اخراش بریم تو سایت شیم Smile

اگر ما توی آپ از شما جلو باشیم وگرنه توی کمالات و فضایل وجودی به گرد شما هم نمیرسیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: abbas09 ، teacherm ، kaaren ، pari pari ، azadeh2014 ، arash1392 ، مارکوپولو ، soli asali ، sonyz2 ، zepehr ، ebi1988 ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 18:46)alimomen نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:39)nazanin fatemi نوشته:  اکثر کیس های ابوظبی اپدیت شدند
تا 4244 که چک کردم فقط من بودم و 1842 ولی بالاترشو نمیدونم کسی چک نکرده؟

اطرافیان ما هم هیچکدوم نشدن. البته من کارم تموم شده قبلن ها. فقط یه روز صبح باید اپ شم برم تو سایت. اعتماد بنفس کاذب Smile))
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pari ، مارکوپولو ، soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، nedaba
اخه چرا تلفنی کلیر میکنن اونم انقدر کم که کسی هم شک نکنه..... اخه دیگه تلفن و اینا خیلی وقته منسوخ شده بابا سایت هست ایمیل هست پس چرا امسال همه چی عجیبه شانس مااااا
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pari ، shahrzad001 ، soli asali ، zepehr ، NarCssuS ، ebi1988 ، pari pariaaa ، m_nikparvaz ، nedaba
امروز حداقل برای ۲۸ نفر از آنکارا ویزا صادر شده است.

روزهای ۲۷ و ۲۸ آگست شخم زنی/آپدیت زنی اساسی از آنکارا انجام شده است

فکر می کنم آپدیت های ۲۲ و ۲۷ آگست آپدیت های خیلی مهمی بودند.
(2014-08-28 ساعت 18:52)teacherm نوشته:  

اطرافیان ما هم هیچکدوم نشدن. البته من کارم تموم شده قبلن ها. فقط یه روز صبح باید اپ شم برم تو سایت. اعتماد بنفس کاذب Smile))
آقا معلم سلام میشه بگید شما دیگه چرا تو صف بچه های منتظر هستید شما ها که دیگه همه میشناسن از چه اقشاری از جامعه هستید شما رو چرا ؟ واقعا دلم میگیره این جور چیزا رو میبینم Sad شما معلم چی هستید ؟ ببخشید ها اگر دوست دارید جواب بدید
شماره کیس : 50XX / تاریخ مصاحبه : آپریل / تعداد 1 نفر Tongue /آپدیت : 14 آگوست 8 آگوست / 15 می / محل مصاحبه : ایروان / تو ماه آگوست با سیس و مهاجر سرا آشنا شدم

تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، nedaba
خدایا ما کی کلیر میشیم دهنم صاف شد یه کلیر دیگه
تشکر کنندگان: pari pari ، ffrfar ، soli asali ، majid_eng ، zepehr ، ebi1988 ، nedaba
در عرض کمتر از 6-7 ساعت همه مون Issued شدیم !!!
من و چندین دوست دیگه مون !!!
وقتی تو 6-7 ساعت اینهمه کیس ایشو کردن یعنی 400-450 نفر باقیمونده رو هم تو 1 ماه از پسش بر میان
برای تک تکتون آرزوی کلیر هر چه زودتر رو دارم
باور کنید شعار نمیدم ، ما به اتفاق آقا سیاوش و دوستان دیگه ی مهاجر سرا که عضو نیستند ولی مهمانند برای همه تون امروز دعا کردیم از صمیم قلب ...
به مامان خانم گل هم تبریک میگم
منتظر خبرای خوب تو سپتامبریم
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-28 ساعت 18:58)abbas09 نوشته:  اخه چرا تلفنی کلیر میکنن اونم انقدر کم که کسی هم شک نکنه..... اخه دیگه تلفن و اینا خیلی وقته منسوخ شده بابا سایت هست ایمیل هست پس چرا امسال همه چی عجیبه شانس مااااا

ببخشید این آپدیت ۲۷ آگست شما چه ساعتی بود‌ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: pari pari ، mizan ، soli asali ، nedaba
سلام
دلم گرفت از این تاپیک یه عمری با هم بودیم و از الف تا ی رو یاد دادیم و یاد گرفتیم و عموما هر کی اومد به غیر چند تا با معرفت خرشون که از پل گذشت رفتن که رفتن عموما همچین ملتی هستیم و جالبه پررو پررو گاها میان میپرسن از فلان ایالت چی میدونی ......... باید بگم:

حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
.
از این تاپیک کلا میرم چون من نه اینطوریم و نه اینطور فکر میکنم و نه تحمل این رفتار رو دارم حق یار و نگهدارتون و معرفت مرامتون، امیدوارم فضای اینجا تا پایان سپتامبر پر از هورا باشه.
ارادتمند همه گی امین.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-28 ساعت 18:26)siavash877 نوشته:  سلام بچه ها ،من هم آنکارا هستم. صبح حدود ۱۱ با بهنام عزیز و چند نفر دیگه پاسهامونو تحویل دادیم، چند دقیقه قبل دیدم ایشوو شدم و همه کیسمون هم آپدیت امروز خورده بودن.خیلی جالبه نه؟ انگار سفارت از ما بیشتر عجله دارن.ایشالله فکر کنم هفته دیگه حسابی همه رو شروع به کلیر کنن. ایشالله.راستی مصاحبه ما جون بوده.

عرض ادب
سیاوش جان اولا خیلی مبارکتون باشه
دوم اینکه از سفارت چیزی نپرسیدید بابت کلیرها؟
که اصلا سپتامبر خبری هست یانه
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: abbas09 ، pari pari ، ffrfar ، mizan ، مارکوپولو ، Narvan ، soli asali ، nedaba
آقا معلم سلام میشه بگید شما دیگه چرا تو صف بچه های منتظر هستید شما ها که دیگه همه میشناسن از چه اقشاری از جامعه هستید شما رو چرا ؟ واقعا دلم میگیره این جور چیزا رو میبینم Sad شما معلم چی هستید ؟ ببخشید ها اگر دوست دارید جواب بدید
[/quote]
سلام دوست عریز. ریاضی درس میدم. به دلیل خدمت مقدس زیر پرچم مثل اکثر دوستان دیگه اینجا هستیم. الان فقط وقت شادیه. دیگه غصه خوردنا تموم شد.

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن

منم آپ نشدم
Sad خداااااااااااااااا کلیر میخواااااااام کمممممممک
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: abbas09 ، pari pari ، ffrfar ، azadeh2014 ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 18:58)shazad نوشته:  امروز حداقل برای ۲۸ نفر از آنکارا ویزا صادر شده است.

روزهای ۲۷ و ۲۸ آگست شخم زنی/آپدیت زنی اساسی از آنکارا انجام شده است

فکر می کنم آپدیت های ۲۲ و ۲۷ آگست آپدیت های خیلی مهمی بودند.

خدا کنه خدا کنه بشه دیگه همه راحت بشیم ببخشید از کجا دونستید این تعداد ایشود شدن ؟ چون خیلی دوست داشتم بدونم به چند نفر زنگ زدن دیروز از انکارا. احتمال اینکه فردا هم ایشود بشن هست ایا
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pari ، mizan ، soli asali ، nedaba
(2014-08-28 ساعت 18:11)teacherm نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 18:08)arffx نوشته:  
(2014-08-28 ساعت 17:48)meisamgh1362 نوشته:  هوررررررررررررررررا بچه ها به من ایروان تلفن زد
خیلی مبارکه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااا

تاکی گفتن بیاین؟

مبارکه دوست عزیز
اگر می شود اطلاعات بیشتری راجع به کیستان و اپدیتها بدهید
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-08-28 ساعت 19:05)محبت نوشته:  سلام
دلم گرفت از این تاپیک یه عمری با هم بودیم و از الف تا ی رو یاد دادیم و یاد گرفتیم و عموما هر کی اومد به غیر چند تا با معرفت خرشون که از پل گذشت رفتن که رفتن عموما همچین ملتی هستیم و جالبه پررو پررو گاها میان میپرسن از فلان ایالت چی میدونی ......... باید بگم:

حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
.
از این تاپیک کلا میرم چون من نه اینطوریم و نه اینطور فکر میکنم و نه تحمل این رفتار رو دارم حق یار و نگهدارتون و معرفت مرامتون، امیدوارم فضای اینجا تا پایان سپتامبر پر از هورا باشه.
ارادتمند همه گی امین.

چی شده محبت عزیز. ما رفیق روزایناراحتی بودیم تو شادی که نباید نباشبم. نمیدونم چی شده ولی کار چند نفر نباید به پای همه نوشته بشه. لطفا باشید.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان